Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31881 - 31900 Napsat příspěvek

Slaughterhouse - Five (1972)

Ambiciózny fail režiséra dokonalých peciek ako Podraz alebo Butch Cassidyho a Sundace Kid. Má to super námet, peknú kameru ( Ondříček), efetekný strih, zopár výborných scén ale niečo sa muselo stratiť v preklade resp. adaptovaní knihy pretože úplne tomu chýba nejaký drive, je to občas úplný bizar, takmer všetky postavy sú úplne nesympatické a koniec je už úplné WTF 6/10 ale skutočnosť, že som na tom trikrát zaspal dáva tušiť, že fanúšikom Jarmusha alebo Kusturicu by sa to teoreticky mohlo páčiť

P.S. práve som sa dozvedel, že to vyhralo cenu poroty v Cannes. to mnohé vysvetľuje :)
631588
Ambiciózny fail režiséra dokonalých peciek ako Podraz alebo Butch Cassidyho a Sundace Kid. Má to super námet, peknú kameru ( Ondříček), efetekný strih, zopár výborných scén ale niečo sa muselo stratiť v preklade resp. adaptovaní knihy pretože úplne tomu chýba nejaký drive, je to občas úplný bizar, takmer všetky postavy sú úplne nesympatické a koniec je už úplné WTF 6/10 ale skutočnosť, že som na tom trikrát zaspal dáva tušiť, že fanúšikom Jarmusha alebo Kusturicu by sa to teoreticky mohlo páčiť P.S. práve som sa dozvedel, že to vyhralo cenu poroty v Cannes. to mnohé vysvetľuje :)
Slaughterhouse - Five (1972)
0 0
reagovat
Opätovné zhliadnutia po rokoch.

Tretí Mad Max je stále shit ( 5/10) , Kramer vs. Kramer stále super (10/10) , originál Mys hrôzy veľmi fajn ale remake je omnoho, omnoho lepší (8/10), animovaná Anastasia sa mi stále neviem prečo hrozne páči (9/10) .

Okrem toho som počas sviatkov videl zhodou okolností 3x Interstellar pretože stále to pozeral iný člen rodiny, chcel som pozrieť kúsok a stále som to dopozeral . Nolan je inde
631564
Opätovné zhliadnutia po rokoch. Tretí Mad Max je stále shit ( 5/10) , Kramer vs. Kramer stále super (10/10) , originál Mys hrôzy veľmi fajn ale remake je omnoho, omnoho lepší (8/10), animovaná Anastasia sa mi stále neviem prečo hrozne páči (9/10) . Okrem toho som počas sviatkov videl zhodou okolností 3x Interstellar pretože stále to pozeral iný člen rodiny, chcel som pozrieť kúsok a stále som to dopozeral . Nolan je inde
0 0
reagovat

It Follows

No nevim, mělo to sice mocnej hype, nakonec se tam ale občas postavy chovaj jako prvotřídní dementi, na to, jak má jinak režisér zjevně pod čepicí a panuje tu celkově veelmi dobrá scary atmoška. Bezprostřední dojmy po projekci hodně dobrý, ale teda hrozně to vyprchává a teď už přemejšlim spíš nad nelogičnostma :-. Ehm... jo, v hororu :D. Výjimečný dílo s pár chybkama, který se nepromíjej. 7/10.
631543
No nevim, mělo to sice mocnej hype, nakonec se tam ale občas postavy chovaj jako prvotřídní dementi, na to, jak má jinak režisér zjevně pod čepicí a panuje tu celkově veelmi dobrá scary atmoška. Bezprostřední dojmy po projekci hodně dobrý, ale teda hrozně to vyprchává a teď už přemejšlim spíš nad nelogičnostma *:-*. Ehm... jo, v hororu *:D*. Výjimečný dílo s pár chybkama, který se nepromíjej. 7/10.
It Follows
0 0
reagovat

Tony

Neviděl, a ani neplánoval. Teďka pomalu ukončuju další hororový období, takže potom tu romanťárnu dám. Teďka sem žánrově jinde a nerad to až tak kombinuju. A romantika je občas i v hororech (Girlhouse :D ). A ty holka v romantickejch věcech taky často zařvou, to zas jo.
631529
Neviděl, a ani neplánoval. Teďka pomalu ukončuju další hororový období, takže potom tu romanťárnu dám. Teďka sem žánrově jinde a nerad to až tak kombinuju. A romantika je občas i v hororech (Girlhouse *:D* ). A ty holka v romantickejch věcech taky často zařvou, to zas jo.
Tony
0 0
reagovat
Já se na to těším moc, mladej Eastwood nutně evokuje co evokovat musí a mám pocit, že tam pár záběry i citujou. Britt Robertson je strašně sympaticky cute podobný typ jako Brežněv nebo Emma Roberts.I obsazení retro linky Oona Chaplin a Jack Huston, k tomu obligátní charismatický stařík, tentokrát Alan Alda, to bude moc fajn. :+

btw viděl jsi The Best of Me? To se mi fakt libílo. :)
631526
Já se na to těším moc, mladej Eastwood nutně evokuje co evokovat musí a mám pocit, že tam pár záběry i citujou. Britt Robertson je strašně sympaticky cute podobný typ jako Brežněv nebo Emma Roberts.I obsazení retro linky Oona Chaplin a Jack Huston, k tomu obligátní charismatický stařík, tentokrát Alan Alda, to bude moc fajn. *:+* btw viděl jsi The Best of Me? To se mi fakt libílo. *:)*
0 0
reagovat
Můj oblíbenec Hammond tvrdí, že The Longest Ride je nejlepší Sparksovina od Notebooku. Ne že by tam byla taková konkurence, ale Britt Robertson můžu vidět v čemkoliv a mladej Eastwood by to nemusel zas až tak kazit...
631524
Můj oblíbenec Hammond tvrdí, že The Longest Ride je nejlepší Sparksovina od Notebooku. Ne že by tam byla taková konkurence, ale Britt Robertson můžu vidět v čemkoliv a mladej Eastwood by to nemusel zas až tak kazit...
0 0
reagovat

