Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2341 - 2360 Napsat příspěvek
reaguje na: Godlike
:D super i preklep zustal 
904821
*:D* super i preklep zustal 
904820
0 0
reagovat

Furiosa 10/10

Diky Georgi! 

P.S. Takhle nadssny jsem z kina neodchazel ani z Duny a rozhodne par let.

(Snad se nebude speta zlobit, ale líp to napsat nejde.:D:+)
904820
Diky Georgi!  P.S. Takhle nadssny jsem z kina neodchazel ani z Duny a rozhodne par let. (Snad se nebude speta zlobit, ale líp to napsat nejde.*:D**:+*)
Furiosa 10/10
5 0
reagují: speta.jr
reagovat

Furiosa 10/10

Diky Georgi! 

P.S. Takhle nadssny jsem z kina neodchazel ani z Duny a rozhodne par let.
904819
Diky Georgi!  P.S. Takhle nadssny jsem z kina neodchazel ani z Duny a rozhodne par let.
Furiosa 10/10
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
904806
https://c.tenor.com/eVZ_uOSR7JsAAAAC/tenor.gif
904804
5 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Není třeba se trápit, že si ten film nepochopil. To se občas stane každému z nás. Ještě že máš videjka na Instáči, ty mají dostatečnou délku pro Tebe. :D
904804
Není třeba se trápit, že si ten film nepochopil. To se občas stane každému z nás. Ještě že máš videjka na Instáči, ty mají dostatečnou délku pro Tebe. *:D*
904798
21 -2
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: SteKi

Fall guy prodloužena verze

Od rána se to snažím dokoukat. Je to strašně dlouhý, nudný, trapný nema to vůbec žádný super scény. Nebo naopak vtipný wtf scény. 
Mohli to udělat jako parodii na moderní akční filmy... 
ATJ je tam jako zaporak úplně k hovnu.
Gosling se snaží jak může. 
Ty akční filmy mu prostě nejdou :-
Artovy filmy nebo zamilovaný komedie má daleko líp zvládnutý...:+

Nedivím se že to nic nevidělalo a že to radši hned uklidili na stream.

Proč tam furt celej film hraje I was made for loving you od Kiss v několika verzích? Wtf ... :-:-
904798
Od rána se to snažím dokoukat. Je to strašně dlouhý, nudný, trapný nema to vůbec žádný super scény. Nebo naopak vtipný wtf scény.  Mohli to udělat jako parodii na moderní akční filmy...  ATJ je tam jako zaporak úplně k hovnu. Gosling se snaží jak může.  Ty akční filmy mu prostě nejdou *:-* Artovy filmy nebo zamilovaný komedie má daleko líp zvládnutý...*:+* Nedivím se že to nic nevidělalo a že to radši hned uklidili na stream. Proč tam furt celej film hraje I was made for loving you od Kiss v několika verzích? Wtf ... *:-**:-*
Fall guy prodloužena verze
904792
4 -14
reagují: Muel, hroubek
reagovat
Toto je ale asi ozaj koniec kín ako ich poznáme. Nakoniec naozaj budeme v blízkej budúcnosti len spomínať na to ako sme chodili do kina. Pretože ako tak sledujem tak je to už štandard že všetko ide v podstate hneď na stream. A aj keď to nerád priznávam, nedávno som sa pristihol pri tom ako som si podvedome na nejaký film povedal, ktorý som nestíhal v kine, nevadí aj tak bude za chvíľku na netflixe alebo kde. Boli časy keď by som sa proste zobral a našiel si ten čas. A v mojom prípade sa nezmenilo nič len tá dostupnosť streamovacích služieb....
Ale dúfam že len preháňam :))
904792
Toto je ale asi ozaj koniec kín ako ich poznáme. Nakoniec naozaj budeme v blízkej budúcnosti len spomínať na to ako sme chodili do kina. Pretože ako tak sledujem tak je to už štandard že všetko ide v podstate hneď na stream. A aj keď to nerád priznávam, nedávno som sa pristihol pri tom ako som si podvedome na nejaký film povedal, ktorý som nestíhal v kine, nevadí aj tak bude za chvíľku na netflixe alebo kde. Boli časy keď by som sa proste zobral a našiel si ten čas. A v mojom prípade sa nezmenilo nič len tá dostupnosť streamovacích služieb.... Ale dúfam že len preháňam *:))*
10 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
Boy Kills World je venku a má české titulky. Kdo to neviděl v kině, tak si to určitě dejte, má to vymazlenou akci a je to správně přepálené. 
904791
Boy Kills World je venku a má české titulky. Kdo to neviděl v kině, tak si to určitě dejte, má to vymazlenou akci a je to správně přepálené. 
4 -2
reagují: (=LIFTY=), (=LIFTY=)
reagovat

