Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31441 - 31460 Napsat příspěvek

popicek

světy ve filmech... a kolik jich naprosto vyhořelo a propadlo, akce je tam solidní (i kdyby ti nepřišla originální tak je prostě kvalitní) + stojí na věcech svého světa (výbušné oštěpy, houpání se...) a pro mě je Snyder bůh - takže to že mluvíš o něm a ne o běžné hollywoodské produkci (která mě akcí často vůbec neoslovuje) mi stačí :D
Každopádně - co mám letos? Vystřílení kostela, rychle a zběsile a tohle... Akce v Avengers byla při nejlepším average, Taken 3 je odpad (navíc úpadek od 1. dílu), Jupiter Descending je co se akce týče naprostá nuda (a nechápu že to točili tvůrci Matrixu), Chappie měl akci celkem fajn co si matně vybavuju, ale bylo jí tam jak šafránu... a loni link můžeš blbé akce/akční filmy přehazovat vidlema (v čele s 300: Fail of an empire).
633520
světy ve filmech... a kolik jich naprosto vyhořelo a propadlo, akce je tam solidní (i kdyby ti nepřišla originální tak je prostě kvalitní) + stojí na věcech svého světa (výbušné oštěpy, houpání se...) a pro mě je Snyder bůh - takže to že mluvíš o něm a ne o běžné hollywoodské produkci (která mě akcí často vůbec neoslovuje) mi stačí *:D* Každopádně - co mám letos? Vystřílení kostela, rychle a zběsile a tohle... Akce v Avengers byla při nejlepším average, Taken 3 je odpad (navíc úpadek od 1. dílu), Jupiter Descending je co se akce týče naprostá nuda (a nechápu že to točili tvůrci Matrixu), Chappie měl akci celkem fajn co si matně vybavuju, ale bylo jí tam jak šafránu... a loni http://www.boxofficemojo.com/yearly/chart/?yr=2014&p=.htm můžeš blbé akce/akční filmy přehazovat vidlema (v čele s 300: Fail of an empire).
popicek
0 0
reagovat

popik

to Gorecki: link tohle ti určitě udělá radost :D

to Marvin: aktivni skupinu těchto portálů, tedy i výsledná čísla, tvoří právě ti nerdíci, o kterých mluvím. Úzká skupina lidí, v porovnání s tím opravdovým "běžným" divákem, která je někdy odtrhnutá od reality.

studo: absolutně nechápu, co tím chceš říct :D

Gonzi: Mě to ale nepříjde zas tak originální, takovejch utopickej/post-apo světů už bylo ve filmech a hrách mraky, akce je pěkně videoklipově nastříhaná, ale není to nic, co bych už dávno neviděl třeba od Snydera, vypadá možná hmatatelnějš, protože stuntmani dostali 150 mega, aby se vyblbli na nejlevnější lokaci(poušť) s pár buginama a náklaďákem, ale jinak nic, co by mě posadilo na prdel jsem v tom filmu neviděl.
633518
to Gorecki: http://www.youtube.com/watch?v=kEUpjrCtCyk tohle ti určitě udělá radost *:D* to Marvin: aktivni skupinu těchto portálů, tedy i výsledná čísla, tvoří právě ti nerdíci, o kterých mluvím. Úzká skupina lidí, v porovnání s tím opravdovým "běžným" divákem, která je někdy odtrhnutá od reality. studo: absolutně nechápu, co tím chceš říct *:D* Gonzi: Mě to ale nepříjde zas tak originální, takovejch utopickej/post-apo světů už bylo ve filmech a hrách mraky, akce je pěkně videoklipově nastříhaná, ale není to nic, co bych už dávno neviděl třeba od Snydera, vypadá možná hmatatelnějš, protože stuntmani dostali 150 mega, aby se vyblbli na nejlevnější lokaci(poušť) s pár buginama a náklaďákem, ale jinak nic, co by mě posadilo na prdel jsem v tom filmu neviděl.
popik
0 0
reagovat

popicek

ber to v kontextu - já jsem z toho taky nadšený a odvařený, ale ne protože by to byl nejdokonalejší film ever, ale protože to prostě má koule, je to originální, je to narvané solidní akcí, je to poctivě natočené... v kontextu dnešních filmů to silně vyčnívá a je až s podivem, že se to vůbec dostalo do výroby a že se to až tak povedlo. Myslím, že ty 10* hodnocení mluví spíš o tomhle. Jinak si myslím, že tvé bodování je mnohem více objektivní.
633516
ber to v kontextu - já jsem z toho taky nadšený a odvařený, ale ne protože by to byl nejdokonalejší film ever, ale protože to prostě má koule, je to originální, je to narvané solidní akcí, je to poctivě natočené... v kontextu dnešních filmů to silně vyčnívá a je až s podivem, že se to vůbec dostalo do výroby a že se to až tak povedlo. Myslím, že ty 10* hodnocení mluví spíš o tomhle. Jinak si myslím, že tvé bodování je mnohem více objektivní.
popicek
0 0
reagovat

