Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16981 - 17000 Napsat příspěvek

rcorp

Já mám Thermaltake, USB a sluchátka zepředu a podobný problém nemám :)
483653
Já mám Thermaltake, USB a sluchátka zepředu a podobný problém nemám *:)*
rcorp
0 0
reagovat

Fluke

Já mám na stole akorát bordel, takže jsem to nějak vyšmoulit musel. :)
483652
Já mám na stole akorát bordel, takže jsem to nějak vyšmoulit musel. :)
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Není potřeba. :)Ten ovládací panel Realteku je hrozně zákeřnej. Ty přední konektory se dají nastavit i když tam nic není zapojeného, ale zadní ne (takže jsem myslel, že se konfigurovat nedají). Takže teď mám sluchátkový výstup vzadu a ty USBčka vepředu můžu používat. Ať žije výpočetní technika. :D
483651
Není potřeba. :)Ten ovládací panel Realteku je hrozně zákeřnej. Ty přední konektory se dají nastavit i když tam nic není zapojeného, ale zadní ne (takže jsem myslel, že se konfigurovat nedají). Takže teď mám sluchátkový výstup vzadu a ty USBčka vepředu můžu používat. Ať žije výpočetní technika. *:D*
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

Já mám Thermaltake Soprano a mám ty konektory na vrchu skřínš, zvuk sem ani nepřipojoval, nemám proč, mám tři sluchátkový výstupy na stole, ale USB jsem připojil, a jsou neustále přetížený:), ale taky je nepotřebuju, na stole mám HUB8)
483650
Já mám Thermaltake Soprano a mám ty konektory na vrchu skřínš, zvuk sem ani nepřipojoval, nemám proč, mám tři sluchátkový výstupy na stole, ale USB jsem připojil, a jsou neustále přetížený*:)*, ale taky je nepotřebuju, na stole mám HUB*8)*
rcorp
0 0
reagovat

rcorp

Tak investuj do PCI-e zvukovky:D
483649
Tak investuj do PCI-e zvukovky*:D*
rcorp
0 0
reagovat

LDK

PCI zvukovka by stejně nebyla možná, protože už mám volný jenom PCI-E sloty. :)

Aby to nevypadalo, že jsem tady trapčil zbytečně tak přidám malé ponaučení:
Nekupujte Thermaltake Mambo, pokud chcete využívat zároveň sluchátkový výstup a USB porty vepředu. :)
483648
PCI zvukovka by stejně nebyla možná, protože už mám volný jenom PCI-E sloty. :) Aby to nevypadalo, že jsem tady trapčil zbytečně tak přidám malé ponaučení: Nekupujte Thermaltake Mambo, pokud chcete využívat zároveň sluchátkový výstup a USB porty vepředu. :)
LDK
0 0
reagovat

rcorp

imho se toho nezbavis. integrovany zvukovky tohle delaji, protoze na desce je strasne moc jinych signalu a dokonale je odrusit by znamenalo navyseni ceny desky. na stare AC'97 zvukovce me sel do sluchatek neprijemny sum, kdyz CPU nebyl vytizeny. stacilo zatizit na 100% a bylo ticho. na nove desce, Realtec HD, to mam obracene, zatizeny cpu = sum. moje rada: investuj do pci zvukovky
483647
imho se toho nezbavis. integrovany zvukovky tohle delaji, protoze na desce je strasne moc jinych signalu a dokonale je odrusit by znamenalo navyseni ceny desky. na stare AC'97 zvukovce me sel do sluchatek neprijemny sum, kdyz CPU nebyl vytizeny. stacilo zatizit na 100% a bylo ticho. na nove desce, Realtec HD, to mam obracene, zatizeny cpu = sum. moje rada: investuj do pci zvukovky
rcorp
0 0
reagovat
Tak už jsem přišel na to, čim to je. Hned vedle těch audio konektorů jsou USB porty a když jsem je oba vypojil, tak to zmlklo. Že mě to nenapadlo hned. :)
483646
Tak už jsem přišel na to, čim to je. Hned vedle těch audio konektorů jsou USB porty a když jsem je oba vypojil, tak to zmlklo. Že mě to nenapadlo hned. :)
0 0
reagovat

rcorp

JJ, jak říká Karbous, spíš debilní přední konektory, jestli jsou ty vzadu v pohodě, tak zvukovka není vadná;)..tudíž chyba může být v konektoru přes kabel až k výstupu na desce, no a tam může být chyba v čemkoli8)
483645
JJ, jak říká Karbous, spíš debilní přední konektory, jestli jsou ty vzadu v pohodě, tak zvukovka není vadná*;)*..tudíž chyba může být v konektoru přes kabel až k výstupu na desce, no a tam může být chyba v čemkoli*8)*
rcorp
0 0
reagovat
A máš nejnovější ovladače? Pak bych teda zkusi, jestli to píská i v zadním výstupu, chyba může být právě v tom předním konektoru.
483644
A máš nejnovější ovladače? Pak bych teda zkusi, jestli to píská i v zadním výstupu, chyba může být právě v tom předním konektoru.
0 0
reagovat
A není to teda AC97, jak jsem zjistil, ale Realtek HD. Křáp jeden zatracenej. :)
483643
A není to teda AC97, jak jsem zjistil, ale Realtek HD. Křáp jeden zatracenej. :)
0 0
reagovat

