Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2301 - 2320 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
Mě hrozně zklamalo že mě to zklamalo. Já tady sice nedávno trochu vyhejtil The Proposition, ale v podstatě jen za scénář, no a pak natočil (pro mě) dokonalý The Road, tak jsem si říkal, že tohle bude taky super, na ČSFD pěkných 81 % - a ono ne :(
905108
Mě hrozně zklamalo že mě to zklamalo. Já tady sice nedávno trochu vyhejtil The Proposition, ale v podstatě jen za scénář, no a pak natočil (pro mě) dokonalý The Road, tak jsem si říkal, že tohle bude taky super, na ČSFD pěkných 81 % - a ono ne :(
905101
1 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
Já to před těma rokama žral jaxviň. V kině snad dvakrát dokonce. 
Ale vůbec si to nepamatuju, kromě prohibice a Hardyho :D
905101
Já to před těma rokama žral jaxviň. V kině snad dvakrát dokonce.  Ale vůbec si to nepamatuju, kromě prohibice a Hardyho *:D*
905052
2 0
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Disketa1
Hm, tak vidím, že pokus být vtipný, jak mi radil Tony, mi nevyšel. Však jsem mu psal, že humor mi fakt nejde. ?)
905078
Hm, tak vidím, že pokus být vtipný, jak mi radil Tony, mi nevyšel. Však jsem mu psal, že humor mi fakt nejde. *?)*
905048
4 -1
reagovat
Já ten film mám rád. Pamatuji si naopak hodně slizkého Pierce a úplně vylízaného Shiu, kterého musel z bryndy zachraňovat Hardy.
Veledílo to není, ale v porovnání s tím, co se nám poslední roky generuje, je to stále fajn.
905065
Já ten film mám rád. Pamatuji si naopak hodně slizkého Pierce a úplně vylízaného Shiu, kterého musel z bryndy zachraňovat Hardy. Veledílo to není, ale v porovnání s tím, co se nám poslední roky generuje, je to stále fajn.
905052
3 0
reagovat
Hm, také jsem viděl v kině a teď zjišťuji, že si z toho nepamatuji prakticky nic kromě Jessicy Chastain - jen tedy nevím, jestli to vypovídá víc o tom filmu, nebo o mně... ;)
905056
Hm, také jsem viděl v kině a teď zjišťuji, že si z toho nepamatuji prakticky nic kromě Jessicy Chastain - jen tedy nevím, jestli to vypovídá víc o tom filmu, nebo o mně... *;)*
905052
2 -1
reagovat
Je to tak. Já na tom byl tehdy v kině a nebylo to dobré.
905054
Je to tak. Já na tom byl tehdy v kině a nebylo to dobré.
905052
1 -1
reagovat

Lawless (3/10)

Tak já nevim, jak mohl ten samý člověk natočit můj TOP10 film a hned pak tohle. Herecká sestava je pětihvězdičková, ale jako by se tam nikdo o nic nesnažil, buď přehrávají (Pearce), nebo působí jak po mrtvici (Hardy). Předlohu neznám, ale děj je jedno klišé za druhým (zase Cave), a natočené je to hrozně nezáživně.
905052
Tak já nevim, jak mohl ten samý člověk natočit můj TOP10 film a hned pak tohle. Herecká sestava je pětihvězdičková, ale jako by se tam nikdo o nic nesnažil, buď přehrávají (Pearce), nebo působí jak po mrtvici (Hardy). Předlohu neznám, ale děj je jedno klišé za druhým (zase Cave), a natočené je to hrozně nezáživně.
Lawless (3/10)
1 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Forma tam těžce přesáhla obsah.
905051
Forma tam těžce přesáhla obsah.
905047
0 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Není podstatné, že to nesedlo tobě, je podstatné, že to sedlo mně. ;):))
905048
Není podstatné, že to nesedlo tobě, je podstatné, že to sedlo mně. *;)**:))*
905047
4 -12
reagují: Disketa1
reagovat

Rivalové (2024)

