Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 29661 - 29680 Napsat příspěvek

zahron

aj to má význam kukať keď horory moc nemusím a nemám ich nakukané?
640574
aj to má význam kukať keď horory moc nemusím a nemám ich nakukané?
zahron
0 0
reagovat

The Final Girls

Docela mě to bavilo, některé parody scény byly i fakt vtipný a postava Tiny mě fakt rozesmála.:D 6,5/10
640567
Docela mě to bavilo, některé parody scény byly i fakt vtipný a postava Tiny mě fakt rozesmála.*:D* 6,5/10
The Final Girls
0 0
reagovat

What We Do in the Shadows (2014)

MIlá, miestami skutočne vtipná blbina, z ktorej sa dalo vyťažiť možno ešte trochu viac. 8/10
640526
MIlá, miestami skutočne vtipná blbina, z ktorej sa dalo vyťažiť možno ešte trochu viac. 8/10
What We Do in the Shadows (2014)
0 0
reagovat

Davies182

Zrovna on mi na tom prisel jako ten nejmensi problem... prestoze mas teda pravdu s tim, ze mu to clovek moc nezere :D
640524
Zrovna on mi na tom prisel jako ten nejmensi problem... prestoze mas teda pravdu s tim, ze mu to clovek moc nezere *:D*
Davies182
0 0
reagovat

Spazz

To je fakt neuveritelny ale. V paty rade Homelandu je z Frienda ultimatni asasinskej badass prvni kategorie, a v pop-cornovym celoveceraku je naopak v jeho blede-modrym provedeni k smichu :D
640523
To je fakt neuveritelny ale. V paty rade Homelandu je z Frienda ultimatni asasinskej badass prvni kategorie, a v pop-cornovym celoveceraku je naopak v jeho blede-modrym provedeni k smichu *:D*
Spazz
0 0
reagovat

Hitman: Agent 47

Nekoukatelna debilita :-
640521
Nekoukatelna debilita *:-*
Hitman: Agent 47
0 0
reagovat
ghost world (2001)
90% - hmm dobry.
640520
ghost world (2001) 90% - hmm dobry.
0 0
reagovat
the discreet charm of the bourgeoisie (1972)
95% - tohle fakt nenudi ani fterinu, sny ve snu a poradnej absurdistan. skoda ze to neni vic komedialni.
640512
the discreet charm of the bourgeoisie (1972) 95% - tohle fakt nenudi ani fterinu, sny ve snu a poradnej absurdistan. skoda ze to neni vic komedialni.
0 0
reagovat
zerkalo (1975)
100% - nepochopil ale vypada to fakt na jeho nejlepsi kousek. stejne mam radsi toho napravo.
640499
zerkalo (1975) 100% - nepochopil ale vypada to fakt na jeho nejlepsi kousek. stejne mam radsi toho [link="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d7/10/e1/d710e1c414ae64bc2761dea5be338a75.jpg"]napravo[/link].
0 0
reagovat
Soudtracky ke Spy Game a Black Hawk Down pořád neskutečně fenomenální, díky za připomenutí.
640484
Soudtracky ke Spy Game a Black Hawk Down pořád neskutečně fenomenální, díky za připomenutí.
0 0
reagovat
Zrcadlo jsem nepochopil.
640481
Zrcadlo jsem nepochopil.
0 0
reagovat
prave se dokopavam k zrcadlu.
640480
prave se dokopavam k zrcadlu.
0 0
reagovat
Zahraju si na Guida....aneb je možné se podívat na všechny Tarkovského filmy naprosto zdarma.
640479
Zahraju si na Guida....aneb je možné se podívat na všechny Tarkovského filmy naprosto [link="http://www.openculture.com/2010/07/tarkovksy.html"]zdarma.[/link]
0 0
reagovat
valerie and her week of wonders (1970)
45% - je v tom vsechno co mam rad a presto ten film nesnasim. asi za tu promarnenou prilezitost. nevidet to v hd tak dam jeste mnohem min.
640473
valerie and her week of wonders (1970) 45% - je v tom vsechno co mam rad a presto ten film nesnasim. asi za tu promarnenou prilezitost. nevidet to v hd tak dam jeste mnohem min.
0 0
reagovat

