Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 1981 - 2000 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
kdyby sis koupil Xiaomi soundbar, mel bys po problemu, protoze ten je matnej :D
786380
kdyby sis koupil Xiaomi soundbar, mel bys po problemu, protoze ten je matnej *:D*
786378
7 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: TedGeorge
nevermind, vidim v parametrech hloubku 25cm, verim jim

Update STEKI - dik

Zatim pojedu bez Soundbaru, sem zvyklej konzumovat vsechno pres sluchatka
786379
nevermind, vidim v parametrech hloubku 25cm, verim jim Update STEKI - dik Zatim pojedu bez Soundbaru, sem zvyklej konzumovat vsechno pres sluchatka
786377
1 0
reagovat
26cm. Ale tak rátaj s tým, že možno pred to ešte niekedy dáš soundbar? 

Inak ja som teraz kúpil tento link a je moc vysoký. trocha mi zasahuje do obrazu, čo by nebol až taký problém, ale strašne sa sa z neho odráža svetlo a hlavne titulky. Musím teraz telku zavesiť na stenu ?)
786378
26cm. Ale tak rátaj s tým, že možno pred to ešte niekedy dáš soundbar?  Inak ja som teraz kúpil tento https://www.lgshop.sk/lg-sn10y a je moc vysoký. trocha mi zasahuje do obrazu, čo by nebol až taký problém, ale strašne sa sa z neho odráža svetlo a hlavne titulky. Musím teraz telku zavesiť na stenu *?)*
786377
1 0
reagují: xxendxx
reagovat
reaguje na: SteKi
Nezmerite mi prosim nekdo, kolik centimetru ma komplet sirku s tou spodni podlozkosrackou?

Ja jenom, ze bych jim jeste zavolal, at ten stolek nedelaji prilis hlubokej... :(

Obrazek 5/18 na Alze...
786377
Nezmerite mi prosim nekdo, kolik centimetru ma komplet sirku s tou spodni podlozkosrackou? Ja jenom, ze bych jim jeste zavolal, at ten stolek nedelaji prilis hlubokej... :( Obrazek 5/18 na Alze...
786376
1 0
reagují: TedGeorge, SteKi
reagovat
Dobre tak ja to tu napíšem zase, už tu tie LG máme asi všetci, nemal by si trhať partiu :)) link neni o čom 
btw. keby som mohol vrátiť čas, tak si kúpim 77 palcov. bez srandy
786376
Dobre tak ja to tu napíšem zase, už tu tie LG máme asi všetci, nemal by si trhať partiu *:))* https://www.alza.cz/65-lg-oled65cx3la-d5861787.htm neni o čom  btw. keby som mohol vrátiť čas, tak si kúpim 77 palcov. bez srandy
786372
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
A doprdele, oni tam maji cashback 10 000... link

Ne, 65 palcu, konecna...
786375
A doprdele, oni tam maji cashback 10 000... https://www.alza.cz/77-lg-oled77cx-d6343845.htm Ne, 65 palcu, konecna...
2 0
reagovat
IMHO je daleko lepší řešení tv s vlastním systémem a k tomu střídat krabičky, Xiaomi box, Shield, MECOOL a tady ty blbosti....
786374
IMHO je daleko lepší řešení tv s vlastním systémem a k tomu střídat krabičky, Xiaomi box, Shield, MECOOL a tady ty blbosti....
2 0
reagovat
Cize kdyz se neco posere, sved to na truhlare :+

Ale jinak jejich argumenty sedi. Tv je zde "ekvivalent" herni konzole VS PC, nebo BD prehravac VS PC mechanika... nechces u toho vecer maturovat ale jen prcnout sebou na gauc, zmacknou dva tlacitka a cumet. Coz 65 splni bohate. Kamos na vanoce koupil levnejsi projektor a platnem do panelaku... a platno uz slo do sveta, projektor je ve skrini. Ty obstrukce nejsou user friendly ani cypa...

