Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 3361 - 3380 Napsat příspěvek

Sam

Ja mam posledni cca pulrok tohle a nemuzu si to vynachvalit... link

Infinity display, maly telo, rychly (core M uz nikdy), vyborna klavesnice atd atd... Jo, je to trochu drazsi, ale kdyz si uvedomis, jak casto notas pouzivas, tak nikdy nepochopim, jak do toho notebooku nekdo nechce zainvestovat a pak si koupi blbej mobil za 15k....
655943
Ja mam posledni cca pulrok tohle a nemuzu si to vynachvalit... https://www.alza.cz/dell-xps-13-touch-d3861573.htm?o=1 Infinity display, maly telo, rychly (core M uz nikdy), vyborna klavesnice atd atd... Jo, je to trochu drazsi, ale kdyz si uvedomis, jak casto notas pouzivas, tak nikdy nepochopim, jak do toho notebooku nekdo nechce zainvestovat a pak si koupi blbej mobil za 15k....
Sam
0 0
reagovat

Notebook

Poradíte mi prosím s notebookem? Bude to hlavně na internet, kancelářskou práci, filmy. Hry jsou asi zbytečnej luxus, když bych hrál tak 1-2 ročně.
655942
Poradíte mi prosím s notebookem? Bude to hlavně na internet, kancelářskou práci, filmy. Hry jsou asi zbytečnej luxus, když bych hrál tak 1-2 ročně.
Notebook
0 0
reagovat

st39.6

To bych si radši za stejnou cenu u nás koupil novej Xbox.
655786
To bych si radši za stejnou cenu u nás koupil novej Xbox.
st39.6
0 0
reagovat
Když už jste u toho importu, US Amazon má Samsung UHDBD player za $198, takže s veškerejma poplatkama kolem vyjde asi na sedm a půl, osm tisíc :o
655785
Když už jste u toho importu, US Amazon má Samsung UHDBD player za $198, takže s veškerejma poplatkama kolem vyjde asi na sedm a půl, osm tisíc *:o*
0 0
reagovat

Klávesnice

Dodatečně díky všem za rady.

Jak už se mi prákrát stalo v jiných oblastech, zatímco ze začátku se mi zdálo dát za klávesnici 2k+ jako docela šílenství, teď už beru naprosto přirozeně, že slušný kousek pod 4k nejde :D

Nejspíš to tedy zkusím s nějakou mechanickou entry-level, ať konečně vím, o co jde, protože situace v segmentu klasických klávesnic je prostě tristní.
655782
Dodatečně díky všem za rady. Jak už se mi prákrát stalo v jiných oblastech, zatímco ze začátku se mi zdálo dát za klávesnici 2k+ jako docela šílenství, teď už beru naprosto přirozeně, že slušný kousek pod 4k nejde *:D* Nejspíš to tedy zkusím s nějakou mechanickou entry-level, ať konečně vím, o co jde, protože situace v segmentu klasických klávesnic je prostě tristní.
Klávesnice
0 0
reagovat

RainMakeR, Vardant

...díky moc za pomoc....chci si nadělit na Vánoce konečně pořádnou televizi... :-)

musím sebrat odvahu a přemluvit manželku, ať vrazíme o ty 2000,- více...docela často se mi stává, že za ní přijdu s názorem a odcházím s jejím... ;-) :-)
655727
...díky moc za pomoc....chci si nadělit na Vánoce konečně pořádnou televizi... :-) musím sebrat odvahu a přemluvit manželku, ať vrazíme o ty 2000,- více...docela často se mi stává, že za ní přijdu s názorem a odcházím s jejím... ;-) :-)
RainMakeR, Vardant
0 0
reagovat

Sony

Já bych koukal hlavně po úhlopříčce vzhledem k tomu, jak daleko budeš sedět. Teď mám k PS4 připojenou 50" a příště už pod 65" nepůjdu, protože je to na hraní fakt malé.

Pokud na tom budeš hrát, tak Samsung je jistota, protože tam to mívají pořešené úplně nejlíp. U ostatních je loterie nebo fakt hodně googlit testy a recenze.

