Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 17041 - 17060 Napsat příspěvek
Chci se zeptat neslyšeli jste o programu který by při přehrávání HD videi přenášel část zátěže procesoru na Grafickou kartu? Já si nejsem jistej jestli sem to někde četl nebo sem měl jen halucinace
483463
Chci se zeptat neslyšeli jste o programu který by při přehrávání HD videi přenášel část zátěže procesoru na Grafickou kartu? Já si nejsem jistej jestli sem to někde četl nebo sem měl jen halucinace
0 0
reagovat
Úkol zní jasně: z rudých nesmí zbýt nic! Velitel modré armády plukovník Fluke zašlape do země byť pouhý náznak, že by rudí v jakkékoliv podobě mezi námi zůstali! This is not war, this is genocide! :D :D :D
Člověk se ale nediví, když furt civíme na modrou moviezone, že pak z toho kompletně zmodráme :D
Stejně by to ale chtěl mát každej extra zelený :+ :D
483453
Úkol zní jasně: z rudých nesmí zbýt nic! Velitel modré armády plukovník Fluke zašlape do země byť pouhý náznak, že by rudí v jakkékoliv podobě mezi námi zůstali! This is not war, this is genocide! *:D* *:D* *:D* Člověk se ale nediví, když furt civíme na modrou moviezone, že pak z toho kompletně zmodráme *:D* Stejně by to ale chtěl mát každej extra zelený *:+* *:D*
0 0
reagovat

ghostrider

Jak by to udělalo, když právě v archivaci nejlíp vede BRD:) (teda v mezích možností)
483443
Jak by to udělalo, když právě v archivaci nejlíp vede BRD:) (teda v mezích možností)
ghostrider
0 0
reagovat
Starsi filmy na BluRay nekdy problem - napr RoboCop - sice fajn Directors Cut verze, ale Blu-Ray neobsahuje ZADNEJ BONUS - U techto starsich filmu si myslim, ze prevzorkovana DVD na 1080i faroudjou nebo podobnym jsou lepsi volba - ebay okolo 4-8 liber vcetne shipping kdyz mate stesti . Jinak Dobre slevy uz se to hejbe BD na 90procent vyhraje. Myslim ze HDDVD se zameri treba na archivaci na PC, vzhledem k lepsi cene - uvidime... Na mne jsou stolni playery porad jeste drahy.
483441
Starsi filmy na BluRay nekdy problem - napr RoboCop - sice fajn Directors Cut verze, ale Blu-Ray neobsahuje ZADNEJ BONUS - U techto starsich filmu si myslim, ze prevzorkovana DVD na 1080i faroudjou nebo podobnym jsou lepsi volba - ebay okolo 4-8 liber vcetne shipping kdyz mate stesti . Jinak Dobre slevy uz se to hejbe BD na 90procent vyhraje. Myslim ze HDDVD se zameri treba na archivaci na PC, vzhledem k lepsi cene - uvidime... Na mne jsou stolni playery porad jeste drahy.
0 0
reagovat
Já bych si tak objednal......jen mít přehrávadlo :+ Zatím bych se na to mohl koukat jen tak....točit na prstu....otevírat a zavírat krabičku....utírat z ní prach......ale moment....to bych treba pak rychleji koupil nejaky blu mechaniku. To jsou úvahy, už je pozdě. 8)
483437
Já bych si tak objednal......jen mít přehrávadlo *:+* Zatím bych se na to mohl koukat jen tak....točit na prstu....otevírat a zavírat krabičku....utírat z ní prach......ale moment....to bych treba pak rychleji koupil nejaky blu mechaniku. To jsou úvahy, už je pozdě. *8)*
0 0
reagovat
regiony potřetí, tenhle je lepší:+ link
483439
regiony potřetí, tenhle je lepší*:+* http://bluray.liesinc.net/
0 0
reagovat
Jde se nakupovat!:+
483434
Jde se nakupovat!*:+*
0 0
reagovat
Nic sem neviděl, nic sem neviděl, nic sem neviděl:D
483433
Nic sem neviděl, nic sem neviděl, nic sem neviděl*:D*
0 0
reagovat
230 BD titulů se slevou až 53% link