Ja tohle resim taky, ale jelikoz to bude fakt separe mistnost, tak k tomu i jinak pristupujes koncepcne (i kdyz tezke heblo do stropu asi nee). Cize tam s temi "problemy" pocitas...
786373
Cize kdyz se neco posere, sved to na truhlare *:+* Ale jinak jejich argumenty sedi. Tv je zde "ekvivalent" herni konzole VS PC, nebo BD prehravac VS PC mechanika... nechces u toho vecer maturovat ale jen prcnout sebou na gauc, zmacknou dva tlacitka a cumet. Coz 65 splni bohate. Kamos na vanoce koupil levnejsi projektor a platnem do panelaku... a platno uz slo do sveta, projektor je ve skrini. Ty obstrukce nejsou user friendly ani cypa... Ja tohle resim taky, ale jelikoz to bude fakt separe mistnost, tak k tomu i jinak pristupujes koncepcne (i kdyz tezke heblo do stropu asi nee). Cize tam s temi "problemy" pocitas...
786364
2 0
reagovat
Jak teda s tou telkou - ma cenu i tech 58 za Sony (vic bych tedka asi nedal), nebo je to uplne zbytecny a mam koupit nejakou o 13 levnejsi LG? link
786372
Jak teda s tou telkou - ma cenu i tech 58 za Sony (vic bych tedka asi nedal), nebo je to uplne zbytecny a mam koupit nejakou o 13 levnejsi LG? https://www.alza.cz/oled-televize/18857545.htm#f&cst=null&cud=0&pg=1&prod=&par445=1651--1651
1 0
reagují: SteKi
reagovat
Ja uz plex nestihajici 4k vubec neresim a mam to vsechno nahazeny na par techto discich...

Myslím, že PLEX nemá problém s 4K jako takovým, ale s HDR. Každopádně s přehráváním z externích zdrojů bych si dal bacha, já takhle narazil u toho zremasterovanýho LOTRa, kde mě vypekl debilní Samsungovej video player, kterej prostě neumí zobrazit embedded titulky. Hroznej voser; prej SmartTV...

Jestli LG jede na Androidu, vůbec bych neváhal. Tizen je zlo.
786370
[i]Ja uz plex nestihajici 4k vubec neresim a mam to vsechno nahazeny na par techto discich... [/i]Myslím, že PLEX nemá problém s 4K jako takovým, ale s HDR. Každopádně s přehráváním z externích zdrojů bych si dal bacha, já takhle narazil u toho zremasterovanýho LOTRa, kde mě vypekl debilní Samsungovej video player, kterej prostě neumí zobrazit embedded titulky. Hroznej voser; prej SmartTV... Jestli LG jede na Androidu, vůbec bych neváhal. Tizen je zlo.
786353
1 -1
reagovat
Tak to je pak v pohode.;)
786369
Tak to je pak v pohode.*;)*
786366
2 0
reagovat
reaguje na: okkac
Pozdě :D

Ne, já bych chtěl za pár let jinam - do většího. Docela se teď daří, tak už to bude případně tam. Tady bych nechtěl zkejsnout 5 let a řešit příliš levnou a lákavou 80 palcovou oled telku. Ona ta místnost navíc není moc velká, takže teďka zpětně (když jsem tam půl hodiny po naší diskuzi okouněl) přiznávám, že s pracovním stolem v jednom rohu bude těch 65 palců ideál.
786366
Pozdě :D Ne, já bych chtěl za pár let jinam - do většího. Docela se teď daří, tak už to bude případně tam. Tady bych nechtěl zkejsnout 5 let a řešit příliš levnou a lákavou 80 palcovou oled telku. Ona ta místnost navíc není moc velká, takže teďka zpětně (když jsem tam půl hodiny po naší diskuzi okouněl) přiznávám, že s pracovním stolem v jednom rohu bude těch 65 palců ideál.
786365
1 0
reagují: okkac
reagovat
Hele, pokud mas misto, tak at ti ho udelaji vetsi na sirku 77 palcove do budoucna. Ja mam TV stolek a 65 je tam akorat na sirku a bohuzel hned na obou stranach mam skrine a pak od kazde skrine je cca 25 cm ke zdi a tam mam na podstavcich predni repraky 5.1., takze v podstate ta stena v obyvaku je vyplnena v cele siri.

