Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16961 - 16980 Napsat příspěvek
Psema: 17,89 u Sendit.com.
483736
Psema: 17,89 u Sendit.com.
0 0
reagovat
a kdo říká, že si neseženu i český dvdčko, až to vyjde u nás.:D
483735
a kdo říká, že si neseženu i český dvdčko, až to vyjde u nás.*:D*
0 0
reagovat

ravenhorn

DVDcko s Upscalem 8)
483734
DVDcko s Upscalem *8)*
ravenhorn
0 0
reagovat
LOL Enchanted (jenže mě se to prostě líbí s tím dabingem).
483733
LOL Enchanted (jenže mě se to prostě líbí s tím dabingem).
0 0
reagovat
Ravenhorn: na dvdčko ti peču. Chci Blučko.;)

A Enchanted vyjde v březnu. Hip hip hurá. Ještě by mohli zlevnit otřesně předraženej Hairspray a jdu nakupovat/předobjednávat.
483732
Ravenhorn: na dvdčko ti peču. Chci Blučko.*;)* A Enchanted vyjde v březnu. Hip hip hurá. Ještě by mohli zlevnit otřesně předraženej Hairspray a jdu nakupovat/předobjednávat.
0 0
reagovat

st39.6

DVDčko to jistí :-)
483730
DVDčko to jistí :-)
st39.6
0 0
reagovat
s tim bych si nebyl tak jistej. porad je rundown zalezitosti universalu, proto zni ten plan tak divne
483729
s tim bych si nebyl tak jistej. porad je rundown zalezitosti universalu, proto zni ten plan tak divne
0 0
reagovat
Vítejte v džungli bude mít vlastní projekci, o to se moje peněženka postará, stejně jako o letní promítání Hellboye předtím, než vyrazíme na dvojku.;)
483726
Vítejte v džungli bude mít vlastní projekci, o to se moje peněženka postará, stejně jako o letní promítání Hellboye předtím, než vyrazíme na dvojku.*;)*
0 0
reagovat
A jedna zprava pro imfa: Na BR je po Flash Pointu i bezregionovy Invisible Target (yesasia). Kdyby to stalo tak 20 dolaru, smahem to koupim, ale 36 mi pripada hodne.
483692
A jedna zprava pro imfa: Na BR je po Flash Pointu i bezregionovy Invisible Target ([link="http://global.yesasia.com/en/PrdDept.aspx/code-c/section-videos/pid-1005178774/"]yesasia[/link]). Kdyby to stalo tak 20 dolaru, smahem to koupim, ale 36 mi pripada hodne.
0 0
reagovat
btw v novym bd vyhledu bontonu je prej vitejte v dzungli a .... wait for it, wait for iiiiit .... GYMPL :o
483690
btw v novym bd vyhledu bontonu je prej vitejte v dzungli a .... wait for it, wait for iiiiit .... GYMPL *:o*
0 0
reagovat
No tak, předsevzetí jsou od toho, aby se porušovala.;) Jen se podívej na tu krásnou modrou krabičku, jak na tebe dělá smutný oči a říká: "Kup si mě!". :D
483689
No tak, předsevzetí jsou od toho, aby se porušovala.*;)* Jen se podívej na tu krásnou modrou krabičku, jak na tebe dělá smutný oči a říká: "Kup si mě!". *:D*
0 0
reagovat
dej pokoj sakra!:(

....

SAKRA!!!
a jak z trucu je pod tim i druha sezona....grrr. hellboy no comment ....ne, nesmim nakupovat, nesmim
prave ze tenhle rok sem to jeste neporusil
483688
dej pokoj sakra!*:(* .... SAKRA!!! a jak z trucu je pod tim i druha sezona....grrr. hellboy no comment ....ne, nesmim nakupovat, nesmim prave ze tenhle rok sem to jeste neporusil
0 0
reagovat
Ale už si to stejně porušil, ne?:D

Mě láká Hellboy, který má výbornou recenzi link , a Ryba, škoda, že je bez bonusů, ale za 14,50...
483687
Ale už si to stejně porušil, ne?*:D* Mě láká Hellboy, který má výbornou recenzi http://bluray.highdefdigest.com/797/hellboy.html , a Ryba, škoda, že je bez bonusů, ale za 14,50...
0 0
reagovat
haha, koukam ze mezi tema zlevnenejma bluckama je prvni sezona weeds za osmnact babek ... hmm, co ze sem si to rikal? Jo ze si nic neekouupiiiiiiimmmmmm ...........
483686
haha, koukam ze mezi tema zlevnenejma bluckama je prvni sezona weeds za osmnact babek ... hmm, co ze sem si to rikal? Jo ze si nic neekouupiiiiiiimmmmmm ...........
0 0
reagovat

Fluke

Uvidíme... 8)
483661
Uvidíme... *8)*
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

Tak...to sme kamarádi, viď? nehodláš oddělat další lidi?:)
483659
Tak...to sme kamarádi, viď? nehodláš oddělat další lidi?:)
rcorp
0 0
reagovat

Fluke

Jasně, a táhnout se s celým počítačem zase celou cestu zpátky... to jsem je radši oddělal. :)
483656
Jasně, a táhnout se s celým počítačem zase celou cestu zpátky... to jsem je radši oddělal. :)
Fluke
0 0
reagovat
Rozbitý dvířka..tos měl reklamovat;) nej dvířka má stejně model Tsunami, jsou hliníkový.
483655
Rozbitý dvířka..tos měl reklamovat*;)* nej dvířka má stejně model Tsunami, jsou hliníkový.
0 0
reagovat

Perry

Tak mám asi nějaký vadný kus, dvířka jsem měl taky rozbitý, takže bych se moc nedivil. :)
483654
Tak mám asi nějaký vadný kus, dvířka jsem měl taky rozbitý, takže bych se moc nedivil. :)
Perry
0 0
reagovat

rcorp

Já mám Thermaltake, USB a sluchátka zepředu a podobný problém nemám :)
483653
Já mám Thermaltake, USB a sluchátka zepředu a podobný problém nemám *:)*
rcorp
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se