Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2021 - 2040 Napsat příspěvek
reaguje na: Sub-Zero
Robin udělala chybu, když se ve Futurologickém kongresu nechala naskenovat, no. 
908533
Robin udělala chybu, když se ve Futurologickém kongresu nechala naskenovat, no. 
908423
1 0
reagovat
Áha, já nějak mylně nabyl dojmu, že už to streamujou i u nás. No nic, neva, díky ;):+
908532
Áha, já nějak mylně nabyl dojmu, že už to streamujou i u nás. No nic, neva, díky *;)**:+*
2 0
reagovat
reaguje na: Spazz
V Česku oficiálně až v červenci. Pokud žiješ v UK/IE, tak tam se dá film půjčit na Apple TV, Amazonu, Youtube Movies nebo Rakutenu například.
908527
V Česku oficiálně až v červenci. Pokud žiješ v UK/IE, tak tam se dá film půjčit na Apple TV, Amazonu, Youtube Movies nebo Rakutenu například.
908524
2 0
reagovat
Hej hou piráte!
908525
Hej hou piráte!
908524
2 0
reagovat
Mám obojí, ale fakt to tam nevidím. Nechápu.
908524
Mám obojí, ale fakt to tam nevidím. Nechápu.
1 0
reagují: speedy.mail, esmo
reagovat
Prime a Apple, ale jako půjčení. 
908520
Prime a Apple, ale jako půjčení. 
908518
1 0
reagovat

The Fall Guy

Budu za ťuldu, ale kde k tomu člověk může přijít? V Apple TV Movies/Obchodě to nevidím, přestože to teď ukazuje i věci, kvůli kterým by člověk potenciálně potřeboval předplatné nějaké další služby.
908518
Budu za ťuldu, ale kde k tomu člověk může přijít? V Apple TV Movies/Obchodě to nevidím, přestože to teď ukazuje i věci, kvůli kterým by člověk potenciálně potřeboval předplatné nějaké další služby.
The Fall Guy
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

The Fall Guy - Extended version

Na podruhé je to lepší, protože přesně víte, co dostanete a můžete si všímat různých detailů a narážek. V prodloužené verzi je navíc jedna velmi hezká akční scéna plná jednorožců - ale chápu proč šla pryč, brzdí děj. Je tady troch více dialogů a některé scény jsou prodloužené o pár vteřin. Z mého pohledu stačí vidět kinoverzi, která v originálním znění je moc dobrá. 8/10
908510
Na podruhé je to lepší, protože přesně víte, co dostanete a můžete si všímat různých detailů a narážek. V prodloužené verzi je navíc jedna velmi hezká akční scéna plná jednorožců - ale chápu proč šla pryč, brzdí děj. Je tady troch více dialogů a některé scény jsou prodloužené o pár vteřin. Z mého pohledu stačí vidět kinoverzi, která v originálním znění je moc dobrá. 8/10
The Fall Guy - Extended version
5 -1
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Disketa1
Na tomhle filmu je dobrý jen představení těch pár nových zvířat. Jinak totální marnost a co se týče návratu původní trojice, tak to je shame.. výrazně nejhorší díl z celé 6ky :-
908489
Na tomhle filmu je dobrý jen představení těch pár nových zvířat. Jinak totální marnost a co se týče návratu původní trojice, tak to je shame.. výrazně nejhorší díl z celé 6ky *:-*
908488
5 0
reagovat

Jurský svět: Nadvláda (2022)

Viděno vůbec poprvé. Nadšení se sice nekoná, ale velká spojenost rozhodně. Návrat původní trojice ze Spielbergovy klasiky je velmi příjemný a právě ona táhne celou Nadvládu dopředu. Bavilo mě to. Zakončení je nádherně hollywoodské a k tomuhle typu filmu jednoznačně patří. Takže za mě určitě velké plus. 
908488
Viděno vůbec poprvé. Nadšení se sice nekoná, ale velká spojenost rozhodně. Návrat původní trojice ze Spielbergovy klasiky je velmi příjemný a právě ona táhne celou Nadvládu dopředu. Bavilo mě to. Zakončení je nádherně hollywoodské a k tomuhle typu filmu jednoznačně patří. Takže za mě určitě velké plus. 
Jurský svět: Nadvláda (2022)
0 -8
reagují: House5
reagovat
reaguje na: esmo
Je to výborný film, dokonale vypointovany.
Ale scénu se sundavanim helmy vždycky těžce nezvládám. 
908463
Je to výborný film, dokonale vypointovany. Ale scénu se [spoiler]sundavanim helmy[/spoiler] vždycky těžce nezvládám. 
908461
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
To je výborný film, který ale už nikdy nechci vidět znova. Akorát jsem smutný na začátku, protože tam umřel Xavier Dolan, což vždycky těžce nesu. :)):-
908462
To je výborný film, který ale už nikdy nechci vidět znova. Akorát jsem smutný na začátku, [spoiler]protože tam umřel Xavier Dolan, což vždycky těžce nesu. *:))**:-*[/spoiler]
908461
0 -1
reagovat

