Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 3241 - 3260 Napsat příspěvek
Díky za pomoc, nakonec to asi dopadne na jeden z těch dvou Soňáků. Jediný co trochu zamrzí že nemá české OSD ale to táta nějak skouskne.
663372
Díky za pomoc, nakonec to asi dopadne na jeden z těch dvou Soňáků. Jediný co trochu zamrzí že nemá české OSD ale to táta nějak skouskne.
0 0
reagovat
vŽec: Srry... A jinak to není ani ten dražší (respektive má "4K" upscale, který je ti na dvě spešl věci a víš ty na jaké)...
663371
vŽec: Srry... A jinak to není ani ten dražší (respektive má "4K" upscale, který je ti na dvě spešl věci a víš ty na jaké)...
0 0
reagovat

KARLOS

Pomotany linky ;) jinak ten levnejsi jeste neni UHD
663370
Pomotany linky *;)* jinak ten levnejsi jeste neni UHD
KARLOS
0 0
reagovat
Já osobně stále uvažuji o koupě PS4. Tam taky přehraješ blu-ray a navíc můžeš pařit nějaký gamesy. A jelikož přišel na trh PS4 Pro, tak klasické PS4 jde s cenou dolů.
663369
Já osobně stále uvažuji o koupě PS4. Tam taky přehraješ blu-ray a navíc můžeš pařit nějaký gamesy. A jelikož přišel na trh PS4 Pro, tak klasické PS4 jde s cenou dolů.
0 0
reagovat
VoD je fajn, stejně jako rozrůstající se nabídka UHD HDR, ale... placky budou mít vždycky přednost, pokud půjde v prvé řadě o kvalitu. Ale to je debata na delší lokty. VoD má budoucnost, to určitě, ale kdybych si teď měl "začínat" s budouváním filmotéky, rozhodně bych šel směrem kombinovaným - disky na echt věci, stream na jednoráz.

Axis: Ten Soňák je super. Pokud táta nevyužije 3Dčko, klidně bych vzal ještě o litr a něco levnější kousek. Sám mám několik generací starší nejvyšší model a pro běžného uživatele to pokryje naprosto všechny požadavky. Nižší model pak v bledě modrém, jen bez těch nadstaveb (pořád ale třeba s digi výstupem, který k tomu Onkyu bude potřebovat).
Jediné negativum je dálka, která alespoň u mého modelu je dost malá a třeba nemá ergonomicky zvětšené hlavní ovládací prvky...

Kupovat něco vyššího má smysl jen v případě, že to dotyčný bude potřebovat. XBox je fajn, když člověk inklinuje i k hraní a jako bonus dostane i tu podporu UHD. Na druhou stranu myslím, že nemá dvě HDMI (což je velmi podstatný důvod, když už má člověk starší, ale pořád plně funkční AVR) a navíc to není přímo stroj na playback, takže uživatelský komfort v ovládání je s jednoúčelákem nesrovnatelný (v horším slova smyslu). Pokud tedy ke konzoli nepřibalují i dálku...
Samostatné UHD BD playery jsou už vysloveně pro zákazníky, kteří vyžadují/plánují UHD. Jako best of best v poměru výkon/cena/kvalita je prakticky všemi jmenován tenhle Panasonic.
663368
VoD je fajn, stejně jako rozrůstající se nabídka UHD HDR, ale... placky budou mít vždycky přednost, pokud půjde v prvé řadě o kvalitu. Ale to je debata na delší lokty. VoD má budoucnost, to určitě, ale kdybych si teď měl "začínat" s budouváním filmotéky, rozhodně bych šel směrem kombinovaným - disky na echt věci, stream na jednoráz. Axis: Ten [url=https://www.alza.cz/sony-bdp-s3700b-d4194630.htm]Soňák[/url] je super. Pokud táta nevyužije 3Dčko, klidně bych vzal ještě o litr a něco levnější [url=https://www.alza.cz/sony-bdp-s6700b-d4194631.htm]kousek[/url]. Sám mám několik generací starší nejvyšší model a pro běžného uživatele to pokryje naprosto všechny požadavky. Nižší model pak v bledě modrém, jen bez těch nadstaveb (pořád ale třeba s digi výstupem, který k tomu Onkyu bude potřebovat). Jediné negativum je dálka, která alespoň u mého modelu je dost malá a třeba nemá ergonomicky zvětšené hlavní ovládací prvky... Kupovat něco vyššího má smysl jen v případě, že to dotyčný bude potřebovat. XBox je fajn, když člověk inklinuje i k hraní a jako bonus dostane i tu podporu UHD. Na druhou stranu myslím, že nemá dvě HDMI (což je velmi podstatný důvod, když už má člověk starší, ale pořád plně funkční AVR) a navíc to není přímo stroj na playback, takže uživatelský komfort v ovládání je s jednoúčelákem nesrovnatelný (v horším slova smyslu). Pokud tedy ke konzoli nepřibalují i dálku... Samostatné UHD BD playery jsou už vysloveně pro zákazníky, kteří vyžadují/plánují UHD. Jako best of best v poměru výkon/cena/kvalita je prakticky všemi jmenován tenhle [url=https://www.alza.cz/panasonic-dmp-ub400egk-d4841636.htm]Panasonic[/url].
0 0
reagovat
Jako dlouholetý kupec placek bych si teď pořídil novou Apple TV a kupoval obsah na iTunes, který je nově i ve 4k.

