Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 17261 - 17280 Napsat příspěvek
Dostali stejně;), BD má prostě víc titulů a převáží to, navíc bylo BD BOGO. (61:39)
482140
Dostali stejně*;)*, BD má prostě víc titulů a převáží to, navíc bylo BD BOGO. (61:39)
0 0
reagovat
nebejt tam Bourne, dostali rudí zase na zadek.:D ;)
482135
nebejt tam Bourne, dostali rudí zase na zadek.*:D* *;)*
0 0
reagovat
Tak to je beznadějný;):D.

Dobře, přepočtu to na čísla, našel jsem kolik se prodalo Bourna za první týden (ostatní odvozené z toho a Nielsenových procent)

Bourne ........... 71000
Piráti ............... 46800
Potter 5/BR ..... 46200
Potter 5/HD ..... 38300
Potter 1-5/BR .. 10300
Potter 1-5/HD .. 7900
482134
Tak to je beznadějný*;)**:D*. Dobře, přepočtu to na čísla, našel jsem kolik se prodalo Bourna za první týden (ostatní odvozené z toho a Nielsenových procent) Bourne ........... 71000 Piráti ............... 46800 Potter 5/BR ..... 46200 Potter 5/HD ..... 38300 Potter 1-5/BR .. 10300 Potter 1-5/HD .. 7900
0 0
reagovat
stejne tomu nerozumim

ad PSboys > ja ti nevim, bejt nefanda do filmu a teenager, tak po pottrovi ani nepachnu
482129
stejne tomu nerozumim ad PSboys > ja ti nevim, bejt nefanda do filmu a teenager, tak po pottrovi ani nepachnu
0 0
reagovat

stčko

Já čekal daleko horší čisla pro HD DVD, právě kvůli PS3. Právě teenageři Pottera kupujou hodně, zase neříkej, že ho kupují hlavně dospělí pro malé děti, to je nesmysl, zvlášť 5. díl (předchozí možná).
Na BD v ten stejný týden nevyšlo nic jiného a na HD Bourne, který mohl tomu Potterovi výrazně ubrat. Příjde mi to spravedlivé porovnání, obě vydání stála stejně.

Ta poslední čísla jsou prodeje vztažené k nejlepšímu - Bournovi (100%). Potterovský poměr se dostane jednoduchým:D:)) výpočtem pro BD (65/(65+54))*100% a pro HD ten zbytek do 100%.
482127
Já čekal daleko horší čisla pro HD DVD, právě kvůli PS3. Právě teenageři Pottera kupujou hodně, zase neříkej, že ho kupují hlavně dospělí pro malé děti, to je nesmysl, zvlášť 5. díl (předchozí možná). Na BD v ten stejný týden nevyšlo nic jiného a na HD Bourne, který mohl tomu Potterovi výrazně ubrat. Příjde mi to spravedlivé porovnání, obě vydání stála stejně. Ta poslední čísla jsou prodeje vztažené k nejlepšímu - Bournovi (100%). Potterovský poměr se dostane jednoduchým*:D**:))* výpočtem pro BD (65/(65+54))*100% a pro HD ten zbytek do 100%.
stčko
0 0
reagovat
Škoda, O Pottery bych měl bejval taky zájem všechny 4 díly. (5 bych si přikoupil) ;)
482077
Škoda, O Pottery bych měl bejval taky zájem všechny 4 díly. (5 bych si přikoupil) *;)*
0 0
reagovat
anyway ty potterovsky cisla nejsou zas tak uzasny. vezmu-li v potaz, ze BD je "PSkova zalezitost", tudiz je cilovka teenager, kterej radsi koupi Die Hard, nez Pottera a ze hd-dvd je skupina tech mamin a tatiku, co koupila player v best buyi za par babek protoze dostala trinactou vejplatu, tudiz mamin a tatiku s miminama ktery pottera kupujou ve velkym, tak by melo hd-dvd dat minimalne 60:40. ja tam ten uspech proste porad nevidim.
482071
anyway ty potterovsky cisla nejsou zas tak uzasny. vezmu-li v potaz, ze BD je "PSkova zalezitost", tudiz je cilovka teenager, kterej radsi koupi Die Hard, nez Pottera a ze hd-dvd je skupina tech mamin a tatiku, co koupila player v best buyi za par babek protoze dostala trinactou vejplatu, tudiz mamin a tatiku s miminama ktery pottera kupujou ve velkym, tak by melo hd-dvd dat minimalne 60:40. ja tam ten uspech proste porad nevidim.
0 0
reagovat
já je taky moc nechápu,ale možná je to tim, že mám asi 8 hodinovej spánkovej deficit.:D
482068
já je taky moc nechápu,ale možná je to tim, že mám asi 8 hodinovej spánkovej deficit.*:D*
0 0
reagovat
to sou nejaky pomateny cisla ... jak mam chapat ty posledni ctyri filmy?:o? (je rano, tak me dyztak nemlatte po hlave;)
482067
to sou nejaky pomateny cisla ... jak mam chapat ty posledni ctyri filmy?*:o*? (je rano, tak me dyztak nemlatte po hlave;)
0 0
reagovat
Trošku odbočím:D, vylezla docela zajímavá čísla prodeje 5ky Pottera v prvním týdnu (USA, Nielsen Video Scan) BD:HDDVD 54%:46%. Konečně něco trochu prokazatelného, kde se neprojeví žádné slevy, přibalené disky a podobné věci. Ještě to mohl trochu snížit Bourne, který začínal ve stejném týdnu:)):D. Fakt to vypadá docela patově, pokuď někdo neudělá nějakou hloupost:D

