Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 3261 - 3280 Napsat příspěvek
Jen tak mimo vyřadit značky Honor, Huawei ... podle mě chyba, u androida patří k těm značkám co dělají kvalitní smartphony za zajímavé ceny. Například já zase nemusím Samsung (nelíbí se mi hlavně jejich vizuální podoba).
662773
Jen tak mimo vyřadit značky Honor, Huawei ... podle mě chyba, u androida patří k těm značkám co dělají kvalitní smartphony za zajímavé ceny. Například já zase nemusím Samsung (nelíbí se mi hlavně jejich vizuální podoba).
0 0
reagovat

Sony

Taky jsem po něm koukal, ale já si vybírat nemůžu, protože tady u nás klasická S8 v dual sim stále není normálně v nabídce...
662766
Taky jsem po něm koukal, ale já si vybírat nemůžu, protože tady u nás klasická S8 v dual sim stále není normálně v nabídce...
Sony
0 0
reagovat

Sony

Note 3 z EU, Galaxy S7 z EU a zatím jsem s tím problémy neměl. Nevím jak přesně se pak řeší servisy, spíše jsem se spoléhal na to, že se vlajkové lodě od Samsungu neposerou.
662765
Note 3 z EU, Galaxy S7 z EU a zatím jsem s tím problémy neměl. Nevím jak přesně se pak řeší servisy, spíše jsem se spoléhal na to, že se vlajkové lodě od Samsungu neposerou.
Sony
0 0
reagovat

Mobil

taky uvažuju o novém mobilu...v nejbližší době má jít dolů cena u Samsungu Galaxy S8...

Uvažuju o koupi z EU distribuce...trošku mám strach, vždy jsem měl mobil z CZ distribuce...Jaký názor na to máte - EU nebo CZ? :)
662763
taky uvažuju o novém mobilu...v nejbližší době má jít dolů cena u Samsungu Galaxy S8... Uvažuju o koupi z EU distribuce...trošku mám strach, vždy jsem měl mobil z CZ distribuce...Jaký názor na to máte - EU nebo CZ? *:)*
Mobil
0 0
reagovat

xnewstedx

Díky, ale mimo budget a moc velký...
662736
Díky, ale mimo budget a moc velký...
xnewstedx
0 0
reagovat

One plus 5

Je oproti Sony asi vo všetkom lepší. Mam 3t veľká spokojnosť. 
662733
Je oproti Sony asi vo všetkom lepší. Mam 3t veľká spokojnosť. 
One plus 5
0 0
reagovat

Memphis

Tři kamarádi měli Xperii Z5 resp. Z3 compact a všichni (aniž by se vzájemně znali) na ni shodně nadávají - špatná QC (pokud máš např. jenom 3 vadné pixely, jsi na tom dobře), mizerná konstrukce, která se po čase spolehlivě rozlepí, otřesná podpora, ...

Všichni tři jsou nyní u úplně jiných značek.

Třeba je na tom ZX lépe. Ale k ní už žádného pokusného králíka neznám :)
662725
Tři kamarádi měli Xperii Z5 resp. Z3 compact a všichni (aniž by se vzájemně znali) na ni shodně nadávají - špatná QC (pokud máš např. jenom 3 vadné pixely, jsi na tom dobře), mizerná konstrukce, která se po čase spolehlivě rozlepí, otřesná podpora, ... Všichni tři jsou nyní u úplně jiných značek. Třeba je na tom ZX lépe. Ale k ní už žádného pokusného králíka neznám :)
Memphis
0 0
reagovat
Jo a este jedna vec (fakt tu chyba ten edit?)), na iPhone SE mas NEPOROVNATELNE viac moznosti rozneho prislusenstva.
662724
Jo a este jedna vec (fakt tu chyba ten edit*?)*), na iPhone SE mas NEPOROVNATELNE viac moznosti rozneho prislusenstva.
0 0
reagovat

Memphis

Ale ak ti ho kupuje firma, chod do iPhonu a vyskusaj si to.8)
Na Android budes moct prejst kedykolvek, vyber bude vzdy vacsi ako pri iOS.
662723
Ale ak ti ho kupuje firma, chod do iPhonu a vyskusaj si to.*8)* Na Android budes moct prejst kedykolvek, vyber bude vzdy vacsi ako pri iOS.
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Myslim ze vo finale skoncili velmi dobre kusky. A rozhodujuci faktor ani nebude tak HW ako skor SW.
Takze ak mas skusenosti s Androidom, si "hracickovy" typ, ktory sa s tym rad hodiny mazli, vsemozne upravuje a nastavuje podla svojich predstav, kasles na trochu horsie zabezpecenie (nielen Touch ID) a pomalsie (alebo neexistujuce) updaty, mas vitaza.

