Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 2601 - 2620 Napsat příspěvek
reaguje na: Hitman_47
Jestli myslíš "telenovelu" jako dopočet, pak HDMI 2.0 propustí i 4K@60Hz. 24Hz by navíc musel ručně navolit, výchozí by z kompu měla být 60Hz.
Edit: Jako bych nic nepsal, vy ste se bavili o filmech ?):D...
746352
Jestli myslíš "telenovelu" jako dopočet, pak HDMI 2.0 propustí i 4K@60Hz. 24Hz by navíc musel ručně navolit, výchozí by z kompu měla být 60Hz. Edit: Jako bych nic nepsal, vy ste se bavili o filmech *?)**:D*...
746343
2 0
reagovat
reaguje na: Hitman_47
Děkuju, učím se každý den.:+
746347
Děkuju, učím se každý den.*:+*
746343
0 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Kabelem to není, je to panelem : ) Předpokládám, že tvůj monitor je LCD monitor, a ne OLED ... u OLED každý frame při 24fps zůstává na obrazovce skoro 40ms, proto stutter. Spravíš to jedině "telenovelou", což žádný filmový fanoušek nechce : D

Ale u her při 60 fps (tam se každý frame zdrží na obrazovce jen nějakých 14ms) neuvidíš žádný stutter at all.
746343
Kabelem to není, je to panelem : ) Předpokládám, že tvůj monitor je LCD monitor, a ne OLED ... u OLED každý frame při 24fps zůstává na obrazovce skoro 40ms, proto stutter. Spravíš to jedině "telenovelou", což žádný filmový fanoušek nechce : D Ale u her při 60 fps (tam se každý frame zdrží na obrazovce jen nějakých 14ms) neuvidíš žádný stutter at all.
746274
1 0
reagují: KARLOS, Godlike
reagovat
Nebo si spíš spočítali, že když to teď nezaintegrují, ale příště jo, tak budou větší prodeje. 8)
746276
Nebo si spíš spočítali, že když to teď nezaintegrují, ale příště jo, tak budou větší prodeje. *8)*
2 0
reagovat
Je to divné, lebo ak sa dobre pamätám, tak hdmi 2.1 existuje od roku 2017 a táto generácia kariet začala vychádzať na prelome 2018/19. Možno nemali čas to tam integrovať, ale to že to neurobilo ani AMD, je prinajmenšom škoda.
746275
Je to divné, lebo ak sa dobre pamätám, tak hdmi 2.1 existuje od roku 2017 a táto generácia kariet začala vychádzať na prelome 2018/19. Možno nemali čas to tam integrovať, ale to že to neurobilo ani AMD, je prinajmenšom škoda.
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Je mi to jasný. 
No když ji nějak rozumně prodám, tak se o tom můžem bavit.:D 

Nicméně já to myslel spíš z hlediska filmů, mám 1440p monitor, kde mi to těch 144 fps teď udělá vždycky a ještě pár let to holka zvládne. Filmy z PC na telku mají přes HDMI stutter, ale to asi bude spíš tím 15m kabelem, který používám z dob, kdy jsem se jinak z pokoje k telce nedostal.:D
746274
Je mi to jasný.  No když ji nějak rozumně prodám, tak se o tom můžem bavit.*:D*  Nicméně já to myslel spíš z hlediska filmů, mám 1440p monitor, kde mi to těch 144 fps teď udělá vždycky a ještě pár let to holka zvládne. Filmy z PC na telku mají přes HDMI stutter, ale to asi bude spíš tím 15m kabelem, který používám z dob, kdy jsem se jinak z pokoje k telce nedostal.*:D*
746265
0 0
reagují: Hitman_47
reagovat
protože když vyšla, tak hdmi 2.1 nebylo. Teď tedy podporuje co a jak umí, ale s příští generací bych hned vyměnil.
746265
protože když vyšla, tak hdmi 2.1 nebylo. Teď tedy podporuje co a jak umí, ale s příští generací bych hned vyměnil.
746264
3 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: SteKi
Nevim, proč to karta za bezmála 40 litrů nepodporuje.:D
746264
Nevim, proč to karta za bezmála 40 litrů nepodporuje.*:D*
746246
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
746254
[url=https://www.youtube.com/watch?v=PwyYYFKWEAg]Tady najdeš všechny odpovědi na tvou otázku : )[/url]
746244
2 0
reagovat
no ak ti ide to či dostaneš z tej karty do telky 4k 120fps, tak nie.
746246
no ak ti ide to či dostaneš z tej karty do telky 4k 120fps, tak nie.
746244
1 0
reagovat
Dotaz, načetl jsem toho hodně, ale ještě bych si to rád nechal potvrdit.

