Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 2581 - 2600 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
Tohle už je moc i na mě.:D
747059
Tohle už je moc i na mě.*:D*
747055
7 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Takže když se ti to rozjede, tak to sundá monitor, poškodí kabely apod. ?
747058
Takže když se ti to rozjede, tak to sundá monitor, poškodí kabely apod. ?
747055
8 -2
reagují: SteKi, Gorecki
reagovat
reaguje na: Kostěj
Jasne, ze je to problem. Ked ho chces mat len vystaveny ako kus nabytku.

Ale ked ho chces aj pouzivat, staci zapojit donho par kablov (minimalne elektricka siet a monitor:) a je po probleme. A ak nemas koberec a mas krivu podlahu a budes si donho kopat pod stolom, preco si ich chces kupovat?:o:D

Staci takto?8)
747055
Jasne, ze je to problem. Ked ho chces mat len vystaveny ako kus nabytku. Ale ked ho chces aj pouzivat, staci zapojit donho par kablov (minimalne elektricka siet a monitor:) a je po probleme. A ak nemas koberec a mas krivu podlahu a budes si donho kopat pod stolom, preco si ich chces kupovat?*:o**:D* Staci takto?*8)*
747049
0 -12
reagují: Godlike, AndyKaufman
reagovat
Ty tomu nerozumieš. Toto je presne to čo zákazníci Applu vždy chceli. 
Ja tam ale vidím priestor na nejaký malý doplnok. Nazval by som ho iKlin. Cena iba 49,90$. Podložíš a je to. Ale predpokladám, že Aliexpress túto dierku na trhu rýchlo zacelí. 

Edit: na článok som klikol až potom lebo som vedel o čom píšeš :D tak som neni prvý koho to napadlo....
747054
Ty tomu nerozumieš. Toto je presne to čo zákazníci Applu vždy chceli.  Ja tam ale vidím priestor na nejaký malý doplnok. Nazval by som ho iKlin. Cena iba 49,90$. Podložíš a je to. Ale predpokladám, že Aliexpress túto dierku na trhu rýchlo zacelí.  Edit: na článok som klikol až potom lebo som vedel o čom píšeš *:D* tak som neni prvý koho to napadlo....
747049
8 0
reagovat
Myslíš, že kdo má na tohle má doma křivou podlahu ? 

Jednoducho nie si cielovka:-
747052
Myslíš, že kdo má na tohle má doma křivou podlahu ?  Jednoducho nie si cielovka*:-*
747049
5 -3
reagovat
747049
[url=https://www.zive.cz/clanky/pojizdna-kolecka-k-pocitaci-mac-pro-stoji-12-800-kc-apple-u-nich-pritom-zapomnel-na-brzdu/sc-3-a-202693/default.aspx]Počítač vám sice ujede, ale bude u toho designově dokonalý! Jestli vám to vadí, nemáte mít křivou podlahu [/url] Myslíte si, že Gorecki zvládne nějak obhájit i tuto? *?)*
14 -1
reagují: Gorecki, SteKi, AndyKaufman
reagovat
Díky za radu, musel jsem poslat mail. :)
746776
Díky za radu, musel jsem poslat mail. *:)*
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Je pravda, že sem to nijak extra nezkoumal.
Sety ale příležitostně mají (nebo aspoň mívali), Onkyo není úplně lowend značka a obchody to nebudou mít imo skladem (jen u dodavatele).
746660
Je pravda, že sem to nijak extra nezkoumal. Sety ale příležitostně mají (nebo aspoň mívali), Onkyo není úplně lowend značka a obchody to nebudou mít imo skladem (jen u dodavatele).
746659
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tohle poslechové studio sídlí v Otrokovicích, v Praze skoro nic nemají. V Praze znám jedno vedle Žižkovské věže, ale každopádně tyhle levné sety k domácímu kinu nemá cenu po poslechovém studiu chtít, tam budou mít jen opravdové hi-fi. To spíš opravdu prostě jít do obchodu. 
746659
Tohle poslechové studio sídlí v Otrokovicích, v Praze skoro nic nemají. V Praze znám jedno vedle Žižkovské věže, ale každopádně tyhle levné sety k domácímu kinu nemá cenu po poslechovém studiu chtít, tam budou mít jen opravdové hi-fi. To spíš opravdu prostě jít do obchodu. 
746657
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
V hifi poslechovém studiu, není jich málo, tohle mi vyhodil google z Prahy. Jen je pak logicky slušnost nákup prubnout u nich...
746657
V hifi poslechovém studiu, není jich málo, [url=http://www.pphifi.cz/]tohle[/url] mi vyhodil google z Prahy. Jen je pak logicky slušnost nákup prubnout u nich...
0 0
reagují: HAL
reagovat
Ahoj, nemáte tip, kde by si šlo reálně poslechnout Onkyo HT-S5915

