Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2261 - 2280 Napsat příspěvek
Godzilla Minus One je na Netflixu.:+
905658
Godzilla Minus One je na Netflixu.*:+*
12 -1
reagovat

Tarot

Fajn námět, v tom neprůměrnejším možném provedení, bez gore a s otravnym Spideyho sidekickem (byla ta narážka na pavouky ve sklepě sofistikovaný vtip nebo v tom hledám něco víc?)
Lekačky ve stylu volume na minimum a z ničeho nic na maximum. Herci, jak už jsem naznačil, mě až na hlavní herečku nebavili (proč si ta babka z posledniho Texaskeho masakru radši neužívá důchodu? Strašně mě v každém filmu se.e)
Doporučil bych to jako film bez nutnosti se soustředit na večer s partou nebo nenáročnou "kamaradkou" případně jako film na uklidnění po opravdovém hororu - můj případ. 
Tempo je docela zběsile, bubaci celkem fajn a neměl jsem tendenci to vypnout.
V pondělí už budu v paměti lovit, co jsem to vlastně v pátek viděl. 
905653
Fajn námět, v tom neprůměrnejším možném provedení, bez gore a s otravnym Spideyho sidekickem (byla ta narážka na pavouky ve sklepě sofistikovaný vtip nebo v tom hledám něco víc?) Lekačky ve stylu volume na minimum a z ničeho nic na maximum. Herci, jak už jsem naznačil, mě až na hlavní herečku nebavili (proč si ta babka z posledniho Texaskeho masakru radši neužívá důchodu? Strašně mě v každém filmu se.e) Doporučil bych to jako film bez nutnosti se soustředit na večer s partou nebo nenáročnou "kamaradkou" případně jako film na uklidnění po opravdovém hororu - můj případ.  Tempo je docela zběsile, bubaci celkem fajn a neměl jsem tendenci to vypnout. V pondělí už budu v paměti lovit, co jsem to vlastně v pátek viděl. 
Tarot
3 -1
reagovat

Kapitán Planeta

Bude to mít celovečerní adaptaci. 

Škoda že asi vážnou a ne tu ze SNL.
905643
Bude to mít celovečerní adaptaci.  Škoda že asi vážnou a ne tu ze SNL.
Kapitán Planeta
2 -1
reagovat

Jak v nebi, tak na zemi

Jak v nebi, tak na zemi
Jsem moc rád za možnost vidět tenhle festivalový film, protože tohle se opravdu povedlo a je to milý film. 
Jako Ateista se sice o různé víry zajímám a jsem otevřený nahlížet do toho jak víra funguje a co může přinést hezké. Ve své podstatě jsou si všechny podobné a vesměs to myslí dobře, ale bohužel je to i děsná sračka, která žene lidi do pekel, z kterých se snaží marně dostat.
905642
[url=https://www.csfd.cz/film/1441987-jak-v-nebi-tak-na-zemi/prehled/]Jak v nebi, tak na zemi[/url] Jsem moc rád za možnost vidět tenhle festivalový film, protože tohle se opravdu povedlo a je to milý film.  Jako Ateista se sice o různé víry zajímám a jsem otevřený nahlížet do toho jak víra funguje a co může přinést hezké. Ve své podstatě jsou si všechny podobné a vesměs to myslí dobře, ale bohužel je to i děsná sračka, která žene lidi do pekel, z kterých se snaží marně dostat.
Jak v nebi, tak na zemi
1 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak dnes si to pri tomto počasí dám rád :+
905641
Tak dnes si to pri tomto počasí dám rád *:+*
905640
4 -1
reagovat

The First Omen

Velmi milé hororové překvapení. Podle traileru to vypadalo na naprosto zbytečného parazita na slavné značce, ale opak je pravdou.
Asi bych netipoval, že se jedna o filmový debut režisérky. Je to totiž sebevědomě natočený, znepokojivě atmosférický snímek. 
Neboji se to velmi drsných scén (divim se, ze ten prvni porod se dostal do Rka a auto teda taky síla) a na "mainstream" horor i netradičních, až artovych záběrů.
Děsivá hudba a sedmdesátková atmosféra ještě víc uceluje zážitek.
Potěšil i casting, jak vedlejších rolí, tak výborné hlavní představitelky, která je přesně na hranici té nevinné a zároveň sexy jeptišky. 
Jak moc nemusím horory z prostředí cirkevniho sesterstva, tak tohle jsem si fakt užil na maximum a další díl bych bral všemi deseti. Ale vzhledem k prošumění kiny se ho zřejmě nedočkáme. 
905640
Velmi milé hororové překvapení. Podle traileru to vypadalo na naprosto zbytečného parazita na slavné značce, ale opak je pravdou. Asi bych netipoval, že se jedna o filmový debut režisérky. Je to totiž sebevědomě natočený, znepokojivě atmosférický snímek.  Neboji se to velmi drsných scén (divim se, ze ten prvni porod se dostal do Rka a auto teda taky síla) a na "mainstream" horor i netradičních, až artovych záběrů. Děsivá hudba a sedmdesátková atmosféra ještě víc uceluje zážitek. Potěšil i casting, jak vedlejších rolí, tak výborné hlavní představitelky, která je přesně na hranici té nevinné a zároveň sexy jeptišky.  Jak moc nemusím horory z prostředí cirkevniho sesterstva, tak tohle jsem si fakt užil na maximum a další díl bych bral všemi deseti. Ale vzhledem k prošumění kiny se ho zřejmě nedočkáme. 
The First Omen
8 -1
reagují: SHUTTER
reagovat

