Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3161 - 3180 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Ono to není letos?:o
899463
Ono to není letos?*:o*
899461
0 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Když máš hlad, sežereš všechno a je ti to jedno.
899462
Když máš hlad, sežereš všechno a je ti to jedno.
899461
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Obyčejně jíš předkrm dva roky před hlavním chodem? :D
899461
Obyčejně jíš předkrm dva roky před hlavním chodem? *:D*
899458
5 0
reagují: Ex-SOLDIER, TedGeorge
reagovat
899458
[url=https://www.youtube.com/watch?v=AFPLRIdn1pk]THE SPIDER WITHIN: A SPIDER-VERSE STORY | Official Short Film (Full) [/url] Bezva předkrm před třetím filmem.*:)*
0 0
reagují: do_Od
reagovat

80s night

Road House 6/10 - Dokud se nezačal Júhelenhulen ukazovat nasvalený na fotkách z natáčení, vůbec jsem netušil, že nějaký originál existuje a že je snad i v US kultem. Mno, řekněme, že na 80kový film mírný nadprůměr, ale skvělou první hodinu nedoprovází kdovíjaké finále, popravdě jsem u toho usnul. Do očí bijící střih bitek a do uší bijící kontrast mezi slušným rockovým soundtrackem a nehodícím se orchestrálním score tomu moc nepřidávají. Slušné hlášky, nadhled a nahota to zvedaj. Každopádně okleštěný (nepředpokládám jinak) remake určitě vidět nepotřebuju.

Yes Madam 5/10 (red force 2) - střeštěná HK komedie s akčními scénami ala Jackie Chan. Nic víc, nic míň.
899412
[b]Road House 6/10 [/b]- Dokud se nezačal Júhelenhulen ukazovat nasvalený na fotkách z natáčení, vůbec jsem netušil, že nějaký originál existuje a že je snad i v US kultem. Mno, řekněme, že na 80kový film mírný nadprůměr, ale skvělou první hodinu nedoprovází kdovíjaké finále, popravdě jsem u toho usnul. Do očí bijící střih bitek a do uší bijící kontrast mezi slušným rockovým soundtrackem a nehodícím se orchestrálním score tomu moc nepřidávají. Slušné hlášky, nadhled a nahota to zvedaj. Každopádně okleštěný (nepředpokládám jinak) remake určitě vidět nepotřebuju. [b]Yes Madam 5/10 (red force 2) - [/b]střeštěná HK komedie s akčními scénami ala Jackie Chan. Nic víc, nic míň.
80s night
2 -1
reagovat

Spider-Man

————
SPOILER
————
To je vyhánění čerta ďáblem… Na režisérskou sesli má namísto Jona Wattse nejblíže Justin Lin.
————
SPOILER
————
899401
———— SPOILER ———— To je vyhánění čerta ďáblem… Na režisérskou sesli má namísto Jona Wattse nejblíže [spoiler]Justin Lin[/spoiler]. ———— SPOILER ————
Spider-Man
0 -6
reagovat

Princ z Tichomoří 6/10

Polozapomenutý film jsem chytl na ČT2 v originále a v delší verzi. Velmi zvláštně pojatý slepenec (tehdy by se tomu říkalo postmoderní film) Tajemstvi Hradu v Karpatech, Avatara, Indiana Jonese a Sedmi Statecnych. Měl by víc poznán už jen proto, že dokáže během pěti minut střídat vážné scény zneužívání otroků, fantasy scény, uťaté končetiny a hlášky typu "Za dezerci je trest smrti... pokud bude mít dobrého právníka."
899343
Polozapomenutý film jsem chytl na ČT2 v originále a v delší verzi. Velmi zvláštně pojatý slepenec (tehdy by se tomu říkalo postmoderní film) Tajemstvi Hradu v Karpatech, Avatara, Indiana Jonese a Sedmi Statecnych. Měl by víc poznán už jen proto, že dokáže během pěti minut střídat vážné scény zneužívání otroků, fantasy scény, uťaté končetiny a hlášky typu "Za dezerci je trest smrti... pokud bude mít dobrého právníka."
Princ z Tichomoří 6/10
2 0
reagovat

