Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16881 - 16900 Napsat příspěvek
Raven: Btw., nejde mi dohromady, když říkáš, že je PS2 pro děti a pak napíšeš, že (podle tebe) jsou většinou jen sport a adventury - to je přímo žánr dělaný pro dětičky... :D
484503
Raven: Btw., nejde mi dohromady, když říkáš, že je PS2 pro děti a pak napíšeš, že (podle tebe) jsou většinou jen sport a adventury - to je přímo žánr dělaný pro dětičky... *:D*
0 0
reagovat

Rave

Nejprodávanější hry pro PS2, ty adventuro a sporte.
484499
[link="http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games#PlayStation_2"]Nejprodávanější hry pro PS2[/link], ty adventuro a sporte.
Rave
0 0
reagovat

rcorp

Hm 80% co jsou na PS2 jsou samé adentury a sporty.
484500
Hm 80% co jsou na PS2 jsou samé adentury a sporty.
rcorp
0 0
reagovat
PS2 není jenom pro děti, ale i pro občasný hráče. To je stejný jako s PC. Můžeš každý půlrok kupovat nabušenou sestavu, nebo jednou za pár let nějaký průměrný počítač a za pár šupů kupovat kvalitní a prověřený hry. :)
484496
PS2 není jenom pro děti, ale i pro občasný hráče. To je stejný jako s PC. Můžeš každý půlrok kupovat nabušenou sestavu, nebo jednou za pár let nějaký průměrný počítač a za pár šupů kupovat kvalitní a prověřený hry. :)
0 0
reagovat

xMort

Taky bych ji k tomu neodsuzoval, ale je pravda, že PS2 je svojí cenou i nabídkou a cenou her fakt nejlepší pro děti, tedy podle toho jak definujeme děti. Než vypláznout 8 litrů nebo 11litrů za next-gen konzoli. Je logický, že teenager spíš zvolí next-gen. Ale stejně, na realitu bysme museli vidět prodeje;)
484494
Taky bych ji k tomu neodsuzoval, ale je pravda, že PS2 je svojí cenou i nabídkou a cenou her fakt nejlepší pro děti, tedy podle toho jak definujeme děti. Než vypláznout 8 litrů nebo 11litrů za next-gen konzoli. Je logický, že teenager spíš zvolí next-gen. Ale stejně, na realitu bysme museli vidět prodeje*;)*
xMort
0 0
reagovat

Ravenhorn

Proč pro malé děti? Z doby "za zenitem" viz. třeba Shadow of colosseus nebo God of war 2. Navíc pokud ti nejde primárně o next-gen grafiku, koupíš novou konzoli za pár peněz a máš přístup k obrovskému množství titulů se skvělou hratelností. Nevím proč jí odsuzovat už jen do police pro děti..
484489
Proč pro malé děti? Z doby "za zenitem" viz. třeba Shadow of colosseus nebo God of war 2. Navíc pokud ti nejde primárně o next-gen grafiku, koupíš novou konzoli za pár peněz a máš přístup k obrovskému množství titulů se skvělou hratelností. Nevím proč jí odsuzovat už jen do police pro děti..
Ravenhorn
0 0
reagovat
Ono další XBOX by se měl objevit docela brzy. Údajně už se na něj vyvíjí i nějaké hry, ale zatím nikdo nic neoznámil ani nepotvrdil a všechno jsou to jen nepodložené střípky.
Jinak co se týče podpory 360tky, nemuselo by to být tak tragické, jako u prvního XBOXu, který byl dost prodělečný. I když koukám na wikipedii a prodalo se ho za celou životnost 24M, ale rok před ukončením podpory měli prodělek 4 miliardy..
484487
Ono další XBOX by se měl objevit docela brzy. Údajně už se na něj vyvíjí i nějaké hry, ale zatím nikdo nic neoznámil ani nepotvrdil a všechno jsou to jen nepodložené střípky. Jinak co se týče podpory 360tky, nemuselo by to být tak tragické, jako u prvního XBOXu, který byl dost prodělečný. I když koukám na wikipedii a prodalo se ho za celou životnost 24M, ale rok před ukončením podpory měli prodělek 4 miliardy..
0 0
reagovat

Imf

Nj, PS2 je pro malé děti ještě dobrá.