Je to povedene, ale genialitu tam nevidím. Zendaya jako vždy top. Josh O'Connor vyrostl z Koruny a Durrelových v herečkou hvězdu áčkových kvalit. Mike Faist mi moc nesedl. Místo tenisové superstar hrál jako homosexuální prostitut. Umělo to být zatraceně sexy a zábavné. Bavil mne konec, ale jinak mi to tak nesedlo. 6/10 s potenciálem pro růst.
905047
Je to povedene, ale genialitu tam nevidím. Zendaya jako vždy top. Josh O'Connor vyrostl z Koruny a Durrelových v herečkou hvězdu áčkových kvalit. Mike Faist mi moc nesedl. Místo tenisové superstar hrál jako homosexuální prostitut. Umělo to být zatraceně sexy a zábavné. Bavil mne konec, ale jinak mi to tak nesedlo. 6/10 s potenciálem pro růst.
Rivalové (2024)
0 -1
reagují: esmo, Disketa1
reagovat
reaguje na: mkubalikova
A ideálně ještě na kočku, jak na tom vysavači jezdí.
905044
A ideálně ještě na kočku, jak na tom vysavači jezdí.
905041
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jsem v půlce a vypínám a jdu radši koukat na hokej. Takhle, kdyby nebyl hokej, tak radši koukám na svůj robotický vysavač, jak tu uklízí. Je to větší zábava. :D
905041
Jsem v půlce a vypínám a jdu radši koukat na hokej. Takhle, kdyby nebyl hokej, tak radši koukám na svůj robotický vysavač, jak tu uklízí. Je to větší zábava. *:D*
905038
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Atlas

No, tohle jsem teda nečekal. Robot fajn, akční set pieces samy o sobě v pohodě a jako jednohubku bych s tím vůbec neměl problém. Kdyby:
  • První půlku filmu robot jen neschopně nedostával 345 zásahů, aniž by se jej to jakkoli dotklo (jakýkoli pocit pozitiv a negativ toho či onoho útoku, strach z té či oné situace atd. tam naprosto neexistuje, protože ten robot je evidentně z vibrania).
  • Hlavní hrdinka nebyla afektovaná píča, kdy se celý film dá smrsknout do toho, že se se svou píčovitostí vyrovnává a zbytek osazenstva na to musí reagovat. Ona je prý chytrá, ale celý film se řídí čistě emocemi. Co věta, to další výtok.
Už dlouho jsem neviděl takhle nezvládnutý projekt. Svět zajímavý, roboti fajn, akční scény minimálně použitelné a tenhle béčkový 6-7* naprosto zabíjí hlavní hrdinka. Ani ne tak její backstory a obecná motivace, jako spíš každý jeden její projev. Kdyby to někdo sestříhal tak, aby ona nebyla v jediném záběru, tak je to sice trochu nesmyslný, ale zato podstatně lepší zážitek.

Neuvěřitelné.
905038
No, tohle jsem teda nečekal. Robot fajn, akční set pieces samy o sobě v pohodě a jako jednohubku bych s tím vůbec neměl problém. Kdyby: [list][*]První půlku filmu robot jen neschopně nedostával 345 zásahů, aniž by se jej to jakkoli dotklo (jakýkoli pocit pozitiv a negativ toho či onoho útoku, strach z té či oné situace atd. tam naprosto neexistuje, protože ten robot je evidentně z vibrania). [/*][*]Hlavní hrdinka nebyla afektovaná píča, kdy se celý film dá smrsknout do toho, že se se svou píčovitostí vyrovnává a zbytek osazenstva na to musí reagovat. Ona je prý chytrá, ale celý film se řídí čistě emocemi. Co věta, to další výtok.[/*][/list]Už dlouho jsem neviděl takhle nezvládnutý projekt. Svět zajímavý, roboti fajn, akční scény minimálně použitelné a tenhle béčkový 6-7* naprosto zabíjí hlavní hrdinka. Ani ne tak její backstory a obecná motivace, jako spíš každý jeden její projev. Kdyby to někdo sestříhal tak, aby ona nebyla v jediném záběru, tak je to sice trochu nesmyslný, ale zato podstatně lepší zážitek. Neuvěřitelné.
Atlas
4 -1
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Paráda! Plán na večer před hokejem jasný! :D
905012
Paráda! Plán na večer před hokejem jasný! *:D*
905000
0 0
reagovat
reaguje na: Muel
Sean Baker má super filmy. Takže na jeho nejnovější počin se dost těším. 
905003
Sean Baker má super filmy. Takže na jeho nejnovější počin se dost těším. 
904993
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Už jsou i české. Esmo se může s babičkou dívat. 
905000
Už jsou i české. Esmo se může s babičkou dívat. 
904791
2 0
reagují: esmo
reagovat

Anora má Palme d'Or!

Strašne Seanovi Bakerovi fandím. Je to neskutočný sympaťák a točí výborné filmy a na Anoru sa už teraz neviem dočkať. :+ Týpek si buduje fanbase či už na Instagrame, alebo na Letterboxde a je vidieť, že žije filmom.
904993
Strašne Seanovi Bakerovi fandím. Je to neskutočný sympaťák a točí výborné filmy a na Anoru sa už teraz neviem dočkať. *:+* Týpek si buduje fanbase či už na Instagrame, alebo na Letterboxde a je vidieť, že žije filmom.
Anora má Palme d'Or!
2 0
reagují: hroubek
reagovat

Resident Evil: Welcome to Raccoon City 🧟‍♂️

No výborně, takže po 25ti letech od vydání první hry tu máme konečně věrnou, i přestože ne úplně dobrou, filmovou adaptaci, ve který zkloubili dohromady dokonce oba první díly, když už ne jinak.