Moje 2080 Ti v počítači má HDMI 2.0b, moje LG C9 má HDMI 2.1. Můžu to HDMI 2.1 na telce využít - když si koupím správný kabel - i skrze tuhle kartu? Je to kompatibilní? 
746244
Dotaz, načetl jsem toho hodně, ale ještě bych si to rád nechal potvrdit. Moje 2080 Ti v počítači má HDMI 2.0b, moje LG C9 má HDMI 2.1. Můžu to HDMI 2.1 na telce využít - když si koupím správný kabel - i skrze tuhle kartu? Je to kompatibilní? 
745038
0 0
reagují: Hitman_47, SteKi
reagovat

Android TV & Netflix search

Začal jsem zuřivě používat Xiaomi Mi TV Box S, na který jsem se tu nedávno ptal a zatím superspokojenost, je to krásně rychlé, vyladěné, zatím bez problémů. Takže jestli někdo váhá, vřele doporučuji. :+

Nicméně, funguje někomu u Android TV a Netflix appky ten skvělý hlasový vyhledávací button u Netflixu? To je zatím asi největší mínus. 

Myslím tím, aby mi to vyhledalo Expendables na Netflixu v appce a neházelo odkaz na wiki nebo youtube. :)
746180
Začal jsem zuřivě používat [url=https://www.alza.cz/xiaomi-mi-tv-box-s-eu-d5508218.htm]Xiaomi Mi TV Box S[/url], na který jsem se tu nedávno ptal a zatím superspokojenost, je to krásně rychlé, vyladěné, zatím bez problémů. Takže jestli někdo váhá, vřele doporučuji. *:+* Nicméně, funguje někomu u Android TV a Netflix appky ten skvělý hlasový vyhledávací button u Netflixu? To je zatím asi největší mínus.  Myslím tím, aby mi to vyhledalo Expendables na Netflixu v appce a neházelo odkaz na wiki nebo youtube. *:)*
Android TV & Netflix search
0 0
reagovat
reaguje na: Xyrus
To je ťažko radiť. Sám si odpovedz, či chceš dať 25 000 za takú TV, ktorá nie je moc dobrá v zobrazovaní. Samozrejme môžeš sa potom utešovať, že ale veď nieje to až také hrozné a mne to takto stačí. A ak by si bol jeden z tých ľudí, čo na tom raz za čas zahrá plejko a inak na tom bude pozerať správy na nove a zámenu manželiek, tak je to telka pre teba. 
745043
To je ťažko radiť. Sám si odpovedz, či chceš dať 25 000 za takú TV, ktorá nie je moc dobrá v zobrazovaní. Samozrejme môžeš sa potom utešovať, že ale veď nieje to až také hrozné a mne to takto stačí. A ak by si bol jeden z tých ľudí, čo na tom raz za čas zahrá plejko a inak na tom bude pozerať správy na nove a zámenu manželiek, tak je to telka pre teba. 
745013
0 0
reagovat
reaguje na: Xyrus
Imho pro lidi co pro to mají využití je HDMI2.1 naprostý game changer
745038
Imho pro lidi co pro to mají využití je HDMI2.1 naprostý game changer
745013
0 0
reagovat

