Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 3421 - 3440 Napsat příspěvek
Šlo o Samsung KS8000 link
654045
Šlo o Samsung KS8000 http://www.rtings.com/tv/reviews/by-usage/video-gaming/best
0 0
reagovat
No a ze by si sem hodil link na ten clanok alebo aspon model tej telky? ;)
654040
No a ze by si sem hodil link na ten clanok alebo aspon model tej telky? *;)*
0 0
reagovat
Tak jsem narazil na článek s doporučenými HDR TV k PS4/Xbox a překvapila mě cena 55" kolem $1300. Což není na letošní modely zase tak moc. Tak se kouknu u nás a ty TV jsou u nás 2x dražší :(:(
654030
Tak jsem narazil na článek s doporučenými HDR TV k PS4/Xbox a překvapila mě cena 55" kolem $1300. Což není na letošní modely zase tak moc. Tak se kouknu u nás a ty TV jsou u nás [b]2x dražší[/b] *:(**:(*
0 0
reagovat

Loki

Hasta tu není, má ban.
653986
Hasta tu není, má ban.
Loki
0 0
reagovat

Rychly tip na TV

Cau, zhanam pre mamku nejaku TV so slusnym pomerom cena/vykon. Velkost 48-50, a cena cca 15-17k. Zatial som nasiel, ze sa teraz doporucuje Samsung UE48J6272. Mali by ste este niekto nejaky tip? Diky moc.

PS: Hasto, tvoje prispevky naozaj nie su nutne.
653983
Cau, zhanam pre mamku nejaku TV so slusnym pomerom cena/vykon. Velkost 48-50, a cena cca 15-17k. Zatial som nasiel, ze sa teraz doporucuje Samsung UE48J6272. Mali by ste este niekto nejaky tip? Diky moc. PS: Hasto, tvoje prispevky naozaj nie su nutne.
Rychly tip na TV
0 0
reagovat

Milosh

Hezký, tak teď na tom buďto MS pěkně prodělává, nebo ostatní výrobci mají pěkné marže :D
653922
Hezký, tak teď na tom buďto MS pěkně prodělává, nebo ostatní výrobci mají pěkné marže *:D*
Milosh
0 0
reagovat

Clavius, Gonzi

Novej Xbox One S UHD BD přehrává.
653920
Novej Xbox One S UHD BD přehrává.
Clavius, Gonzi
0 0
reagovat

Vardant

Kdysi jsem si koupil PS3 jako bluray player... (a odehrál na tom asi 4 hoďky uncharted a stačilo mi :D). Nevadilo by mi si koupit někdy výhledově novou PS a zas to používat jako přehrávač, případně zkusit některou z exclusivit, ale nemůžu. :-
653912
Kdysi jsem si koupil PS3 jako bluray player... (a odehrál na tom asi 4 hoďky uncharted a stačilo mi *:D*). Nevadilo by mi si koupit někdy výhledově novou PS a zas to používat jako přehrávač, případně zkusit některou z exclusivit, ale nemůžu. *:-*
Vardant
0 0
reagovat
Když na český trh vstoupily první DVD nosiče, lidi stejně dále kupovali VHSky. Jasně, DVD nikoho nezajímalo, jen rozmělnilo trh s VHSkami. ?)
653909
Když na český trh vstoupily první DVD nosiče, lidi stejně dále kupovali VHSky. Jasně, DVD nikoho nezajímalo, jen rozmělnilo trh s VHSkami. *?)*
0 0
reagovat
Optiku nemá jen Slim, takže to neberu vůbec jako nějaký problém. Co se týče UHD BD, tak Sony určitě má info z každé konzole kolik BD disků se v ní vystřídalo a vidí, že ty čísla nejsou kdo ví jak vysoká a postupně určitě klesají.

Mě to teda vůbec netrápí.

653907
Optiku nemá jen Slim, takže to neberu vůbec jako nějaký problém. Co se týče UHD BD, tak Sony určitě má info z každé konzole kolik BD disků se v ní vystřídalo a vidí, že ty čísla nejsou kdo ví jak vysoká a postupně určitě klesají. Mě to teda vůbec netrápí.
0 0
reagovat
Ted: Jak píše Gonzi, aneb jestli myslíš, že rozmělnil DVDčka a srazil prodeje, pak to fakt nebyly Blučka. Toje stejné, jako napsat, že SACD zničilo klasický model hudební distribuce, neb klasik CD se přestaly prodávat...
653894
Ted: Jak píše Gonzi, aneb jestli myslíš, že rozmělnil DVDčka a srazil prodeje, pak to fakt nebyly Blučka. Toje stejné, jako napsat, že SACD zničilo klasický model hudební distribuce, neb klasik CD se přestaly prodávat...
0 0
reagovat