popicek

a ja som si myslel, že tu každý normálny jedinec trpí len jednou poruchou, vlastným názorom :o
633504
a ja som si myslel, že tu každý normálny jedinec trpí len jednou poruchou, vlastným názorom *:o*
popicek
0 0
reagovat
Bohužiaľ, výnimočne s popikom súhlasím (ohľadne filmu teda)
633495
Bohužiaľ, výnimočne s popikom súhlasím (ohľadne filmu teda)
0 0
reagovat
633492
[link="http://i.imgur.com/KoQhrNZ.gif"]he's back[/link]
0 0
reagovat

popicek

...asi teda nejen MZ komunita, spíš intetnetová komunita celá, žejo (viz rotteny, metacritic atd.)
633491
...asi teda nejen MZ komunita, spíš intetnetová komunita celá, žejo (viz rotteny, metacritic atd.)
popicek
0 0
reagovat

popik

MAD MAX: FURY ROAD = 7-8/10* 8)

Super výplach před letní sezónou a příští rok bych si dal klidně dvojku. :+

Na druhou stranu se znovu ukázalo, že MZ komunita trpí přemírou nerdíků, jak na straně uživatelů, tak i na straně redakce, kteří si rádi stříknou do textilu, zvrací hesla o "FILMU ROKU!!!" a vesele rozhazují plná 10ková hodnocení, aniž by na chvíli vytáhli hlavu z vlastní řitě a trochu provzdušnili mozek. Akce je skvělá, ale po hodině už začne být ubíjející, děj plytký, charaktery doslova ojebané, a to mi zkrátka na plnou palbu nestačí. 8)
633487
MAD MAX: FURY ROAD = 7-8/10* *8)* Super výplach před letní sezónou a příští rok bych si dal klidně dvojku. *:+* Na druhou stranu se znovu ukázalo, že MZ komunita trpí přemírou nerdíků, jak na straně uživatelů, tak i na straně redakce, kteří si rádi stříknou do textilu, zvrací hesla o "FILMU ROKU!!!" a vesele rozhazují plná 10ková hodnocení, aniž by na chvíli vytáhli hlavu z vlastní řitě a trochu provzdušnili mozek. Akce je skvělá, ale po hodině už začne být ubíjející, děj plytký, charaktery doslova ojebané, a to mi zkrátka na plnou palbu nestačí. *8)*
popik
0 0
reagovat

TedGeorge

Veľká pecka a krásny príklad toho, že keď dostane skvelý režisér do rúk aj ten najtuctovejší scenár dokáže z neho vyčarovať úžasný zážitok :+
633476
Veľká pecka a krásny príklad toho, že keď dostane skvelý režisér do rúk aj ten najtuctovejší scenár dokáže z neho vyčarovať úžasný zážitok *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Jo, viděl jsem to dokonce na plátně. Na konci jsem plakal.
633475
Jo, viděl jsem to dokonce na plátně. Na konci jsem plakal.
0 0
reagovat

Brief Encounter (1945)

Zničující jako Madisonské mosty, opravdové jako Před úsvitem. Občas si člověk říká, na co ta desítková hodnocení vyplýtval, když přijde taková pecka. David Lean tímto už oficiálně v top 5 mých režisérů. 10/10. Bez diskuze. Do konce života na ten film nezapomenu.
633473
Zničující jako Madisonské mosty, opravdové jako Před úsvitem. Občas si člověk říká, na co ta desítková hodnocení vyplýtval, když přijde taková pecka. David Lean tímto už oficiálně v top 5 mých režisérů. 10/10. Bez diskuze. Do konce života na ten film nezapomenu.
Brief Encounter (1945)
0 0
reagovat

KARLOS

Trošku nechápu proč ho poučuješ, když tu Rodann dlouho nic nenapsal a teď stádo tupých ovcí se cítí ublíženo jen z toho, když píše o "blížícím se teaseru".

verbst to shrnul dokolane, čistokrevná demence.
633471
Trošku nechápu proč ho poučuješ, když tu Rodann dlouho nic nenapsal a teď stádo tupých ovcí se cítí ublíženo jen z toho, když píše o "blížícím se teaseru". verbst to shrnul dokolane, čistokrevná demence.
KARLOS
0 0
reagovat

