Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 3321 - 3340 Napsat příspěvek
Ja vezl 62' na zadni sedacce ve fabii... No stress
658291
Ja vezl 62' na zadni sedacce ve fabii... No stress
0 0
reagovat
Jdu do toho na 99%, jen čekám na nějakou akci, která ty ceny pošle ještě trochu níž. A pořád váhám mezi 60“ a 65“. Ten cenový rozdíl 1500zl je ale dost velký.

Ta 60“ by snad mohla spadnout na 5500 a 65“ snad na 7000. Teď ještě přeměrit auta, do kterého se mi to vejde :)
658289
Jdu do toho na 99%, jen čekám na nějakou akci, která ty ceny pošle ještě trochu níž. A pořád váhám mezi 60“ a 65“. Ten cenový rozdíl 1500zl je ale dost velký. Ta 60“ by snad mohla spadnout na 5500 a 65“ snad na 7000. Teď ještě přeměrit auta, do kterého se mi to vejde :)
0 0
reagovat

Vardant

Potom daj vediet, ak by si do toho isiel.
658274
Potom daj vediet, ak by si do toho isiel.
Vardant
0 0
reagovat

Samsung TV

No tak sice to nejsou takové slevy jako v USA, ale Polsko je překvapivě taky o dost levnější. UE60KS7000 u nás podle všeho doporučená cena je 52k Kč a u sousedů 40k Kč.

Tam už by neměl hrozit ani problém s frekvencema pro příjem DTV. Teď jen počkat na uvedení MU7000, jestli s tím ještě trochu pohnou a může se jet nakupovat :))
658245
No tak sice to nejsou takové slevy jako v USA, ale Polsko je překvapivě taky o dost levnější. UE60KS7000 u nás podle všeho doporučená cena je 52k Kč a u sousedů 40k Kč. Tam už by neměl hrozit ani problém s frekvencema pro příjem DTV. Teď jen počkat na uvedení MU7000, jestli s tím ještě trochu pohnou a může se jet nakupovat *:))*
Samsung TV
0 0
reagovat
Neřešil jste někdo nebo nemáte doma jednu z těch napodobenin Ambilight?

Koukám na Lightpack 2 a Lightberry, ostatní jsou zatím mimo, protože si neporadí s 4k. Jen teda ta cena mi přijde docela přesmrštěná. Ty první verze se pohybovaly kolem 3 tisíc, ale teď už to leze k devíti...
658069
Neřešil jste někdo nebo nemáte doma jednu z těch napodobenin Ambilight? Koukám na Lightpack 2 a Lightberry, ostatní jsou zatím mimo, protože si neporadí s 4k. Jen teda ta cena mi přijde docela přesmrštěná. Ty první verze se pohybovaly kolem 3 tisíc, ale teď už to leze k devíti...
0 0
reagovat
Já bych radši OLED od Panasonicu. Ale docela mě nalomilo, že Dolby Vision dostane přes FW update i ZD9. To je vzhledem k její svítivosti sakra lákavý
657090
Já bych radši OLED od Panasonicu. Ale docela mě nalomilo, že Dolby Vision dostane přes FW update i ZD9. To je vzhledem k její svítivosti sakra lákavý
0 0
reagovat

CES

No tak Hisense ukázal nové modely HDR televizí a pokud trochu zapracovali na svítivosti a local dimmingu, tak by se mohli vyrovnat dnešní KS7 řadě od Samsungu, ale za mnohem nižší ceny. Aspoň na papíře to tak vypadá.

Jinak ta nová OLED od LG s tloušťkou 2,57mm je teda nádherná :+

657075
No tak Hisense ukázal nové modely HDR televizí a pokud trochu zapracovali na svítivosti a local dimmingu, tak by se mohli vyrovnat dnešní KS7 řadě od Samsungu, ale za mnohem nižší ceny. Aspoň na papíře to tak vypadá. Jinak ta nová OLED od LG s tloušťkou 2,57mm je teda nádherná *:+*
CES
0 0
reagovat
lenovo nemám rád, asus mě ještě nezklamal napříč asi 10 notebooky se kterými jsem měl tu čest.
656110
lenovo nemám rád, asus mě ještě nezklamal napříč asi 10 notebooky se kterými jsem měl tu čest.
0 0
reagovat

Sam

Teda jeste projistotu osvetlim pro Sama - zkusenosti s reklamaci Lenova otresny, ale na konci sem mel obrovsky stesti. Lenovo bych ale uz nikdy nebral... Stejne spatne zkusenosti sem mel kdysi s Acerem, ale tam se prej ten servis o dost zlepsil.

Jinak to asi bude taky o rade notebooku. Leckdo nadaval na servis HP, ale s EliteBookem by te imho takovy problemy necekali.

