Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 2821 - 2840 Napsat příspěvek
reaguje na: okkac
Tak tohle je BFU ficura pro babicky. Staci povypinat kraviny a nastavit spravne jas a kontrast podle milionu videi/obrazku z netu a mas to.
728160
Tak tohle je BFU ficura pro babicky. Staci povypinat kraviny a nastavit spravne jas a kontrast podle milionu videi/obrazku z netu a mas to.
728033
0 0
reagují: okkac
reagovat

Filmmaker Mode

link
Skoda , ze neni vice detailu, kteri vyrobci to budou podporovat a jestli to bude nasazeno i do starsich modelu zpetne pri aktualizaci firmware
728033
https://www.youtube.com/watch?v=QiuHytIDW_k Skoda , ze neni vice detailu, kteri vyrobci to budou podporovat a jestli to bude nasazeno i do starsich modelu zpetne pri aktualizaci firmware
Filmmaker Mode
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Snipsley
Já taky. 
Díky moc. Mrknu na to, až se zase objevíme u tchána :D
725317
Já taky.  Díky moc. Mrknu na to, až se zase objevíme u tchána *:D*
725259
0 0
reagovat
Zabijel bych za to
725259
Zabijel bych za to
0 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
Já to mám na Samsungu jako Motion Plus.
725231
Já to mám na Samsungu jako Motion Plus.
725215
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Automotion plus asi
725229
Automotion plus asi
725215
1 0
reagovat
Kluci, jak můžu vypnout takovej ten "debilní" pohyb tady na tomhle modelu? link
Respektive jak se to na Samsungu jmenuje? Třeba by se mi to povedlo samotnými, kdybych aspoň věděl, jak se to jmenuje :D
725215
Kluci, jak můžu vypnout takovej ten "debilní" pohyb tady na tomhle modelu? https://www.samsung.com/cz/support/model/UE43NU7452UXXH/ Respektive jak se to na Samsungu jmenuje? Třeba by se mi to povedlo samotnými, kdybych aspoň věděl, jak se to jmenuje *:D*
0 0
reagují: KarelR, Gonzi
reagovat
reaguje na: okkac
Tak uz vyreseno po trochu Googleni. Proste ten upgrade pomrvi Access Point Settings (APN) v nastaveni. (Wifi & internet -> SIM& network -> SIM -> Access Point Names). U sebe jsem mel 3 APN. Internet, Vodafone CZ Prepaid a MMS. Byl zvolen Vodafone CZ Prepaid, ale jakmile jsem prepl na Internet, tak se data rozbehla a volat jde taky. Kdyby nahodou nekdo narazil na podobny problem.
Ale lidi to hlasili uz v lednu pri testovani a zda se, ze to parchanti nefixli.
721475
Tak uz vyreseno po trochu Googleni. Proste ten upgrade pomrvi Access Point Settings (APN) v nastaveni. (Wifi & internet -> SIM& network -> SIM -> Access Point Names). U sebe jsem mel 3 APN. Internet, Vodafone CZ Prepaid a MMS. Byl zvolen Vodafone CZ Prepaid, ale jakmile jsem prepl na Internet, tak se data rozbehla a volat jde taky. Kdyby nahodou nekdo narazil na podobny problem. Ale lidi to hlasili uz v lednu pri testovani a zda se, ze to parchanti nefixli.
721473
3 0
reagovat

Android upgrade 9.0.3 OnePlus3T

Upgradeoval jsem svuj OnePlus3T mobil na Android 9.0.3 a prestala mi jit mobilni data.  Pritom data jsou zapnuta a nevycerpana. Airplane mode, restart ani vytahnuti a vlozeni SIM nefunguje. SIM vlozena do stareho Google Nexus a tam se data chytla. Po vlozeni zpet do OnePlus 3T zase nic. Ikonka signalu nema u sebe zadnou sit (E, H+ nebo 4G).

Nekdo podobna zkusenost?
721473
Upgradeoval jsem svuj OnePlus3T mobil na Android 9.0.3 a prestala mi jit mobilni data.  Pritom data jsou zapnuta a nevycerpana. Airplane mode, restart ani vytahnuti a vlozeni SIM nefunguje. SIM vlozena do stareho Google Nexus a tam se data chytla. Po vlozeni zpet do OnePlus 3T zase nic. Ikonka signalu nema u sebe zadnou sit (E, H+ nebo 4G). Nekdo podobna zkusenost?
Android upgrade 9.0.3 OnePlus3T
0 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: xxendxx
Sem si po chvili rekl, ze sem to napsal blbe, ale pak vyhralo: "Meh, toho se nikdo nechyti...".