Já bych mrknul na link a pro 4k link
655728
Já bych koukal hlavně po úhlopříčce vzhledem k tomu, jak daleko budeš sedět. Teď mám k PS4 připojenou 50" a příště už pod 65" nepůjdu, protože je to na hraní fakt malé. Pokud na tom budeš hrát, tak Samsung je jistota, protože tam to mívají pořešené úplně nejlíp. U ostatních je loterie nebo fakt hodně googlit testy a recenze. Já bych mrknul na http://www.electroworld.cz/samsung-ue60j6282 a pro 4k http://www.electroworld.cz/samsung-ue55ju6872-stribrna
Sony
0 0
reagovat

Sony

upřimně, na prodavače se vyprdni. i na forech ti můžou poradit spousty tipů TV ale musíš si udělat svůj názor
důležitý je si hlídat frekvenci ,
problém je že, každej výrobce to udává jinak + má specifickou technologii, která jakoby přidává lepší hodnotu
Ta moje LG má dle výrobce mít 100 Hz což by dnes měl být standard
je na tobě jestli se ti bude líbit Ultra HD obraz nebo se spokojíš s Full HD.
určitě DLSN (připojení k internetu) jak přes kabel tak wifi, ja nemám v TV web prohlížeč (příplatek za lepší verzi 590 se mě nechctěl platit), ale mám TV propojenou s PC přes HDMI ,takže ji mám spíše jako zobrazovací plochu
ja sjíždím na moji TV Blu ray ripy a i přesto velká spokojenost. zkoušel jsem i BF3 a taky super :-)
co se týče značek tak bych doporučil Samsung, LG, Sony

přemýšlel jsem taky o těch čínských značkách co se vyrábí u nás, ale to jsem pak radši zavrhnul
655726
upřimně, na prodavače se vyprdni. i na forech ti můžou poradit spousty tipů TV ale musíš si udělat svůj názor důležitý je si hlídat frekvenci , problém je že, každej výrobce to udává jinak + má specifickou technologii, která jakoby přidává lepší hodnotu Ta moje LG má dle výrobce mít 100 Hz což by dnes měl být standard je na tobě jestli se ti bude líbit Ultra HD obraz nebo se spokojíš s Full HD. určitě DLSN (připojení k internetu) jak přes kabel tak wifi, ja nemám v TV web prohlížeč (příplatek za lepší verzi 590 se mě nechctěl platit), ale mám TV propojenou s PC přes HDMI ,takže ji mám spíše jako zobrazovací plochu ja sjíždím na moji TV Blu ray ripy a i přesto velká spokojenost. zkoušel jsem i BF3 a taky super :-) co se týče značek tak bych doporučil Samsung, LG, Sony přemýšlel jsem taky o těch čínských značkách co se vyrábí u nás, ale to jsem pak radši zavrhnul
Sony
0 0
reagovat
link - spínače, instantní přehled
655725
http://www.youtube.com/watch?v=qp46JeDDTCw - spínače, instantní přehled
0 0
reagovat

TrDLo

ad podsvícení: jestli vždy svítíš, tak zbytečné, jinak boží, speciálně do pološera, každopádně pokud ti doposud nechybělo tak to nepotřebuješ.

ad mechanické klávesnice: vícero typů, pořeš co chceš, nejčastější jsou cherry MX switche, konkrétně červené (pařani), modré (pisálci) a hnědé (tiší pisálci). Modré v půli cesty "cvaknou", takže po chvíli píšeš vyloženě příjemně a nenarážíš na konec klávesnice. Neměnil bych to za nic. Pokud to chceš někde, kde u tebe jsou často lidi, tak chceš asi spíše hnědé, které mají taky taktilní zpětnou vazbu, ale necvaknou, takže to není až tak hlasité. Červené používají hráči, protože to jde dobře namáčknout a držet kde chceš - vlastní zkušenost s tím ale nemám.

