Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 3081 - 3100 Napsat příspěvek
reaguje na: dreamy
Ušla ti pointa, že člověk i s pár let starým nákupem filmu v iTunes může mít dnes daný film ve 4K rozlišení s HDR a brzy i s dostupným Dolby Atmos zvukem. Pokud to dotyčný uživatel využije je věc druhá.
Mně se totiž myšlenka vlastnictví filmotéky, která se drží dnešních trendů (i za cenu, že ten obraz v digital release nějakou kompresí prošel), hodně zamlouvá.
686156
Ušla ti pointa, že člověk i s pár let starým nákupem filmu v iTunes může mít dnes daný film ve 4K rozlišení s HDR a brzy i s dostupným Dolby Atmos zvukem. Pokud to dotyčný uživatel využije je věc druhá. Mně se totiž myšlenka vlastnictví filmotéky, která se drží dnešních trendů (i za cenu, že ten obraz v digital release nějakou kompresí prošel), hodně zamlouvá.
686155
4 0
reagují: BarryLyndon, KARLOS
reagovat
reaguje na: Clavius
jak funguje domaci atmos bez repraku na strope?
686155
jak funguje domaci atmos bez repraku na strope?
686145
0 0
reagují: KARLOS, Clavius, Clavius
reagovat

Apple TV 4K s Dolby Atmos

Včera měl Apple vývojářskou konferenci a s novým TvOS u Apple TV 4K bude nově podpora Dolby Atmos, která bude zdarma přídána (podobně jako tomu bylo při zavedení 4K/4K HDR) i k již zakoupeným filmům a seriálům.
Asi se pomalu vybodnu na nákupy BD placek.
686145
Včera měl Apple vývojářskou konferenci a s novým TvOS u Apple TV 4K bude nově podpora Dolby Atmos, která bude zdarma přídána (podobně jako tomu bylo při zavedení 4K/4K HDR) i k již zakoupeným filmům a seriálům. Asi se pomalu vybodnu na nákupy BD placek.
Apple TV 4K s Dolby Atmos
0 0
reagují: dreamy
reagovat
684527
[url=https://www.engadget.com/2018/05/24/report-finds-android-malware-pre-installed-on-hundreds-of-phones/]Report finds Android malware pre-installed on hundreds of phones[/url]
0 -1
reagovat
reaguje na: TrDLo
Jaká anecdotal evidence ? Jediný správný argument je poruchovost na značku. Všechno ostatní jsou kecy v kleci.
683774
Jaká anecdotal evidence ? Jediný správný argument je poruchovost na značku. Všechno ostatní jsou kecy v kleci.
683763
0 -6
reagovat
Že nějaká anecdotal evidence nepodporuje moje tvrzení mi zas až tak zajímavý nepřijde, spíš se to dá očekávat :) Stovky zákazníků, kteří problém nemají (nebo si ho nevšimnou), mě totiž zas až tak nezajímají. Všímám si spíš kolik AP se každý měsíc vyměňuje u těch, kde se problém projeví.

Ale jen jsem se chtěl podělit o zkušenost, protože mám tu možnost vidět to z druhé strany a na trochu větším vzorku uživatelů. Každý nechť si z toho odnese co chce.
683763
Že nějaká anecdotal evidence nepodporuje moje tvrzení mi zas až tak zajímavý nepřijde, spíš se to dá očekávat :) Stovky zákazníků, kteří problém nemají (nebo si ho nevšimnou), mě totiž zas až tak nezajímají. Všímám si spíš kolik AP se každý měsíc vyměňuje u těch, kde se problém projeví. Ale jen jsem se chtěl podělit o zkušenost, protože mám tu možnost vidět to z druhé strany a na trochu větším vzorku uživatelů. Každý nechť si z toho odnese co chce.
8 -1
reagují: BarryLyndon
reagovat
To zní spíš jako problém znalosti statistiky. 
683735
To zní spíš jako problém znalosti statistiky. 
683725
0 -5
reagovat
Jedu Xiaomi, delší dobu bez problému. Závady jen vlastní blbostí. :)
683734
Jedu Xiaomi, delší dobu bez problému. Závady jen vlastní blbostí. *:)*
0 -2
reagovat
To je zajímavý, že při 4 připojených Xiaomi mobilech a dalších ostatních věcí jiných značek jsem se s tím za poslední dva roky doma nikdy nesetkal. Asi mám štěstí no :D
683727
To je zajímavý, že při 4 připojených Xiaomi mobilech a dalších ostatních věcí jiných značek jsem se s tím za poslední dva roky doma nikdy nesetkal. Asi mám štěstí no *:D*
0 0
reagovat
No z naší zkušenosti je Xiaomi naopak jedna z nejvíce problematických značek. Nebudu tvrdit, že jsou na tom nejhůř, ale kvůli narůstající popularitě a vzrůstajícímu podílu mezi lidmi se s tím u Xiaomi setkáváme jednoznačně nejčastěji.
683725
No z naší zkušenosti je Xiaomi naopak jedna z nejvíce problematických značek. Nebudu tvrdit, že jsou na tom nejhůř, ale kvůli narůstající popularitě a vzrůstajícímu podílu mezi lidmi se s tím u Xiaomi setkáváme jednoznačně nejčastěji.
1 0
reagují: BarryLyndon
reagovat
No ono čínský telefon je dost široký pojem, že jo. Třeba Xiaomi se dá těžko považovat za nějakou"neznačku" a mobily za 4k mají a u nich takové problémy nejsou.
683721
No ono čínský telefon je dost široký pojem, že jo. Třeba Xiaomi se dá těžko považovat za nějakou"neznačku" a mobily za 4k mají a u nich takové problémy nejsou.
683720
0 0
reagovat
V poslední době se v rámci práce čím dál častěji setkáváme s tím, že nejrůznější čínské mobily mají často brutálně zprasené bezdrátové karty. Způsobuje to pak v lepším případě třeba jen nízký výkon, nebo nemožnost se k AP připojit, v horším se z toho začne hroutit i to AP, takže síť pak jde mizerně i ostatním, případně přestane fungovat úplně (do restartu).