4K TV

Poohlížím se po nové televizi. Do oka mi padla LG 55SM9010. Hlavně díky HDMI 2.1. ovšem nad čím stále přemýšlím, zda to HDMI 2.1. raději neobětovat a pořídit si televizi s lepším obrazem. Četl jsem mnoho recenzí a hodně si na obraz stěžovali. Na druhou stranu trochu přemýšlím do budoucna a koupě PS5 mě nemine a podpora HDMI 2.1. by byla užitečná. Je mi jasný, že hodně záleží na IPS nebo VA. Probíral jsem to s přítelkyní a v 90% případech koukáme s rozsvícenou lampičkou. Docela dost se tady televize probírali tak by mě zajímal váš názor. Budget mezi 22-25k.
745013
Poohlížím se po nové televizi. Do oka mi padla [url=https://www.alza.cz/55-lg-55sm9010pla-d5620838.htm?o=1]LG 55SM9010[/url]. Hlavně díky HDMI 2.1. ovšem nad čím stále přemýšlím, zda to HDMI 2.1. raději neobětovat a pořídit si televizi s lepším obrazem. Četl jsem mnoho recenzí a hodně si na obraz stěžovali. Na druhou stranu trochu přemýšlím do budoucna a koupě PS5 mě nemine a podpora HDMI 2.1. by byla užitečná. Je mi jasný, že hodně záleží na IPS nebo VA. Probíral jsem to s přítelkyní a v 90% případech koukáme s rozsvícenou lampičkou. Docela dost se tady televize probírali tak by mě zajímal váš názor. Budget mezi 22-25k.
4K TV
0 0
reagují: SteKi, Gonzi
reagovat
reaguje na: KARLOS
Snažil jsem se v bodech, ale na tyhle walls of text se prostě konzistentně reagovat nedá, zběžně tedy takto: ve velké části komentu píšeš věci, které jsem tady nezpochybňoval a občas ani nevíš, že se mnou souhlasíš. Slunce x10 je jen příklad. Netvrdím, že je to vždy takto (OMG), stejně tak netvrdím, že se vždy využívá max HDR rozsah, nebo snad, že HDR slunce se vyrovná slunci (OMG).

Dále "Určitě se nevzal SDR rozsah a neroztáhl se na HDR rozsah v jedna ku jedné, což je exponencionální křivka, žejo." je právě lineární křivka, zatímco zvýraznění světelných bodů (více než těch tmavých) je exponenciální křivka (trend, ne že to někdo matematicky pronásobí), takže ten odstavec vlastně popisuje přesně to, co jsem tím myslel ?).