Martyrs 7/10

To byla pěkná nechuťárna a hlavně naprostá bezmoc v druhé polovině filmu. Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu a toto jsem opravdu nečekal ... možná ten konec měl být malé zadostiučinění, ale to bezpráví, kterého jsem byl do té doby svědkem to vůbec nepřebilo.
908461
To byla pěkná nechuťárna a hlavně naprostá bezmoc v druhé polovině filmu. Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu a toto jsem opravdu nečekal ... možná ten konec měl být malé zadostiučinění, ale to bezpráví, kterého jsem byl do té doby svědkem to vůbec nepřebilo.
Martyrs 7/10
1 0
reagují: (=LIFTY=), Disketa1
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
No nevím, ta Robin oukej budiž, ale ten Tom působí krapet umělohmotně jako mladík. A zase ten případ ksicht 30 , hlas 70...
908427
No nevím, ta Robin oukej budiž, ale ten Tom působí krapet umělohmotně jako mladík. A zase ten případ ksicht 30 , hlas 70...
908423
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Taky mě to vůbec neláká ani ten J. K. Simons jako Santa mě nenabaitil. Těším se u Rocka na ten jeho MMA projekt u A24 jinak taky nic nejvíc mě zatím bavil v Pot a Krev to mu šlo 
908426
Taky mě to vůbec neláká ani ten J. K. Simons jako Santa mě nenabaitil. Těším se u Rocka na ten jeho MMA projekt u A24 jinak taky nic nejvíc mě zatím bavil v Pot a Krev to mu šlo 
908341
2 0
reagovat

Here

Tom Hanks a Robin Wright (s faceliftingom) v Zemeckisovej novinke.
908423
Tom Hanks a Robin Wright (s faceliftingom) v Zemeckisovej [url=https://www.youtube.com/watch?v=I_id-SkGU2k]novinke[/url].
Here
2 -1
reagují: MarvinP, House5
reagovat

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Nemůžu si pomoct, ale pořád to tam je. Ano, začátek je možná fádní, ale jakmile Chris Pratt a spol. vkročí na ostrov, je tu zpátky blockbusterová zábava, která se pochopitelně nemůže vyrovnat Spielbergově klasice, což samozřejmě nikdo ani nechtěl, ale opět jsem se příjemně bavil. :) 
908354
Nemůžu si pomoct, ale pořád to tam je. Ano, začátek je možná fádní, ale jakmile Chris Pratt a spol. vkročí na ostrov, je tu zpátky blockbusterová zábava, která se pochopitelně nemůže vyrovnat Spielbergově klasice, což samozřejmě nikdo ani nechtěl, ale opět jsem se příjemně bavil. *:)* 
Jurský svět: Zánik říše (2018)
1 -3
reagovat
reaguje na: hroubek
U nas to same. U nas ve meste jednosalovka nedava. Okresni mesto od osmi, takze nic, pac spoj v pul dvanacte fakt nejede. Cinestar v Bolce taky tak . Ja to snad v kine nestihnu...
908350
U nas to same. U nas ve meste jednosalovka nedava. Okresni mesto od osmi, takze nic, pac spoj v pul dvanacte fakt nejede. Cinestar v Bolce taky tak . Ja to snad v kine nestihnu...
908331
0 0
reagovat
Nějakým zvráceným způsobem mě to baví víc, než většina těchto digi blockbusterů poslední doby. A to mluvím jako člověk, pro kterého má The Rock charisma asi jako... Kámen? 
Ale teda největší překvapení traileru je, že to není Netflix film.
908348
Nějakým zvráceným způsobem mě to baví víc, než většina těchto digi blockbusterů poslední doby. A to mluvím jako člověk, pro kterého má The Rock charisma asi jako... [url=https://www.youtube.com/watch?v=K8E_zMLCRNg]Kámen?  [/url]Ale teda největší překvapení traileru je, že to není Netflix film.
0 0
reagovat
Mne to baví :D
908345
Mne to baví *:D*
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se