Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2101 - 2120 Napsat příspěvek

Úsmev, prosím!

907669
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Fy7kaI3GKzo]Smile 2 - trailer[/url]
Úsmev, prosím!
4 0
reagují: (=LIFTY=), rollman69
reagovat

Děti těch druhých

Film Děti těch druhých je povedený dramedy, které má, co nabídnout a říci. Čím více máte zkušeností, tak tím více dokážete některé momenty docenit a plně pochopit, to co nám režisérka svým filmem říká. Jsem rád, že je ve filmu několik vtipných okamžiků, ale nikdy se nestane to, že by se z filmu stala komedie. Ty komediální momenty pomáhají odlehčit situaci a ukázat vtipné momenty ze života. A díky těmto komediálním momentům pak o to více funguje celková katarze toho, co přijde pak. Děti těch druhých je zajímavý a povedený film, jenž se povedl a pokud ho uvidíte, tak to nebude ztráta času.  7/10
907657
Film Děti těch druhých je povedený dramedy, které má, co nabídnout a říci. Čím více máte zkušeností, tak tím více dokážete některé momenty docenit a plně pochopit, to co nám režisérka svým filmem říká. Jsem rád, že je ve filmu několik vtipných okamžiků, ale nikdy se nestane to, že by se z filmu stala komedie. Ty komediální momenty pomáhají odlehčit situaci a ukázat vtipné momenty ze života. A díky těmto komediálním momentům pak o to více funguje celková katarze toho, co přijde pak. Děti těch druhých je zajímavý a povedený film, jenž se povedl a pokud ho uvidíte, tak to nebude ztráta času.  [b]7/10[/b]
Děti těch druhých
0 0
reagovat

Daaaaaalí!

Daaaaaalí! je povedená a hodně zábavná komedie, která je dost originální a krásně využívá svůj koncept nespolehlivých vypravěčů a nelineárního vyprávění. Je mi jasné, že tento styl vyprávění není pro všechny, ale ten kdo si k filmu najde cestu, tak dostane originální podívanou plnou skvělých hereckých výkonů a parádně natočených momentů a scén. Pokud máte rádi autorské filmy s jistou vizí, tak vám Daaaaaalí! udělá radost. 7,5-8/10
907656
Daaaaaalí! je povedená a hodně zábavná komedie, která je dost originální a krásně využívá svůj koncept nespolehlivých vypravěčů a nelineárního vyprávění. Je mi jasné, že tento styl vyprávění není pro všechny, ale ten kdo si k filmu najde cestu, tak dostane originální podívanou plnou skvělých hereckých výkonů a parádně natočených momentů a scén. Pokud máte rádi autorské filmy s jistou vizí, tak vám Daaaaaalí! udělá radost. [b]7,5-8/10[/b]
Daaaaaalí!
4 0
reagovat
Já doufám, že výsledek filmu LONGLEGS bude alespoň poloviční jako jejich kampaň, protože ta je zatím hodně parádní :+
link
907636
Já doufám, že výsledek filmu LONGLEGS bude alespoň poloviční jako jejich kampaň, protože ta je zatím hodně parádní *:+* https://x.com/LonglegsFilm/status/1802740550031798667
2 0
reagovat
Chrise Pratta vyfotili na place Supermana. Asi jenom jako kamaráda Gunna, ale i tak je to to docela zvláštní u hlavní hvězdy Marvelu ještě nedávno. 