Abych teda někomu nestranil, tak podobné problémy se dřív vyskytovaly i u některých XPerií a v určitých verzích driverů na to trpěl i Intel. Rozhodně ale ne v takové míře, jako teď u těch čínských mobilů, kde to připomíná spíš frontální útok na domácí AP.
683720
V poslední době se v rámci práce čím dál častěji setkáváme s tím, že nejrůznější čínské mobily mají často brutálně zprasené bezdrátové karty. Způsobuje to pak v lepším případě třeba jen nízký výkon, nebo nemožnost se k AP připojit, v horším se z toho začne hroutit i to AP, takže síť pak jde mizerně i ostatním, případně přestane fungovat úplně (do restartu). Abych teda někomu nestranil, tak podobné problémy se dřív vyskytovaly i u některých XPerií a v určitých verzích driverů na to trpěl i Intel. Rozhodně ale ne v takové míře, jako teď u těch čínských mobilů, kde to připomíná spíš frontální útok na domácí AP.
1 0
reagují: Vardant
reagovat
Nový mobil z Číny za 4 . Za rok prodat za 3. Nový mobil za 4, za rok prodat za 3.
Takhle jedu už docela dlouho. A až na ten debilni vykrojený rádoby bezrameckovy displej mám mobil parametrů Honoru za 10.
683706
Nový mobil z Číny za 4 . Za rok prodat za 3. Nový mobil za 4, za rok prodat za 3. Takhle jedu už docela dlouho. A až na ten debilni vykrojený rádoby bezrameckovy displej mám mobil parametrů Honoru za 10.
0 -3
reagovat
iPhone
683702
iPhone
1 -5
reagovat
Kupovat iPhone je blbost.
Teraz.
O styri mesiace je tu novy model a ceny starych pojdu dolu8)
683686
Kupovat iPhone je blbost. Teraz. O styri mesiace je tu novy model a ceny starych pojdu dolu*8)*
0 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Memphis.
683681
Memphis.
683673
0 0
reagovat
iPhone
683678
iPhone
1 0
reagovat
reaguje na: Sony
Vincent coming in 3,2,1...
683673
Vincent coming in 3,2,1...
683666
0 0
reagují: KARLOS
reagovat

Tip na novy mobil

V O2 maji do konce tohoto mesice akci na novy Honor10 - pres extra vyhody vyjde 64gb verze na krasnych 8995,-

Asi se jedna o nej nabidka (vykon X cena).
683666
V O2 maji do konce tohoto mesice akci na novy Honor10 - pres extra vyhody vyjde 64gb verze na krasnych 8995,- Asi se jedna o nej nabidka (vykon X cena).
Tip na novy mobil
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Nakonec jsem koupil Nikon D3400 zrcadlovku.  Ten foťák není nějak obrovskéj. Naopak. Prijemne se drží. foto bude mít lepší než ty ultrazoomy.
681462
Nakonec jsem koupil Nikon D3400 zrcadlovku.  Ten foťák není nějak obrovskéj. Naopak. Prijemne se drží. foto bude mít lepší než ty ultrazoomy.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se