Filmy s Millou byly vždycky mimo, tam se sdílel s hrama jen název, téma a nějaký postavy, ale tady je to vyloženě i pocta legendárním začátkům zombie survival hororu.

Pocitově to bylo sice delší, než by se slušelo, protože tempo uvadalo čím víc jsme se blížili ke konci, a za casting Leona či Jill taky nebudu nikomu zrovna dvakrát tleskat, ale filmu se musí nechat správná atmosféra (deštivý noční Raccon City je zkrátka kvalitní vibe sám o sobě) a také hudba.

Samozřejmě nejhezčí pohled byl na Kayu jako takovou, nejen že se na Claire hodila vzhledově, ale hrála ze všech taky nejlíp. Dokonce jsem musel vyfotit i scénu, ve který jsem se do ní zamiloval -- ten pohled, ty oči! ❤️ Jo, mám novou oblíbenkyni.

Vsadím se, že s lepším režijním dozorem by to dopadlo mnohem mnohem líp. Stačí se podívat na filmografii random neznámýho režiséra a nemusíte být ani tak bystří, aby vám docvakla kvalita filmu ještě než jste ho vůbec zkoukli.
904992
No výborně, takže po 25ti letech od vydání první hry tu máme konečně věrnou, i přestože ne úplně dobrou, filmovou adaptaci, ve který zkloubili dohromady dokonce oba první díly, když už ne jinak. Filmy s Millou byly vždycky mimo, tam se sdílel s hrama jen název, téma a nějaký postavy, ale tady je to vyloženě i pocta legendárním začátkům zombie survival hororu. Pocitově to bylo sice delší, než by se slušelo, protože tempo uvadalo čím víc jsme se blížili ke konci, a za casting Leona či Jill taky nebudu nikomu zrovna dvakrát tleskat, ale filmu se musí nechat správná atmosféra (deštivý noční Raccon City je zkrátka kvalitní vibe sám o sobě) a také hudba. Samozřejmě nejhezčí pohled byl na Kayu jako takovou, nejen že se na Claire hodila vzhledově, ale hrála ze všech taky nejlíp. Dokonce jsem musel vyfotit i [url=https://ibb.co/QY9LS7S]scénu[/url], ve který jsem se do ní zamiloval -- ten pohled, ty oči! ❤️ Jo, mám novou oblíbenkyni. Vsadím se, že s lepším režijním dozorem by to dopadlo mnohem mnohem líp. Stačí se podívat na filmografii random neznámýho režiséra a nemusíte být ani tak bystří, aby vám docvakla kvalita filmu ještě než jste ho vůbec zkoukli.
Resident Evil: Welcome to Raccoon City 🧟‍♂️
2 -1
reagovat

Ďábel (2020)

Filmy a seriály odehrávající se na americkém Jihu vždy přinášejí intenzivní divácký zážitek a ani Ďábel není výjimkou. Precizně zahraný a zrežírovaný snímek přináší velmi náročná témata jako víra, náboženský fanatismus, zlo v samém člověku. Tom Holland suverénně vévodí skvostnému obsazení a všem pochybovačům dokazuje, že není jen hezkým mladíkem, ale také dokáže zahrát velmi náročnou postavu od začátku do konce. A není jediný. Ďábla není jednoduché sledovat, je to hodně nepříjemná podívaná, ovšem posléze se vám tak zapíše pod kůži, že na něj jen tak nezapomenete. Smekám.
904990
Filmy a seriály odehrávající se na americkém Jihu vždy přinášejí intenzivní divácký zážitek a ani Ďábel není výjimkou. Precizně zahraný a zrežírovaný snímek přináší velmi náročná témata jako víra, náboženský fanatismus, zlo v samém člověku. Tom Holland suverénně vévodí skvostnému obsazení a všem pochybovačům dokazuje, že není jen hezkým mladíkem, ale také dokáže zahrát velmi náročnou postavu od začátku do konce. A není jediný. Ďábla není jednoduché sledovat, je to hodně nepříjemná podívaná, ovšem posléze se vám tak zapíše pod kůži, že na něj jen tak nezapomenete. Smekám.
Ďábel (2020)
3 -2
reagovat
Vlastně mi to, že jsem to neviděl, připomněl Rayen
904988
Vlastně mi to, že jsem to neviděl, připomněl [url=https://youtu.be/nr4WEIbIyZo?si=vial9GPws8cD6oKi]Rayen[/url]
904987
0 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se