Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 17001 - 17020 Napsat příspěvek
Tady je ten starý upravovaný SMPlayer link - > smplayer_portable.exe . Je to portable verze bez instalace.
Jinak mám v systému akorát PDVD 7.3 Ultra a QT player oficiální. Takže by nic nemělo chybět..
483610
Tady je ten starý upravovaný SMPlayer http://ref.mihhi.cz/MPlayer.7z - > smplayer_portable.exe . Je to portable verze bez instalace. Jinak mám v systému akorát PDVD 7.3 Ultra a QT player oficiální. Takže by nic nemělo chybět..
0 0
reagovat
Muj PowerDVD přehrávající oboje, vypadá takhle. Screen
483608
Muj PowerDVD přehrávající oboje, vypadá takhle. [link="http://perry.czweb.org/pic.jpg"]Screen[/link]
0 0
reagovat

PigNick

Pokud máš instalovaný PowerDVD, tak ten má svoje poměrně dobrý kodeky (využití grafické karty). Spíš bych viděl problém v tom HD DVD. Když to otevíráš v PowerDVD, tak se nic nestane, nebo se objeví černá obrazovka, popř. to zatuhne... To jsi nějak nenapsal 8) (doufám, že to otvíráš jako celý disk, ne jako jedn. soubory)
483607
Pokud máš instalovaný PowerDVD, tak ten má svoje poměrně dobrý kodeky (využití grafické karty). Spíš bych viděl problém v tom HD DVD. Když to otevíráš v PowerDVD, tak se nic nestane, nebo se objeví černá obrazovka, popř. to zatuhne... To jsi nějak nenapsal *8)* (doufám, že to otvíráš jako celý disk, ne jako jedn. soubory)
PigNick
0 0
reagovat
PigNick: Žádné další kodeky než co tam byly jsem dodávat nemusel, ale byla to upravovaná verze, už to nemůžu na netu najít. Uploadnu ti to, bude tak za 1/2 hoďky:+.
483606
PigNick: Žádné další kodeky než co tam byly jsem dodávat nemusel, ale byla to upravovaná verze, už to nemůžu na netu najít. Uploadnu ti to, bude tak za 1/2 hoďky*:+*.
0 0
reagovat

mihhi

V tom SMPlayeru to zacne jenom jaksi prskat a neni tam zadnej obraz. Neni na to treba este potreba nakej specialni kodek??
483605
V tom SMPlayeru to zacne jenom jaksi prskat a neni tam zadnej obraz. Neni na to treba este potreba nakej specialni kodek??
mihhi
0 0
reagovat
PigNick: Jediné v čem mi to chodí je mplayer, konkrétně používám SMPlayer link , ale pokud je zvuk v DD+/TrueHD tak bez zvuku. PowerDVD mi to taky odmítá.
483604
PigNick: Jediné v čem mi to chodí je mplayer, konkrétně používám SMPlayer http://smplayer.sourceforge.net/downloads.php?tr_lang=en&PHPSESSID=c67435440924576f66822ee464317d71 , ale pokud je zvuk v DD+/TrueHD tak bez zvuku. PowerDVD mi to taky odmítá.
0 0
reagovat

Scroochy

Stačí dobré chlazení. Vodní není třeba. Stačí i Arctic Cooling Freezer 7 Pro za necelých 500 kč, který mám já.
483603
Stačí dobré chlazení. Vodní není třeba. Stačí i Arctic Cooling Freezer 7 Pro za necelých 500 kč, který mám já.
Scroochy
0 0
reagovat

Perry

Nejde to:(
483602
Nejde to:(
Perry
0 0
reagovat

PigNick

Těžko říct, fungovat by to mělo. Otázka je, odkud pochází ten disk, jestli to třeba není vadná kopie, poškozené soubory apod. Zkus otevřít jen ten *.evo soubor v PowerDVD nebo v MPC (neotvírej to jako celý disk)
483601
Těžko říct, fungovat by to mělo. Otázka je, odkud pochází ten disk, jestli to třeba není vadná kopie, poškozené soubory apod. Zkus otevřít jen ten *.evo soubor v PowerDVD nebo v MPC (neotvírej to jako celý disk)
PigNick
0 0
reagovat

Perry

Mam verzi 7.3 Ultra a kdyz to spustim tak jak sou tam vypsany vsechny ty loga tech ruznych funkci tak je tam napsany aji Blu-ray a HD DVD.
483600
Mam verzi 7.3 Ultra a kdyz to spustim tak jak sou tam vypsany vsechny ty loga tech ruznych funkci tak je tam napsany aji Blu-ray a HD DVD.
Perry
0 0
reagovat

PigNick

A máš verzi, podporující oboje ? Jak BD tak HD DVD?
483599
A máš verzi, podporující oboje ? Jak BD tak HD DVD?
PigNick
0 0
reagovat

Ravenhorn

Já neříkám, že to nejde tolik přetaktovat. Ale ty jsi psal, že to jde "v pohodě přetaktovat o 50%" a myslím, že při takovém přetaktování nebude stačit referenční chladič, ale nějaký vodní chlazení, což mi moc jako "v pohodě" nepřijde ;)
483596
Já neříkám, že to nejde tolik přetaktovat. Ale ty jsi psal, že to jde "v pohodě přetaktovat o 50%" a myslím, že při takovém přetaktování nebude stačit referenční chladič, ale nějaký vodní chlazení, což mi moc jako "v pohodě" nepřijde ;)
Ravenhorn
0 0
reagovat

Perry

To sem zkousel jako prvni a dyz to v tom otevru tak se nic nestane?)
483595
To sem zkousel jako prvni a dyz to v tom otevru tak se nic nestane*?)*
Perry
0 0
reagovat

PigNick

PowerDVD 7.3 Ultra 8)
483594
PowerDVD 7.3 Ultra *8)*
PigNick
0 0
reagovat

Scroochy

Můj C2D 4500 2,2 GHz jde pokud se chce přetaktovat na 3,2 až 3,4.
483593
Můj C2D 4500 2,2 GHz jde pokud se chce přetaktovat na 3,2 až 3,4.
Scroochy
0 0
reagovat

HD DVD

Nevite nekdo jak prehrat na PC z pevnyho disku soubory *.EVO a *.MAP ??
483592
Nevite nekdo jak prehrat na PC z pevnyho disku soubory *.EVO a *.MAP ??
HD DVD
0 0
reagovat

Fluke

spíš 5 vteřin :))
483590
spíš 5 vteřin *:))*
Fluke
0 0
reagovat

Scroochy

No jasně, s referenčním chladičem na rok, s lepším chladičem na dva, s nejlepším na 3 a s vodním na 5 let:D
p.s. anebo na 5minut:))
483585
No jasně, s referenčním chladičem na rok, s lepším chladičem na dva, s nejlepším na 3 a s vodním na 5 let*:D* p.s. anebo na 5minut*:))*
Scroochy
0 0
reagovat
Ravenhorn: V pohodě o 50%? Ehm...
483583
Ravenhorn: V pohodě o 50%? Ehm...
0 0
reagovat
A pro levnější segment je imho výborná koupě tzv. Pentium Dual-Core. Je to vlastně takové mírně ořezané C2D s výrazně nižší cenou.
483580
A pro levnější segment je imho výborná koupě tzv. Pentium Dual-Core. Je to vlastně takové mírně ořezané C2D s výrazně nižší cenou.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se