Slaměný vdovec 1/2

Okolnosti mi přihrály dvě noci bez mých nejdražších (poprvé po několika spíše letech než měsících), tak jsem jednu z nich využil k návštěvě kina (od Covidu/rodičovství již druhé...8)). Volba byla jasná:

The Fall Guy (2024)

Když napíšu, že jsem si to moc užil, zní to maximálně neobjevně, vím, ale výstižnější zhodnocení hledám jen stěží. Za mě je to film, ve kterém není nic špatně, a to nemyslím vůbec negativně (tzv. "damning with faint praise"). Ano, dialogy by jistě mohly být i chytřejší a jiskrnější, akce přestřelenější, vizuál dravější... Že tomu tak není a film o takové vzrušující profesi se v jistém ohledu pořád drží trochu při zemi, nevnímám osobně jako chybu, ale spíše zcela v duchu skládání pocty dlouhým dekádám skvělé práce těchto vesměs anonymních borců. Těším se, až se k tomu někdy vrátím (což si o nových filmech rozhodně neříkám až tak často), a jsem také moc rád, že jsem to mohl vidět v kině! :+
904785
Okolnosti mi přihrály dvě noci bez mých nejdražších (poprvé po několika spíše letech než měsících), tak jsem jednu z nich využil k návštěvě kina (od Covidu/rodičovství již druhé...*8)*). Volba byla jasná: [b] The Fall Guy (2024) [/b]Když napíšu, že jsem si to moc užil, zní to maximálně neobjevně, vím, ale výstižnější zhodnocení hledám jen stěží. Za mě je to film, ve kterém není nic špatně, a to nemyslím vůbec negativně (tzv. "damning with faint praise"). Ano, dialogy by jistě mohly být i chytřejší a jiskrnější, akce přestřelenější, vizuál dravější... Že tomu tak není a film o takové vzrušující profesi se v jistém ohledu pořád drží trochu při zemi, nevnímám osobně jako chybu, ale spíše zcela v duchu skládání pocty dlouhým dekádám skvělé práce těchto vesměs anonymních borců. Těším se, až se k tomu někdy vrátím (což si o nových filmech rozhodně neříkám až tak často), a jsem také moc rád, že jsem to mohl vidět v kině! *:+*
Slaměný vdovec 1/2
8 -1
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Já na to narazil náhodou mezi výběrem. 
Údajně tyto "kategorie" přidají "již brzy" podle komunikace na FCB.
904768
Já na to narazil náhodou mezi výběrem.  Údajně tyto "kategorie" přidají "již brzy" podle komunikace na FCB.
904765
0 0
reagovat
reaguje na: RingMan
Kde mas na MAX tuto kategoriu? Ja tam neviem najst ani Prave pridane alebo nieco podobne.
904765
Kde mas na MAX tuto kategoriu? Ja tam neviem najst ani Prave pridane alebo nieco podobne.
904709
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: speta.jr
Co to je?:D
904735
Co to je?*:D*
904734
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tady nekdo koukal na RLM :D
904734
Tady nekdo koukal na RLM *:D*
904698
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Beetlejuice Beetlejuice

904730
[url=https://www.youtube.com/watch?v=CoZqL9N6Rx4]trailer[/url]
Beetlejuice Beetlejuice
3 -1
reagovat
reaguje na: Leefko
Fury Road na Maxu vidím jako coming soon, tak ať nejsi nepříjemně překvapen, až sedneš k TV.
904709
Fury Road na Maxu vidím jako coming soon, tak ať nejsi nepříjemně překvapen, až sedneš k TV.
904658
1 0
reagují: HellblazerZabud
reagovat