Fluke

Jo, píská to furt. Ten výstup je vyvedenej dopředu na skříň (resp, tam jsou dva konektory, který se dají nastavit na různý vstupy/výstupy a pískaj oba), tak bůhví čím to je, každopádně se to nedá poslouchat. :)
483642
Jo, píská to furt. Ten výstup je vyvedenej dopředu na skříň (resp, tam jsou dva konektory, který se dají nastavit na různý vstupy/výstupy a pískaj oba), tak bůhví čím to je, každopádně se to nedá poslouchat. :)
Fluke
0 0
reagovat

Karlos

:D..sorry:)

rcorp: vypni úplně zvuk, čili mute, pokud píská stále a píská i s čímkoli jiným (další repráky, sluchátka), tak je zřejmě vadná zvukovka8)
483641
*:D*..sorry*:)* rcorp: vypni úplně zvuk, čili mute, pokud píská stále a píská i s čímkoli jiným (další repráky, sluchátka), tak je zřejmě vadná zvukovka*8)*
Karlos
0 0
reagovat

Fluke

Nefunguje, vypnul jsem co šlo, a stejně to píská. Takže toho rušení se asi nezbavím a budu muset sluchátka připojovat přes repráky.
483640
Nefunguje, vypnul jsem co šlo, a stejně to píská. Takže toho rušení se asi nezbavím a budu muset sluchátka připojovat přes repráky.
Fluke
0 0
reagovat
fluku, já se tady tak vypisuju a ty mi vypálíš takhle rybník ;)...
483639
fluku, já se tady tak vypisuju a ty mi vypálíš takhle rybník ;)...
0 0
reagovat
rcorp: sice scroochyho varianty jsou nápadité a konstruktivní, ale trochu nepraktické... Proto -
a) zkontroluj v nastavení ovládání hlkasitosti jaké jsou nastavení vstupů (častá příčina pištění), nastavení vlasitosti většinou hlavní výstup, wave, cd atd... Ostatní (hlavně syntetizátor) vypni ;)
b) zeslabení mikrofonu, nebo jeho úplného ddpojení
c) pokud jedeš přímo před bedničky, připojit sluchadla přímo do pc...
483638
rcorp: sice scroochyho varianty jsou nápadité a konstruktivní, ale trochu nepraktické... Proto - a) zkontroluj v nastavení ovládání hlkasitosti jaké jsou nastavení vstupů (častá příčina pištění), nastavení vlasitosti většinou hlavní výstup, wave, cd atd... Ostatní (hlavně syntetizátor) vypni ;) b) zeslabení mikrofonu, nebo jeho úplného ddpojení c) pokud jedeš přímo před bedničky, připojit sluchadla přímo do pc...
0 0
reagovat

rcorp

A jinak vypnout výstup na mikrofon, line in a CD-audio v nastavení zvuku;)
483637
A jinak vypnout výstup na mikrofon, line in a CD-audio v nastavení zvuku*;)*
rcorp
0 0
reagovat

rcorp

Zabránit se tomu dá poměrně snadno a hned několika způsoby:
1) nezapojovat do toho výstupu nic
2) nezapínat PC
3) nenasazovat sluchátka na hlavu
4) hodit počítač z okna
483636
Zabránit se tomu dá poměrně snadno a hned několika způsoby: 1) nezapojovat do toho výstupu nic 2) nezapínat PC 3) nenasazovat sluchátka na hlavu 4) hodit počítač z okna
rcorp
0 0
reagovat
Dá se nějak zabránit tomu, aby u počítače (obyč Realtek AC97) nepískalo ve výstupu na sluchátka? :)
483635
Dá se nějak zabránit tomu, aby u počítače (obyč Realtek AC97) nepískalo ve výstupu na sluchátka? :)
0 0
reagovat
Tak u ripnutých se může stát, že je ripnutý blbě ;) Nebo je poškozený menu, takže to nenačte ten přehrávač.
483634
Tak u ripnutých se může stát, že je ripnutý blbě *;)* Nebo je poškozený menu, takže to nenačte ten přehrávač.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se