Divák sice nebude mít bonusový materiál, ale digitální filmotéky s podporou 4k a HDR už dle mého smysl mají.

Ve spojení s vlastní filmotékou ze síťového uložiště/NAS skrze aplikace jako Infuse nebo PLEX člověk prostě ke všemu přistupuje pohodlněji nežli prohrabávaním poliček a manipulací s disky.

Toť můj názor, který tu manipulaci s disky dodnes dělá a ještě nějaký rok dělat bude, ale kdybych teď neměl BD přehravač, tak bych směřoval tím digitálním směrem.

edit: nevermind, ale nechám to zde, ikdyž Axisův táta by tohle asi nechtěl ;)
663365
Jako dlouholetý kupec placek bych si teď pořídil novou Apple TV a kupoval obsah na iTunes, který je nově i ve 4k. Divák sice nebude mít bonusový materiál, ale digitální filmotéky s podporou 4k a HDR už dle mého smysl mají. Ve spojení s vlastní filmotékou ze síťového uložiště/NAS skrze aplikace jako Infuse nebo PLEX člověk prostě ke všemu přistupuje pohodlněji nežli prohrabávaním poliček a manipulací s disky. Toť můj názor, který tu manipulaci s disky dodnes dělá a ještě nějaký rok dělat bude, ale kdybych teď neměl BD přehravač, tak bych směřoval tím digitálním směrem. edit: nevermind, ale nechám to zde, ikdyž Axisův táta by tohle asi nechtěl *;)*
0 0
reagovat

Chce ho táta

Doma má Panasonic TX-50CS630E, k ní 2+1 Xavian Joy a Onkyo FR-435
Z 90% na koncerty, předpoklad HDMI do TV a zvuk do Onkya.
Koukám na Sony bdp-s6700....good or not?
663364
Doma má Panasonic TX-50CS630E, k ní 2+1 Xavian Joy a [url=https://www.google.cz/search?q=Onkyo+FR-435&rlz=1C1AOHY_csCZ713CZ713&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwici7jtsa7WAhUQbVAKHdL7AuYQsAQIKQ]Onkyo FR-435[/url] Z 90% na koncerty, předpoklad HDMI do TV a zvuk do Onkya. Koukám na Sony bdp-s6700....good or not?
Chce ho táta
0 0
reagovat
Co od toho chceš?
Vardant: Ten má ale jen jedno HDMI, žejo?
663361
Co od toho chceš? Vardant: Ten má ale jen jedno HDMI, žejo?
0 0
reagovat
Xbox One S a rovnou s 4k 8)
663360
Xbox One S a rovnou s 4k *8)*
0 0
reagovat
Nějaký nápad na BR přehrávač v rozumné cenové hladině? Díkuju
663359
Nějaký nápad na BR přehrávač v rozumné cenové hladině? Díkuju
0 0
reagovat
Ano, to je možné. :)
662908
Ano, to je možné. *:)*
0 0
reagovat
Usetril by sis cas, kdybys rovnou koupil iPhone. Neni o co stat u Xperie.
662905
Usetril by sis cas, kdybys rovnou koupil iPhone. Neni o co stat u Xperie.
0 0
reagovat
Tak rozhodnuto. Ještě jednou díky všem za rady, bez vás bych se v tom plácal asi ještě hodně dlouho.

Nakonec pořídím tu Xperii. Kouknu, jestli fungujou všechny pixely, jestli dobře fotí a jestli se nebudu bát s ní potápět a zatloukat hřebíky, a pak to přinejhorším vrátím a zkusím iPhone. :+
662864
Tak rozhodnuto. Ještě jednou díky všem za rady, bez vás bych se v tom plácal asi ještě hodně dlouho. Nakonec pořídím tu Xperii. Kouknu, jestli fungujou všechny pixely, jestli dobře fotí a jestli se nebudu bát s ní potápět a zatloukat hřebíky, a pak to přinejhorším vrátím a zkusím iPhone. *:+*
0 0
reagovat
Bohuzel ne, ja temhle vecem nerozumim. Z laickeho pohledu muzu rict jenom to, ze sahnutim po tech vetsich jmenech jako Meizu, Xiaomi a Huawei pravdepodobne nic nezkazis? Hlavni bude asi jit do toho obchodu uz s celkem jasnou predstavou o tom, co chces a hlavne o cene, za jakou se to da sehnat na netu. A snazit se to pak srazit. 