Hlavně jsme se ale bavili o světelnosti HDR a já (po xté) říkám, že HDR je světlejší než SDR už z principu, protože ten přesun typicky probíhá tak, že se tmavá místa nechají na "původních hodnotách", zatímco světlá se posouvají směrem nahoru, z čehož ti logicky vyjde více či méně světlejší obraz = pokud HDR vypadá tmavěji, než SDR, tak někdo něco velmi pravděpodobně posral.
744590
Snažil jsem se v bodech, ale na tyhle walls of text se prostě konzistentně reagovat nedá, zběžně tedy takto: ve velké části komentu píšeš věci, které jsem tady nezpochybňoval a občas ani nevíš, že se mnou souhlasíš. Slunce x10 je jen příklad. Netvrdím, že je to vždy takto (OMG), stejně tak netvrdím, že se vždy využívá max HDR rozsah, nebo snad, že HDR slunce se vyrovná slunci (OMG). Dále "Určitě se nevzal SDR rozsah a neroztáhl se na HDR rozsah v jedna ku jedné, což je exponencionální křivka, žejo." je právě lineární křivka, zatímco zvýraznění světelných bodů (více než těch tmavých) je exponenciální křivka (trend, ne že to někdo matematicky pronásobí), takže ten odstavec vlastně popisuje přesně to, co jsem tím myslel *?)*. Hlavně jsme se ale bavili o světelnosti HDR a já (po xté) říkám, že HDR je světlejší než SDR už z principu, protože ten přesun [b]typicky [/b]probíhá tak, že se tmavá místa nechají na [b]"[/b]původních hodnotách[b]",[/b] zatímco světlá se posouvají směrem nahoru, z čehož ti logicky vyjde více či méně světlejší obraz = [b]pokud HDR vypadá tmavěji, než SDR, tak někdo něco velmi pravděpodobně posral.[/b]
744571
0 0
reagovat
"...čím světlejší bod, tím více světlý bude v HDR verzi..." "...(tmavá stěna x1, svíčka x2, slunce x10...). To je vyloženě pointa té technologie..."
Ne, ty druhé uvozovky právěže pointou nejsou! Protože jednou to může být podle tvého rozložení a podruhé třeba - tmavá stěna x1, svíčka x4, slunce x9... Sice to není logické, ale systém jako takový na logiku vázaný fakt není. HDR je o vyšším rozsahu (což přesně odpovídá těm prvým uvozovkám, což je pravá definice systému), ale systém jako takový není pevně vázaný na reálné vyznění, neodpovídá to realitě. Co a jak bude svítit ti určují tvůrci, nikoliv samotný rozsah HDR.
V praxi to může znamenat tohle: že nějaký materiál může být z devadesátiosmi procent shodný v SDR i HDR prezentaci (čti HDR se bude motat kolem 100 nitů maximálně), ale v oněch dvou procentech vystřelí na maximální špičku. Pořád to bude HDR. Pořád se to bude lišit od SDR. Logicky by se chtělo říct, proč obraz nenamapovat mnohem rovnoměrněji, aby se využilo plného potencionálu HDR. No protože to tak tvůrci nechtěli a jejich vize byla maximálně zvýraznit ty dvě procenta.
Samozřejmně, že je to extrémní příklad. Kdysi kdesi sem viděl grafy, snad dokonce u Štěpána na Blu-space (nebo o nich mluvil, nevím, dají se ale dohledat), kde bylo vidět jasové vytížení. A většina věcí se celkem překvapivě motala maximálně do dvou třetin rozsahu HDR. A majoritní část signálu dokonce pod polovinou. Určitě se nevzal SDR rozsah a neroztáhl se na HDR rozsah v jedna ku jedné, což je exponencionální křivka, žejo.
tl;dr: Kdyby to bylo tak jednoduché, jako že vezmeš jeden rozsah a jednoduše ho namapuješ na druhý, jemnější, pak by se nemusely dělat nové Mastery. To, že si k tomu znova někdo musí sednout jasně značí, že ani HDR není blízkou imitací reálu, ale zase jen její velmi volnou imitací, podřízenou tím, co chtěl autor zdělit.
:)
744571
"[i]...čím světlejší bod, tím více světlý bude v HDR verzi..." "...(tmavá stěna x1, svíčka x2, slunce x10...). To je vyloženě pointa té technologie...[/i]" Ne, ty druhé uvozovky právěže pointou nejsou! Protože jednou to může být podle tvého rozložení a podruhé třeba - tmavá stěna x1, svíčka x4, slunce x9... Sice to není logické, ale systém jako takový na logiku vázaný fakt není. HDR je o vyšším rozsahu (což přesně odpovídá těm prvým uvozovkám, což je pravá definice systému), ale systém jako takový není pevně vázaný na reálné vyznění, neodpovídá to realitě. Co a jak bude svítit ti určují tvůrci, nikoliv samotný rozsah HDR. V praxi to může znamenat tohle: že nějaký materiál může být z devadesátiosmi procent shodný v SDR i HDR prezentaci (čti HDR se bude motat kolem 100 nitů maximálně), ale v oněch dvou procentech vystřelí na maximální špičku. Pořád to bude HDR. Pořád se to bude lišit od SDR. Logicky by se chtělo říct, proč obraz nenamapovat mnohem rovnoměrněji, aby se využilo plného potencionálu HDR. No protože to tak tvůrci nechtěli a jejich vize byla maximálně zvýraznit ty dvě procenta. Samozřejmně, že je to extrémní příklad. Kdysi kdesi sem viděl grafy, snad dokonce u Štěpána na Blu-space (nebo o nich mluvil, nevím, dají se ale dohledat), kde bylo vidět jasové vytížení. A většina věcí se celkem překvapivě motala maximálně do dvou třetin rozsahu HDR. A majoritní část signálu dokonce pod polovinou. Určitě se nevzal SDR rozsah a neroztáhl se na HDR rozsah v jedna ku jedné, což je exponencionální křivka, žejo. tl;dr: Kdyby to bylo tak jednoduché, jako že vezmeš jeden rozsah a jednoduše ho namapuješ na druhý, jemnější, pak by se nemusely dělat nové Mastery. To, že si k tomu znova někdo musí sednout jasně značí, že ani HDR není blízkou imitací reálu, ale zase jen její velmi volnou imitací, podřízenou tím, co chtěl autor zdělit. *:)*
744570
1 0
reagovat
jo pardon, myslel jsem samozřejmě exponenciální křivku :D, tzn tmavá místa budou obdobně tmavá, ale čím světlejší bod, tím více světlý bude v HDR verzi (tmavá stěna x1, svíčka x2, slunce x10...). To je vyloženě pointa té technologie a proto typicky ve výsledku světlejší obraz.