iPhone ide na to tou opacnou "it simply works" cestou.
Este by som zvazil aj fakt, kolko ludi okolo teba (rodina, kamosi) maju iOS, vtedy su fajn aj niektore vychytavky plnohodnotneho a intuitivneho prepojenia systemov ako napr. Airdrop, Facetime alebo iMessage. No a co sa tyka aplikacii, to je na samostatnu debatu, ale asi nebudes v tomto narocny a tie hlavne su vsade.
662722
Myslim ze vo finale skoncili velmi dobre kusky. A rozhodujuci faktor ani nebude tak HW ako skor SW. Takze ak mas skusenosti s Androidom, si "hracickovy" typ, ktory sa s tym rad hodiny mazli, vsemozne upravuje a nastavuje podla svojich predstav, kasles na trochu horsie zabezpecenie (nielen Touch ID) a pomalsie (alebo neexistujuce) updaty, mas vitaza. iPhone ide na to tou opacnou "it simply works" cestou. Este by som zvazil aj fakt, kolko ludi okolo teba (rodina, kamosi) maju iOS, vtedy su fajn aj niektore vychytavky plnohodnotneho a intuitivneho prepojenia systemov ako napr. Airdrop, Facetime alebo iMessage. No a co sa tyka aplikacii, to je na samostatnu debatu, ale asi nebudes v tomto narocny a tie hlavne su vsade.
Memphis
0 0
reagovat

KARLOS

:+:D

Mockrát díky všem za názory. Nečekal jsem, že jich bude až tolik. :+

Projel jsem všechny vaše návrhy, trochu si ujasnil priority a vypadlo mi z toho pár favoritů. V první řadě mě nepříjemně překvapilo, že výrobci už asi úplně rezignovali na kompaktní telefony. Nechápu tenhle trend.

Značky jako Honor, Huawei... jsem vyřadil rovnou. Koukal jsem na Samsungy, ale to jsou všechno velký mrchy; Nokie ditto.

Ten nápad s véčkem se mi líbí. Měl jsem kdysi Nokii 6600 a miloval jsem ji. Otvírání tlačítkem na boku bylo naprosto boží. Kdyby neodešla baterie, a kdybych tenkrát nedostal zadarmo cé dvojku, tak ji spokojeně používám dodnes. (Když o tom tak přemejšlím, asi se pokusím sehnat novou baterii a na dalších pár let budu mít vystaráno. :D) Bohužel tenhle Samsung už se mi zdá na véčko dost velkej a hlavně, co jsem čet, asi bude jen pro asijskej trh.

Za telefon hodlám utratit (firma) max desítku, a to je opravdu ta nejvyšší hranice. Rád bych míň, ale v nižší cenový hladině jsem už nic zajímavýho nenašel. Takže mi z toho momentálně kromě SE vypadla ještě Xperia X Com
pact.

Podle recenzí by Xperia měla mít lepší displej, asi i malinko lepší foťák a delší výdrž (opět jen minimálně). Ale to jsou pro mě v tuhle chvíli jedny z nejdůležitějších faktorů pro rozhodování. Na druhou stranu je větší, težší. Nevím, jak je to s životností nebo podporou. Nemá někdo z vás v tomhle směru zkušenosti? (Předpokládám, že Apple v tomhle bude vládnout, ale je Sony o tolik pozadu?)

