Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 3121 - 3140 Napsat příspěvek
vobec som nenasiel nic take v nastaveniach :/
679403
vobec som nenasiel nic take v nastaveniach :/
0 0
reagují: kubqo
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tenhle Samsung by ale měl mít 120 Hz panel, takže i ta interpolace by připadala v úvahu.
679393
Tenhle Samsung by ale měl mít 120 Hz panel, takže i ta interpolace by připadala v úvahu.
679385
0 0
reagovat
Spíš bych to viděl na "inteligentní" upscale a/nebo nazoomování obrazu.
U prvého zkus navolit něco jako "1:1 intup resolution", ve druhém "original aspect ratio"...
Frekvencemi to dnes moc být nemůže - většina panelů je 60/24Hz a fps interpolace ti obraz nezvlní.
679385
Spíš bych to viděl na "inteligentní" upscale a/nebo nazoomování obrazu. U prvého zkus navolit něco jako "1:1 intup resolution", ve druhém "original aspect ratio"... Frekvencemi to dnes moc být nemůže - většina panelů je 60/24Hz a fps interpolace ti obraz nezvlní.
0 0
reagují: TrDLo
reagovat
reaguje na: gaboo
to znie ako problém s frekvenciou(Hz) alebo fps settingom
679371
to znie ako problém s frekvenciou(Hz) alebo fps settingom
679364
0 0
reagovat
poradí mi niekto?
kúpil som samsung tv link , a ked prehrávam nejaký fullhd rip (10gb) tak ten obraz sa "vlní" neviem ako to povedať aj na originál bluray filme, UHD film nemám iba vzorové videjko čo beží aj v obchode a tam to nerobí, je to normálne?
679364
[b]poradí mi niekto?[/b] kúpil som samsung tv https://televizor.heureka.sk/samsung-qe55q7f/ , a ked prehrávam nejaký fullhd rip (10gb) tak ten obraz sa "vlní" neviem ako to povedať aj na originál bluray filme, UHD film nemám iba vzorové videjko čo beží aj v obchode a tam to nerobí, je to normálne?
0 0
reagují: kubqo
reagovat

Sluchátka

Co tahle nabídka?  link

Docela o nich přemýšlím. Nebo víte o něčem lepší za podobnou cenu?
674846
Co tahle nabídka?  https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-sennheiser-hd-58x-jubilee-headphones Docela o nich přemýšlím. Nebo víte o něčem lepší za podobnou cenu?
Sluchátka
0 0
reagovat
reaguje na: Vardant
A to bych Axisovi docela zavidel...
674826
A to bych Axisovi docela zavidel...
674793
0 0
reagovat
reaguje na: Axis
Jestli nepotřebuješ nutně 4K TV, tak můžeš mít za ty peníze OLED link
674793
Jestli nepotřebuješ nutně 4K TV, tak můžeš mít za ty peníze OLED https://televize.heureka.cz/lg-55eg9a7v/
674779
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: pytlik
aha..ale praha by teda mela byt bez zmeny ne.. dal sem znova auto naladeni a sport a dvojku to fakt nenaslo v HD pouze jednicku, to je podivnost
674790
aha..ale praha by teda mela byt bez zmeny ne.. dal sem znova auto naladeni a sport a dvojku to fakt nenaslo v HD pouze jednicku, to je podivnost
674758
0 0
reagovat
Můžu poprosit místní HW klub o tip na 55" TV, cena do 20-25k, bude na celodenní sledování TV a sem tam i filmů z externího úložiště. Díkes.
674779
Můžu poprosit místní HW klub o tip na 55" TV, cena do 20-25k, bude na celodenní sledování TV a sem tam i filmů z externího úložiště. Díkes.
0 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: dreamy
Asi na šesti vysílačích se měnily kanály pro příjem čtHD programů. Pokud nechceš přeladit automatem celou televizi stačí dát manuální ladění, zadat číslo nového kanálu a bez problému by se měli naladit. Tady je info. :)
674758
Asi na šesti vysílačích se měnily kanály pro příjem čtHD programů. Pokud nechceš přeladit automatem celou televizi stačí dát manuální ladění, zadat číslo nového kanálu a bez problému by se měli naladit. Tady je [url=http://img.ceskatelevize.cz/press/4786.pdf?_ga=2.195897324.1904494505.1518587421-2018135.1518587420]info[/url]. *:)*
674740
1 0
reagují: dreamy
reagovat
asi po pul roce zapnu tv na fotbal a u programů ct2 a sport v HD mi tv hlasi neni naladen, nove hledani to v HD nenaslo..ct1HD ok..vzdy to jelo, takze cetecko neco menilo? 
674740
asi po pul roce zapnu tv na fotbal a u programů ct2 a sport v HD mi tv hlasi neni naladen, nove hledani to v HD nenaslo..ct1HD ok..vzdy to jelo, takze cetecko neco menilo? 
0 0
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: studo
ssd, fakt velky rozdiel
674560
ssd, fakt velky rozdiel
674556
1 0
reagovat
kokos, ja mam asus K61IC uz od 2009 :D stare hhd, vsetko na nom trva spustit vecnost (ked to porovnam s pracovnym lenovom)
vymenit/nevymenit? :D
674556
kokos, ja mam asus K61IC uz od 2009 *:D* stare hhd, vsetko na nom trva spustit vecnost (ked to porovnam s pracovnym lenovom) vymenit/nevymenit? *:D*
0 0
reagují: xnewstedx
reagovat
Zdar.
Riesim ci vymenit laptop. Respektive moj terajsi je fajn, nedavno som vymenil hdd za ssd a slape ako hodinky. Ide mi o dipslej, je vzdy na 100percent a zda sa mi, ze sa uz ztmavuje. Nejaky sposob ako urcit kedy je cas na vymenu? Nejaka appka, video kde se otestujem displej?
Ide o Lenovo g580 a mam ho asi od roku 2013.
Diks
674537
Zdar. Riesim ci vymenit laptop. Respektive moj terajsi je fajn, nedavno som vymenil hdd za ssd a slape ako hodinky. Ide mi o dipslej, je vzdy na 100percent a zda sa mi, ze sa uz ztmavuje. Nejaky sposob ako urcit kedy je cas na vymenu? Nejaka appka, video kde se otestujem displej? Ide o Lenovo g580 a mam ho asi od roku 2013. Diks
0 0
reagovat