Ja bych vazne pro jistotu bral Dell, ale tech 15 nejspis nebude realnejch...
656108
Teda jeste projistotu osvetlim pro Sama - zkusenosti s reklamaci Lenova otresny, ale na konci sem mel obrovsky stesti. Lenovo bych ale uz nikdy nebral... Stejne spatne zkusenosti sem mel kdysi s Acerem, ale tam se prej ten servis o dost zlepsil. Jinak to asi bude taky o rade notebooku. Leckdo nadaval na servis HP, ale s EliteBookem by te imho takovy problemy necekali. Ja bych vazne pro jistotu bral Dell, ale tech 15 nejspis nebude realnejch...
Sam
0 0
reagovat
Sam: Lenovo mi NEzaplatilo, abych na ně nezapomněl... Vím, že pánové dole chválí a ty kousky můžou mít třeba i fajn, ale servis a reklamaci mají tragickou...
Mě se poslední dva roky hodně osvědčuje Asus. Klepu to na dřevo, ale to, co sem od nich vzal, mě vždycky příjemně překvapilo nabídkou, potěšilo funkčností a neodradilo poruchovostí...
656107
Sam: Lenovo mi NEzaplatilo, abych na ně nezapomněl... Vím, že pánové dole chválí a ty kousky můžou mít třeba i fajn, ale servis a reklamaci mají tragickou... Mě se poslední dva roky hodně osvědčuje Asus. Klepu to na dřevo, ale to, co sem od nich vzal, mě vždycky příjemně překvapilo nabídkou, potěšilo funkčností a neodradilo poruchovostí...
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Lenovo mi zaplatilo, abych na ne zapomnel :))
656106
Lenovo mi zaplatilo, abych na ne zapomnel *:))*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Díky, díky :)

Asi bych dal přednost spíš 15 a numpadu...

Máte ještě nějaká zásadní doporučení ohledně značek, co třeba obecně nebrat? TedGeorge měl tuším nějaké hororové historky z reklamací, ale už nevím jaká to byla značka.
656105
Díky, díky *:)* Asi bych dal přednost spíš 15 a numpadu... Máte ještě nějaká zásadní doporučení ohledně značek, co třeba obecně nebrat? TedGeorge měl tuším nějaké hororové historky z reklamací, ale už nevím jaká to byla značka.
0 0
reagovat

TrDLo

Tiez v praci frcime na Lenovach. :D

(Osobne x240ka)
656006
Tiez v praci frcime na Lenovach. *:D* (Osobne x240ka)
TrDLo
0 0
reagovat

Loki

:D

Může to tak vypadat. Ale co tak zkouším ty parametry naklikat do vyhledávače, tak ono mi to moc použitelných alternativ k těm Lenovům nenachází. Mám dojem, že výrobci se v tomhle segmentu utápí v efektním, ale šíleně nepraktickém designu plném lesklých ploch, ostrých hran, chybějících tlačítek, velkých rámečků, ... Lenovo není výjimkou, ale protože těch modelů chrlí tolik, tak jsou zde i tyhle ekonomické odvozeniny od vlajkových business modelů.

Jinak já osobně udělám většinu práce na desktopu, ale jako mobilní a servisní hračku mám starou X201. Kolegové se vesměs drží řady T4X0. Takže ano, pohled nejspíš mám trochu zkreslený :)
656008
*:D* Může to tak vypadat. Ale co tak zkouším ty parametry naklikat do vyhledávače, tak ono mi to moc použitelných alternativ k těm Lenovům nenachází. Mám dojem, že výrobci se v tomhle segmentu utápí v efektním, ale šíleně nepraktickém designu plném lesklých ploch, ostrých hran, chybějících tlačítek, velkých rámečků, ... Lenovo není výjimkou, ale protože těch modelů chrlí tolik, tak jsou zde i tyhle ekonomické odvozeniny od vlajkových business modelů. Jinak já osobně udělám většinu práce na desktopu, ale jako mobilní a servisní hračku mám starou X201. Kolegové se vesměs drží řady T4X0. Takže ano, pohled nejspíš mám trochu zkreslený *:)*
Loki
0 0
reagovat

TrDLo

Len tak trepnem, nepouzivate v praci Lenova? :))
655991
Len tak trepnem, nepouzivate v praci Lenova? *:))*
TrDLo
0 0
reagovat

Gonzi, TrDLo a Sam

Ak mozem prihodit svoje dva centy.

13,3 je aspon pre mna ideal, 14ka fakt fakt ok a 15ka uz moc. Pokial clovek neni cifrspion, tak to bez toho Numpadu imho da.

Co sa tyka procakov, tak i5ka je typ s ktorym vydrzis par rokov, i3 ak by neboli prachy a i7 ak by si pouzival nejake specializovane appky(CAD, strihanie videa a pod.), ktore ti dokazu vyuzit tych viac jadier.