regiony: link
483432
230 BD titulů se slevou až 53% http://www.amazon.com/gp/feature.html?ie=UTF8&plgroup=1&docId=1000186951 regiony: http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=50447
0 0
reagovat
Díky. Ale v případě straších receiverů, dá se připojit přes HDMI jen zobrazovač a receiver napojit optikou?
483365
Díky. Ale v případě straších receiverů, dá se připojit přes HDMI jen zobrazovač a receiver napojit optikou?
0 0
reagovat
link tyhle maji primo opticky vstup, ale jak hraji ti opravdu nepovim
483364
http://www.redstar.cz/katalog/repro-rs-504-opt-p78/ tyhle maji primo opticky vstup, ale jak hraji ti opravdu nepovim
0 0
reagovat
player>receiver>zobrazovac. hdmi nese jak obrazovou, tak zvukovou slozku. v pripade sd navic vetsina novejch prepocitava do hd.
483363
player>receiver>zobrazovac. hdmi nese jak obrazovou, tak zvukovou slozku. v pripade sd navic vetsina novejch prepocitava do hd.
0 0
reagovat
To jsem se chtěl zeptat, připojují senové receivery taky přes HDMI? Jako že to jde z přehrávače nejdřív do receivru a pak do zobrazovadla, nebo jdou z přehrávače dva HDMI, jeden do zobrazovadla a druhý do receivru?
483362
To jsem se chtěl zeptat, připojují senové receivery taky přes HDMI? Jako že to jde z přehrávače nejdřív do receivru a pak do zobrazovadla, nebo jdou z přehrávače dva HDMI, jeden do zobrazovadla a druhý do receivru?
0 0
reagovat
Já používám právě optiku, až bude nová TV, tak přejdu na HDMI:)
483360
Já používám právě optiku, až bude nová TV, tak přejdu na HDMI:)
0 0
reagovat
Tak za ty peníze asi ne. Chtěl jsem dostat doma z xboxu 5.1 zvuk a jak to vypadá, jde to jen přes optiku nebo HDMI. Když zapojím stereo, hrají všechny reprobedničky mimo subwooferu, což je sice docela fajn, ale může to být lepší...
Ale díky všem za odpovědi :)
483356
Tak za ty peníze asi ne. Chtěl jsem dostat doma z xboxu 5.1 zvuk a jak to vypadá, jde to jen přes optiku nebo HDMI. Když zapojím stereo, hrají všechny reprobedničky mimo subwooferu, což je sice docela fajn, ale může to být lepší... Ale díky všem za odpovědi :)
0 0
reagovat
už je to přes dva roky, pořídil sem ho tehdy za 2500,- ...taky nevím proč to opustili, zasloužil by si nástupce.
483340
už je to přes dva roky, pořídil sem ho tehdy za 2500,- ...taky nevím proč to opustili, zasloužil by si nástupce.
0 0
reagovat
Nejlevnější býval dekodér DDTS-100, ale Creative ho z nějakého nepochopitelného důvodu přestalo dělat, možná by se dal sehnat někde v bazaru. Nový stával kolem 3k.
483339
Nejlevnější býval dekodér DDTS-100, ale Creative ho z nějakého nepochopitelného důvodu přestalo dělat, možná by se dal sehnat někde v bazaru. Nový stával kolem 3k.
0 0
reagovat
Poridit si ten nejlevnejsi receiver co existuje. Nebo bednicky s optickym vstupem. Nevim co je levnejsi, popravde ty Geniusy zas TAK dobre nehrajou, abych je pripojoval k receiveru. ;)
483335
Poridit si ten nejlevnejsi receiver co existuje. Nebo bednicky s optickym vstupem. Nevim co je levnejsi, popravde ty Geniusy zas TAK dobre nehrajou, abych je pripojoval k receiveru. ;)
0 0
reagovat
Asi dost hloupá otázka, ale vůbec se v tom nevyznám: jaké jsou možnosti dostat zvuk z optického výstupu (Fiber Optic Digital Audio) do reproduktorů, které ho nemají? (klasické Genius Home Theatre SW-5.1 bedničky, co má doma každý druhý) Pokud možno i s cenovým odhadem. Díky
483334
Asi dost hloupá otázka, ale vůbec se v tom nevyznám: jaké jsou možnosti dostat zvuk z optického výstupu (Fiber Optic Digital Audio) do reproduktorů, které ho nemají? (klasické Genius Home Theatre SW-5.1 bedničky, co má doma každý druhý) Pokud možno i s cenovým odhadem. Díky
0 0
reagovat
Universal přímo zareagoval na info z Variety a popřel že přechází link . Což nemusí nic znamenat, WB zapírali do poslední minuty...
483330
Universal přímo zareagoval na info z Variety a popřel že přechází http://www.highdefdigest.com/news/show/Universal/Industry_Trends/Universal_Re-Affirms_HD_DVD_Support/1362 . Což nemusí nic znamenat, WB zapírali do poslední minuty...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se