Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 17241 - 17260 Napsat příspěvek
Tak Sony nabralo na obrátkách link
Modrá budoucnost se stále zvětšuje, PS3 prodali během vánoc v severní americe 1,2mil kousků. Sice přišla později, ale rozjídí se holka:+
482831
Tak Sony nabralo na obrátkách http://www.highdefdigest.com/news/show/Industry_Trends/Sony/PlayStation_3/Sony:_PS3_Holiday_Sales_Total_1.2_Million/1343 Modrá budoucnost se stále zvětšuje, PS3 prodali během vánoc v severní americe 1,2mil kousků. Sice přišla později, ale rozjídí se holka*:+*
0 0
reagovat

sidda

Jak řikám jsou některé, které stále nejdou úplně podle představ, ale zlepšilo se to, a pak jsem měl i takové, které mi jdou dobře.
482391
Jak řikám jsou některé, které stále nejdou úplně podle představ, ale zlepšilo se to, a pak jsem měl i takové, které mi jdou dobře.
sidda
0 0
reagovat
Tak potom bude zakopaný pes jinde... nu což, nedá se.
482390
Tak potom bude zakopaný pes jinde... nu což, nedá se.
0 0
reagovat
VLC, Media player classic
482387
VLC, Media player classic
0 0
reagovat
A v čem přehráváš? Páč já už jsem celkem zoufalý...
482533
A v čem přehráváš? Páč já už jsem celkem zoufalý...
0 0
reagovat

sidda

už se to lepší, někdy 100%, někdy ještě trošičku.
482531
už se to lepší, někdy 100%, někdy ještě trošičku.
sidda
0 0
reagovat
Už se nějak podařilo zkrotit Yahoo's HD Encoding, nebo se neustále všem seká?
482528
Už se nějak podařilo zkrotit Yahoo's HD Encoding, nebo se neustále všem seká?
0 0
reagovat
Juchůůůůůůůů, zavískal jsem, až mi spadla nástěnka;)
482376
Juchůůůůůůůů, zavískal jsem, až mi spadla nástěnka*;)*
0 0
reagovat
ale jo, i tady :D ... SUPEEER
482374
ale jo, i tady *:D* ... SUPEEER
0 0
reagovat
Bezte si povidat pod Hot Stuff... prosim, prosim. ;)
482372
Bezte si povidat pod Hot Stuff... prosim, prosim. ;)
0 0
reagovat
Představ si, jaká teď musí bejt situace v Paramountu. Budou muset stáhnout ocas a mlátit hlavou do stěn za to, na co přistoupili. A představa Universalu, jak míří na modrou stranu je sakra lákavá.:D
482371
Představ si, jaká teď musí bejt situace v Paramountu. Budou muset stáhnout ocas a mlátit hlavou do stěn za to, na co přistoupili. A představa Universalu, jak míří na modrou stranu je sakra lákavá.*:D*
0 0
reagovat
Psema: teď mají blu exkluzivní 70% trhu. Fakt si nedokážu představit Universal vydávající na blu:D. Ale souhlas, že je prakticky bez šance to udržet.
482369
Psema: teď mají blu exkluzivní 70% trhu. Fakt si nedokážu představit Universal vydávající na blu*:D*. Ale souhlas, že je prakticky bez šance to udržet.
0 0
reagovat
Ouch... to pro tym cervenych vazne nevypada dobre. Chudaci Paramounti, jestli to strhne lavinu. ;)
482368
Ouch... to pro tym cervenych vazne nevypada dobre. Chudaci Paramounti, jestli to strhne lavinu. ;)
0 0
reagovat
no, jakej teď bude poměr na trhu?
482367
no, jakej teď bude poměr na trhu?
0 0
reagovat
Mě by to tolik nevadilo, kdyby to udělali rovnou, ale udělají to teď, kdy se naopak situace vyrovnávala. Docela bude zajímavý co teď udělá Universal?).
482366
Mě by to tolik nevadilo, kdyby to udělali rovnou, ale udělají to teď, kdy se naopak situace vyrovnávala. Docela bude zajímavý co teď udělá Universal*?)*.
0 0
reagovat
hip hip hurá.:D:D:D:+ Minutu ticha za HD-DVD.;)
482365
hip hip hurá.*:D**:D**:D**:+* Minutu ticha za HD-DVD.*;)*
0 0
reagovat
Tak je to vyřešený, Warner Goes Blu-ray Exclusive link

Docela to nechápu, se spoustou věcí se patlali speciálně pro HD DVD, nalákali na něj lidi a pak ho pustí.:-
482364
Tak je to vyřešený, Warner Goes Blu-ray Exclusive http://www.highdefdigest.com/news/show/Warner/Breaking:_Warner_Goes_Blu-ray_Exclusive/1325 Docela to nechápu, se spoustou věcí se patlali speciálně pro HD DVD, nalákali na něj lidi a pak ho pustí.*:-*
0 0
reagovat
Ne, je to slabota:-, DVD (stejný týden):
Harry ....... 5,2 milionu
Bourne .... 3,4 + 0,5 trilogie
Piráti ........ 2,1

To jsou pořád 1-2 procenta
482147
Ne, je to slabota*:-*, DVD (stejný týden): Harry ....... 5,2 milionu Bourne .... 3,4 + 0,5 trilogie Piráti ........ 2,1 To jsou pořád 1-2 procenta
0 0
reagovat
No na to, že HD DVD nelze přehrát na PS3 a mechanik pro PC taky moc neni, jsou to dobrá čísla.
482144
No na to, že HD DVD nelze přehrát na PS3 a mechanik pro PC taky moc neni, jsou to dobrá čísla.
0 0
reagovat
Tak teenageri zřídka bydlí ve vlastní domácnosti, takže když už PS v domácnosti je, tak ho podle mě využívá celá rodina.Takže kluk si koupí Transformery (vlastně nekoupí, ;), tak třeba 300...) a Potter se koupí do rodinné sbírky. :)
482141
Tak teenageri zřídka bydlí ve vlastní domácnosti, takže když už PS v domácnosti je, tak ho podle mě využívá celá rodina.Takže kluk si koupí Transformery (vlastně nekoupí, *;)*, tak třeba 300...) a Potter se koupí do rodinné sbírky. :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se