Fuck.
720866
Sem si po chvili rekl, ze sem to napsal blbe, ale pak vyhralo: "Meh, toho se nikdo nechyti...". Fuck.
720860
4 -6
reagovat
"Se 17kou sem nikdy nic nemel, to uz je moc velke"
(c) TedPedogeorge 2019 :D8)
720860
"Se 17kou sem nikdy nic nemel, to uz je moc velke" (c) TedPedogeorge 2019 *:D**8)*
30 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: KarelR
Uff, tak to bych kecal. Se 17kou sem nikdy nic nemel, to uz je moc velke.
720859
Uff, tak to bych kecal. Se 17kou sem nikdy nic nemel, to uz je moc velke.
720855
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ah, sorry za chybu, samozřejmě to musí bejt 17ka. Tu koukám v týhle variantě nedělaj, co?
720855
Ah, sorry za chybu, samozřejmě to musí bejt 17ka. Tu koukám v týhle variantě nedělaj, co?
720852
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Nemám notebooky rád, ale když nejdeš do Macbooku, tak dobrý a populární jsou pořád Thinkpady (Lenovo). Hlavně kvůli klávesnici.

link

Unbox Therapy, Dave2D, nějakej takovej channel bych projel. Dell Xps, Microsoft Surface, nějaká taková varianta by asi taky šla. 

EDIT: A leč souhlasim, že i7 a 16GB se zdá jako overkill, tak u noťasu se ten výkon nikdy neztratí. Ale i5ky jsou dneska suprový. Záleží taky, jak se uchladí atd. 
720854
Nemám notebooky rád, ale když nejdeš do Macbooku, tak dobrý a populární jsou pořád Thinkpady (Lenovo). Hlavně kvůli klávesnici. [url=https://www.youtube.com/watch?v=VzpxH8Pp4KI&t=453s]https://www.youtube.com/watch?v=VzpxH8Pp4KI&t=453s[/url] Unbox Therapy, Dave2D, nějakej takovej channel bych projel. Dell Xps, Microsoft Surface, nějaká taková varianta by asi taky šla.  EDIT: A leč souhlasim, že i7 a 16GB se zdá jako overkill, tak u noťasu se ten výkon nikdy neztratí. Ale i5ky jsou dneska suprový. Záleží taky, jak se uchladí atd. 
720851
0 -1
reagovat
Doporucim treba tohle. Osobne mam jinej Dell, ale tenhle ma v praci tata a prej super. Matnej displej - I7 a 16 GB imho pro tohle zbytecny a Dell je Vostrej... link
720852
Doporucim treba tohle. Osobne mam jinej Dell, ale tenhle ma v praci tata a prej super. Matnej displej - I7 a 16 GB imho pro tohle zbytecny a Dell je Vostrej... https://www.czc.cz/dell-vostro-15-5568-seda_21/250540/produkt
720851
1 -1
reagují: KarelR
reagovat

Notebook

Můžete mi pls někdo poradit s koupí notebooku? Táta potřebuje na práci něco za cca 20 litrů. Videohry nebo stříhání videa to nikdy neuvidí ani z vlaku, prostě co nejspolehlivější věc na kancelářskou klasiku.

Mám tam seknou HP ProBook 470 (vyplatí se spíš upgrade s i7 nebo s 16GB RAMky?), anebo se trh posunul a frčí něco jinýho? Díky za jakýkoliv nasměrování :)
720851
Můžete mi pls někdo poradit s koupí notebooku? Táta potřebuje na práci něco za cca 20 litrů. Videohry nebo stříhání videa to nikdy neuvidí ani z vlaku, prostě co nejspolehlivější věc na kancelářskou klasiku. Mám tam seknou HP ProBook 470 (vyplatí se spíš upgrade s i7 nebo s 16GB RAMky?), anebo se trh posunul a frčí něco jinýho? Díky za jakýkoliv nasměrování *:)*
Notebook
0 0
reagují: Godlike, TedGeorge
reagovat
Gratuluju :+.
720504
Gratuluju *:+*.
0 0
reagovat

Update k HDMI problemu

nakonec to vypada na nvidia drivery.... 22. 5. jsem je komplet preinstaloval a od ty doby zatim bez problemu...  podle trosky googleni to fuckupujou ty jejich "gamer ready" updejty. 
720476
nakonec to vypada na nvidia drivery.... 22. 5. jsem je komplet preinstaloval a od ty doby zatim bez problemu...  podle trosky googleni to fuckupujou ty jejich "gamer ready" updejty. 
Update k HDMI problemu
5 0
reagovat
reaguje na: Exactly
Když máš shit HW , který ti neprehraje kvalitní ripy, tak si bohužel budeš muset koupit placku ;)
720182
Když máš shit HW , který ti neprehraje kvalitní ripy, tak si bohužel budeš muset koupit placku *;)*
720179
2 -2
reagovat
reaguje na: Exactly
No, ke zdejší etiketě patří, že se to tu minimálně nerozebírá...
Pravděpodobně ti nestíhá výpočetně elektronika televize. A imo bych to nepřeváděl z mnoha důvodů - budeš to mít v jiné verzi rychleji, než by proběhl přepočet a pokud člověk neví, co dělá, pak z toho vyleze mnohem horší kvalitativní výsledek.
720180
No, ke zdejší etiketě patří, že se to tu minimálně nerozebírá... Pravděpodobně ti nestíhá výpočetně elektronika televize. A imo bych to nepřeváděl z mnoha důvodů - budeš to mít v jiné verzi rychleji, než by proběhl přepočet a pokud člověk neví, co dělá, pak z toho vyleze mnohem horší kvalitativní výsledek.
720179
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se