Return to Silent Hill

905638
[url=https://www.youtube.com/watch?v=GoSxrZ25qck]teaser[/url]
Return to Silent Hill
1 -1
reagovat

Twister

Nepamatuji si jestli jsem to v dětství někdy viděl celé, ale tak jsem si řekl, že je ideální čas si to pustit. A je to jedna velká akční honička, která má skvělou akci, působivé triky, které moc nezestárly, výborné praktické efekty - jo tehdy se všechno dělalo hezky postaru. Režie je parádní, střih perfektní a herci si to hezky dávají. Moc dobrý a zábavný akční film, co skoro vůbec nezestárl. 7,5-8/10
905558
Nepamatuji si jestli jsem to v dětství někdy viděl celé, ale tak jsem si řekl, že je ideální čas si to pustit. A je to jedna velká akční honička, která má skvělou akci, působivé triky, které moc nezestárly, výborné praktické efekty - jo tehdy se všechno dělalo hezky postaru. Režie je parádní, střih perfektní a herci si to hezky dávají. Moc dobrý a zábavný akční film, co skoro vůbec nezestárl. [b]7,5-8/10[/b]
Twister
10 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
jeste vetsi pruser, nez jsme mysleli... az jednicka se dvojkou pohori, trojka bude skoro dotocena a ctverku nikdy tocit nezacnou...
905550
jeste vetsi pruser, nez jsme mysleli... az jednicka se dvojkou pohori, trojka bude skoro dotocena a ctverku nikdy tocit nezacnou...
905547
0 -5
reagovat

Horizon 3

link

Už se na tom maká 8):+:+:+:+
905547
https://www.instagram.com/p/C7mg6J5Aafb/?igsh=MWpnZHAyNjcyaHJjaQ== Už se na tom maká *8)**:+**:+**:+**:+*
Horizon 3
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: HAL
No dopr... jak jsi napsal "starý Crank", tak ve mě něco trochu umřelo. Za dva roky dvacet let starej film 😥
(se bojím, že se ráno probudím mrtvej 💀)
905538
No dopr... jak jsi napsal "starý Crank", tak ve mě něco trochu umřelo. Za dva roky dvacet let starej film 😥 [spoiler](se bojím, že se ráno probudím mrtvej 💀)[/spoiler]
905534
6 0
reagují: Ash_Black
reagovat

Boy Kills World

Parádní vysokooktanová jízda. Fakt mě mrzí že tohle jsem v kině nestihl, protože jsem si to užil víc než třeba ten problematický Fall Guy.

Fantasticky natočená akce která letos překonává všechno včetně snad i Monkey Man - který je teda lepší film čistě proto že není jen ujetou hovadinou a má i nějaké ty umělecké ambice. Tady je příběh samozřejmě praštěný moc, ale velmi zábavným způsobem, připomíná mi tím starý Stathamův Crank. No ale stejně jako Dev Patel se tu režisér Moritz Mohr uvedl hodně kulervoucím debutem.

A obzvlášť velkou radost mi tu dělá Yayan Ruhian v turbomódu a zase s karambitem v ruce, je neuvěřitelné co ten chlap dokáže předvádět ve svych pětapadesáti, jede nekompromisně jak tehdy v už třináct let starém Raidu.
8/10