Malinko se ale začínám přiklánět k Sony. Přecejen se trochu bojím iOS, Android by mi moh bejt bližší. Kterej z těhle dvou telefonů byste vybrali? Existuje ještě něco, co přehlížím?
662720
*:+**:D* Mockrát díky všem za názory. Nečekal jsem, že jich bude až tolik. *:+* Projel jsem všechny vaše návrhy, trochu si ujasnil priority a vypadlo mi z toho pár favoritů. V první řadě mě nepříjemně překvapilo, že výrobci už asi úplně rezignovali na kompaktní telefony. Nechápu tenhle trend. Značky jako Honor, Huawei... jsem vyřadil rovnou. Koukal jsem na Samsungy, ale to jsou všechno velký mrchy; Nokie ditto. Ten nápad s véčkem se mi líbí. Měl jsem kdysi [url=https://www.google.cz/search?q=nokia+6600+fold&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjF8JHfuevVAhWKVRQKHanDCZoQ_AUICigB&biw=1280&bih=894#imgrc=g_l6mBsZmC57VM:]Nokii 6600[/url] a miloval jsem ji. Otvírání tlačítkem na boku bylo naprosto boží. Kdyby neodešla baterie, a kdybych tenkrát nedostal zadarmo cé dvojku, tak ji spokojeně používám dodnes. (Když o tom tak přemejšlím, asi se pokusím sehnat novou baterii a na dalších pár let budu mít vystaráno. *:D*) Bohužel tenhle Samsung už se mi zdá na véčko dost velkej a hlavně, co jsem čet, asi bude jen pro asijskej trh. Za telefon hodlám utratit (firma) max desítku, a to je opravdu ta nejvyšší hranice. Rád bych míň, ale v nižší cenový hladině jsem už nic zajímavýho nenašel. Takže mi z toho momentálně kromě SE vypadla ještě Xperia X Com pact. Podle recenzí by Xperia měla mít lepší displej, asi i malinko lepší foťák a delší výdrž (opět jen minimálně). Ale to jsou pro mě v tuhle chvíli jedny z nejdůležitějších faktorů pro rozhodování. Na druhou stranu je větší, težší. Nevím, jak je to s životností nebo podporou. Nemá někdo z vás v tomhle směru zkušenosti? (Předpokládám, že Apple v tomhle bude [url=http://southpark.cc.com/clips/382790/the-counsel-of-geniuses]vládnout[/url], ale je Sony o tolik pozadu?) Malinko se ale začínám přiklánět k Sony. Přecejen se trochu bojím iOS, Android by mi moh bejt bližší. Kterej z těhle dvou telefonů byste vybrali? Existuje ještě něco, co přehlížím?
KARLOS
0 0
reagovat
iPhone
662695
iPhone
0 0
reagovat
Škoda, že ten výběhový HW u SE drtí většinu současné konkurence (ano, má 4" a nižší rozlišení) a minimálně na příštích 5 let člověk bude mít aktuální SW. U pětky letos končí podpora jen z důvodu, že iOS 11 je pouze "64 bit friendly", což vyřazuje 32 bit architekturu, kterou měla pětka jako poslední.

Já osobně bych SE nechtěl jen z důvodu absence 3D touch. Pro nepolíbené to ale může být jedno. Pouze je člověk okraden o mnohé zjednodušení v ovládání.

A když už ten Android, proč se neohlédnout po těch nových Nokiích, které sklízí kladné recenze a vypadají aspoň trochu k světu.

A poznámka k iTunes. Pokud jste zvládli přechod na Windows 10 a vesele s tímto systémem fungujete, tak si myslím, že největší softwarovou lobotomii už máte za sebou a iTunes bude procházka růžovou zahradou.
662693
Škoda, že ten výběhový HW u SE drtí většinu současné konkurence (ano, má 4" a nižší rozlišení) a minimálně na příštích 5 let člověk bude mít aktuální SW. U pětky letos končí podpora jen z důvodu, že iOS 11 je pouze "64 bit friendly", což vyřazuje 32 bit architekturu, kterou měla pětka jako poslední. Já osobně bych SE nechtěl jen z důvodu absence 3D touch. Pro nepolíbené to ale může být jedno. Pouze je člověk okraden o mnohé zjednodušení v ovládání. A když už ten Android, proč se neohlédnout po těch nových Nokiích, které sklízí kladné recenze a vypadají aspoň trochu k světu. A poznámka k iTunes. Pokud jste zvládli přechod na Windows 10 a vesele s tímto systémem fungujete, tak si myslím, že největší softwarovou lobotomii už máte za sebou a iTunes bude procházka růžovou zahradou.
0 0
reagovat
Asi si kazdy musi najit svuj telefon. Ja jsem s iphonem mela stejny problem, brala jsem ho za pozu. Od doby, co ho mam, uz bych jiny nechtela. Vyzkousela jsem 5S, 6 a 6S. K tomu mam jeste sluzebni Xperii, pred tim jsem mela ruzne Samsungy. Na fotky je iphone asi nejlepsi, kouzla s tim se daji delat neskutecna. Na dovolenych casto uz ani nevytahuju zrcadlovku. Pouziti iphonu je jednodussi, coz nemusi znamenat lepsi, ale ja nejsem zadna hracicka, pouzivam jen zakladni office aplikace, waze, spotify a fotak. V Xperii me vylozene stvou ty Sony a android aplikace, kterych se nemuzu zbavit. Jinak dlouho vydrzi na baterku, je hezci nez iphone a displej je spickovej. Jenze zbytek nedokazu docenit, protoze iphone... 
662692
Asi si kazdy musi najit svuj telefon. Ja jsem s iphonem mela stejny problem, brala jsem ho za pozu. Od doby, co ho mam, uz bych jiny nechtela. Vyzkousela jsem 5S, 6 a 6S. K tomu mam jeste sluzebni Xperii, pred tim jsem mela ruzne Samsungy. Na fotky je iphone asi nejlepsi, kouzla s tim se daji delat neskutecna. Na dovolenych casto uz ani nevytahuju zrcadlovku. Pouziti iphonu je jednodussi, coz nemusi znamenat lepsi, ale ja nejsem zadna hracicka, pouzivam jen zakladni office aplikace, waze, spotify a fotak. V Xperii me vylozene stvou ty Sony a android aplikace, kterych se nemuzu zbavit. Jinak dlouho vydrzi na baterku, je hezci nez iphone a displej je spickovej. Jenze zbytek nedokazu docenit, protoze iphone... 
0 0
reagovat
Nějací véčkaři tu? Samsung Galaxy Folder 2 aneb dva smartfouni na sobě a hardwarevá klávesnice je cool ?)
662691
Nějací véčkaři tu? Samsung Galaxy Folder 2 aneb dva smartfouni na sobě a hardwarevá klávesnice je cool *?)*
0 0
reagovat
One plus 5
662689
One plus 5
0 0
reagovat
"Na druhou stranu jsem doteď byl schopnej bez hudby v telefonu žít a mp3 přehrávače se ani do budoucna vzdát nechci" :+:+:+ Můj to člověk :)!
662688
"Na druhou stranu jsem doteď byl schopnej bez hudby v telefonu žít a mp3 přehrávače se ani do budoucna vzdát nechci" *:+**:+**:+* Můj to člověk *:)*!
0 0
reagovat
Ak clovek nechce padlo, SE je idealny kompromis ceny, kvality, vykonu a dlhorocnej bezkonkurencnej podpory. iTunes vie byt pain in the ass, ale da sa zvyknut a ak prijmes ich filozofiu, budes s tym OK. Na hudbu mozes vyskusat Apple Music na 3 mesiace zdarma. Tie naviazane sluzby na iOS, zabezpecenie, v podstate bezudrzbovost, premiove materialy, obstojna vydrz a vysoka re-sale value. Ja by som nad nejakym Honorom ci Huawei ani len neuvazoval.
662687
Ak clovek nechce padlo, SE je idealny kompromis ceny, kvality, vykonu a dlhorocnej bezkonkurencnej podpory. iTunes vie byt pain in the ass, ale da sa zvyknut a ak prijmes ich filozofiu, budes s tym OK. Na hudbu mozes vyskusat Apple Music na 3 mesiace zdarma. Tie naviazane sluzby na iOS, zabezpecenie, v podstate bezudrzbovost, premiove materialy, obstojna vydrz a vysoka re-sale value. Ja by som nad nejakym Honorom ci Huawei ani len neuvazoval.
0 0
reagovat