Rcorp
No za dva-tři roky tu bude zase nějaká nová konzole (PS4 a 100% Xbox)
484486
Nj, PS2 je pro malé děti ještě dobrá. Rcorp No za dva-tři roky tu bude zase nějaká nová konzole (PS4 a 100% Xbox)
Imf
0 0
reagovat
Ona se PS2 prodává líp než PS3, i když se to asi brzo otočí. :)
484485
Ona se PS2 prodává líp než PS3, i když se to asi brzo otočí. :)
0 0
reagovat
Kazda konzole ma urcitou zivotnost, nez prijde dalsi model. Jak rcorp naznacuje, kdyz se to stalo u prvniho Xboxu, okamzite skoncila podpora, kdezto Sony podporuje PS2 dodnes (chteji to protahnout na deset let, coz znamena jeste dalsi dva roky)... a taky ze se PS2 dodnes slusne prodava...
484484
Kazda konzole ma urcitou zivotnost, nez prijde dalsi model. Jak rcorp naznacuje, kdyz se to stalo u prvniho Xboxu, okamzite skoncila podpora, kdezto Sony podporuje PS2 dodnes (chteji to protahnout na deset let, coz znamena jeste dalsi dva roky)... a taky ze se PS2 dodnes slusne prodava...
0 0
reagovat
imf: Co myslíš tím "poločasem rozpadu"?
484483
imf: Co myslíš tím "poločasem rozpadu"?
0 0
reagovat
PS3 by měla mít o dost větší životnost než Xbox, takže ho podle mě nakonec o dost předežene.
484482
PS3 by měla mít o dost větší životnost než Xbox, takže ho podle mě nakonec o dost předežene.
0 0
reagovat
Xbox360 je momentalne s dvojnasobnym poctem prodanych konzoli prvorada platforma. Valka konzoli s valkou formatu vubec nesouvisi, PS3 ma jen nahodou BR mechaniku... Xboxu je prodanych cca 17M, externich HD-DVD mechanik asi 40 tisic. To myslim hovori za vse. Sony urcite vitezstvi BR pomuze v prodejich, ale myslim, ze bude hodne rada, kdyz Microsoft behem sveho polocasu rozpadu (cca dalsich pet let) dozene... ;)
484481
Xbox360 je momentalne s dvojnasobnym poctem prodanych konzoli prvorada platforma. Valka konzoli s valkou formatu vubec nesouvisi, PS3 ma jen nahodou BR mechaniku... Xboxu je prodanych cca 17M, externich HD-DVD mechanik asi 40 tisic. To myslim hovori za vse. Sony urcite vitezstvi BR pomuze v prodejich, ale myslim, ze bude hodne rada, kdyz Microsoft behem sveho polocasu rozpadu (cca dalsich pet let) dozene... ;)
0 0
reagovat
Navíc by se musela cena BD přehrávačů uměle udržovat nad cenou PS3, ňáký to procento to Sony může přinýst ale nic závratnýho to nebude
484480
Navíc by se musela cena BD přehrávačů uměle udržovat nad cenou PS3, ňáký to procento to Sony může přinýst ale nic závratnýho to nebude
0 0
reagovat
To ani náhodou. Drtivá většina lidí si Xbox360/PS3 kupuje na hraní, ne na přehrávání HD filmů. Navíc nikde není řečeno, že by se časem nemohla objevit externí BR mechanika pro Xbox.
484479
To ani náhodou. Drtivá většina lidí si Xbox360/PS3 kupuje na hraní, ne na přehrávání HD filmů. Navíc nikde není řečeno, že by se časem nemohla objevit externí BR mechanika pro Xbox.
0 0
reagovat
Téma do pranice: myslíte si, že tím, že Blu-ray vítězí/zvítězil ve válce formátů, může tak z XBox 360 udělat mrtvou či druhořadou platformu?
484478
Téma do pranice: myslíte si, že tím, že Blu-ray vítězí/zvítězil ve válce formátů, může tak z XBox 360 udělat mrtvou či druhořadou platformu?
0 0
reagovat
A neviděl jste někdo Jurský park v Upscalu ? Už jsem to dlouho neviděl a je to můj oblíbený film... Jeden z prvních, které si pamatuji z kina :)
484353
A neviděl jste někdo Jurský park v Upscalu ? Už jsem to dlouho neviděl a je to můj oblíbený film... Jeden z prvních, které si pamatuji z kina *:)*
0 0
reagovat

Perry

To si počkáš, dokud se Paramount ofiko nevyjádří. Spielbergův Close encounters vyšel, poněvadž má na něj Sony práva.
484351
To si počkáš, dokud se Paramount ofiko nevyjádří. Spielbergův Close encounters vyšel, poněvadž má na něj Sony práva.
Perry
0 0
reagovat

st

No to mi moc radost nedělá :) Al třeba vyjde Indy, až bude 4, jako propagace :+ Jsem sháněl Jurský park 1 na DVD s DTS zvukem, ale nikde to nemůžu sehnat. Všude jenom s DD. Tak jsem si řikal, že se na to vykašlu a počkám na BD, ale asi to taky nemá cenu
484350
No to mi moc radost nedělá *:)* Al třeba vyjde Indy, až bude 4, jako propagace *:+* Jsem sháněl Jurský park 1 na DVD s DTS zvukem, ale nikde to nemůžu sehnat. Všude jenom s DD. Tak jsem si řikal, že se na to vykašlu a počkám na BD, ale asi to taky nemá cenu
st
0 0
reagovat
to asi nevi ani sam stevie
484347
to asi nevi ani sam stevie
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se