Ještě se vrátím k tomu Fall Guy:
Vlastně se moc nedivím že to u diváků moc neuspělo, ten film pořádně neví pro koho chce být - zkouší kombinaci filmu o kaskadérech pro fanoušky filmu, romantiky pro holky, a na to lepí nepříliš funkční kriminální příběhovou linku pro fanoušky přiblblých akčních komedií. Docela se výsledkem zabaví všechny tři skupiny, ani jedna ale neodejde úplně uspokojena (snad krom těch holek protože Goslingova figura pořád vypadá jak kdyby prošla Photoshopem - čemuž odpovídalo genderové složení těch pár diváků v sále).
A ani jedna rovina není moc dobře prodejná... no snad jen ta kriminální linka, kterou trailery kupodivu dost ignorovaly. I když je na filmu tou nejslabší částí, na to se snad lákat dalo.
7/10
905534
Parádní vysokooktanová jízda. Fakt mě mrzí že tohle jsem v kině nestihl, protože jsem si to užil víc než třeba ten problematický Fall Guy. Fantasticky natočená akce která letos překonává všechno včetně snad i Monkey Man - který je teda lepší film čistě proto že není jen ujetou hovadinou a má i nějaké ty umělecké ambice. Tady je příběh samozřejmě praštěný moc, ale velmi zábavným způsobem, připomíná mi tím starý Stathamův Crank. No ale stejně jako Dev Patel se tu režisér Moritz Mohr uvedl hodně kulervoucím debutem. A obzvlášť velkou radost mi tu dělá Yayan Ruhian v turbomódu a zase s karambitem v ruce, je neuvěřitelné co ten chlap dokáže předvádět ve svych pětapadesáti, jede nekompromisně jak tehdy v už třináct let starém Raidu. 8/10 Ještě se vrátím k tomu [b]Fall Guy:[/b] Vlastně se moc nedivím že to u diváků moc neuspělo, ten film pořádně neví pro koho chce být - zkouší kombinaci filmu o kaskadérech pro fanoušky filmu, romantiky pro holky, a na to lepí nepříliš funkční kriminální příběhovou linku pro fanoušky přiblblých akčních komedií. Docela se výsledkem zabaví všechny tři skupiny, ani jedna ale neodejde úplně uspokojena (snad krom těch holek protože Goslingova figura pořád vypadá jak kdyby prošla Photoshopem - čemuž odpovídalo genderové složení těch pár diváků v sále). A ani jedna rovina není moc dobře prodejná... no snad jen ta kriminální linka, kterou trailery kupodivu dost ignorovaly. I když je na filmu tou nejslabší částí, na to se snad lákat dalo. 7/10
Boy Kills World
6 0
reagují: departed
reagovat

Love Lies Bleeding

Good shit. Veľa krvi, klamstiev, steroidov a peknej kamery.
905530
Good shit. Veľa krvi, klamstiev, steroidov a peknej kamery.
Love Lies Bleeding
3 0
reagovat

