Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31081 - 31100 Napsat příspěvek
Až do Bratislavy už došel Interstelár? :D
637517
Až do Bratislavy už došel Interstelár? *:D*
0 0
reagovat
A mne sa splni sen s Interstellarom! Pretoze od stvrtka v IMAXE v bratislave! Jupiii :D keby este takto zreprizovali aj Gravity tak potom mozem aj umriet :D
637502
A mne sa splni sen s Interstellarom! Pretoze od stvrtka v IMAXE v bratislave! Jupiii :D keby este takto zreprizovali aj Gravity tak potom mozem aj umriet :D
0 0
reagovat
Při včerejším novém sledování - mimochodem stále geniálním - Interstellaru (2014) jsem se neubránil kacířské myšlence, že Nolan by už dál nemusel nic točit, protože v Interstellaru řekl všechno, co chtěl říct...
637501
Při včerejším novém sledování - mimochodem stále geniálním - [b]Interstellaru (2014)[/b] jsem se neubránil kacířské myšlence, že Nolan by už dál nemusel nic točit, protože v Interstellaru řekl všechno, co chtěl říct...
0 0
reagovat
...jsem konečně viděl Timecrimes. A je to super. 2007 to muselo bejt ještě o dost víc super, protože to bylo před looperem a predestinací...
637468
...jsem konečně viděl Timecrimes. A je to super. 2007 to muselo bejt ještě o dost víc super, protože to bylo před looperem a predestinací...
0 0
reagovat

Hodinový manžel

Kinematograf bratří Čadíků (pojízdná maringotka s promítačkou, kdy se promítá třeba na sportovištích, náměstích, atd. jako letní kino). Vstupné dobrovolné, každoročně 3-4 filmy, skvělá parta lidí, hromada chlastu, a neopakovatelná atmosféra.

Nejsem příznivce českejch filmů. Ročně obvykle vidím maximálně 1-2 a to ještě většinou z donucení. Hodinový manžel měl tu výhodu, že v něm jsou lidi z mého oblíbeného dejvického divadla (a jedinejch 2 seriálů, který se mi za dlouhou dobu líbily - 4. hvězda a Okr. Přebor.). K tomu Polívka, Matásek a lahev vodky, což slibovalo zábavný večer. Radio Impuls a Tatralandia mlátilo do očí, ale jinak to bylo překvapivě koukatelný. Bylo super sledovat, jak si pomalu zařizuje bazénový byteček. Při pohledu na Norisovou a Matáska jsem si okamžitě musel vzpomenout na moje GP, Letiště. s přibývající stopáží šla kvalita opačným směrem než množství product placementu, ale zdařile to vyrovnávala finská společnice. Celková spokojenost .
7/10

trika CSFD sem si nevšim

637461
Kinematograf bratří Čadíků (pojízdná maringotka s promítačkou, kdy se promítá třeba na sportovištích, náměstích, atd. jako letní kino). Vstupné dobrovolné, každoročně 3-4 filmy, skvělá parta lidí, hromada chlastu, a neopakovatelná atmosféra. Nejsem příznivce českejch filmů. Ročně obvykle vidím maximálně 1-2 a to ještě většinou z donucení. Hodinový manžel měl tu výhodu, že v něm jsou lidi z mého oblíbeného dejvického divadla (a jedinejch 2 seriálů, který se mi za dlouhou dobu líbily - 4. hvězda a Okr. Přebor.). K tomu Polívka, Matásek a lahev vodky, což slibovalo zábavný večer. Radio Impuls a Tatralandia mlátilo do očí, ale jinak to bylo překvapivě koukatelný. Bylo super sledovat, jak si pomalu zařizuje bazénový byteček. Při pohledu na Norisovou a Matáska jsem si okamžitě musel vzpomenout na moje GP, Letiště. s přibývající stopáží šla kvalita opačným směrem než množství product placementu, ale zdařile to vyrovnávala finská společnice. Celková spokojenost . 7/10 trika CSFD sem si nevšim
Hodinový manžel
0 0
reagovat

Before We Go

Ak by mal niekto chut na nieco s prichutou Linklatera a Lost in Translation, tak mrknite na toto.:):+:+

Meno rezisera je tiez interesting.:))
637459
Ak by mal niekto chut na nieco s prichutou Linklatera a Lost in Translation, tak mrknite na toto.*:)**:+**:+* Meno rezisera je tiez interesting.*:))*
Before We Go
0 0
reagovat

Hodinový manžel (2014)