Detention

Jo, je to pecka a nechapu, ze z toho uz davno neni kultovka :) Je fakt, ze pokud u neceho plati, ze to "nesedne kazdemu", tak je to tady... :)

Jinak je to vpodstate Scream Queens na steroidech:D
640465
Jo, je to pecka a nechapu, ze z toho uz davno neni kultovka :) Je fakt, ze pokud u neceho plati, ze to "nesedne kazdemu", tak je to tady... :) Jinak je to vpodstate Scream Queens na steroidech*:D*
Detention
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Já Detetion miluju a těch drobných detailů a mazlení se se scénou a kamerou je tuna. Jen vypíchnu jednu, kdy jsou všichni hlavní hrdinopvé po škole a rozjde se mega flashback se sledováním zakázaného videa. Doporučuju si ho dát ještě párkrát. A ten soundtrack...prostě vysněnej film.

Škoda že jakmile někdo uvidí jméno rejži tak si hned řekne jakej to bude odpad.
Snad se někdo další hecne....koukám na tebe Tede.
640462
Já Detetion miluju a těch drobných detailů a mazlení se se scénou a kamerou je tuna. Jen vypíchnu jednu, kdy jsou všichni hlavní hrdinopvé po škole a rozjde se mega flashback se sledováním zakázaného videa. Doporučuju si ho dát ještě párkrát. A ten soundtrack...prostě vysněnej film. Škoda že jakmile někdo uvidí jméno rejži tak si hned řekne jakej to bude odpad. Snad se někdo další hecne....koukám na tebe Tede.
Sam.Vimes
0 0
reagovat
I exist only to protect Krypton. That is the sole purpose for which I was born, and every action I take, no matter how violent or how cruel, is for the greater good of my people. And now, I have no people.
640460
I exist only to protect Krypton. That is the sole purpose for which I was born, and every action I take, no matter how violent or how cruel, is for the greater good of my people. And now, I have no people.
0 0
reagovat

Sicario

Temný, pomalý a skvelo atmosferický thriller. Casting, réžia, kamera aj hudba vynikajúce. Trochu zamrzela akurát dejová prázdnota ale tá atmosféra a množstvo geniálnych scén to bohato vynahrádza. Drogová verzia Zero dark Thirty, ktorý sa mi predsa len páčilo o trošku viac. Slabších 9/10
640450
Temný, pomalý a skvelo atmosferický thriller. Casting, réžia, kamera aj hudba vynikajúce. Trochu zamrzela akurát dejová prázdnota ale tá atmosféra a množstvo geniálnych scén to bohato vynahrádza. Drogová verzia Zero dark Thirty, ktorý sa mi predsa len páčilo o trošku viac. Slabších 9/10
Sicario
0 0
reagovat

Detention (2011)

Z řetězu utržená a přitom lehkonohá a parodická variace na všechny možné středoškolské vyvražďovačky. Představte si to jako chytřejší Scary Movie se špetkou Community a špetkou Cabin in the Woods. Lituju snad jen že jsem na to koukal sám a střízlivý, na párty s podobně naladěnými lidmi to může být super společná projekce.

A samozřejmě díky Axisovi za doporučení :+
640435
Z řetězu utržená a přitom lehkonohá a parodická variace na všechny možné středoškolské vyvražďovačky. Představte si to jako chytřejší Scary Movie se špetkou Community a špetkou Cabin in the Woods. Lituju snad jen že jsem na to koukal sám a střízlivý, na párty s podobně naladěnými lidmi to může být super společná projekce. A samozřejmě díky [b]Axis[/b]ovi za doporučení *:+*
Detention (2011)
0 0
reagovat
640431
[link="http://www.littlewhitelies.co.uk/features/articles/why-spectre-is-a-zombie-movie-32168"]why spectre is a zombie movie[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se