(pokud teda nebudes objednavat primo z netu) Ja jsem ale z Ciny uz roky pryc a cemukoliv cinskemu (krom manzelky) se snazim vyhybat, takze vubec netusim, jak to tam s tema cenama a moznostma tedka je.
662856
Bohuzel ne, ja temhle vecem nerozumim. Z laickeho pohledu muzu rict jenom to, ze sahnutim po tech vetsich jmenech jako Meizu, Xiaomi a Huawei pravdepodobne nic nezkazis? Hlavni bude asi jit do toho obchodu uz s celkem jasnou predstavou o tom, co chces a hlavne o cene, za jakou se to da sehnat na netu. A snazit se to pak srazit.  (pokud teda nebudes objednavat primo z netu) Ja jsem ale z Ciny uz roky pryc a cemukoliv cinskemu (krom manzelky) se snazim vyhybat, takze vubec netusim, jak to tam s tema cenama a moznostma tedka je.
0 0
reagovat
A nějaké doporučení tedy na spešl čínské kousky?
662846
A nějaké doporučení tedy na spešl čínské kousky?
0 0
reagovat
Kdyz pujdes v Cine do kamenneho obchodu, tak tam hlavne tu cenu muzes jeste usmlouvat. 
Jinak minimalne pred 4 lety to bylo tak, ze Cinani si ty svoje telefony fakt moc nekupovali, s vyjimkou veci jako Xiaomi, ktere bylo tenkrat nove (a tenkrat ty nakupy sly delat jenom pres jejich stranky) a fakt v ramci zachovani tvare sahali dycky radsi po iPhonu a nebo Samsungu... 
662844
Kdyz pujdes v Cine do kamenneho obchodu, tak tam hlavne tu cenu muzes jeste usmlouvat.  Jinak minimalne pred 4 lety to bylo tak, ze Cinani si ty svoje telefony fakt moc nekupovali, s vyjimkou veci jako Xiaomi, ktere bylo tenkrat nove (a tenkrat ty nakupy sly delat jenom pres jejich stranky) a fakt v ramci zachovani tvare sahali dycky radsi po iPhonu a nebo Samsungu... 
0 0
reagovat

@xxendxx

Moje zkušenost je jiná, obchody třeba značek jako Oppo a Vivo na každém bloku.

A třeba Honor na který jsem koukal, na Taobao o nějakých 20% levnější než gearbest.
662797
Moje zkušenost je jiná, obchody třeba značek jako Oppo a Vivo na každém bloku. A třeba Honor na který jsem koukal, na Taobao o nějakých 20% levnější než gearbest.
@xxendxx
0 0
reagovat
V cine jsem byl na sluzebce a prevazna vetsina lidi ktery jsem potkal,  tak meli samsungy nebo ifouny.  Kdyz jsem po nich chtel xiaomi obchod,  tak se mi vysmali a kdyz jsem ho konecne nasel,  ceny tam meli vyssi nez na gearbestu a spol...  Takze jsem si telefon objednal z geatbestu po prijezdu do cech a jeste me vysel asi o litr levnejs =) 
662794
V cine jsem byl na sluzebce a prevazna vetsina lidi ktery jsem potkal,  tak meli samsungy nebo ifouny.  Kdyz jsem po nich chtel xiaomi obchod,  tak se mi vysmali a kdyz jsem ho konecne nasel,  ceny tam meli vyssi nez na gearbestu a spol...  Takze jsem si telefon objednal z geatbestu po prijezdu do cech a jeste me vysel asi o litr levnejs =) 
0 0
reagovat
Trochu se k probíhající diskuzi přidám. Budu se stěhovat do Číny a kupovat si tam nový telefon. Nějaký speciální tip na zajímavý kousek, který se k nám třeba jinak nedostává a tak tu o něm není ani moc velké povědomí?
662776
Trochu se k probíhající diskuzi přidám. Budu se stěhovat do Číny a kupovat si tam nový telefon. Nějaký speciální tip na zajímavý kousek, který se k nám třeba jinak nedostává a tak tu o něm není ani moc velké povědomí?
0 0
reagovat

Ravenhorn

mam ted (za par dnu to bude dva roky) Huawei P8, s mobilem jsem spokojeny, ale podpora je mizerna...max rok je aktualni SW...holt Huaweiuu je na trhu moooc... :/
662774
mam ted (za par dnu to bude dva roky) Huawei P8, s mobilem jsem spokojeny, ale podpora je mizerna...max rok je aktualni SW...holt Huaweiuu je na trhu moooc... :/
Ravenhorn
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se