Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31981 - 32000 Napsat příspěvek
The Frame je super, len je to zbytočne dlhéééé.
631057
The Frame je super, len je to zbytočne dlhéééé.
0 0
reagovat

TedGeorge

:+ už som to tu tiež odporúčal ale chcelo by to trošku MZ hypu, takž ešte raz aj odo mňa - povinne všetci pozrieť aj keď sa to určite nebude páčiť všetkým
631052
*:+* už som to tu tiež odporúčal ale chcelo by to trošku MZ hypu, takž ešte raz aj odo mňa - povinne všetci pozrieť aj keď sa to určite nebude páčiť všetkým
TedGeorge
0 0
reagovat

The Frame

Mindfuck roku. Poslední půl hodina je něco tak neuchopitelnýho, že mám zase jednou neodolatelnou touhu si jít sednout do hospody s někým, kdo to taky právě viděl a do podrobna to rozebrat. Bohužel, ta hodina a půl předtím není bez kazů a neumí moc pracovat s tempem... ?)

Ale rozhodně obří doporučení, z tý poslední půl hodiny se vám vyloženě zatočí hlava v dobrým slova smyslu :) 8/10
631048
Mindfuck roku. Poslední půl hodina je něco tak neuchopitelnýho, že mám zase jednou neodolatelnou touhu si jít sednout do hospody s někým, kdo to taky právě viděl a do podrobna to rozebrat. Bohužel, ta hodina a půl předtím není bez kazů a neumí moc pracovat s tempem... *?)* Ale rozhodně obří doporučení, z tý poslední půl hodiny se vám vyloženě zatočí hlava v dobrým slova smyslu :) 8/10
The Frame
0 0
reagovat

Run Silent Run Deep (1958)

Vynikajúci ponorkový akčňák. Občasnú monotónosť scenára zachraňuje výborná réžia a hlavne herecké superduo Gable/Lancaster. Škoda príliš rýchleho konca, ktorý pôsobí ako keby zrazu došiel rozpočet a muselo sa prestať natáčať 8/10
631050
Vynikajúci ponorkový akčňák. Občasnú monotónosť scenára zachraňuje výborná réžia a hlavne herecké superduo Gable/Lancaster. Škoda príliš rýchleho konca, ktorý pôsobí ako keby zrazu došiel rozpočet a muselo sa prestať natáčať 8/10
Run Silent Run Deep (1958)
0 0
reagovat

Citizenfour

Pár měsíců zpátky jsem viděl Armstrongovu lež, Mannyho a dneska navazuji dalším hodně povedeným dokumentem - rozhodně doporučuji. 8/10
631043
Pár měsíců zpátky jsem viděl Armstrongovu lež, Mannyho a dneska navazuji dalším hodně povedeným dokumentem - rozhodně doporučuji. 8/10
Citizenfour
0 0
reagovat

Hunger Games - Mockingjay - Part 1

Já byl spokojen a myslím, že druhá část bude rozhodně ještě lepší.
631022
Já byl spokojen a myslím, že druhá část bude rozhodně ještě lepší.
Hunger Games - Mockingjay - Part 1
0 0
reagovat
No minimálně se shodnem, že v současné době je to mrhání talentem Francise Lawrence. Fajn, že ta série letos finišuje.
631014
No minimálně se shodnem, že v současné době je to mrhání talentem Francise Lawrence. Fajn, že ta série letos finišuje.
0 0
reagovat
Tak aby som aj ja pridal svojou troškou do diskusie. Dvojka Hunger Games je super, trojka je dobre natočené nudné zlo, ktoré redefinovalo frázu 'v tom filme sa nič nedeje'.
631008
Tak aby som aj ja pridal svojou troškou do diskusie. Dvojka Hunger Games je super, trojka je dobre natočené nudné zlo, ktoré redefinovalo frázu 'v tom filme sa nič nedeje'.
0 0
reagovat

Paradine Case (1947)

Výborné remeslo ale od Hitchcocka očakávam trochu viac. Veľmi tomu pomáha záverečná tretina 8/10
631006
Výborné remeslo ale od Hitchcocka očakávam trochu viac. Veľmi tomu pomáha záverečná tretina 8/10
Paradine Case (1947)
0 0
reagovat

pepo

Ale to je presne ono. V siedmom Potterovi dohromady takmer nič nie je a pre kopu ľudí je to pekelná nuda.ale je stašne super sledovať ako je to strašne dobre zrežírované, natočené, ohudbené, zahrané. Rovnako ako štvrtý a piaty Twillight

P.S. ale to nič nemení na tom, že posledného Pottera považujem za super knihu
631003
Ale to je presne ono. V siedmom Potterovi dohromady takmer nič nie je a pre kopu ľudí je to pekelná nuda.ale je stašne super sledovať ako je to strašne dobre zrežírované, natočené, ohudbené, zahrané. Rovnako ako štvrtý a piaty Twillight P.S. ale to nič nemení na tom, že posledného Pottera považujem za super knihu
pepo
0 0
reagovat
pepo
Tak si potom rozumíme, jen: "boj štábu so sračkovou predlohou ako v prípade siedmeho Pottera" asi nebyla úplně nejšťastnější formulace.