Star Lorda dal hodně se ctí. Pořád bych mu věřil na větší roli. 
907628
Chrise Pratta vyfotili na place Supermana. Asi jenom jako kamaráda Gunna, ale i tak je to to docela zvláštní u hlavní hvězdy Marvelu ještě nedávno.  Star Lorda dal hodně se ctí. Pořád bych mu věřil na větší roli. 
9 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Ten proces kreativity prvni boty byl hodně odflaklej 

Čekal jsem něco jak když si Tony Stark dělá svoje brnění 8):D
907609
Ten proces kreativity prvni boty byl hodně odflaklej  Čekal jsem něco jak když si Tony Stark dělá svoje brnění *8)**:D*
907598
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Obecně v reálu u Nikeu možná, ale tady z celého filmu se tomu jaká to bota vlastně bude věnuje možná tak pět minut, a to stylem že zajdou do sklepa za nějakým nerdem a řeknou mu "Hele do pondělí nám navrhni botu a hlavně ať je hezká".
907598
Obecně v reálu u Nikeu možná, ale tady z celého filmu se tomu jaká to bota vlastně bude věnuje možná tak pět minut, a to stylem že zajdou do sklepa za nějakým nerdem a řeknou mu "Hele do pondělí nám navrhni botu a hlavně ať je hezká".
907576
3 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: The Joker
Taktické boty FTW.
907591
Taktické boty FTW.
907588
0 0
reagovat

Antman Quantum

Proč je to až tak tvůrcovsky prázdné? Mě to nebaví. Ne jen v rámci toho, že je to špatný film, ale jakoby tam celý tvůrčí tým byl naprosto vyhořelý a na mě to pak přenášel.
Úžasný svět se v podstatě obratem smrskne na humanoidní postavy, v humanoidních proporcích, rozměrech, atd. Jazykové bariéry se vyřeší hned, skleničkou nějakého pitiva, záporáci střílí z pistolí atd. atp.
Obrovský budget, co to sežere na efekty a jejich výsledek je defacto digitální cosplay.

Zootopia má řádově víc kreativity, protože pracuje s tím, že různá zvířata mají různé velikosti, různé biomy atd.
Tady se zmůžou akorát na "slunce, ale růžové", "meč, ale mění enemáky na prach", "laso, ale svítí modře", "pistole, ale takhle tvarované", "člověk, ale modrý", "volant, ale pochva"... nebo se na to úplně vyserou, viz Bill Murray.
907590
Proč je to až tak tvůrcovsky prázdné? Mě to nebaví. Ne jen v rámci toho, že je to špatný film, ale jakoby tam celý tvůrčí tým byl naprosto vyhořelý a na mě to pak přenášel. Úžasný svět se v podstatě obratem smrskne na humanoidní postavy, v humanoidních proporcích, rozměrech, atd. Jazykové bariéry se vyřeší hned, skleničkou nějakého pitiva, záporáci střílí z pistolí atd. atp. Obrovský budget, co to sežere na efekty a jejich výsledek je defacto digitální cosplay. Zootopia má řádově víc kreativity, protože pracuje s tím, že různá zvířata mají různé velikosti, různé biomy atd. Tady se zmůžou akorát na "slunce, ale růžové", "meč, ale mění enemáky na prach", "laso, ale svítí modře", "pistole, ale takhle tvarované", "člověk, ale modrý", "volant, ale pochva"... nebo se na to úplně vyserou, viz Bill Murray.
Antman Quantum
11 0
reagovat
Já začal běhat z práce a v rámci úspory místa jsem si bral už do práce Asicsy na běhání a bylo to tak příjemný, že pokud vyloženě nemusím tak nic jiného nenosím. Vím že to má spousta lidí za buranství, ale ten pocit je pro těžšího člověka neporovnatelný. 
907589
Já začal běhat z práce a v rámci úspory místa jsem si bral už do práce Asicsy na běhání a bylo to tak příjemný, že pokud vyloženě nemusím tak nic jiného nenosím. Vím že to má spousta lidí za buranství, ale ten pocit je pro těžšího člověka neporovnatelný. 
907588
2 0
reagovat
Asics meli v minulych letech good i tenisky v takovy ty "street fashion" kolekci nebo jak tomu u nich rikaji. Kvalita celkem ok, cena oproti konkurenci tez a design a styl vylozene zhmotneni "get you a man who can do both", takze od sortek az k obleku. To jen tak off topic. :))
907588
Asics meli v minulych letech good i tenisky v takovy ty "street fashion" kolekci nebo jak tomu u nich rikaji. Kvalita celkem ok, cena oproti konkurenci tez a design a styl vylozene zhmotneni "get you a man who can do both", takze od sortek az k obleku. To jen tak off topic. :))
907580
0 0
reagují: Gonzi, AndyKaufman
reagovat
Furiosa má jít už příští týden na VOD.
907587
Furiosa má jít už příští týden na VOD.
3 -1
reagovat
reaguje na: esmo
Kéž by ty jo. :D Na jedné sociální síti mám docela sledovanost a na Linkedinu taky, ale je to x řádů od toho abych něco dostal. 
907586
Kéž by ty jo. *:D* Na jedné sociální síti mám docela sledovanost a na Linkedinu taky, ale je to x řádů od toho abych něco dostal. 
907585
1 0
reagovat
Dostáváš od nich věci? Seš nějakej influencer, nebo co?!
907585
Dostáváš od nich věci? Seš nějakej influencer, nebo co?!
907580
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Doporučuju tuhle audioknížku, při běhání i cesty autem to byla bomba, link

