Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 17061 - 17080 Napsat příspěvek

Psema

Chtělo by to optickou revizi 2.0:) prostě tlustší skelnej kabel:D
483327
Chtělo by to optickou revizi 2.0*:)* prostě tlustší skelnej kabel*:D*
Psema
0 0
reagovat
nj, je to mrška optická.:D
483326
nj, je to mrška optická.*:D*
0 0
reagovat

st39.6

To je škoda:( vůbec bych to do ní neřekl.
483325
To je škoda:( vůbec bych to do ní neřekl.
st39.6
0 0
reagovat
fluke > nemela
483324
fluke > nemela
0 0
reagovat
problém je, že ho nezvládne starej receiver.:D Ale to máš fuk, brzo to připojim přes zlatý konektory na HDMI a bude mi to putna.:D
483323
problém je, že ho nezvládne starej receiver.*:D* Ale to máš fuk, brzo to připojim přes zlatý konektory na HDMI a bude mi to putna.*:D*
0 0
reagovat
Hele optika by snad měla zvládnout PCM 5.1 nebo ne?:)
483322
Hele optika by snad měla zvládnout PCM 5.1 nebo ne?*:)*
0 0
reagovat
st. ja jsem jen interpretovala, jak jsi to myslel:D
483321
st. ja jsem jen interpretovala, jak jsi to myslel*:D*
0 0
reagovat
Charlotte: jestli tě to uklidní, tak já teprve dneska připojil receiver (to je ta krabička na rozvádění zvuku do repráků ;) k PS3, aby to hrálo alespoň trochu slušně a ne jako nějakej čínskej zmetek.

Každopádně do dvou měsíců kupuju novou audio sestavu protože PCM 2.1 rozvedený do pěti beden je akorát hlučnej humus.:D
483320
Charlotte: jestli tě to uklidní, tak já teprve dneska připojil receiver (to je ta krabička na rozvádění zvuku do repráků ;) k PS3, aby to hrálo alespoň trochu slušně a ne jako nějakej čínskej zmetek. Každopádně do dvou měsíců kupuju novou audio sestavu protože PCM 2.1 rozvedený do pěti beden je akorát hlučnej humus.*:D*
0 0
reagovat
ale no tak ;)
takhle se o holkach nemluvi ... ani kdyz mluvej samy o sobe ;)
483318
ale no tak ;) takhle se o holkach nemluvi ... ani kdyz mluvej samy o sobe ;)
0 0
reagovat
st39.6: i ty lichotníku:) Ale asi máš pravdu, jen důvod by nebyl téma konverzace;)
483317
st39.6: i ty lichotníku:) Ale asi máš pravdu, jen důvod by nebyl téma konverzace*;)*
0 0
reagovat

Charlotte

Já bych řekl spíš manipulativní než upřímná, ale funkční určitě. :)
483316
Já bych řekl spíš manipulativní než upřímná, ale funkční určitě. :)
Charlotte
0 0
reagovat
on myslel ze se otoci zady...a mel pravdu :D:D
483313
on myslel ze se otoci zady...a mel pravdu *:D**:D*
0 0
reagovat
rcorp: Funny. Já u ní musím zůstat-jediná taktika, která je upřímná a funguje, je dívka v nesnázích. Plnila jsem pouze pokyny a Clooneyho prasatko, dej mu zvireci bozstvo vecnou slavu, by to zvladlo rychleji. ;)
483312
rcorp: Funny. Já u ní musím zůstat-jediná taktika, která je upřímná a funguje, je dívka v nesnázích. Plnila jsem pouze pokyny a Clooneyho prasatko, dej mu zvireci bozstvo vecnou slavu, by to zvladlo rychleji. *;)*
0 0
reagovat

Fluke

Já nevim, podle mě síťová infrastruktura zas tak atraktivní téma není. :)
483309
Já nevim, podle mě síťová infrastruktura zas tak atraktivní téma není. :)
Fluke
0 0
reagovat

Charlotte

Tak to má být. Ne zarytě tvrdit "tomu nerozumím, nic mi nevysvětluj, jenom s tím něco udělej", což je evidentně standardní taktika. :)
483308
Tak to má být. Ne zarytě tvrdit "tomu nerozumím, nic mi nevysvětluj, jenom s tím něco udělej", což je evidentně standardní taktika. :)
Charlotte
0 0
reagovat
Můžu ti zaručit., že když začneš diskuzi na tohle téma, otočí se nejeden člověk;)
483307
Můžu ti zaručit., že když začneš diskuzi na tohle téma, otočí se nejeden člověk*;)*
0 0
reagovat
rcorp: obohatila jsem si svůj skromný slovník výrazy jako router, DNS, maska podsítě, teď tím budu oslňovat své okolí, které se domnívá, že když spatří blondýnka myš, začne pištět. :))
483306
rcorp: obohatila jsem si svůj skromný slovník výrazy jako router, DNS, maska podsítě, teď tím budu oslňovat své okolí, které se domnívá, že když spatří blondýnka myš, začne pištět. *:))*
0 0
reagovat

Charlotte

Dík, to zní logicky,ale asi by mě to nenapadlo. :)
483305
Dík, to zní logicky,ale asi by mě to nenapadlo. :)
Charlotte
0 0
reagovat

Fluke

Tak to je vždycky, ale kromě toho. :)
Mě to takhle co chvíli odpojovalo ve škole, ale to měli podle mě na svědomí administrátoři aduroamu, kteří tak zabraňovali nadměrnému stahování. :)
483304
Tak to je vždycky, ale kromě toho. :) Mě to takhle co chvíli odpojovalo ve škole, ale to měli podle mě na svědomí administrátoři aduroamu, kteří tak zabraňovali nadměrnému stahování. :)
Fluke
0 0
reagovat
Hádám, že v ovladačích :)
483303
Hádám, že v ovladačích :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se