Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 17081 - 17100 Napsat příspěvek
automat. IP z DHCP, regulované časově.;)
483302
automat. IP z DHCP, regulované časově.*;)*
0 0
reagovat

rcorp

Ve Windows:D
483301
Ve Windows*:D*
rcorp
0 0
reagovat
A kde byl teda problém? Jen tak pro jistotu do budoucna. :)
483300
A kde byl teda problém? Jen tak pro jistotu do budoucna. :)
0 0
reagovat
Chtěla bych poděkovat LDK, který mi po ICQ pomohl, projevil svatou trpělivost nad mou ignorancí a anafabetickými dotazy a vyhrál válku nad internetovým zloduchem. Třikrát hurá.:-)
A díky patří i deiwimu a t-gonovi za ochotu: gentlemani vážně nevymřeli. :+
483299
Chtěla bych poděkovat LDK, který mi po ICQ pomohl, projevil svatou trpělivost nad mou ignorancí a anafabetickými dotazy a vyhrál válku nad internetovým zloduchem. Třikrát hurá.:-) A díky patří i deiwimu a t-gonovi za ochotu: gentlemani vážně nevymřeli. *:+*
0 0
reagovat
Blu FTW!
483275
Blu FTW!
0 0
reagovat
Já modrejm vždycky fandil.:+:D
483274
Já modrejm vždycky fandil.*:+**:D*
0 0
reagovat
I kdyby nevyšlo, tak už je nás modrá většina:)
483271
I kdyby nevyšlo, tak už je nás modrá většina*:)*
0 0
reagovat
Hmm, Jurské parky, Gladiátor, u P v americe Titanic... Já se snad i rozhoupám ;)... Pokud by to teda opravdu vyšlo ;):D
483267
Hmm, Jurské parky, Gladiátor, u P v americe Titanic... Já se snad i rozhoupám ;)... Pokud by to teda opravdu vyšlo ;):D
0 0
reagovat
A P odložil 2 svoje tituly o měsíc, takže je to jasný. Do té doby přejdou a zruší je úplně.
483264
A P odložil 2 svoje tituly o měsíc, takže je to jasný. Do té doby přejdou a zruší je úplně.
0 0
reagovat
Daily Variety přineslo podobné informace jako včera DB - Universalu končí exkluzivní smlouva a nebyla prodloužená a Paramount využije tu klauzuli ve smlouvě. Jenom nikdo nechce udělat první krok ke dveřím?).
483263
Daily Variety přineslo podobné informace jako včera DB - Universalu končí exkluzivní smlouva a nebyla prodloužená a Paramount využije tu klauzuli ve smlouvě. Jenom nikdo nechce udělat první krok ke dveřím*?)*.
0 0
reagovat
Nevztahoval bych to jen na Cheb, stačí si vybrat jakékoliv jiné provinční či maloměstské kino. Dvě osoby sdílí stejný prostor a neví o sobě :)
483254
Nevztahoval bych to jen na Cheb, stačí si vybrat jakékoliv jiné provinční či maloměstské kino. Dvě osoby sdílí stejný prostor a neví o sobě :)
0 0
reagovat

deiwi

Je vidět, že imf nikdy nebyl v chebským kině :-)
483250
Je vidět, že imf nikdy nebyl v chebským kině :-)
deiwi
0 0
reagovat

ragnar

ne to si jen můj pes myslel, že moje oko je míček na hraní
483248
ne to si jen můj pes myslel, že moje oko je míček na hraní
ragnar
0 0
reagovat
proto mas bryle a jedno oko pod rouzkou? ;)
483247
proto mas bryle a jedno oko pod rouzkou? ;)
0 0
reagovat
Koukat na plátno z blízkosti je v pohodě ve škole jich pár máme a kukat na to z první lavice (1m plátna) je super
483246
Koukat na plátno z blízkosti je v pohodě ve škole jich pár máme a kukat na to z první lavice (1m plátna) je super
0 0
reagovat
Nevím sice o čem se bavíte, ale čtení je to zajímavé:)
483243
Nevím sice o čem se bavíte, ale čtení je to zajímavé*:)*
0 0
reagovat

prosba

Kdyby tady byl nějaký odborník, který se vyzná ve sdílení připojetí internetu v síti přes wifi, mohl by se mi ozvat do vzkazníku?
Přivádí mě do stavu bezmocného šílenství, že mi to každých pět minut na notebooku spadne a hlasí to obnovování IP adresy -pak jen zatínám dlaně v pěst:)
Zkusila jsem automatický i ruční výběr sítě, ale nic, stále jde dobře net jen na jednom počítači, který je připojen ADSL kabelem. Může to být poruchovou ASUS kartou? Děkuji za pozornost, konec hlášení. ;)
483242
Kdyby tady byl nějaký odborník, který se vyzná ve sdílení připojetí internetu v síti přes wifi, mohl by se mi ozvat do vzkazníku? Přivádí mě do stavu bezmocného šílenství, že mi to každých pět minut na notebooku spadne a hlasí to obnovování IP adresy -pak jen zatínám dlaně v pěst:) Zkusila jsem automatický i ruční výběr sítě, ale nic, stále jde dobře net jen na jednom počítači, který je připojen ADSL kabelem. Může to být poruchovou ASUS kartou? Děkuji za pozornost, konec hlášení. *;)*
prosba
0 0
reagovat
Do kina chodím kvůli k*rva velkému plátnu :) A pokud bych chtěl sedět od televize s metrovou úhlopříčkou čtyři metry daleko, tak si nebudu kupovat televizi s metrovou úhlopříčkou... :D
483240
Do kina chodím kvůli k*rva velkému plátnu :) A pokud bych chtěl sedět od televize s metrovou úhlopříčkou čtyři metry daleko, tak si nebudu kupovat televizi s metrovou úhlopříčkou... *:D*
0 0
reagovat
Jak se říká: Jiný kraj, jiné kino :)
483237
Jak se říká: Jiný kraj, jiné kino :)
0 0
reagovat
Ok... nebudu se hadat... ale pobavil me tvuj vycet vyhod kina. Me tedy v kine rusi nekdo skoro porad (pokud tam nejsem sam), tmu si muzu doma udelat vetsi (nesviti mi schody a tlacitko exit) a s tou hlasitosti to taky neni slavne. Ja tam tedy chodim hlavne kvuli tomu obrazu. Pokud ho nekdo zvladne zaostrit a tretit na platno. :)
483236
Ok... nebudu se hadat... ale pobavil me tvuj vycet vyhod kina. Me tedy v kine rusi nekdo skoro porad (pokud tam nejsem sam), tmu si muzu doma udelat vetsi (nesviti mi schody a tlacitko exit) a s tou hlasitosti to taky neni slavne. Ja tam tedy chodim hlavne kvuli tomu obrazu. Pokud ho nekdo zvladne zaostrit a tretit na platno. :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se