Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2161 - 2180 Napsat příspěvek
reaguje na: holub109
Koľko času dávate Alimu než sa im na to tiež vykašle? :D Ja si myslím, že ak do polroka nebude finálny scenár, tak z toho vycúva. Lebo už tak posledné dva roky si musí hovoriť, aký neschopní debili to tam pracujú....
907162
Koľko času dávate Alimu než sa im na to tiež vykašle? *:D* Ja si myslím, že ak do polroka nebude finálny scenár, tak z toho vycúva. Lebo už tak posledné dva roky si musí hovoriť, aký neschopní debili to tam pracujú....
907158
9 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: holub109
907159
[url=https://youtu.be/DMnM_cQu6Fo?si=AQsmHdwSKf6_m_Qh]link[/url]
907158
1 0
reagovat
link
Blade přišel opět o režiséra lol
907158
https://variety.com/2024/film/news/blade-loses-director-yann-demange-1236035912/ Blade přišel opět o režiséra lol
13 -1
reagují: RidleyCrowe, Leefko
reagovat
Robert Pattinson chce jako producent a herec zremakovat Posedlost. Režírovat bude Parker Finn (Úsměv).

WTF? Jeden z nejlepších (a nejunikátnějších) filmů všech dob, absolutně nechápu, co s tím chtějí dělat, nic proti nim. Ale tak pořád je tu mizivá možnost, že to dopadne jako Suspiria 2018.
907152
Robert Pattinson chce jako producent a herec zremakovat [url=https://www.csfd.cz/film/20563-posedlost/recenze/]Posedlost.[/url] Režírovat bude Parker Finn (Úsměv). WTF? Jeden z nejlepších (a nejunikátnějších) filmů všech dob, absolutně nechápu, co s tím chtějí dělat, nic proti nim. Ale tak pořád je tu mizivá možnost, že to dopadne jako Suspiria 2018.
1 -1
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: Gonzi
toto bol problem aj v loving vincent
907122
toto bol problem aj v loving vincent
907096
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Cinema is back. 8) Škoda preobsadenia Hawkins a absencia Kinga, ale podľa traileru to ale furt vyzerá dosť super. Neskazte mi aspoň toho Paddingtona, prosím. :+
907118
Cinema is back. *8)* Škoda preobsadenia Hawkins a absencia Kinga, ale podľa traileru to ale furt vyzerá dosť super. Neskazte mi aspoň toho Paddingtona, prosím. *:+*
907103
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
To je strašná pohodička. :+
907105
To je strašná pohodička. *:+*
907103
0 0
reagovat
907103
[url=https://www.youtube.com/watch?v=UcofvXaXexs]Paddington v Peru trailer [/url]
6 0
reagují: Muel, verbst
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak základ anime je, že pozadí nakreslíš třeba detailní, ale postavy jednoduché, protože je měníš 12x za sekundu. V tomhle kontextu vyloženě nechceš, aby to "olejomalba" vůbec byla, protože by postavám "bublalo" oblečení během pohybu apod.
Ručně kreslené olejomalby by měly víceméně přesně tenhle problém: link který tady borec ukazuje v jeho naivní digitální verzi (než ukáže lepší digitální verzi někoho jiného).