Nebylo to uplně hloupé a chodit do kina podobných českých komedií každý rok 10, tak na ně občas s rodinkou zajdu. Moc sympatické ústřední obsazení a ve slabých chvílích to hodně tahal Novotný s Polívkou. Nevím proč všechny Kameňáky, Babovřesky nemohou mít tuto úroveň. Přitom to nebyla žádná extratřída, jenom mne uplně nebolely oči při sledování a neměl jsem chuť se okamžitě opít. Co bych tomu vytknul a co působilo neskutečně komicky a to ne v dobrém, je product placement. Já chápu, že ufinancovat u nás film není prdel a upřímně si cením víc člověka, co se snaží film zafinancovat ze soukromých zdrojů, ale šlo by to alespoň dělat nějak s grácií nebo trochu taktně. Jako internetovou prodejnu nářadí a Albert bych ještě bral, ale tričko CSFD? TO hádám vymysleli až na place a celou linku s Tatralandií tam pravděpodobně připrcli až po skončení natáčení formou dotáček. Ale smál jsem se tomu. :-D Vcelku fajn a pozitivních 6/10
637458
Nebylo to uplně hloupé a chodit do kina podobných českých komedií každý rok 10, tak na ně občas s rodinkou zajdu. Moc sympatické ústřední obsazení a ve slabých chvílích to hodně tahal Novotný s Polívkou. Nevím proč všechny Kameňáky, Babovřesky nemohou mít tuto úroveň. Přitom to nebyla žádná extratřída, jenom mne uplně nebolely oči při sledování a neměl jsem chuť se okamžitě opít. Co bych tomu vytknul a co působilo neskutečně komicky a to ne v dobrém, je product placement. Já chápu, že ufinancovat u nás film není prdel a upřímně si cením víc člověka, co se snaží film zafinancovat ze soukromých zdrojů, ale šlo by to alespoň dělat nějak s grácií nebo trochu taktně. Jako internetovou prodejnu nářadí a Albert bych ještě bral, ale tričko CSFD? TO hádám vymysleli až na place a celou linku s Tatralandií tam pravděpodobně připrcli až po skončení natáčení formou dotáček. Ale smál jsem se tomu. :-D Vcelku fajn a pozitivních 6/10
Hodinový manžel (2014)
0 0
reagovat

studo

Ale výsledný film je nudné ho.no na desátou s debilní pointou, kterou odtušíš v prvních desíti minutách...
637452
Ale výsledný film je nudné ho.no na desátou s debilní pointou, kterou odtušíš v prvních desíti minutách...
studo
0 0
reagovat
trailer na goodbye mommy je božííí
637435
trailer na goodbye mommy je božííí
0 0
reagovat

Preklad HP

Tohle byla vyzivna diskuze. :) Hodinu jsem to cetla a uz asi hodinu premyslim, jestli na to mam/mohu jeste reagovat. Snad nikoho nerozlobim, ale napisu par vet. Ja jsem pred 15 lety zila v Anglii. HP tam byl obrovsky popularni. I ja jsem podlehla a prvni tri knihy precetla v anglictine. Pak vysel Medkuv preklad. Z navstevy Ceska jsem si ho dovezla do Anglie a pri cteni jsem se nahlas smala. Doted si pamatuju, jak jsem umirala u slov jako famfrpal, Brumbal, Bradavice atd. Bez debat je Medkuv preklad genialni, pouziva krasnou, srozumitelnou, velmi poetickou cestinu a nebala bych se rici, ze je preklad v nekterych pasazich lepsi nez original. Preklad jmen a nazvu me nicmene rozsekal. Cetla jsem to pak rodine, u ktere jsem zila, ale oni se nesmali, dokonce z toho byli nadseni. Jim prislo naprosto uzasne, ze si nekdo dal tu praci a sel po vyznamu i u jmen. Protoze v anglictine ta jmena a nazvy vyznam maji. Ted se to muze zdat nepatricne, ctenari vyrostli, knihy "dospely", filmy jsou spise pro teenagery z generace, ktera ma lepsi jazykovou vybavenost a teticku wiki a strycka googla na kazdem smartphonu. Kdyz ale Medek preklady delal, tak nic z toho nebylo. Fakt je jedno, jestli se tomu nekdo smeje. Ja se smala taky, kvalitu prekladu to absolutne nesnizuje.
637434
Tohle byla vyzivna diskuze. *:)* Hodinu jsem to cetla a uz asi hodinu premyslim, jestli na to mam/mohu jeste reagovat. Snad nikoho nerozlobim, ale napisu par vet. Ja jsem pred 15 lety zila v Anglii. HP tam byl obrovsky popularni. I ja jsem podlehla a prvni tri knihy precetla v anglictine. Pak vysel Medkuv preklad. Z navstevy Ceska jsem si ho dovezla do Anglie a pri cteni jsem se nahlas smala. Doted si pamatuju, jak jsem umirala u slov jako famfrpal, Brumbal, Bradavice atd. Bez debat je Medkuv preklad genialni, pouziva krasnou, srozumitelnou, velmi poetickou cestinu a nebala bych se rici, ze je preklad v nekterych pasazich lepsi nez original. Preklad jmen a nazvu me nicmene rozsekal. Cetla jsem to pak rodine, u ktere jsem zila, ale oni se nesmali, dokonce z toho byli nadseni. Jim prislo naprosto uzasne, ze si nekdo dal tu praci a sel po vyznamu i u jmen. Protoze v anglictine ta jmena a nazvy vyznam maji. Ted se to muze zdat nepatricne, ctenari vyrostli, knihy "dospely", filmy jsou spise pro teenagery z generace, ktera ma lepsi jazykovou vybavenost a teticku wiki a strycka googla na kazdem smartphonu. Kdyz ale Medek preklady delal, tak nic z toho nebylo. Fakt je jedno, jestli se tomu nekdo smeje. Ja se smala taky, kvalitu prekladu to absolutne nesnizuje.
Preklad HP
0 0
reagovat

