Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 3281 - 3300 Napsat příspěvek
reaguje na: Vardant
Taky zadnej problem.
680149
Taky zadnej problem.
680112
0 0
reagovat
U mě žádná změna.
680116
U mě žádná změna.
680112
0 0
reagovat
Nezbláznilo se vám taky PrimeVideo? Jestli to tu teda někdo má vůbec předplacené.
Začalo mě to tlačit do jiného regionu(po roce!) a to na čistě českém účtu. Takže mi to nabízí US verzi jak na TV, PC i PS-ku a nechce mě to nechat skoro nic přehrát.
680112
Nezbláznilo se vám taky PrimeVideo? Jestli to tu teda někdo má vůbec předplacené. Začalo mě to tlačit do jiného regionu(po roce!) a to na čistě českém účtu. Takže mi to nabízí US verzi jak na TV, PC i PS-ku a nechce mě to nechat skoro nic přehrát.
0 0
reagují: Pacos, podzimator
reagovat
reaguje na: gaboo
IMO - dělat by to nemělo a je to závada. Teď budu střílet od boku a řeknu, že to nestíhá buffer. To by znamenalo HW závadu a je to na reklamaci.
Když se ovšem vrátím k jádru pudla, proč DNRko zapínat? Zrno ke starším kouskům (ale taky jakémukoli analogovému záznamu) jednoduše patří a tvoří ohromnou část looku těch filmů. Včetně Nolanovek...
679585
IMO - dělat by to nemělo a je to závada. Teď budu střílet od boku a řeknu, že to nestíhá buffer. To by znamenalo HW závadu a je to na reklamaci. Když se ovšem vrátím k jádru pudla, proč DNRko zapínat? Zrno ke starším kouskům (ale taky jakémukoli analogovému záznamu) jednoduše patří a tvoří ohromnou část looku těch filmů. Včetně Nolanovek...
679581
1 -1
reagovat
ono to robilo aj také "tiene" ked sa niekto pohol rychlo alebo otocil hlavou tak bol obraz ako keby nestíhal, nechapem preco to tak robí
679581
ono to robilo aj také "tiene" ked sa niekto pohol rychlo alebo otocil hlavou tak bol obraz ako keby nestíhal, nechapem preco to tak robí
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
:D 
tak som už došiel na to kde je "problém" vypol som digitálnu redukciu šumu a už to nerobí, akurát, že je teraz obraz zrnitejší hlavne pri starších filmoch, 
len neviem či je normálne aby tá redukcia robila také problémy
679580
*:D*  tak som už došiel na to kde je "problém" vypol som digitálnu redukciu šumu a už to nerobí, akurát, že je teraz obraz zrnitejší hlavne pri starších filmoch,  len neviem či je normálne aby tá redukcia robila také problémy
0 0
reagovat
Neposílá to "někdo" plány na stavbu kosmické lodi?
679566
Neposílá to "někdo" plány na stavbu kosmické lodi?
679498
1 0
reagovat
Jako pri ruseni signalu ve dni nezavislosti? :o shit :D
679530
Jako pri ruseni signalu ve dni nezavislosti? *:o* shit *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: kubqo
ne ne, toto nemyslím, ja ked prídem blizko k tv tak vidím ako ten obraz akokeby sa hladine vody bol, sa tak vlní ked sa obraz hýbe, pri statickom zábere to nerobí (myslím)
679498
ne ne, toto nemyslím, ja ked prídem blizko k tv tak vidím ako ten obraz akokeby sa hladine vody bol, sa tak vlní ked sa obraz hýbe, pri statickom zábere to nerobí (myslím)
679431
0 0
reagují: Axis
reagovat
LCD a CRT je ovšem trošku rozdíl. Ty "vlny" na crt jsou jeho základní princip, zato lcd mění celý obraz najednou.
679445
LCD a CRT je ovšem trošku rozdíl. Ty "vlny" na crt jsou jeho základní princip, zato lcd mění celý obraz najednou.
679431
0 0
reagovat
link
inak strašne dobré video o tom ako funguje zobrazovanie obrazu na TV
679431
[url=https://youtu.be/3BJU2drrtCM?t=1m17s]link[/url] inak strašne dobré video o tom ako funguje zobrazovanie obrazu na TV
679421
0 0
reagují: gaboo, KARLOS
reagovat
posli nejake videjko z youtube co tým myslíš
679421
posli nejake videjko z youtube co tým myslíš
679415
0 0
reagují: kubqo
reagovat
sú to také tie vlny pripomínajúce to keď niekto točí na kameru staré CRT monitory?
679415
sú to také tie vlny pripomínajúce to keď niekto točí na kameru staré CRT monitory?
679403
0 0
reagují: gaboo
reagovat
vobec som nenasiel nic take v nastaveniach :/
679403
vobec som nenasiel nic take v nastaveniach :/
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tenhle Samsung by ale měl mít 120 Hz panel, takže i ta interpolace by připadala v úvahu.
679393
Tenhle Samsung by ale měl mít 120 Hz panel, takže i ta interpolace by připadala v úvahu.
679385
0 0
reagovat
Spíš bych to viděl na "inteligentní" upscale a/nebo nazoomování obrazu.
U prvého zkus navolit něco jako "1:1 intup resolution", ve druhém "original aspect ratio"...
Frekvencemi to dnes moc být nemůže - většina panelů je 60/24Hz a fps interpolace ti obraz nezvlní.
679385
Spíš bych to viděl na "inteligentní" upscale a/nebo nazoomování obrazu. U prvého zkus navolit něco jako "1:1 intup resolution", ve druhém "original aspect ratio"... Frekvencemi to dnes moc být nemůže - většina panelů je 60/24Hz a fps interpolace ti obraz nezvlní.
0 0
reagují: TrDLo
reagovat
to znie ako problém s frekvenciou(Hz) alebo fps settingom
679371
to znie ako problém s frekvenciou(Hz) alebo fps settingom
679364
0 0
reagovat
poradí mi niekto?
kúpil som samsung tv link , a ked prehrávam nejaký fullhd rip (10gb) tak ten obraz sa "vlní" neviem ako to povedať aj na originál bluray filme, UHD film nemám iba vzorové videjko čo beží aj v obchode a tam to nerobí, je to normálne?
679364
[b]poradí mi niekto?[/b] kúpil som samsung tv https://televizor.heureka.sk/samsung-qe55q7f/ , a ked prehrávam nejaký fullhd rip (10gb) tak ten obraz sa "vlní" neviem ako to povedať aj na originál bluray filme, UHD film nemám iba vzorové videjko čo beží aj v obchode a tam to nerobí, je to normálne?
0 0
reagovat

Sluchátka

Co tahle nabídka?  link

Docela o nich přemýšlím. Nebo víte o něčem lepší za podobnou cenu?
674846
Co tahle nabídka?  https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-sennheiser-hd-58x-jubilee-headphones Docela o nich přemýšlím. Nebo víte o něčem lepší za podobnou cenu?
Sluchátka
0 0
reagovat
A to bych Axisovi docela zavidel...
674826
A to bych Axisovi docela zavidel...
674793
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se