20 hodin, skvěle to načetl Ladislav Frej, kdyžtak mám kdyby někdo chtěl...
907583
Doporučuju tuhle audioknížku, při běhání i cesty autem to byla bomba, [url=https://audioteka.com/cz/audiobook/umeni-vitezit]https://audioteka.com/cz/audiobook/umeni-vitezit [/url]20 hodin, skvěle to načetl Ladislav Frej, kdyžtak mám kdyby někdo chtěl...
907581
2 0
reagovat
Na filmu bylo zajímavé, že Jordana nevzali jen na jméno, ale že s ním tu botu (snad, možná) i reálně vyvíjeli. Což se asi dá označit jako tlak na kvalitu. Každopádně o tom ten film nebyl a mě bylo tak nějak jedno, jestli ti lidi uspějí. S jinými zmíněnými filmy jsem ten problém neměl.
Tetris a Moneyball se líbily i ženě, Air nás nudilo oba, jen u Dumb Money jsme se rozcházeli, protože mi tam imho dost přidává to téma.
907581
Na filmu bylo zajímavé, že Jordana nevzali jen na jméno, ale že s ním tu botu (snad, možná) i reálně vyvíjeli. Což se asi dá označit jako tlak na kvalitu. Každopádně o tom ten film nebyl a mě bylo tak nějak jedno, jestli ti lidi uspějí. S jinými zmíněnými filmy jsem ten problém neměl. Tetris a Moneyball se líbily i ženě,[b] Air nás nudilo oba[/b], jen u Dumb Money jsme se rozcházeli, protože mi tam imho dost přidává to téma.
907576
3 0
reagovat
Tak Nike charakterizuje ten citát Nietzscheho nebo Farma Zvířat Orwella no... Pro mne mají top boty na box na větší váhu a pohyblivější footwork, ale to sem asi nepatří. :-D Jinak od nich občas něco dostanu na běhání, ale tam je kvalita za určitou cenu jinde (Asics). Sám nejsem blázen abych si tam něco kupoval, v poměru cena výkon to mimo boty drtí libovolná věc z Decathlonu.