Jinak mi šlo právě o to "musí a nemusí", protože ta technologie má dostupnou větší paletu barev a více jasu, ale nikdo ti nebrání v tom udělat černé video, že... jen to není zrovna využití jejího potenciálu.
744570
jo pardon, myslel jsem samozřejmě exponenciální křivku *:D*, tzn tmavá místa budou obdobně tmavá, ale čím světlejší bod, tím více světlý bude v HDR verzi (tmavá stěna x1, svíčka x2, slunce x10...). To je vyloženě pointa té technologie a proto typicky ve výsledku světlejší obraz. Jinak mi šlo právě o to "musí a nemusí", protože ta technologie má dostupnou větší paletu barev a více jasu, ale nikdo ti nebrání v tom udělat černé video, že... jen to není zrovna využití jejího potenciálu.
744559
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
Podle mě to nebude mustrováno (ve smyslu - dřív sme měli takový rozsah, teď míme o takový, tak to všechno rovnoměrně rozložíme na nový rozsah) a logaritmicky to nenavyšují. To ani nejde, to by ti po většinu filmu vypalovalo oči (doslova, už 600 nitů je pálka), navíc bys přišel to ostré highlighty. Pro HDRko by se měl dělat zvlášť master a měl by se projet celý film. Grading se pak dělá (typicky) na Dolby Vision jako universál a tam si můžeš vybrat, v jakých hladinách ti bude operovat, typicky se používá rozsah 1000 (většina) a 4000(ojedinělé, ale ne vyjímečné kousky) nitů.
Já nepíšu, že to není pravda, jen že to být pravda nemusí. I to HDRko musí reálný dynamický rozsah hodně upravovat, plné sluneční záření ti jasem lehce překoná všechny HDR zařízení. A vždycky záleží, jestli chceš svit lampy vykreslit v ostrém kontrasu s dejme tomu třeba svíčkou, nebo jestli chceš tu samou lampu dát ve scéně do neutrálního podání celku, nebo neutrální prostředí s lampou postavit do kontrastu třeba s extrémně agresivním dalším zrdojem světla, třeba bleskem. Pokaždé to bude ta a tatáž lampa se stejnou intenzitou světla a to tudíš znamená, že v reálu by měla svítit pořát stejně. Jenže ve videu ti jednou bude svítit (skoro) maximálním jasem, podruhé bude v průměrných hodnotách a potřetí bude hodně ubírat na intenzitě, aby byl co nejagresivnější blesk. A to rozhoduje kameraman s barvičem, nikoliv to, že HDR má vyšší rozsah jako SDR a "musí" být světlejší.
Já se moc hádat nechci, viděl sem toho málo na to, abych mohl dělat podobné úsudky jako ty, který na HDRko kouká pravidelně. A třeba ti Příchozí jsou čistě o subjektivním dojmu - neměl sem ani přímé srovnání a film se mi zdá tmavý už v klasickém podání, HDRko mi nijak světlejší nepřišlo, v exteriérech určitě ne, v těch interiérových scénách je to zase hodně o kontrastu... Že by byl subjektivně světlejší ale fakt říct nemůžu.
744559
Podle mě to nebude mustrováno (ve smyslu - dřív sme měli takový rozsah, teď míme o takový, tak to všechno rovnoměrně rozložíme na nový rozsah) a logaritmicky to nenavyšují. To ani nejde, to by ti po většinu filmu vypalovalo oči (doslova, už 600 nitů je pálka), navíc bys přišel to ostré highlighty. Pro HDRko by se měl dělat zvlášť master a měl by se projet celý film. Grading se pak dělá (typicky) na Dolby Vision jako universál a tam si můžeš vybrat, v jakých hladinách ti bude operovat, typicky se používá rozsah 1000 (většina) a 4000(ojedinělé, ale ne vyjímečné kousky) nitů. Já nepíšu, že to [b]není[/b] pravda, jen že to být pravda [b]nemusí[/b]. I to HDRko musí reálný dynamický rozsah hodně upravovat, plné sluneční záření ti jasem lehce překoná všechny HDR zařízení. A vždycky záleží, jestli chceš svit lampy vykreslit v ostrém kontrasu s dejme tomu třeba svíčkou, nebo jestli chceš tu samou lampu dát ve scéně do neutrálního podání celku, nebo neutrální prostředí s lampou postavit do kontrastu třeba s extrémně agresivním dalším zrdojem světla, třeba bleskem. Pokaždé to bude ta a tatáž lampa se stejnou intenzitou světla a to tudíš znamená, že v reálu by měla svítit pořát stejně. Jenže ve videu ti jednou bude svítit (skoro) maximálním jasem, podruhé bude v průměrných hodnotách a potřetí bude hodně ubírat na intenzitě, aby byl co nejagresivnější blesk. A to rozhoduje kameraman s barvičem, nikoliv to, že HDR má vyšší rozsah jako SDR a "musí" být světlejší. Já se moc hádat nechci, viděl sem toho málo na to, abych mohl dělat podobné úsudky jako ty, který na HDRko kouká pravidelně. A třeba ti Příchozí jsou čistě o subjektivním dojmu - neměl sem ani přímé srovnání a film se mi zdá tmavý už v klasickém podání, HDRko mi nijak světlejší nepřišlo, v exteriérech určitě ne, v těch interiérových scénách je to zase hodně o kontrastu... Že by byl subjektivně světlejší ale fakt říct nemůžu.
744552
0 0
reagovat
Normální obsah byl masterovaný s tím, že max tvé TV je 100 nits. HDR pak má mít 1000 nits maximální jas, ale použitý až pro "slunce na obloze" (dnešní TV samozřejmě dávají sotva 400 nits). Káááždopádně, HDR jas přidává, zvyšuje rozsah směrem nahoru, posouvá dříve nedostatečné světla do nových, doposud nepoznaných výšin.