Uplně se mi nechte obepisovat všechny eshopy, co to nabízejí...
746640
Ahoj, nemáte tip, kde by si šlo reálně poslechnout [url=https://avmania.zive.cz/onkyo-ht-s5915-kompletni-dostupne-domaci-kino-se-skutecnym-zvukem-dolby-atmos-512]Onkyo HT-S5915[/url] ?  Uplně se mi nechte obepisovat všechny eshopy, co to nabízejí...
0 0
reagovat
reaguje na: Xyrus
Na youtube je nekonečne videí, kde to testujú 24 hodín, dni, týždne a dokonca rok v kuse. V skratke, ako bežný uživatel sa nemáš čoho báť. A aj keby sa nejaké miesta mali tendenciu vypaľovať, tak tá telka si to opraví sama. 
746405
Na youtube je nekonečne videí, kde to testujú 24 hodín, dni, týždne a dokonca rok v kuse. V skratke, ako bežný uživatel sa nemáš čoho báť. A aj keby sa nejaké miesta mali tendenciu vypaľovať, tak tá telka si to opraví sama. 
746400
1 0
reagovat
Měl bych se jako běžný uživatel bát u OLEDU burn-inu? Když už bych si koupil takovou televizi tak chci, aby mi několik let vydržela. 
746400
Měl bych se jako běžný uživatel bát u OLEDU burn-inu? Když už bych si koupil takovou televizi tak chci, aby mi několik let vydržela. 
0 0
reagují: SteKi
reagovat
Je to geniální televize. Vzal jsem si ji na Alze na Třetinky, protože jinak by to naráz byla na telku fakt docela raketa. 
746381
Je to geniální televize. Vzal jsem si ji na Alze na Třetinky, protože jinak by to naráz byla na telku fakt docela raketa. 
2 0
reagovat
reaguje na: Exactly
Tak C10 by sa mala začať predávať tradične niekedy v apríli. Tak možno bude niekto dopredávať zásoby c9. Ale už moc veľké zľavy nečakaj. Čo som to sledoval minulý rok, tak cena klesne pred koncom roka a potom sa už len čaká zase na nový model. Počkaj keď tak možno ešte mesiac a uvidíš. 
746378
Tak C10 by sa mala začať predávať tradične niekedy v apríli. Tak možno bude niekto dopredávať zásoby c9. Ale už moc veľké zľavy nečakaj. Čo som to sledoval minulý rok, tak cena klesne pred koncom roka a potom sa už len čaká zase na nový model. Počkaj keď tak možno ešte mesiac a uvidíš. 
746376
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Tahle mě stála 28k.:(
A jak jsem si to tu tak prolezl, tak jsem zaháknutej na tu LG C9 sakra.
Akorát je to strašná pálka furt no.

Neběhá tu nějakej insider od fochu, co by mi řekl, že krapet ještě zlevní?:D?)
746376
Tahle mě stála 28k.*:(* A jak jsem si to tu tak prolezl, tak jsem zaháknutej na tu LG C9 sakra. Akorát je to strašná pálka furt no. Neběhá tu nějakej insider od fochu, co by mi řekl, že krapet ještě zlevní?*:D**?)*
746375
1 0
reagovat
:D :+
Mne takto ušli nervy pri remastrovanom Crashovi. Keď som na 70 krát neprešiel ten level na moste (kto hral presne vie o čom hovorím) tak som gamepad položil na zem s odhodlaním, že ho rozbijem na sračky. Gamepad to vydržal, moja ruka nie. 
Ale keby som si takto odpálil telku tak sa zabijem. :D
746375
*:D* *:+* Mne takto ušli nervy pri remastrovanom Crashovi. Keď som na 70 krát neprešiel ten level na moste (kto hral presne vie o čom hovorím) tak som gamepad položil na zem s odhodlaním, že ho rozbijem na sračky. Gamepad to vydržal, moja ruka nie.  Ale keby som si takto odpálil telku tak sa zabijem. *:D*
746373
2 0
reagují: Exactly
reagovat
reaguje na: SteKi
Final boss v BROFORCE.
Po asi 100tým pokusu ho s kámošema složit mi trochu ujely nervy...:D
Akorát těch panáků bylo trochu víc a ten grip v ruce nebyl tak silnej a gamepad vyletěl naproti 55" :(:D

Nešlo nic.
A teď mi nejde ani ta TV. 
746373
Final boss v BROFORCE. Po asi 100tým pokusu ho s kámošema složit mi trochu ujely nervy...*:D* Akorát těch panáků bylo trochu víc a ten grip v ruce nebyl tak silnej a gamepad vyletěl naproti 55" *:(**:D* Nešlo nic. A teď mi nejde ani ta TV. 
746367
2 0
reagovat
Prepáč, ale musím to vedieť. Ako sa ti to podarilo? :D
746367
Prepáč, ale musím to vedieť. Ako sa ti to podarilo? *:D*
746366
1 0
reagují: Exactly
reagovat

Samsung TV 55" UHD

Tak se mi povedlo rozflákat ovladačem TV. :(:D
Pěknej prasklej důlek spolu s pár černými pruhy no. Nekoukatelný.
Záruka mi vypršela tak před 3 týdny, ale tohle bych asi stejně neobkecal.

Spíš dotaz, jestli je šance ji aspoň za pár drobných někomu střelit na náhradní díly?

Díky za info.
746366
Tak se mi povedlo rozflákat ovladačem TV. *:(**:D* Pěknej prasklej důlek spolu s pár černými pruhy no. Nekoukatelný. Záruka mi vypršela tak před 3 týdny, ale tohle bych asi stejně neobkecal. Spíš dotaz, jestli je šance ji aspoň za pár drobných někomu střelit na náhradní díly? Díky za info.
Samsung TV 55" UHD
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se