Ale tak jo, až někdy budu mít náladu na tenhle žánr, tak tomu šanci dám.
631000
pepo Tak si potom rozumíme, jen: "boj štábu so sračkovou predlohou ako v prípade siedmeho Pottera" asi nebyla úplně nejšťastnější formulace. Ale tak jo, až někdy budu mít náladu na tenhle žánr, tak tomu šanci dám.
0 0
reagovat

verbst

ľubovoľný Jarmush napríklad :) :) :)
631001
ľubovoľný Jarmush napríklad :) :) :)
verbst
0 0
reagovat
Na vyplňovačce se asi shodneme všichni, ale, že by to byla nějká übernuda, tak to zase prrr.
Existuje mnohem víc nudnějších filmů, který narozdíl od tohodlě měly dokonce nějaký ambice...
630999
Na vyplňovačce se asi shodneme všichni, ale, že by to byla nějká übernuda, tak to zase prrr. Existuje mnohem víc nudnějších filmů, který narozdíl od tohodlě měly dokonce nějaký ambice...
0 0
reagovat
Tony to napísal presne. Ja len dodám, že je to veľmi dobre natočená vyplňovačka :) a to Lawrenca fakt nemusím.
630998
Tony to napísal presne. Ja len dodám, že je to veľmi dobre natočená vyplňovačka *:)* a to Lawrenca fakt nemusím.
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Jestli tě opravdu zajímá, co se v tom světě stalo po dvojce, tak se na to podívej, jinak to nemá smysl. Ten film je neskutečná vyplňovačka.
630997
Jestli tě opravdu zajímá, co se v tom světě stalo po dvojce, tak se na to podívej, jinak to nemá smysl. Ten film je neskutečná vyplňovačka.
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Tony
Prvých 45 minút je rovnako nudných ako arénové časti v predchádzajúcich dieloch a ja mám radšej keď film kvalitívne a tempovo stúpa ako klesá. Ahlavne ma bavilo ako sa všetci snažia z toho spraviť dobrý film

Sam.Vimes
Ja neviním predlohu, viním to rozhodnutie deliť to. Mockinjay pozrieť, pretože štvorka bude dosť možno super a bude chýbať ti kontext. Ale odporúčam počkať na reakcie na finále. Ja mám pre tieto Young Adult blbiny slabosť, takže to vnímam určite inak ako ostatní.
630996
Tony Prvých 45 minút je rovnako nudných ako arénové časti v predchádzajúcich dieloch a ja mám radšej keď film kvalitívne a tempovo stúpa ako klesá. Ahlavne ma bavilo ako sa všetci snažia z toho spraviť dobrý film Sam.Vimes Ja neviním predlohu, viním to rozhodnutie deliť to. Mockinjay pozrieť, pretože štvorka bude dosť možno super a bude chýbať ti kontext. Ale odporúčam počkať na reakcie na finále. Ja mám pre tieto Young Adult blbiny slabosť, takže to vnímam určite inak ako ostatní.
0 0
reagovat

Tokyo Godfathers (2003)

Japonské pohádkové, velmi netradiční, dospělé anime s neodolatelným vánočním příběhem o třech bezdomovcích, jednom dítěti a tunou zajimavých myšlenek. Aneb je jedno jestli jsi bezdomovec, ale pokud jsi člověkem máš stále možnost udělat velké věci.
Ani bych se nezlobil kdyby místo Mrazíka zkusila některá z domácích telek dát na vánoce tuto pohádku (nutnou v Japonštině). 8/10
630994
Japonské pohádkové, velmi netradiční, dospělé anime s neodolatelným vánočním příběhem o třech bezdomovcích, jednom dítěti a tunou zajimavých myšlenek. Aneb je jedno jestli jsi bezdomovec, ale pokud jsi člověkem máš stále možnost udělat velké věci. Ani bych se nezlobil kdyby místo Mrazíka zkusila některá z domácích telek dát na vánoce tuto pohádku (nutnou v Japonštině). 8/10
Tokyo Godfathers (2003)
0 0
reagovat
Druhej díl je super. Mockingjay je nekoukatelny zlo. Ale druhej dil je super.
630993
Druhej díl je super. Mockingjay je nekoukatelny zlo. Ale druhej dil je super.
0 0
reagovat
Jestli je ještě nudnější než první dva díly, tak bych radši věnoval čal věšení ponožek.

Oh, wait...
630992
Jestli je ještě nudnější než první dva díly, tak bych radši věnoval čal věšení ponožek. Oh, wait...
0 0
reagovat
pepo - Není. Ale nevinil bych předlohu za to že není stavěná pro tak pitomé rozhodnutí, jako dělit ji na 2 filmy.

Tony - Hmm, a jsem zpátky na bodě nula, zas nevím jestli tomu teda věnovat čas nebo ne :D
630991
[b]pepo[/b] - Není. Ale nevinil bych předlohu za to že není stavěná pro tak pitomé rozhodnutí, jako dělit ji na 2 filmy. [b]Tony[/b] - Hmm, a jsem zpátky na bodě nula, zas nevím jestli tomu teda věnovat čas nebo ne *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se