Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2241 - 2260 Napsat příspěvek

Propast DC

Tak jsem si to dneska dal a velká spokojenost. Čistě z mého pohledu to není, tak dokonalé jako jiné filmy od Železného Jima, ale to neznamená, že by to byl špatný nebo nudný film, ba naopak. Film přes svou délku má dobré tempo, super atmosféru, luxusní momenty, parádní herce a triky, které byly přelomové a i dneska jsou dost povedené. Jediné s čím jsem trochu bojoval, bylo postava Coffeyho, který se chová celý film jako magor - jasný je tam vysvětleno proč, ale přišlo mi Biehn tlačí až moc na pilu. Jen by to fakt chtělo nějaký hezký remaster, protože ta verze na kterou jsem koukal měla k dokonalosti bohužel hodně daleko. 8/10
906024
Tak jsem si to dneska dal a velká spokojenost. Čistě z mého pohledu to není, tak dokonalé jako jiné filmy od Železného Jima, ale to neznamená, že by to byl špatný nebo nudný film, ba naopak. Film přes svou délku má dobré tempo, super atmosféru, luxusní momenty, parádní herce a triky, které byly přelomové a i dneska jsou dost povedené. Jediné s čím jsem trochu bojoval, bylo postava Coffeyho, který se chová celý film jako magor - jasný je tam vysvětleno proč, ale přišlo mi Biehn tlačí až moc na pilu. Jen by to fakt chtělo nějaký hezký remaster, protože ta verze na kterou jsem koukal měla k dokonalosti bohužel hodně daleko. [b]8/10[/b]
Propast DC
3 0
reagovat
Proč nemá rád Rain Andyho Weira? :o:o:o
906022
Proč nemá rád Rain Andyho Weira? *:o**:o**:o*
4 -1
reagovat
Stranka nasho noveho filmu :)

link
906020
Stranka nasho noveho filmu :) https://www.facebook.com/profile.php?id=61560384936757
7 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
V sobotu jsem udělal velkou objednavku na knihobotu a hadejte na kterou jsem zapomnel... :D
906016
V sobotu jsem udělal velkou objednavku na knihobotu a hadejte na kterou jsem zapomnel... *:D*
906007
3 0
reagovat
:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+
906012
*:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*
906007
2 -1
reagovat
haleluja
906008
haleluja
906007
4 -1
reagovat

Project Hail Mary

906007
[url=https://x.com/chrizmillr/status/1797667758324482354/photo/1]A tak to začíná!*:+*[/url]
Project Hail Mary
19 -1
reagovat

Venom 3

Trailer vypadá lépe jak celá dvojka. Až ten humor mě to teda baví. Nečekám žádnou pecku, ale mohlo to dopadnout hůře. VenomHorse TOP
905980
Trailer vypadá lépe jak celá dvojka. Až ten humor mě to teda baví. Nečekám žádnou pecku, ale mohlo to dopadnout hůře. VenomHorse TOP
Venom 3
1 0
reagovat
reaguje na: rollman69
Tři roky zpět jsem psal na twitter, že se narodil, aby jej hrál :D. Jsem sjížděl Warriora (boží seriál btw) a hrál Ghost of Tsushima v podobném čase a nešlo to nevidět. Jestli byl někdy nějaký dream casting, tak je to tenhle.
905966
Tři roky zpět jsem psal na twitter, že se narodil, aby jej hrál *:D*. Jsem sjížděl Warriora (boží seriál btw) a hrál Ghost of Tsushima v podobném čase a nešlo to nevidět. Jestli byl někdy nějaký dream casting, tak je to tenhle.
905956
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Co jsem četl, tak je v plánu nějaky prequel (nejspíše právě k Fraserovic Mumii) a právě i nějaké to pokračování s Fraserem + ještě jeden projekt. Tak Uvidíme8)
905957
Co jsem četl, tak je v plánu nějaky prequel (nejspíše právě k Fraserovic Mumii) a právě i nějaké to pokračování s Fraserem + ještě jeden projekt. Tak Uvidíme*8)*
905923
0 0
reagovat
A Andrew Koji jako Jin Sakai8)8)8)
905956
A Andrew Koji jako Jin Sakai*8)**8)**8)*
905925
1 0
reagují: Gonzi
reagovat

Civil War - barvičky

V několika scénách byly jasnými barvami křídou pomalované zdi, schody, některé postavy měly barvy do konce na sobě. Mělo to nějaký hlubší meaning, nebo to byla jen stylistická volba Garlanda? Vrtá mi to hlavou již několikátý den, ale nedokážu tomu přijít na kloub :(
905955
V několika scénách byly jasnými barvami křídou pomalované zdi, schody, některé postavy měly barvy do konce na sobě. Mělo to nějaký hlubší meaning, nebo to byla jen stylistická volba Garlanda? Vrtá mi to hlavou již několikátý den, ale nedokážu tomu přijít na kloub *:(*
Civil War - barvičky
0 0
reagovat
Hiroyuki Sanada by mohl být ve filmovém Ghost of Tsushima.  