TrDLo podla mna nasiel fakt pekny kusok, len ako hovoria chalani treba zdvihnut tu RAM. Terajsi standard je imho uz 8GB, pod to nechodit.

Inak to SSD takisto silno silno doporucujem, az to z toho notebooku vytiahne ten potencial a urobi z toho masinu, co ti bude sluzit bez remcania kludne 4-5 rokov. Co sa tyka velkosti, tak zacni na 256GB. 128cka by sa ta po nejakej dobe zacalo velmi pravdepodobne limitovat.
655990
Ak mozem prihodit svoje dva centy. 13,3 je aspon pre mna ideal, 14ka fakt fakt ok a 15ka uz moc. Pokial clovek neni cifrspion, tak to bez toho Numpadu imho da. Co sa tyka procakov, tak i5ka je typ s ktorym vydrzis par rokov, i3 ak by neboli prachy a i7 ak by si pouzival nejake specializovane appky(CAD, strihanie videa a pod.), ktore ti dokazu vyuzit tych viac jadier. TrDLo podla mna nasiel fakt pekny kusok, len ako hovoria chalani treba zdvihnut tu RAM. Terajsi standard je imho uz 8GB, pod to nechodit. Inak to SSD takisto silno silno doporucujem, az to z toho notebooku vytiahne ten potencial a urobi z toho masinu, co ti bude sluzit bez remcania kludne 4-5 rokov. Co sa tyka velkosti, tak zacni na 256GB. 128cka by sa ta po nejakej dobe zacalo velmi pravdepodobne limitovat.
Gonzi, TrDLo a Sam
0 0
reagovat

Gonzi

No naštěstí tu RAM jde na rozdíl od procesoru či displeje opravdu snadno upgradovat a u slušných e-shopů člověk zaplatí jen tu rozdílovou cenu.
655985
No naštěstí tu RAM jde na rozdíl od procesoru či displeje opravdu snadno upgradovat a u slušných e-shopů člověk zaplatí jen tu rozdílovou cenu.
Gonzi
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Bral bych radši 15 - pořád to snadno převezeš v báglu/brašně a na práci/zábavu je to lepší. V kufru to skoro nepoznáš, ale jestli strávíš x hodin denně u monitoru který má o 20% více.
Co se týče procáku, tak viz TrDLo, nebo si můžeš vybrat pár modelů a porovnat jejich procesory zde: link (stačí vyhledat jméno).
Osobně bych 4GB ram nebral ani náhodou. Aktuálně mi systém žere 5.3GB, aniž bych dělal něco extra.
655984
Bral bych radši 15 - pořád to snadno převezeš v báglu/brašně a na práci/zábavu je to lepší. V kufru to skoro nepoznáš, ale jestli strávíš x hodin denně u monitoru který má o 20% více. Co se týče procáku, tak viz TrDLo, nebo si můžeš vybrat pár modelů a porovnat jejich procesory zde: https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html (stačí vyhledat jméno). Osobně bych 4GB ram nebral ani náhodou. Aktuálně mi systém žere 5.3GB, aniž bych dělal něco extra.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Heh ... tak buď trpím selektivní slepotou, nebo od napsání příspěvku stihli do nabídky přidat další modely s novější generací procesorů: link

A jako levnější varianta by mohl posloužit třeba právě tenhle. Je tam méně RAM (nepodstatné, pokud nehodláš třeba virtualizovat) a Windows pouze ve verzi Home. Na druhou stranu má už SSHD, takže výměna za SSD by už nebyla vyloženě nutná.
655983
Heh ... tak buď trpím selektivní slepotou, nebo od napsání příspěvku stihli do nabídky přidat další modely s novější generací procesorů: [link="http://www.lenovoshop.cz/notebooky-ideapad-e-series-stredni-firmy-smb-_c100013850.html#cls=spresenttrees&strid=100013850&sps_v_33=13.3%22&sps_v_34=1920x1080+(Full+HD)&sps_v_37=Intel+HD+Graphics&"]link[/link] A jako levnější varianta by mohl posloužit třeba právě [link="http://www.lenovoshop.cz/lenovo-e31-80-i5-6200u-4gb-8gb-500gb-sshd-hd-graphics-520-13-3-fhd-ips-matny-win10-black_d580574.html"]tenhle[/link]. Je tam méně RAM (nepodstatné, pokud nehodláš třeba virtualizovat) a Windows pouze ve verzi Home. Na druhou stranu má už SSHD, takže výměna za SSD by už nebyla vyloženě nutná.
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Díky, podívám se na něj :)
A napadalo by tě (nebo ostatní) kdyžtak ještě něco tak kolem 15 tisíc?
655982
Díky, podívám se na něj *:)* A napadalo by tě (nebo ostatní) kdyžtak ještě něco tak kolem 15 tisíc?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se