Fall guy

Vyšla Prodloužená verze asi 1 den po kino verzi :D8)
904708
Vyšla Prodloužená verze asi 1 den po kino verzi *:D**8)*
Fall guy
1 -4
reagovat
reaguje na: Aima
Husina po celém těle. Naposledy se mi to u traileru stalo u Hereditary. 
904707
Husina po celém těle. Naposledy se mi to u traileru stalo u Hereditary. 
904690
1 0
reagovat

The Last Stop in Yuma County

Příjemná jednohubka, z jednoho motorestu,  uprostřed ničeho, kde postupně uvizne několik postav a člověk čeká, kdy se to celé pose.e.
A teda ta nekompromisnost mě hodně překvapila. 
Jen na to, jak se dlouho buduje děj, tak se to seběhne hrozně rychle a pak se to za mě věnuje nejmíň sympatické postavě. 
Stejný režisér dostal na starosti druhý film ze serie Evil Dead, takže je to podobně jako u režiséra Havěti v dobrých rukou. Oba mají režijně své debuty na profi úrovni, jen jim trochu podkopava nohy scénář. 
Ale narozdil od divokosti Vanička čekám něco desiveho, drsného a atmosferickeho, jako byla Raimiho prvotina.
904698
Příjemná jednohubka, z jednoho motorestu,  uprostřed ničeho, kde postupně uvizne několik postav a člověk čeká, kdy se to celé pose.e. A teda ta [spoiler]nekompromisnost[/spoiler] mě hodně překvapila.  Jen na to, jak se [spoiler]dlouho buduje děj, tak se to seběhne hrozně rychle a pak se to za mě věnuje nejmíň sympatické postavě. [/spoiler] Stejný režisér dostal na starosti druhý film ze serie Evil Dead, takže je to podobně jako u režiséra Havěti v dobrých rukou. Oba mají režijně své debuty na profi úrovni, jen jim trochu podkopava nohy scénář.  Ale narozdil od divokosti Vanička čekám něco desiveho, drsného a atmosferickeho, jako byla Raimiho prvotina.
The Last Stop in Yuma County
4 0
reagují: speta.jr
reagovat

Longlegs

finišuje geniální kampaň naprosto skvělým trailerovým řemeslem: 

link

10/10, kadím do kalhot. Bonusové body za to, že člověk nemá ani šajnu, vo co go.
904690
finišuje geniální kampaň naprosto skvělým trailerovým řemeslem:  https://youtu.be/OG7wOTE8NhE?si=m1lNrq0_DxCivGaO 10/10, kadím do kalhot. Bonusové body za to, že člověk nemá ani šajnu, vo co go.
Longlegs
9 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Leefko
Teď jsem se z toho vrátil a mám pocit, že Fury Road díky tomuto prequelu dostal daleko větší přesah. Zajímalo by mě, jestli tohle měl Miller napsaný, nebo alespoň vymyšlený, při točeni s Hardym.
Jinak ale za mě Fury Road nepřekonán, tam si do teď vybavuju pár ikonických scén a hlavně údernější soundtrack, který byl u Furiosy příjemný, ale pořád jsem čekal, že se šlápne na podlahu a rozjede se na plnej plyn.
Jinak ale víceméně bez výtek, hezkých 8/10 :+
904674
Teď jsem se z toho vrátil a mám pocit, že Fury Road díky tomuto prequelu dostal daleko větší přesah. Zajímalo by mě, jestli tohle měl Miller napsaný, nebo alespoň vymyšlený, při točeni s Hardym. Jinak ale za mě Fury Road nepřekonán, tam si do teď vybavuju pár ikonických scén a hlavně údernější soundtrack, který byl u Furiosy příjemný, ale pořád jsem čekal, že se šlápne na podlahu a rozjede se na plnej plyn. Jinak ale víceméně bez výtek, hezkých 8/10 *:+*
904658
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se