Nabízí se strýc lord Shimura. Perfection.
905925
Hiroyuki Sanada by mohl být ve filmovém Ghost of Tsushima.   Nabízí se strýc lord Shimura. Perfection.
7 0
reagují: rollman69
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
905924
https://people.com/thmb/ni14YKPlzSu1YpMaI7g4XhJzfUg=/1500x0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc():focal(749x0:751x2)/brendan-fraser-sadie-sink-the-whale-121422-1-21bc6c7420514a3c9672bd1fc0aa65c7.jpg
905923
3 0
reagovat

Mumie 4

Běží spekulace, že se kutí pokračování s původním obsazením.
905923
Běží spekulace, že se kutí pokračování s původním obsazením.
Mumie 4
5 0
reagují: rollman69, esmo
reagovat

Budapešť cinema city Furiosa

Dneska jsem byl v zahraničí poprvé v kině a moc dobrý 
Cena lístku za 2D v originale 190 Kč na pokladně 8):+
905858
Dneska jsem byl v zahraničí poprvé v kině a moc dobrý  Cena lístku za 2D v originale 190 Kč na pokladně *8)**:+*
Budapešť cinema city Furiosa
6 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Videl som nejaké ytb video 4k scény z final bitky z Fury Road a až tá 4k verzia ukazuje, že aj tam toho CGi bolo požehnane, ale v štandartnej verzii ako hovoríš si nepamätám, že by mi do oči bili zlé triky. U Furiosy niekoľkokrát, hlavne ma to dostalo behom tej 15 min. akčnej scény s tým mini warboyom, tam som nechápajúc kýval hlavou jak je možné, že to vyzerá jak nejaký previs nejakej scény. A jo, aj Godzilla mala svoje muchy, ale vo vode vyzeralo všetko super. Vlastne aj vo Furiose, 80% filmu vyzerá úplne v pohode, ale keď už to digitálno bolo vidno, vadilo mi to.
905742
Videl som nejaké ytb video 4k scény z final bitky z Fury Road a až tá 4k verzia ukazuje, že aj tam toho CGi bolo požehnane, ale v štandartnej verzii ako hovoríš si nepamätám, že by mi do oči bili zlé triky. U Furiosy niekoľkokrát, hlavne ma to dostalo behom tej 15 min. akčnej scény s tým mini warboyom, tam som nechápajúc kýval hlavou jak je možné, že to vyzerá jak nejaký previs nejakej scény. A jo, aj Godzilla mala svoje muchy, ale vo vode vyzeralo všetko super. Vlastne aj vo Furiose, 80% filmu vyzerá úplne v pohode, ale keď už to digitálno bolo vidno, vadilo mi to.
905741
1 -1
reagovat
reaguje na: Muel
JJ, silný pokles. Z jedničky si nic takového nepamatuju, tady jsem se několikrát přistihl, že řeším, že to či ono je evidentně takové to podprahově do očí bijící CGI.
Zážitek jako takový mi to nekazilo a film je boží, ale přišlo mi divné, že jsem si to všiml několikkrát.
Pro srovnání, u Godzilla Minus One jsem ten problém neměl celou stopáž, krom scény ve městě, s tím vláčkem, kde jsem si to vysvětlil tunou specifických assetů pro jednu scénu. ve Furiose to v jedné části bylo i to obyčejné černé auto jedoucí po Duně. Tam jsem to už vyloženě nechápal.
905741
JJ, silný pokles. Z jedničky si nic takového nepamatuju, tady jsem se několikrát přistihl, že řeším, že to či ono je evidentně takové to podprahově do očí bijící CGI. Zážitek jako takový mi to nekazilo a film je boží, ale přišlo mi divné, že jsem si to všiml několikkrát. Pro srovnání, u Godzilla Minus One jsem ten problém neměl celou stopáž, krom scény ve městě, s tím vláčkem, kde jsem si to vysvětlil tunou specifických assetů pro jednu scénu. ve Furiose to v jedné části bylo i to obyčejné černé auto jedoucí po Duně. Tam jsem to už vyloženě nechápal.
905737
3 -2
reagují: Muel
reagovat
reaguje na: Muel
Já zase byl dost překvapený tím, že to většinu času vůbec nevypadá tak špatně, jak jsem se bál po trailerech. 
To je asi ta poloplná/poloprázdná sklenice. :D
905738
Já zase byl dost překvapený tím, že to většinu času vůbec nevypadá tak špatně, jak jsem se bál po trailerech.  To je asi ta poloplná/poloprázdná sklenice. *:D*
905737
10 0
reagovat

Furiosa: A Mad Max Saga

Dobrý film, režíjne strašne nápaditý, Miller nepoľavil ani v starobe a celkovo z toho ide veľmi cool vibe, ale čo sa preboha stalo s tým CGi? Niektoré shoty mi zážitok značne zhoršovali a ja som iba kýval hlavou jak zle ten film miestami vyzerá.
905737
Dobrý film, režíjne strašne nápaditý, Miller nepoľavil ani v starobe a celkovo z toho ide veľmi cool vibe, ale čo sa preboha stalo s tým CGi? Niektoré shoty mi zážitok značne zhoršovali a ja som iba kýval hlavou jak zle ten film miestami vyzerá.
Furiosa: A Mad Max Saga
1 -2
reagují: Gonzi, connor
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se