1864

Dánske hviezdy z politického seriálu Borgen si po skončení seriálu odskočili nakrútiť historický epos o najkrvavejšej vojne v Dánsku, ktorú naviac domáci veľmi skritizovali po uvední.

No, ale z traileru to vyzerá viac než zaujímavo nie, že nie link

Dávame si poznámočku do diára a môj film list. 8)
631515
Dánske hviezdy z politického seriálu Borgen si po skončení seriálu odskočili nakrútiť historický epos o najkrvavejšej vojne v Dánsku, ktorú naviac domáci veľmi skritizovali po uvední. No, ale z traileru to vyzerá viac než zaujímavo nie, že nie http://www.youtube.com/watch?v=PK4D7C49vjI Dávame si poznámočku do diára a môj film list. *8)*
1864
0 0
reagovat

The Town That Dreaded Sundown

Úplnej souhlas s Tedem, supr film a naprosto perfektně zvládnutej sequel :+
Jen mi příjde že to není zase tak velkej horor jak se to tváří.
631505
Úplnej souhlas s Tedem, supr film a naprosto perfektně zvládnutej sequel *:+* Jen mi příjde že to není zase tak velkej horor jak se to tváří.
The Town That Dreaded Sundown
0 0
reagovat

Gorecki

:+
631447
*:+*
Gorecki
0 0
reagovat
dr. no a thunderball sou tak nezazivny, ze sem je musel dokoukat na dvakrat.
631443
dr. no a thunderball sou tak nezazivny, ze sem je musel dokoukat na dvakrat.
0 0
reagovat
Samozrejme, kazdy sudny clovek povazuje Goldfingera za najlepsiu prednovembrovu Bondovku.8)
631442
Samozrejme, kazdy sudny clovek povazuje Goldfingera za najlepsiu prednovembrovu Bondovku.*8)*
0 0
reagovat
Mně to na něj přijde ještě docela rozumně ohodnocený. :D
631439
Mně to na něj přijde ještě docela rozumně ohodnocený. *:D*
0 0
reagovat
A přitom Srdečný pozdravy jsou z těch čtyř filmů nejlepší... 8)
631438
A přitom Srdečný pozdravy jsou z těch čtyř filmů nejlepší... *8)*
0 0
reagovat
Tak tohle je dost mimo... v mých očích Thunderball i Goldfinger za 100%, Dr. No 80% a Russia 60%. :)
631435
Tak tohle je dost mimo... v mých očích Thunderball i Goldfinger za 100%, Dr. No 80% a Russia 60%. :)
0 0
reagovat
dr. no (1962) - 50%
from russia with love (1963) - 65%
goldfinger (1964) - 70%
thunderball (1965) - 55%
631432
dr. no (1962) - 50% from russia with love (1963) - 65% goldfinger (1964) - 70% thunderball (1965) - 55%
0 0
reagovat
Mně osobně to zase přišlo dost slabé po posledních dvou kousích.
631385
Mně osobně to zase přišlo dost slabé po posledních dvou kousích.
0 0
reagovat

Batman vs Robin

Po nudnem Son Of Batman a vylozene odflaklem JL: Throne Of Atlantis to konecne zase stalo za to:+
631384
Po nudnem Son Of Batman a vylozene odflaklem JL: Throne Of Atlantis to konecne zase stalo za to*:+*
Batman vs Robin
0 0
reagovat

China Strike Force (2000)

Skoro jako kdybych se strojem času vrátil do své puberty. Adrenalinová jízda toho nejhrubšího zrna. Film jež zná jen tři slova: Dynamika, rychlost a spád. V hlavních rolích akční esa té doby Aaron Kwok a Ken Lo. Velmi potěší záporák Marka Dacascose. Jediná obrovská minela je naprosto nehodící se Coolio. 7-8/10
631383
Skoro jako kdybych se strojem času vrátil do své puberty. Adrenalinová jízda toho nejhrubšího zrna. Film jež zná jen tři slova: Dynamika, rychlost a spád. V hlavních rolích akční esa té doby Aaron Kwok a Ken Lo. Velmi potěší záporák Marka Dacascose. Jediná obrovská minela je naprosto nehodící se Coolio. 7-8/10
China Strike Force (2000)
0 0
reagovat

TedGeorge

Většinu dílu povídá o pátrání po Bigfootovi, nějaký spoilery k nadcházející serii Survivormana a posledních 20 minut tam spí. :D
631382
Většinu dílu povídá o pátrání po Bigfootovi, nějaký spoilery k nadcházející serii Survivormana a posledních 20 minut tam spí. :D
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Sam jsem se do toho pustil teprve pred chvili, ale minimalne tedka ze zacatu to resi :)
631380
Sam jsem se do toho pustil teprve pred chvili, ale minimalne tedka ze zacatu to resi :)
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se