Memphis

Taky jsem dlouho zvažoval SE, nakonec jsem ale nemohl zpátky k tak malýmu displeji. Záleží jak moc to budeš využívat, ale já už pár let jedu Xperie, teď mám XZ a nemůžu si to vynachválit. V poslední době ji zlevnily snad o třetinu, což mě teda dost sere :D ale rozhodně doporučuju, pokud hledáš výkon. Jinak ve stejným roce vyšly i slabší modely, ale většina schytala dost slušný recenze, takže si troufnu tvrdit, že s žádnou Xperií se nemůžeš seknout a hlavně, ty telefony strašně dobře vypadají. Samsung a jejich elipsy mě fakt serou, takže kdybys to měl podobně, neváhal bych. 

Tu novou Nokii tady někdo má? Ani nevím, jestli už je v prodeji, ale kdyžtak bych si rád přečetl dojmy.
662686
Taky jsem dlouho zvažoval SE, nakonec jsem ale nemohl zpátky k tak malýmu displeji. Záleží jak moc to budeš využívat, ale já už pár let jedu Xperie, teď mám XZ a nemůžu si to vynachválit. V poslední době ji zlevnily snad o třetinu, což mě teda dost sere *:D* ale rozhodně doporučuju, pokud hledáš výkon. Jinak ve stejným roce vyšly i slabší modely, ale většina schytala dost slušný recenze, takže si troufnu tvrdit, že s žádnou Xperií se nemůžeš seknout a hlavně, ty telefony strašně dobře vypadají. Samsung a jejich elipsy mě fakt serou, takže kdybys to měl podobně, neváhal bych.  Tu novou Nokii tady někdo má? Ani nevím, jestli už je v prodeji, ale kdyžtak bych si rád přečetl dojmy.
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Mě by na SE sral akorát ten form-factor: Poměr velikosti displeje k tělu telefonu je na dnešní dobu už fakt docela peklo. Pokud s tímhle nemáš problém, tak za mě ho klidně ber.
662685
Mě by na SE sral akorát ten form-factor: Poměr velikosti displeje k tělu telefonu je na dnešní dobu už fakt docela peklo. Pokud s tímhle nemáš problém, tak za mě ho klidně ber.
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se