Skullkandy

Nemate je nekdo? link
674513
Nemate je nekdo? http://www.mall.cz/sluchatka-mikrofon/skullcandy-grind-wireless?utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel&utm_content=PC,%20kancel%c3%a1%c5%99&tab=reviews
Skullkandy
0 0
reagovat
reaguje na: Vardant
Však jasně - ono není moc kde brát, takže já Edge LED nezatracuju. Jenom bych si v rámci modelové řady rozhodně nepřiplácel za nějaký lepší Local Dimming. Spíš bych si v recenzích pohlídal, jak moc je obtěžující a zda jde vypnout, nebo alespoň zredukovat na minimum. Ostatně většina recenzí, které jsem četl, to také doporučuje.
674041
Však jasně - ono není moc kde brát, takže já Edge LED nezatracuju. Jenom bych si v rámci modelové řady rozhodně nepřiplácel za nějaký lepší Local Dimming. Spíš bych si v recenzích pohlídal, jak moc je obtěžující a zda jde vypnout, nebo alespoň zredukovat na minimum. Ostatně většina recenzí, které jsem četl, to také doporučuje.
674006
0 0
reagovat
reaguje na: TrDLo
Ehm, no zase bych to takhle nezobecňoval. Minulá generace Samsung TV měla Edge LED kromě nejvyšší řady KS9x00 a bylo to to nejlepší, co se dalo koupit a snad jen Sony se to letos v téhle cenové kategorii povedlo překonat a to jen o fous.
674006
Ehm, no zase bych to takhle nezobecňoval. Minulá generace Samsung TV měla Edge LED kromě nejvyšší řady KS9x00 a bylo to to nejlepší, co se dalo koupit a snad jen Sony se to letos v téhle cenové kategorii povedlo překonat a to jen o fous.
673996
0 0
reagují: TrDLo
reagovat
Řešit Local Dimming u Edge-LED panelu mi přijde naprosto bezpředmětné. Pokud to půjde, tak bych ho stejně doporučil vypnout.

Copak to s obrazem asi tak udělá např. při zobrazování bílých titulků?
673996
Řešit Local Dimming u Edge-LED panelu mi přijde naprosto bezpředmětné. Pokud to půjde, tak bych ho stejně doporučil vypnout. Copak to s obrazem asi tak udělá např. při zobrazování bílých titulků?
0 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: KARLOS
No odhadovaný rozdíl je 12 vs 16, takže prašť jako uhoď. Ale Samsung se k tomu přiznat nechce.
673985
No odhadovaný rozdíl je 12 vs 16, takže prašť jako uhoď. Ale Samsung se k tomu přiznat nechce.
673984
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se