Bourne ......... 100%
Piráti 3 ............ 66%
Potter 5/BD ..... 65%
Potter 5/HD ..... 54%
pak dlouho nic:D a samozřejmě Planet Earth
482070
Trošku odbočím*:D*, vylezla docela zajímavá čísla prodeje 5ky Pottera v prvním týdnu (USA, Nielsen Video Scan) BD:HDDVD 54%:46%. Konečně něco trochu prokazatelného, kde se neprojeví žádné slevy, přibalené disky a podobné věci. Ještě to mohl trochu snížit Bourne, který začínal ve stejném týdnu*:))**:D*. Fakt to vypadá docela patově, pokuď někdo neudělá nějakou hloupost*:D* Bourne ......... 100% Piráti 3 ............ 66% Potter 5/BD ..... 65% Potter 5/HD ..... 54% pak dlouho nic*:D* a samozřejmě Planet Earth
0 0
reagovat
Jo, tohle prostě zabírá, minulý týden komplet červený, teď modrý link :D
482064
Jo, tohle prostě zabírá, minulý týden komplet červený, teď modrý http://www.amazon.com/gp/bestsellers/dvd/ref=sv_d_3/104-6002762-4886334 *:D*
0 0
reagovat
rcorp: Udělám ti nabídku, která se neodmítá.;)
482062
rcorp: Udělám ti nabídku, která se neodmítá.*;)*
0 0
reagovat
:D Ani já, ale kvůli mámě ho asi přece jen koupím, když má prej blood diamond nic moc encoding:D
482059
*:D* Ani já, ale kvůli mámě ho asi přece jen koupím, když má prej blood diamond nic moc encoding*:D*
0 0
reagovat

Psema

Ohnivý pohár je příšernej, ten nechci. :)
482058
Ohnivý pohár je příšernej, ten nechci. :)
Psema
0 0
reagovat
Předobjednávky mě děsí nejvíc:) Zodiac, Sunshine, Jesse James, Gone Baby Gone, Into The Wild, American Gangster. Uvidíme?), naštěsí u Amazonu stačí 2 kliknutí a objednávka není:+. Ale tyhle filmy bych nerad rušil?).
482057
Předobjednávky mě děsí nejvíc*:)* Zodiac, Sunshine, Jesse James, Gone Baby Gone, Into The Wild, American Gangster. Uvidíme*?)*, naštěsí u Amazonu stačí 2 kliknutí a objednávka není*:+*. Ale tyhle filmy bych nerad rušil*?)*.
0 0
reagovat
já už v tom mám hlavně děsnej bordel. U některejch filmů mám předobjednávky až do konce února a začíná se mi to všechno motat dohromady. Když k tomu ještě přimotám BOGO, vážně nemám ponětí, jak moc můj účet brečí. Ale podle mejch hodně divnejch propočtů bych se měl v pohod vejít do svýho imaginárního BR limitu. :D
482056
já už v tom mám hlavně děsnej bordel. U některejch filmů mám předobjednávky až do konce února a začíná se mi to všechno motat dohromady. Když k tomu ještě přimotám BOGO, vážně nemám ponětí, jak moc můj účet brečí. Ale podle mejch hodně divnejch propočtů bych se měl v pohod vejít do svýho imaginárního BR limitu. *:D*
0 0
reagovat
ja uz na to bodam. musim zacit setrit na domaci kino. navic mi ted prisly 4 dost drahy objednavky s tim, ze dalsi sou na ceste. radsi se uz ani nekoukam na stav uctu
482055
ja uz na to bodam. musim zacit setrit na domaci kino. navic mi ted prisly 4 dost drahy objednavky s tim, ze dalsi sou na ceste. radsi se uz ani nekoukam na stav uctu
0 0
reagovat
Tak to je promyšlený :D:D
482054
Tak to je promyšlený *:D**:D*
0 0
reagovat
Buy-one-get-one-uje:D
482053
Buy-one-get-one-uje*:D*
0 0
reagovat
no když si spočítám, že jsem objednal filmy, který by mě v čechách při případný koupi vyšly na čtyřnásobek, mám vlastně důvod k radosti.:D:D
482052
no když si spočítám, že jsem objednal filmy, který by mě v čechách při případný koupi vyšly na čtyřnásobek, mám vlastně důvod k radosti.*:D**:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se