Upřímně, jestli to zvažuješ, tak si to objednej, zkus a za týden při nejhorším vrať.
655724
ad podsvícení: jestli vždy svítíš, tak zbytečné, jinak boží, speciálně do pološera, každopádně pokud ti doposud nechybělo tak to nepotřebuješ. ad mechanické klávesnice: vícero typů, pořeš co chceš, nejčastější jsou cherry MX switche, konkrétně červené (pařani), modré (pisálci) a hnědé (tiší pisálci). Modré v půli cesty "cvaknou", takže po chvíli píšeš vyloženě příjemně a nenarážíš na konec klávesnice. Neměnil bych to za nic. Pokud to chceš někde, kde u tebe jsou často lidi, tak chceš asi spíše hnědé, které mají taky taktilní zpětnou vazbu, ale necvaknou, takže to není až tak hlasité. Červené používají hráči, protože to jde dobře namáčknout a držet kde chceš - vlastní zkušenost s tím ale nemám. Upřímně, jestli to zvažuješ, tak si to objednej, zkus a za týden při nejhorším vrať.
TrDLo
0 0
reagovat
TrDLo: Neb nepíšu po paměti (nebo píšu, ale stejně čučím do klávesnice) a při práci typicky rozvíceno nemám (doma)... A jinak viz Axis. :))
655723
TrDLo: Neb nepíšu po paměti (nebo píšu, ale stejně čučím do klávesnice) a při práci typicky rozvíceno nemám (doma)... A jinak viz Axis. *:))*
0 0
reagovat

TrDLo

K čemu podsvícení...ty asi sem tam nečteš moje příspěvky s milionem a jedním překlikem. Před podsvícenou kláveskou jsem byl na desítkách milionů :D
Jinak používám vyhranou Connect IT Biohazard a dost mi vyhovuje.
655722
K čemu podsvícení...ty asi sem tam nečteš moje příspěvky s milionem a jedním překlikem. Před podsvícenou kláveskou jsem byl na desítkách milionů *:D* Jinak používám vyhranou Connect IT Biohazard a dost mi vyhovuje.
TrDLo
0 0
reagovat

KARLOS

To by mě docela zajímalo - k čemu podsvícení? Vždyť na klávesnici se nekoukám, píšu po paměti, a při práci mám stejně vždycky rozsvíceno. Má to nějaký jiný důvod?
655719
To by mě docela zajímalo - k čemu podsvícení? Vždyť na klávesnici se nekoukám, píšu po paměti, a při práci mám stejně vždycky rozsvíceno. Má to nějaký jiný důvod?
KARLOS
0 0
reagovat
TrDLo: Mechanické klávesy využijí hlavně pařani, neb je přesná (bez přeslechů) a někomu se na ní i líp píše - přesný a jasný stisk.
Já vyžadoval podsvícení (imo k nezaplacení fce), mechanické klávesy byly bonus... Ale už bych neměnil. Byť já vyžaduju vysoké klávesy a jasný stisk, ovšem bez námahy... V práci trpím na klasické konstrukci a při delším psaní mě bolí prsty.
Mám corsair k30 raptor (a to nejsem pařan) a krom toho, že při vypnutém podsvícení víceméně nic nenapíšeš a někomu nemusí sednout černevé podsvícení, je to nejlepší klávesnice co sem měl...
655718
TrDLo: Mechanické klávesy využijí hlavně pařani, neb je přesná (bez přeslechů) a někomu se na ní i líp píše - přesný a jasný stisk. Já vyžadoval podsvícení (imo k nezaplacení fce), mechanické klávesy byly bonus... Ale už bych neměnil. Byť já vyžaduju vysoké klávesy a jasný stisk, ovšem bez námahy... V práci trpím na klasické konstrukci a při delším psaní mě bolí prsty. Mám corsair k30 raptor (a to nejsem pařan) a krom toho, že při vypnutém podsvícení víceméně nic nenapíšeš a někomu nemusí sednout černevé podsvícení, je to nejlepší klávesnice co sem měl...
0 0
reagovat

Klávesnice

Fujitsu KB410: Nemusela by být špatná, ale na všech obrázcích vidím 105-key. Já jsem zvyklý na dlouhý levý shift.

Vardant/Gonzi: Takže vy zastáváte mechanické klávesnice? Pro mě je to neznámé téma - v podstatě nemám s klasickou větší problém, takže mě nikdy nenapadlo to řešit, a ta vstupní cenová bariéra je dost vysoká, abych to "jen tak vyzkoušel". Ale trochu po nich začínám pokukovat, právě i proto, že splňují tu moji představu o designu/provedení.

