Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16901 - 16920 Napsat příspěvek

Fluke

Už v něm plaveš?
Hele ja proti PS2 nic nemám, jen to není věc pro mě.
484519
Už v něm plaveš? Hele ja proti PS2 nic nemám, jen to není věc pro mě.
Fluke
0 0
reagovat
Házím hrách na stěnu...ne kašlu na to, už ho tam neházím, nebaví mě to.
484518
Házím hrách na stěnu...ne kašlu na to, už ho tam neházím, nebaví mě to.
0 0
reagovat
Něco jiného je Xbox. Xbox první vs. PS2 = Xbox lepší grafika, lepší akční a RPG hry oproti PS2.
PS3 a Xbox 360 jdou zase dál (hlavně teda Xbox 360).
3d akce na ovladači není to pravé. Měl jsem i tu zkušenost. Když v těch starších hrách střílíte a chodíte bez toho aby jsi zaměřoval různým směrem 360 stupňů tak to není ono. A když to umí, tak je velmi pomalé. Myší je to během setiny sekundy. Taky proč, když si spustím video, kde něco takového ukazují, tak většinou prostě jde a tím směrem, kam chce pálit se otočí, ale nikam nezaměřuje. Proto u konzolí je častý vliv automatické zaměřování, protože bez něj to pořádně nejde. Ale chtěl jsem jen říci, že prostě 3d akce, RPG a strategie se hrajou lépe s myší.
484517
Něco jiného je Xbox. Xbox první vs. PS2 = Xbox lepší grafika, lepší akční a RPG hry oproti PS2. PS3 a Xbox 360 jdou zase dál (hlavně teda Xbox 360). 3d akce na ovladači není to pravé. Měl jsem i tu zkušenost. Když v těch starších hrách střílíte a chodíte bez toho aby jsi zaměřoval různým směrem 360 stupňů tak to není ono. A když to umí, tak je velmi pomalé. Myší je to během setiny sekundy. Taky proč, když si spustím video, kde něco takového ukazují, tak většinou prostě jde a tím směrem, kam chce pálit se otočí, ale nikam nezaměřuje. Proto u konzolí je častý vliv automatické zaměřování, protože bez něj to pořádně nejde. Ale chtěl jsem jen říci, že prostě 3d akce, RPG a strategie se hrajou lépe s myší.
0 0
reagovat
Diablo není čistokrevné RPG jen pro pořádek
484515
Diablo není čistokrevné RPG jen pro pořádek
0 0
reagovat

Ravenhorn

Z tebe mluví ignorace a nezkušenost. Proč by se na ně gamepad nehodil? Jde jen o to, jak moc jsou herní designéři šikovní a jak tomu hru přizpůsobí. Mass effect se hraje na gamepadu naprosto báječně a nic ti tam nechybí.
A že by byly slabé v RPG nabídce? XBOX má s Bioware časovou exkluzivitu, takže pecky jako ME, SW: KotOR, Jade empire jsou původně konzolovky. Teď na nich můžeš navíc hrát i svůj Oblivion. A tímhle RPG nabídka rozhodně nekončí.
Co se akcí týče, tak z poslední doby třeba Call of duty 4. Konzole je z toho cítit na kilometry daleko a na gamepadu se to taky hraje dobře. Intenzivní akce. Dokonce mě to bavilo i víc než pc demo, které jsem docela odsoudil. A pak jsou tu Rainbow six a další hry. Ale evidentně házím hrachem proti zdi..
484514
Z tebe mluví ignorace a nezkušenost. Proč by se na ně gamepad nehodil? Jde jen o to, jak moc jsou herní designéři šikovní a jak tomu hru přizpůsobí. Mass effect se hraje na gamepadu naprosto báječně a nic ti tam nechybí. A že by byly slabé v RPG nabídce? XBOX má s Bioware časovou exkluzivitu, takže pecky jako ME, SW: KotOR, Jade empire jsou původně konzolovky. Teď na nich můžeš navíc hrát i svůj Oblivion. A tímhle RPG nabídka rozhodně nekončí. Co se akcí týče, tak z poslední doby třeba Call of duty 4. Konzole je z toho cítit na kilometry daleko a na gamepadu se to taky hraje dobře. Intenzivní akce. Dokonce mě to bavilo i víc než pc demo, které jsem docela odsoudil. A pak jsou tu Rainbow six a další hry. Ale evidentně házím hrachem proti zdi..
Ravenhorn
0 0
reagovat

rcorp

On vždycky;)