Aftersun 2/10

S tim hodnocením na csfd si delate prdel ne? :) Dva body za technickou stranku veci a zajimavy asynchronni strih. Zbytek je pohled na dovolenou cizich lidi, kde celou dobu jsou naznaky neceho vetsiho... No dle hodnoceni muzete tusit, jak to dopadlo. Tento vyplod fakt nema cenu hloubeji analyzovat a projektovat myslenky na obrazy, uz tech 90 min bylo vic casu me pozornostj, nez si film zaslouzil a to jsem asi do 60 minuty fakt veril, ze si me to ziska.
899176
S tim hodnocením na csfd si delate prdel ne? :) Dva body za technickou stranku veci a zajimavy asynchronni strih. Zbytek je pohled na dovolenou cizich lidi, kde celou dobu jsou naznaky neceho vetsiho... No dle hodnoceni muzete tusit, jak to dopadlo. Tento vyplod fakt nema cenu hloubeji analyzovat a projektovat myslenky na obrazy, uz tech 90 min bylo vic casu me pozornostj, nez si film zaslouzil a to jsem asi do 60 minuty fakt veril, ze si me to ziska.
Aftersun 2/10
6 -12
reagovat

Deadpool & Wolverine

------------
SPOILER
------------

Nové promo s DP variantami: babypool, kidpool, deadpool, dogpool and headpool.

P. S.: James vypadá skvěle.

------------
SPOILER
------------
899169
------------ SPOILER ------------ [url=https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fexternal-preview.redd.it%2Fnew-promotional-art-of-deadpool-and-wolverine-featuring-v0-9bWJtHj4z-0ngcF_hMd6jCzgP5EraQ93vGKZZaBYvCY.jpg%3Fauto%3Dwebp%26s%3Dacd5fd2c5d48ed41969da92c3f1e7b0c7bda30ae]Nové promo[/url] s DP variantami: [spoiler]babypool, kidpool, deadpool, dogpool and headpool[/spoiler]. P. S.: James vypadá skvěle. ------------ SPOILER ------------
Deadpool & Wolverine
3 -7
reagovat

Double Road house

Když už jsou na Amazonu oba a já si ten první nepamatoval, začal jsem včera večer s ním. Přímočará odpočinková věc, s možná úsměvným finále, ale rozhodně jsem se nenudil. Nicméně, tam kde mě pobavilo, že Swayze je celou dobu klidnej chlápek, co rozjímá a cvičí ráno u vody, aby pak pařátovým chvatem někomu urval kus krku, tak to, jak se v průběhu remaku (a hlavně druhé poloviny) chová postava Daltona - u jedné scény jako kdyby se na Floridu stavil sám Lou Bloom ze Slídila :D

Nicméně - úvod byl fajn. Vyměnit vděčnou postavu jako byl Sam Elliott za nějaké trauma z minulosti mi nepřišlo úplně šťastné, ale užíval jsem si ten start a scény, kde místní zevlové machrují a vy moc dobře víte, že už za okamžik nebudou mít při všech zlomeninách machrovat čím. Jenže nějak nevidím, že bych dostal biják „jako za starejch časů“, poněvadž tam, kde by originál právě pokračoval v přímočarý jednoduchý lince „Jake rovná do latě místní grázly v motorestu“, tady se to v druhé polovině zlomí. A za mě bohužel k horšímu, od nástupu Connora (bitky fajn, ale ten přepal s jakým to hraje mi spíš přišel otravnej) to na mě působilo jakoby se dal na stůl papír a každý, kdo šel okolo, k tomu připsal nějakou větu, co se natočí, aby se to nějak dokodrcalo do finále a mělo to dvě hodiny. Rozplizne se to, snaha o hlášky mi přijde křečovitá jako x-tá variace role, kterou hraje de Almeida snad 30 let, a už na konci originálu jsem si říkal, jaký popud vede někoho k tomu zrovna tomuhle filmu dát remake (to už je v podstatě krok od nápadu udělat třeba novou verzi Komanda s Ritchsonem, ale podkopat si tu přímočarost děláním té věci složitější a zadumanější, než ve skutečnosti má být). Vykoupení za tu táhnoucí se druhou půli v podobě finální bitky bohužel není takové, aby z toho nebyly spíš rozpaky.
899168
Když už jsou na Amazonu oba a já si ten první nepamatoval, začal jsem včera večer s ním. Přímočará odpočinková věc, s možná úsměvným finále, ale rozhodně jsem se nenudil. Nicméně, tam kde mě pobavilo, že Swayze je celou dobu klidnej chlápek, co rozjímá a cvičí ráno u vody, aby pak pařátovým chvatem někomu urval kus krku, tak to, jak se v průběhu remaku (a hlavně druhé poloviny) chová postava Daltona - u jedné scény jako kdyby se na Floridu stavil sám Lou Bloom ze Slídila *:D* Nicméně - úvod byl fajn. Vyměnit vděčnou postavu jako byl Sam Elliott za nějaké trauma z minulosti mi nepřišlo úplně šťastné, ale užíval jsem si ten start a scény, kde místní zevlové machrují a vy moc dobře víte, že už za okamžik nebudou mít při všech zlomeninách machrovat čím. Jenže nějak nevidím, že bych dostal biják „jako za starejch časů“, poněvadž tam, kde by originál právě pokračoval v přímočarý jednoduchý lince „Jake rovná do latě místní grázly v motorestu“, tady se to v druhé polovině zlomí. A za mě bohužel k horšímu, [spoiler]od nástupu Connora (bitky fajn, ale ten přepal s jakým to hraje mi spíš přišel otravnej)[/spoiler] to na mě působilo jakoby se dal na stůl papír a každý, kdo šel okolo, k tomu připsal nějakou větu, co se natočí, aby se to nějak dokodrcalo do finále a mělo to dvě hodiny. Rozplizne se to, snaha o hlášky mi přijde křečovitá jako x-tá variace role, kterou hraje de Almeida snad 30 let, a už na konci originálu jsem si říkal, jaký popud vede někoho k tomu zrovna tomuhle filmu dát remake (to už je v podstatě krok od nápadu udělat třeba novou verzi Komanda s Ritchsonem, ale podkopat si tu přímočarost děláním té věci složitější a zadumanější, než ve skutečnosti má být). Vykoupení za tu táhnoucí se druhou půli v podobě finální bitky bohužel není takové, aby z toho nebyly spíš rozpaky.
Double Road house
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Super Disku, udělal jsi mi radost. :+
899167
Super Disku, udělal jsi mi radost. *:+*
899158
2 -1
reagovat
Wow. Disk urobil humor. A dobry:+:+:+
899164
Wow. Disk urobil humor. A dobry*:+**:+**:+*
9 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
To víš, nechtěl jsem, aby si mě lidi moc všimli, znáš mě. ;) 
899158
To víš, nechtěl jsem, aby si mě lidi moc všimli, znáš mě. *;)* 
899156
14 -9
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ještě že jsi to dal do spoileru. Mohli bychom být překvapení a šokováni důvodem, proč se ti některé filmy líbí...
899156
Ještě že jsi to dal do spoileru. Mohli bychom být překvapení a šokováni důvodem, proč se ti některé filmy líbí...
899148
25 -1
reagují: Disketa1
reagovat