TedGeorge

Co myslíš tím zničením trhu? Podle mě trh jen pomalu vymírá přirozenou cestou lidem stačí Youtube a Netflix, tedy BD kvalita = házet perly sviním :D. BD samotné za to ale nijak nemůže, nebo ano?
653889
Co myslíš tím zničením trhu? Podle mě trh jen pomalu vymírá přirozenou cestou lidem stačí Youtube a Netflix, tedy BD kvalita = házet perly sviním *:D*. BD samotné za to ale nijak nemůže, nebo ano?
TedGeorge
0 0
reagovat

xxendxx

BD, ktere znicilo trh s domacimi nosici. UtraHD, ktere i po dvou letech vlastne (z hlediska trhu) nikoho poradne nezajima.
653883
BD, ktere znicilo trh s domacimi nosici. UtraHD, ktere i po dvou letech vlastne (z hlediska trhu) nikoho poradne nezajima.
xxendxx
0 0
reagovat
Ted: Co konkrétně propadlo, že píšeš "zase"?
653881
Ted: Co konkrétně propadlo, že píšeš "zase"?
0 0
reagovat

Clavius

"UHD BD bude masová záležitost."

Nebude. Zase to propadne.
653873
"UHD BD bude masová záležitost." Nebude. Zase to propadne.
Clavius
0 0
reagovat
UHD BD bude masová záležitost. Placky nijak dražší nejsou, ale pouze se musí počkat, až (klasicky) opadnou ty nadstavené ceny přehravačů. Povedenější UHD BD přehravač od Panasonicu je teď na 20ti tisících. Takže absence podpory UHD BD v nové PS4 je naprosto nepřekvapující, protože by to nikdo za 25+k nekupoval.
653863
UHD BD bude masová záležitost. Placky nijak dražší nejsou, ale pouze se musí počkat, až (klasicky) opadnou ty nadstavené ceny přehravačů. Povedenější UHD BD přehravač od Panasonicu je teď na 20ti tisících. Takže absence podpory UHD BD v nové PS4 je naprosto nepřekvapující, protože by to nikdo za 25+k nekupoval.
0 0
reagovat
Mě to asi šokovalo :D?)... Na druhou stranu chápu jednu věc, kterou si spousta dalších lidí moc neuvědomuje - že UHD BD imo není a ani nebude masová záležitost a víc ji to bude slušet v kvalitativně náročnějších vodách. Jistě, penetrace formátem je berná mince a pro každého obchodníka je nejpodstatnější úspěch produktu a jeho výnosnost. Ale ten dopad, že 4ka Pro UHD BD mít nebude, je imo v celkovém součtu pro formát imo zanedbatelný.
Absence optiky je jistojistě tlačení Sony na to, aby lidi obměnili receiver.?):-
653861
Mě to asi šokovalo *:D**?)*... Na druhou stranu chápu jednu věc, kterou si spousta dalších lidí moc neuvědomuje - že UHD BD imo není a ani nebude masová záležitost a víc ji to bude slušet v kvalitativně náročnějších vodách. Jistě, penetrace formátem je berná mince a pro každého obchodníka je nejpodstatnější úspěch produktu a jeho výnosnost. Ale ten dopad, že 4ka Pro UHD BD mít nebude, je imo v celkovém součtu pro formát imo zanedbatelný. Absence optiky je jistojistě tlačení Sony na to, aby lidi obměnili receiver.*?)**:-*
0 0
reagovat
Mna to nepobavilo, mna to vyslovene nasralo a stale tomu nemozem uverit! Nechapem to...
653860
Mna to nepobavilo, mna to vyslovene nasralo a stale tomu nemozem uverit! Nechapem to...
0 0
reagovat
Když už jsem to tady nakousl, taky vám přijde vtipné, že nový PlayStation nebude umět UHD a zahodil optický audio výstup? Mě to celkem pobavilo, protože předchozí generace byla v podstatě goto přehrávač blurayů a zároveň Sony UHD tlačí kde může.
653858
Když už jsem to tady nakousl, taky vám přijde vtipné, že nový PlayStation nebude umět UHD a zahodil optický audio výstup? Mě to celkem pobavilo, protože předchozí generace byla v podstatě goto přehrávač blurayů a zároveň Sony UHD tlačí kde může.
0 0
reagovat
stčko: ;)8):+:+:+
653836
stčko: *;)**8)**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se