Jinak adventura, tedy čistá "point 'n' click", je už pomálu, ale dnešních akčních adventur je habaděj, natož, aby byli dětské a nemódní, můžeš tam zařadit Uncharted, Prince of Persia, Beyond Good n Evil, a spoustu dalších.
484513
On vždycky;) Jinak adventura, tedy čistá "point 'n' click", je už pomálu, ale dnešních akčních adventur je habaděj, natož, aby byli dětské a nemódní, můžeš tam zařadit Uncharted, Prince of Persia, Beyond Good n Evil, a spoustu dalších.
rcorp
0 0
reagovat
Ne ja zatáhnul to, že přeci jenom PS2 se teď už kupuje jen pro děti. Jo když to bylo ještě v době kdy lepší konzole neexistovala, tak to bylo i jinak. Celkově jsou konzole slabé v nabídce RPG a3d Akcí (holt ovladač se naně nehodí).
484512
Ne ja zatáhnul to, že přeci jenom PS2 se teď už kupuje jen pro děti. Jo když to bylo ještě v době kdy lepší konzole neexistovala, tak to bylo i jinak. Celkově jsou konzole slabé v nabídce RPG a3d Akcí (holt ovladač se naně nehodí).
0 0
reagovat

Rave

A na PS3 M&M, Diablo, Fallout, NN, DS nebo Gothic jsou? My se bavili o "boji" PS2vsPS3, ty do toho zase taháš PCvsKonzole.
484511
A na PS3 M&M, Diablo, Fallout, NN, DS nebo Gothic jsou? My se bavili o "boji" PS2vsPS3, ty do toho zase taháš PCvsKonzole.
Rave
0 0
reagovat

Ravenhorn

No, to je sice tvůj názor, ale kde máš fakta. Mám ti vysvětilt, jak se liší fakta od názoru...? ;)
484510
No, to je sice tvůj názor, ale kde máš fakta. Mám ti vysvětilt, jak se liší fakta od názoru...? *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat

t_gon

RPG = spousty předmětů, levelování, expy, úpravování statistik, vlastností apod. (Migh and Magic série, Elder Scroll série, Diablo, Fallout, Baldurs gate, Neverwinter nights, Sacred, Dungeon Siege, Gothic série) To jsou pro mě RPG.
484509
RPG = spousty předmětů, levelování, expy, úpravování statistik, vlastností apod. (Migh and Magic série, Elder Scroll série, Diablo, Fallout, Baldurs gate, Neverwinter nights, Sacred, Dungeon Siege, Gothic série) To jsou pro mě RPG.
t_gon
0 0
reagovat
Draku ty valis...
484508
Draku ty valis...
0 0
reagovat

xMort

Mno to co tam je je pro mě ne RPG, ale adventura. Pravá RPG tam nejsou.
484507
Mno to co tam je je pro mě ne RPG, ale adventura. Pravá RPG tam nejsou.
xMort
0 0
reagovat

Ravenhorn

Japonské epické RPG ságy jsou ti málo RPG? :D
484506
Japonské epické RPG ságy jsou ti málo RPG? *:D*
Ravenhorn
0 0
reagovat

Rave

Tím žádný pořádný RPG myslíš, že na něj nevyšel Oblivion? :) Protože jinak je na PS2 RPGček miliarda.
484505
Tím žádný pořádný RPG myslíš, že na něj nevyšel Oblivion? :) Protože jinak je na PS2 RPGček miliarda.
Rave
0 0
reagovat

Fluke

Na PS2 není skoro žádná pořádná 3d akce ani RPG.
484504
Na PS2 není skoro žádná pořádná 3d akce ani RPG.
Fluke
0 0
reagovat
V mých očích ano. Adventury skoro nehraju. (Sportovní je něco jiného).
484501
V mých očích ano. Adventury skoro nehraju. (Sportovní je něco jiného).
0 0
reagovat
Hlavně adventury jsou dneska tak strašně dětskej a nemódní žánr:D
484502
Hlavně adventury jsou dneska tak strašně dětskej a nemódní žánr*:D*
0 0
reagovat
Raven: Btw., nejde mi dohromady, když říkáš, že je PS2 pro děti a pak napíšeš, že (podle tebe) jsou většinou jen sport a adventury - to je přímo žánr dělaný pro dětičky... :D
484503
Raven: Btw., nejde mi dohromady, když říkáš, že je PS2 pro děti a pak napíšeš, že (podle tebe) jsou většinou jen sport a adventury - to je přímo žánr dělaný pro dětičky... *:D*
0 0
reagovat

Rave

Nejprodávanější hry pro PS2, ty adventuro a sporte.
484499
[link="http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games#PlayStation_2"]Nejprodávanější hry pro PS2[/link], ty adventuro a sporte.
Rave
0 0
reagovat

rcorp

Hm 80% co jsou na PS2 jsou samé adentury a sporty.
484500
Hm 80% co jsou na PS2 jsou samé adentury a sporty.
rcorp
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se