No třeba zajímavá biografie by byla založení HOKA ONE ONE, to jsou takový ty divný vysoký boty nejenom na běhání, které teď kopíruje každá značka. Týpek se trhnul z megakorporátu konkurence, aby je v podstatě překonal vlastní značkou. link Přesně vizionářští se kterým vznikl Nike a disruptivnost počátků Applu. 
907580
Tak Nike charakterizuje ten citát Nietzscheho nebo Farma Zvířat Orwella no... Pro mne mají top boty na box na větší váhu a pohyblivější footwork, ale to sem asi nepatří. :-D Jinak od nich občas něco dostanu na běhání, ale tam je kvalita za určitou cenu jinde (Asics). Sám nejsem blázen abych si tam něco kupoval, v poměru cena výkon to mimo boty drtí libovolná věc z Decathlonu. No třeba zajímavá biografie by byla založení HOKA ONE ONE, to jsou takový ty divný vysoký boty nejenom na běhání, které teď kopíruje každá značka. Týpek se trhnul z megakorporátu konkurence, aby je v podstatě překonal vlastní značkou. [url=https://www.outsideonline.com/outdoor-gear/run/jean-luc-diard-profile/]https://www.outsideonline.com/outdoor-gear/run/jean-luc-diard-profile/ Přesně vizionářští se kterým vznikl Nike a disruptivnost počátků Applu.  [/url]
907578
1 0
reagují: The Joker, esmo
reagovat
Nedavno jsem videl nekde na Nova Action kousek Moneyball a to je dost podobny film, ale lepsi. Preciznejsi, napaditejsi, sice tez o profi sportu, kterym se protoci miliardy, ale fungovala tam ta myslenka o outsiderech a jaky to je kdyz te ostatni predem odepisuji... Asi bych kazdymu doporucil spis tenhle film. A jeste tri veci: 1. jeho reziser natocil 3 kousky, za 2 z nich ma nominace na rezii, ale ted uz deset let mlci 2. kamera u Air mne prisla az takova televizni, i kdyz ji delal Richardson, ale jak jsem projel jeho cv za posledni roky a podival se na nejaky dalsi top DPs z konce 90s a 00s, tak je sileny, jak digital, cgi a green-screeny/volume zjevne semlely vedle super reziseru i spoustu kameramanu 3. ke kvalite 80s Nike se uplne vyjadrovat nechci, ale posledni jejich produkt, co jsem koupil, byly nejake mid 2010s Janoski, takze tak. :)
907578
Nedavno jsem videl nekde na Nova Action kousek Moneyball a to je dost podobny film, ale lepsi. Preciznejsi, napaditejsi, sice tez o profi sportu, kterym se protoci miliardy, ale fungovala tam ta myslenka o outsiderech a jaky to je kdyz te ostatni predem odepisuji... Asi bych kazdymu doporucil spis tenhle film. A jeste tri veci: 1. jeho reziser natocil 3 kousky, za 2 z nich ma nominace na rezii, ale ted uz deset let mlci 2. kamera u Air mne prisla az takova televizni, i kdyz ji delal Richardson, ale jak jsem projel jeho cv za posledni roky a podival se na nejaky dalsi top DPs z konce 90s a 00s, tak je sileny, jak digital, cgi a green-screeny/volume zjevne semlely vedle super reziseru i spoustu kameramanu 3. ke kvalite 80s Nike se uplne vyjadrovat nechci, ale posledni jejich produkt, co jsem koupil, byly nejake mid 2010s Janoski, takze tak. :)
7 0
reagovat
No zrovna Nikeu šlo o kvalitu docela dost a díky tomu prorazili. A taky nevím jak se to tam promítlo, ale Phil Knight je k sobě i firmě v biografii velmi kritický. 
907576
No zrovna Nikeu šlo o kvalitu docela dost a díky tomu prorazili. A taky nevím jak se to tam promítlo, ale Phil Knight je k sobě i firmě v biografii velmi kritický. 
4 -1
reagují: HAL, Gonzi
reagovat
Přesně to mě na Air štvalo tak že jsem si ho nedokázal moc užít. Ne jen oslava peněz, ale hlavně oslava amorálního marketingu postaveného na prázdné značce kde o kvalitu výrobku jde až v úplně poslední řadě. 

Já mám ty herce hrozně rád, ale když hrají docela zbytečné idioty kteří nedělají nic podstatného... 
907575
Přesně to mě na Air štvalo tak že jsem si ho nedokázal moc užít. Ne jen oslava peněz, ale hlavně oslava amorálního marketingu postaveného na prázdné značce kde o kvalitu výrobku jde až v úplně poslední řadě.  Já mám ty herce hrozně rád, ale když hrají docela zbytečné idioty kteří nedělají nic podstatného... 
907566
6 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se