655716
Fujitsu KB410: Nemusela by být špatná, ale na všech obrázcích vidím 105-key. Já jsem zvyklý na dlouhý levý shift. Vardant/Gonzi: Takže vy zastáváte mechanické klávesnice? Pro mě je to neznámé téma - v podstatě nemám s klasickou větší problém, takže mě nikdy nenapadlo to řešit, a ta vstupní cenová bariéra je dost vysoká, abych to "jen tak vyzkoušel". Ale trochu po nich začínám pokukovat, právě i proto, že splňují tu moji představu o designu/provedení.
Klávesnice
0 0
reagovat

TrDLo

Ty Fujitsu klávesky podepisuju. Dělaj nízké a tiché (přesto ne notebookové) klávesy. Mám jednu doma. Každopádně aktuálně jedu na cherry mx blue a kdykoli jsem na čemkoli jiném, tak trpím. (píšu všemi 10ti - jinak bych ji ocenil méně)
655711
Ty Fujitsu klávesky podepisuju. Dělaj nízké a tiché (přesto ne notebookové) klávesy. Mám jednu doma. Každopádně aktuálně jedu na cherry mx blue a kdykoli jsem na čemkoli jiném, tak trpím. (píšu všemi 10ti - jinak bych ji ocenil méně)
TrDLo
0 0
reagovat

TrDLo

Neviem, ci to na teba nebude az moc basic, ale mrkni na tuto. Berieme ich v praci a je strasne ticha a klavesy su strasne...hmm...lahke na stlacenie. :D Plus ma aj nizsi zdvih.
655710
Neviem, ci to na teba nebude az moc basic, ale [link="https://www.alza.cz/fujitsu-kb410-cerna-d1253301.htm?catid=18842899"]mrkni na tuto[/link]. Berieme ich v praci a je strasne ticha a klavesy su strasne...hmm...lahke na stlacenie. *:D* Plus ma aj nizsi zdvih.
TrDLo
0 0
reagovat

RainMakeR

...já mám problém v tom, že se teď v těch TV vůbec nevyznám (nevím, co za tu cenu MUSÍ televize umět)...mám strach, aby mi nějaký prodavač neřekl...tohle si kupte (mám z toho nejvíc), lepší nenajdete...Já právě už chtěl Ultra HD, tvoje TV se mi moc líbí... (výkon vs cena)

trochu v tom lítám... :+

655708
...já mám problém v tom, že se teď v těch TV vůbec nevyznám (nevím, co za tu cenu MUSÍ televize umět)...mám strach, aby mi nějaký prodavač neřekl...tohle si kupte (mám z toho nejvíc), lepší nenajdete...Já právě už chtěl Ultra HD, tvoje TV se mi moc líbí... (výkon vs cena) trochu v tom lítám... *:+*
RainMakeR
0 0
reagovat

Sony

běž se na ty TV podívat osobně, projdi si i více obchodů (showroom v Alze, LG, datarty atd.) Mě třeba Ultra HD vadilo. Tak jsem šel do Full HD
já si koupil tohle
link , právě na základě toho že jsem jí viděl na živo (43" verzi) a nadchla mě o proti jinejm.

ale ty máš větší rozpočet, ale fakt doporučuju si jít ty TV prohlídnout a utvořit si vlastní posudek.
655707
běž se na ty TV podívat osobně, projdi si i více obchodů (showroom v Alze, LG, datarty atd.) Mě třeba Ultra HD vadilo. Tak jsem šel do Full HD já si koupil tohle https://www.okay.cz/lg-49lh570v/ , právě na základě toho že jsem jí viděl na živo (43" verzi) a nadchla mě o proti jinejm. ale ty máš větší rozpočet, ale fakt doporučuju si jít ty TV prohlídnout a utvořit si vlastní posudek.
Sony
0 0
reagovat

TELEVIZE

Ahoj, prosím, potřeboval bych poradit, jakou televizi bych si měl koupit do 25000,- Nejlépe z electroworldu, měl bych tam mít větší slevu. Díky za reakce... (hraju na PS4 a hooodně koukám na filmy) ;)
655706
Ahoj, prosím, potřeboval bych poradit, jakou televizi bych si měl koupit do 25000,- Nejlépe z electroworldu, měl bych tam mít větší slevu. Díky za reakce... (hraju na PS4 a hooodně koukám na filmy) *;)*
TELEVIZE
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se