Kamy

K-PAX, Ex Machina. Ale tie si už asi videl.
637433
K-PAX, Ex Machina. Ale tie si už asi videl.
Kamy
0 0
reagovat
co to sakra je ? já chci nějákej tip na film zascrolluju dolů a vy tady debatujete na deset stránek o harrym potterovi a nějákých překladech :D
637431
co to sakra je ? já chci nějákej tip na film zascrolluju dolů a vy tady debatujete na deset stránek o harrym potterovi a nějákých překladech *:D*
0 0
reagovat

okkac

Jo! Z tohohle cítím podobně odlehčenou zábavu, jako Zombieland. Navíc to má dost kvalitní triky.:+
637413
Jo! Z tohohle cítím podobně odlehčenou zábavu, jako Zombieland. Navíc to má dost kvalitní triky.*:+*
okkac
0 0
reagovat

Zápisník jedné lásky (2004)

Viděno poprvé v životě. Film, který jsem prožíval. Byl jsem blbej, že jsem to neviděl už dávno, ale melodramata vyhledávám až v poslední době a asi to bude čím dál horší... Myslel jsem si, že nejlepší sparksovinou bude Nejdelší jízda, ale to je můj omyl, vede jasně Zápisník. A snad mi to odpustíte, ale vidět po dlouhé době zase Ryana Goslinga, navíc s mladickým úsměvem a očima, které řeknou vše... Prostě doják. No jo, stárnu, ale zase přicházím na chuť filmům, které prověřil čas. Proč to dávno nevyšlo na modré placce, to je pro mě záhada.
637412
Viděno poprvé v životě. Film, který jsem prožíval. Byl jsem blbej, že jsem to neviděl už dávno, ale melodramata vyhledávám až v poslední době a asi to bude čím dál horší... Myslel jsem si, že nejlepší sparksovinou bude Nejdelší jízda, ale to je můj omyl, vede jasně Zápisník. A snad mi to odpustíte, ale vidět po dlouhé době zase Ryana Goslinga, navíc s mladickým úsměvem a očima, které řeknou vše... Prostě doják. No jo, stárnu, ale zase přicházím na chuť filmům, které prověřil čas. Proč to dávno nevyšlo na modré placce, to je pro mě záhada.
Zápisník jedné lásky (2004)
0 0
reagovat

TedGeorge

Jeden z (vícera) recenzních restů z Varů :) Ale teda divím se, že jinak skoro nikdo nejásá, spíš je spousta zklamanejch ?)
637411
Jeden z (vícera) recenzních restů z Varů :) Ale teda divím se, že jinak skoro nikdo nejásá, spíš je spousta zklamanejch *?)*
TedGeorge
0 0
reagovat

The Man from Earth

Znovu som si pozrel tento skvelý film a chcel by som sa opýtať, či nemá niekto najaký tip na podobne zaujímavú koverzačku? :D
637409
Znovu som si pozrel tento skvelý film a chcel by som sa opýtať, či nemá niekto najaký tip na podobne zaujímavú koverzačku? *:D*
The Man from Earth
0 0
reagovat

Axis

Same here. :+

Ted
637408
Same here. *:+* [link="https://c1.staticflickr.com/9/8202/8233360354_5dd0c4a711_b.jpg"]Ted[/link]
Axis
0 0
reagovat
Na odlehčení po překladatelské debatě: pár stripů ze světa Harryho Pottera, některé se povedly opravdu hodně :+
637407
Na odlehčení po překladatelské debatě: [link="http://floccinaucinihilipilificationa.tumblr.com/tagged/harry-potter"]pár stripů[/link] ze světa Harryho Pottera, některé se povedly opravdu hodně *:+*
0 0
reagovat

okkac

Jako skaut to musím vidět! :+
637405
Jako skaut to [b]musím[/b] vidět! *:+*
okkac
0 0
reagovat

okkac

to môže byť dobrá sranda :D:+
637404
to môže byť dobrá sranda *:D**:+*
okkac
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se