EDIT: Úprava času v linku, měl jsem tam úplně blbé místo, pardon.:-
907096
Tak základ anime je, že pozadí nakreslíš třeba detailní, ale postavy jednoduché, protože je měníš 12x za sekundu. V tomhle kontextu vyloženě nechceš, aby to "olejomalba" vůbec byla, protože by postavám "bublalo" oblečení během pohybu apod. Ručně kreslené olejomalby by měly víceméně přesně tenhle problém: https://youtu.be/4hPXNU8Zv7A?t=449 který tady borec ukazuje v jeho naivní digitální verzi (než ukáže lepší digitální verzi někoho jiného). [b]EDIT: [/b]Úprava času v linku, měl jsem tam úplně blbé místo, pardon.*:-*
907094
1 0
reagují: pepo
reagovat
Jo, to máš pravdu. Jako ten promo art to nepůsobí (i když vidím v estetice pozadí určitou snahu k něčemu takovému dojít). Ale jako 30 let starý Sailor Moon taky ne. 
907095
Jo, to máš pravdu. Jako ten promo art to nepůsobí (i když vidím v estetice pozadí určitou snahu k něčemu takovému dojít). Ale jako 30 let starý Sailor Moon taky ne. 
907091
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ja to hodnotim z pohledu nekoho, kdo z anime videl vickrat jen Akiru, Kimi No Na Wa a par veci od Ghibli. A pocitam, ze takhle to bude vnimat vetsina lidi. Neprijde mi to nejak zajimave. Naopak... Jestli jsem neco jeste nevidel, tak to je ackovy animak co vypada jako olejomalba. Fakt jsem cekal neco vyraznyho a novyho. :)
907094
Ja to hodnotim z pohledu nekoho, kdo z anime videl vickrat jen Akiru, Kimi No Na Wa a par veci od Ghibli. A pocitam, ze takhle to bude vnimat vetsina lidi. Neprijde mi to nejak zajimave. Naopak... Jestli jsem neco jeste nevidel, tak to je ackovy animak co vypada jako olejomalba. Fakt jsem cekal neco vyraznyho a novyho. :)
907092
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
Nevím, co myslíš běžným anime ale já tam vnímám obrovský kvalitativní rozdíl: link
907092
Nevím, co myslíš běžným anime ale já tam vnímám obrovský kvalitativní rozdíl: https://imgur.com/a/mVvvXro
907082
2 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: connor
Nehodnotim kvalitu, postavy vypadaji jak naprosto typicke anime (jak treba 30-let stare Sailor Moon) a urcite to nema feeling tech puvodnich promo obrazku jako tady tento link
907091
Nehodnotim kvalitu, postavy vypadaji jak naprosto typicke anime (jak treba 30-let stare Sailor Moon) a urcite to nema feeling tech puvodnich promo obrazku jako tady tento https://www.google.com/amp/s/variety.com/2024/film/news/lord-of-the-rings-the-war-of-the-rohirrim-first-footage-annecy-1236033199/amp/
907089
2 0
reagují: connor
reagovat
Já ti nevím, koukni na styl pozadí a ani design postav není zcela běžné seriálové anime. Tohle je prvotřídní kvalita. ;)
SteKi: Od komentujících na FB jsem ani neočekával nic jiného než příspěvky typu "fuj manga pro děti" nebo "co je to za hentai". 
907089
Já ti nevím, koukni na styl pozadí a ani design postav není zcela běžné seriálové anime. Tohle je prvotřídní kvalita. *;)* SteKi: Od komentujících na FB jsem ani neočekával nic jiného než příspěvky typu "fuj manga pro děti" nebo "co je to za hentai". 
907082
5 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Kouknu před Hit Manem, třeba se mi to potom bude líbit jako do_Odovi:D
907088
Kouknu před [i]Hit Manem[/i], třeba se mi to potom bude líbit jako do_Odovi*:D*
907087
2 0
reagovat
Od včera je na Netflixu Tajemstvi a smysl života. Nemáte zač. 
907087
Od včera je na Netflixu Tajemstvi a smysl života. Nemáte zač. 
10 0
reagují: Leefko
reagovat
Tak nejdriv k tomu vypusti olejomalby, aby to nakonec... Vypadalo jako bezne anime? Moc nechapu.
907082
Tak nejdriv k tomu vypusti olejomalby, aby to nakonec... Vypadalo jako bezne anime? Moc nechapu.
0 0
reagují: Gonzi, connor
reagovat
reaguje na: connor
Ale ako tak pozerám MZ Facebook komentáre, tak si to myslíme asi dvaja :D
907042
Ale ako tak pozerám MZ Facebook komentáre, tak si to myslíme asi dvaja *:D*
907017
0 0
reagovat
Lior Raz a další tvůrce Faudy natočí film o palestinských útocích 7. října. 
907041
Lior Raz a další tvůrce Faudy natočí film o palestinských útocích 7. října. 
7 -1
reagovat

Last Year at Marienbad

Silne pocitový film. Niektoré shoty vyslovene dychberúce, pri zábere na kartu na stole a vedľa nej dve hlavy v odraze stola som si to musel stopnúť a s otvorenou hubou sa kochať. Výsledne ma to neohúrilo dostatočne, som ale rád, že som to videl.
907040
Silne pocitový film. Niektoré shoty vyslovene dychberúce, pri zábere na kartu na stole a vedľa nej dve hlavy v odraze stola som si to musel stopnúť a s otvorenou hubou sa kochať. Výsledne ma to neohúrilo dostatočne, som ale rád, že som to videl.
Last Year at Marienbad
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se