Typický přesun z SDR do hdr znamená, že přemapováváš hlavně jas na vyšší hodnoty (hádám že logaritmicky, každá scéna jinak) = už tmavou místnost můžeš jemně zesvětlit abys více kreslil rozdíly mezi stupni tmy, ale hlavně mnohem více nahoru posuneš "svit lampy". Podle mě tedy bude HDR  jasnější a zároveň kontrastnější už z principu a zároveň to odpovídá mému domácímu pozorování (to ani nemluvím o tom, že samotná TV začne u HDR obsahu více svítit, takže i blbé plex menu začne být jasnější).

Netvrdím, že HDR musí být jasnější, ale že pokud tomu tak není, tak to někdo udělal špatně...
Mluvíš o příchozích - jsou tam záběry z venku... jestli je v nich ta obloha tmavší, tak teda potěš koště :D (pokud tedy nemluvíš o nějakém tebou vnímaném pocitu protože se oči adaptovaly na vyšší jas, případně na dané tv nebylo nějaké stupidní nastavení).

Edit: první recka co jsem našel a proletěl očima taky píše o větším jasu: link
744552
Normální obsah byl masterovaný s tím, že max tvé TV je 100 nits. HDR pak má mít 1000 nits maximální jas, ale použitý až pro "slunce na obloze" (dnešní TV samozřejmě dávají sotva 400 nits). Káááždopádně, HDR jas přidává, zvyšuje rozsah směrem nahoru, posouvá dříve nedostatečné světla do nových, doposud nepoznaných výšin. Typický přesun z SDR do hdr znamená, že přemapováváš hlavně jas na vyšší hodnoty (hádám že logaritmicky, každá scéna jinak) = už tmavou místnost můžeš jemně zesvětlit abys více kreslil rozdíly mezi stupni tmy, ale hlavně mnohem více nahoru posuneš "svit lampy". Podle mě tedy bude HDR  jasnější a zároveň kontrastnější už z principu a zároveň to odpovídá mému domácímu pozorování (to ani nemluvím o tom, že samotná TV začne u HDR obsahu více svítit, takže i blbé plex menu začne být jasnější). Netvrdím, že HDR musí být jasnější, ale že pokud tomu tak není, tak to někdo udělal špatně... Mluvíš o příchozích - jsou tam záběry z venku... jestli je v nich ta obloha tmavší, tak teda potěš koště *:D* (pokud tedy nemluvíš o nějakém tebou vnímaném pocitu protože se oči adaptovaly na vyšší jas, případně na dané tv nebylo nějaké stupidní nastavení). Edit: první recka co jsem našel a proletěl očima taky píše o větším jasu: https://www.forbes.com/sites/johnarcher/2017/02/14/arrival-ultra-hd-blu-ray-review/#166044e3b487
744535
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se