Mildred Pierce (1945)

Úžasný film.Temný rodinný epos (pripomínajúci Ambersonovcov od Wellesa) vydávajúci sa za film noir. Silné v kriminálnej aj emočnej rovine. Parádny vizuál, geniálni herci a skvelý scenár. U mňa jeden z vrcholov žánru 10/10
633469
Úžasný film.Temný rodinný epos (pripomínajúci Ambersonovcov od Wellesa) vydávajúci sa za film noir. Silné v kriminálnej aj emočnej rovine. Parádny vizuál, geniálni herci a skvelý scenár. U mňa jeden z vrcholov žánru 10/10
Mildred Pierce (1945)
0 0
reagovat

Memphis

Nedocenený? Ten OST je veľká klasika
633468
Nedocenený? Ten OST je veľká klasika
Memphis
0 0
reagovat
Změníme radši téma... :D

McTiernanovi/Crichtonovi Vikingové mají strašně nedoceněnej soundtrack.
633467
Změníme radši téma... *:D* McTiernanovi/Crichtonovi Vikingové mají strašně nedoceněnej soundtrack.
0 0
reagovat

Memphis

Asi tak stejně úchylný, jako si to pamatovat? :D
633466
Asi tak stejně úchylný, jako si to pamatovat? *:D*
Memphis
0 0
reagovat
Pamatujete sohaje a jeho odpočítávání dnů do premiéry dalšího Pottera? To bylo teprve úchylný. :D
633465
Pamatujete [b]sohaj[/b]e a jeho odpočítávání dnů do premiéry dalšího Pottera? To bylo teprve úchylný. *:D*
0 0
reagovat

Rodann

1. Neviem čo je PT
2. Ja ťa osobne neurážam, ja to len konštatujem vo všeobecnosti, keby tu bol ešte niekto iný, ktorý je trebárs strašný maniak do iného (špecifického) filmu, tak by som rovnako krútil hlavou. Defacto mám taký pocit, že človek ako ty už na ten film ani nemusí ísť. Už všetko čo sa tam bude diať vieš a akurát sa rozčúliš že to nebude podľa tvojej vysnívanej verzie.
3. ako ti už bolo povedané, nevravím že nemáš písať, ale na tvoje príspevky sú určené diskusie inde (profil SW)
633451
1. Neviem čo je PT 2. Ja ťa osobne neurážam, ja to len konštatujem vo všeobecnosti, keby tu bol ešte niekto iný, ktorý je trebárs strašný maniak do iného (špecifického) filmu, tak by som rovnako krútil hlavou. Defacto mám taký pocit, že človek ako ty už na ten film ani nemusí ísť. Už všetko čo sa tam bude diať vieš a akurát sa rozčúliš že to nebude podľa tvojej vysnívanej verzie. 3. ako ti už bolo povedané, nevravím že nemáš písať, ale na tvoje príspevky sú určené diskusie inde (profil SW)
Rodann
0 0
reagovat

popik

co jsem rikal Cliftík už je zpátky :D
633450
co jsem rikal Cliftík už je zpátky *:D*
popik
0 0
reagovat

KARLOS

Za prvé - to, co jsi napsal, si naprosto kontradiktuje.
Za druhé - já se jen ohradil proti jedné osobě, která si myslí, že má právo určovat obsah příspěvků někoho jiného. Zřejmě proti mě nebo mým názorům něco má, ale s tím se bude muset vyrovnat, já se urážet nenechám. Jen mě mrzí, že jsem se také snížil k invektivě do osobní roviny. Já respektuju zdejší politiku spoilerů. Tedy, buď si přečti, jak vše celé začalo, nebo prosím nesmyslně nereaguj.
Za třetí - dál už na to nebudu reagovat ani já, někteří lidé jsou tu velmi arogantní až nesnášenliví (welcome to THE internet :D).
633449
Za prvé - to, co jsi napsal, si naprosto kontradiktuje. Za druhé - já se jen ohradil proti jedné osobě, která si myslí, že má právo určovat obsah příspěvků někoho jiného. Zřejmě proti mě nebo mým názorům něco má, ale s tím se bude muset vyrovnat, já se urážet nenechám. Jen mě mrzí, že jsem se také snížil k invektivě do osobní roviny. Já respektuju zdejší politiku spoilerů. Tedy, buď si přečti, jak vše celé začalo, nebo prosím nesmyslně nereaguj. Za třetí - dál už na to nebudu reagovat ani já, někteří lidé jsou tu velmi arogantní až nesnášenliví (welcome to THE internet *:D*).
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se