Uncharted (2022)

Miluju ten film. Jasně, beru, že dost lidem to přineslo naštvání, ale když pominu, že jde o adaptaci počítačové hry, kterou jsem nikdy nehrál, tak mě to zkrátka pořád baví. A navíc tam hraje Tom Holland, který se zde dost často svléká do půli těla, takže nemůžu jinak... 
899148
Miluju ten film. Jasně, beru, že dost lidem to přineslo naštvání, ale když pominu, že jde o adaptaci počítačové hry, kterou jsem nikdy nehrál, tak mě to zkrátka pořád baví. A navíc tam hraje Tom Holland, [spoiler]který se zde dost často svléká do půli těla,[/spoiler] takže nemůžu jinak... 
Uncharted (2022)
6 -14
reagují: Mr. Hlad
reagovat
W
T
F
899143
W T F
3 -1
reagovat

Deadpool & Wolverine

------------
SPOILER
------------
Aby toho nebylo málo, tak film představí i nový multiverse koncept zvaný Anchor. Pokud tato bytost v daném vesmíru nepřirozeně zemře, postupem času zanikne celý vesmír, odkud pochází. De facto půjde o náhradu Owena Reece a. k. a. Molecule Mana z komiksových Secret Wars.
------------
SPOILER
------------
899141
------------ SPOILER ------------ Aby toho nebylo málo, tak film představí i nový multiverse koncept zvaný [spoiler]Anchor[/spoiler]. Pokud tato bytost v daném vesmíru [spoiler]nepřirozeně zemře, postupem času zanikne celý vesmír[/spoiler], odkud pochází. De facto půjde o náhradu [spoiler]Owena Reece a. k. a. Molecule Mana[/spoiler] z komiksových Secret Wars. ------------ SPOILER ------------
Deadpool & Wolverine
1 -11
reagovat
reaguje na: Kostěj
Tohle se nelíbí TedGeorge.
899138
Tohle se nelíbí TedGeorge.
899136
1 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
As it was kitten:D
899137
As it was kitten*:D*
899136
2 0
reagovat

Dune: Messiah

Tyjo, první teaser už je venku :o
899136
Tyjo, první [url=https://www.instagram.com/reel/C4f_cNOpwFf/]teaser [/url]už je venku *:o*
Dune: Messiah
8 0
reagují: (=LIFTY=), Leefko
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se