Priscilla

Nebudu lhát, těšil jsem se na to. A to i víc, než na Luhrmannova přeplácaného a mírně patetického Elvise. Copolly Priscilla totiž slibovala přízemní a realistický pohled na krále rock'n'rollu a jeho nejbližší polovičku, který mýtus Elvise značně...no, demýtizuje. Ale bohužel, ten zajímavý pohled se nejspíš nezdařil prodat v tomhle ne moc dobrém filmu. Začátek, kdy sledujeme seznámení patnáctileté Priscilly a o deset let staršího Elvise při jeho vojně v západním Německu, přitom velmi pěkně funguje, film má pěknou dobovou atmošku, a Copolla sem tam do filmu propasíruje zajímavý motiv nebo silnější scénu. K čemu ale to, když většina filmu žádný kýžený výraznější motiv nebo vývoj nemá, je to sklad scén, kdy v montážích Elvis miluje Priscillu, jen aby na ní hned v další scéně začal řvát. A to se tam děje vlastně hodinu v kuse, bez výraznějšího růstu Priscilly, Elvise nebo jejjich vztahu. Nejhorší je v tomhle konec, kdy bez většího build-upu dojde k rozchodu(opravdu malý spoiler, pokud nevíte nic o Elvisově životě), a zkrátka se tak stane, žádná předchozí scéna nenaznačuje, proč se hlavní postava tak rozhodla, nebo jestli je to s Elvisem horší, prostě se tak stane, bez ohledu na vše. Kýčovitý konec taky působí mimo mísu, hlavně kvůli tomu, že Elvis je prakticky od střední třetiny až do konce vykreslován jako minimálně nestabilní kontrolující osoba, ke které se těžko buduje vztah. Pochválit se tak může hlavně Cailee Spaeny, která se snaží své Priscille vtěsnat aspoň nějaký osobní růst( i když ji v tom zbytek filmu jde dost naproti), a relativně i Jacob Elordi, který hraje naprosto opozitně uzemněnou a komplexní postavu oproti extravaganci a showmanství Butlera, což mi přijde jako nevděčný a složitý úkol, který mladý herec zvládl s grácií. Film je za mě tedy slušné zklamání, které mohlo( a dle mého i mělo) v mých očích být lepší než dva roky starý Luhrmannův biografický pohled, bohužel se někde na linii scénář--režie něco dost pokazilo. Škoda.
6/10
905515
Nebudu lhát, těšil jsem se na to. A to i víc, než na Luhrmannova přeplácaného a mírně patetického [i]Elvise[/i]. Copolly [i]Priscilla [/i]totiž slibovala přízemní a realistický pohled na krále rock'n'rollu a jeho nejbližší polovičku, který mýtus Elvise značně...no, demýtizuje. Ale bohužel, ten zajímavý pohled se nejspíš nezdařil prodat v tomhle ne moc dobrém filmu. Začátek, kdy sledujeme seznámení patnáctileté Priscilly a o deset let staršího Elvise při jeho vojně v západním Německu, přitom velmi pěkně funguje, film má pěknou dobovou atmošku, a Copolla sem tam do filmu propasíruje zajímavý motiv nebo silnější scénu. K čemu ale to, když většina filmu žádný kýžený výraznější motiv nebo vývoj nemá, je to sklad scén, kdy v montážích Elvis miluje Priscillu, jen aby na ní hned v další scéně začal řvát. A to se tam děje vlastně hodinu v kuse, bez výraznějšího růstu Priscilly, Elvise nebo jejjich vztahu. Nejhorší je v tomhle konec, [spoiler]kdy bez většího build-upu dojde k rozchodu[/spoiler](opravdu malý spoiler, pokud nevíte nic o Elvisově životě), a zkrátka se tak stane, žádná předchozí scéna nenaznačuje, proč se hlavní postava tak rozhodla, nebo jestli je to s Elvisem horší, prostě se tak stane, bez ohledu na vše. Kýčovitý konec taky působí mimo mísu, hlavně kvůli tomu, že Elvis je prakticky od střední třetiny až do konce vykreslován jako minimálně nestabilní kontrolující osoba, ke které se těžko buduje vztah. Pochválit se tak může hlavně Cailee Spaeny, která se snaží své Priscille vtěsnat aspoň nějaký osobní růst( i když ji v tom zbytek filmu jde dost naproti), a relativně i Jacob Elordi, který hraje naprosto opozitně uzemněnou a komplexní postavu oproti extravaganci a showmanství Butlera, což mi přijde jako nevděčný a složitý úkol, který mladý herec zvládl s grácií. Film je za mě tedy slušné zklamání, které mohlo( a dle mého i mělo) v mých očích být lepší než dva roky starý Luhrmannův biografický pohled, bohužel se někde na linii scénář--režie něco dost pokazilo. Škoda. [b]6/10[/b]
Priscilla
0 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
Úprimne si nedokážem vybaviť lepšiu voľbu.
905447
Úprimne si nedokážem vybaviť lepšiu voľbu.
905438
0 0
reagovat
Believer byl fakt hroznej, takže Deceiver i celá plánována trilogie jde k ledu. Asi i dobře. Nějaký nový take si klidně dám. Flanagan tyhle věci umí. Teď je jen otázkou, zda potřebujeme další film o posednutí, jeptiškách a démonech. Už toho mám upřímně plné kecky. (Russel Crowe mává z dálky).
905441
Believer byl fakt hroznej, takže Deceiver i celá plánována trilogie jde k ledu. Asi i dobře. Nějaký nový take si klidně dám. Flanagan tyhle věci umí. Teď je jen otázkou, zda potřebujeme další film o posednutí, jeptiškách a démonech. Už toho mám upřímně plné kecky. (Russel Crowe mává z dálky).
905438
3 0
reagovat
reaguje na: connor
Ta je asi prozatím u ledu. 
905440
Ta je asi prozatím u ledu. 
905439
3 0
reagovat
A nepracuje náhodou na Temné věži? Mně je nějakej Vymítač ukradenej. 
905439
A nepracuje náhodou na Temné věži? Mně je nějakej Vymítač ukradenej. 
905438
5 -1
reagují: the dark knight
reagovat
Mike Flanagan napíše, zrežíruje a bude produkovat nového Vymítače ďábla. Bude to "radikální nová vize", takže plány na Greenovu trilogii letí do koše.
905438
Mike Flanagan napíše, zrežíruje a bude produkovat nového Vymítače ďábla. Bude to "radikální nová vize", takže plány na Greenovu trilogii letí do koše.
9 0
reagují: Muel, rollman69, connor
reagovat

Bad Boys

Dost chválím tu social media/network kampaň.
Minimálně Instagram maj fakt udělanej suprově. 
905437
Dost chválím tu social media/network kampaň. Minimálně Instagram maj fakt udělanej suprově. 
Bad Boys
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se