Ta 65 co mam necely rok se mi uz zda mala, ale nekolik let samozrejme bude. Pokud  za nekolik let bude 77 uz cenove na urovni  65 ted nebo mene, tak uz bych musel resit to, ze bych musel posunou skrine vice ke stenam a timpadem zrusit podstavce s repraky a repraky vyresit jinak. Dale by to udelalo velkou mezeru mezi TV stolkem a skrinemi vedle a musel bych jeste zvedat policku ktera je nad TV.

Tedy, kdyz mas tu sanci tak si ten prostor pro TV planuj uz na 77 alespon.
786365
Hele, pokud mas misto, tak at ti ho udelaji vetsi na sirku 77 palcove do budoucna. Ja mam TV stolek a 65 je tam akorat na sirku a bohuzel hned na obou stranach mam skrine a pak od kazde skrine je cca 25 cm ke zdi a tam mam na podstavcich predni repraky 5.1., takze v podstate ta stena v obyvaku je vyplnena v cele siri. Ta 65 co mam necely rok se mi uz zda mala, ale nekolik let samozrejme bude. Pokud  za nekolik let bude 77 uz cenove na urovni  65 ted nebo mene, tak uz bych musel resit to, ze bych musel posunou skrine vice ke stenam a timpadem zrusit podstavce s repraky a repraky vyresit jinak. Dale by to udelalo velkou mezeru mezi TV stolkem a skrinemi vedle a musel bych jeste zvedat policku ktera je nad TV. Tedy, kdyz mas tu sanci tak si ten prostor pro TV planuj uz na 77 alespon.
786364
2 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Hrát nebudu nikdy, nemám a nebudu na to mít čas :)

Každopádně vy ani nevíte, jakej na mě máte vliv.

Teďka tam přišli na návštěvu truhláři a rovnou sem jim řekl, že k těm skříním a poličkám mi udělají i televizní stolek. Zeptal sem se, jestli potřebujou vědět rozměry televize -  řekli že ne, ať jim jenom řeknu úhlopříčku (65) a vejšku v jaký tu telku chci. Takže už není cesty zpět, na základě dnešní intervence Karlose a Gonziho se právě začal vyrábět televizní stolek :D

Teďka ještě vybrat správnou 65 palcovou OLED telku a modlit se, aby ti truhláři vyrobili dobrej stolek. Ale dobrý, řešil sem to akorát, nábytek bude na míru, hezká barva, všechno jednotný.

Pak vám udělám fotky :)
786364
Hrát nebudu nikdy, nemám a nebudu na to mít čas :) Každopádně vy ani nevíte, jakej na mě máte vliv. Teďka tam přišli na návštěvu truhláři a rovnou sem jim řekl, že k těm skříním a poličkám mi udělají i televizní stolek. Zeptal sem se, jestli potřebujou vědět rozměry televize -  řekli že ne, ať jim jenom řeknu úhlopříčku (65) a vejšku v jaký tu telku chci. Takže už není cesty zpět, na základě dnešní intervence Karlose a Gonziho se právě začal vyrábět televizní stolek :D Teďka ještě vybrat správnou 65 palcovou OLED telku a modlit se, aby ti truhláři vyrobili dobrej stolek. Ale dobrý, řešil sem to akorát, nábytek bude na míru, hezká barva, všechno jednotný. Pak vám udělám fotky :)
786359
11 0
reagují: t_gon, okkac
reagovat
Ted je jako v tom vtipu o chlápkovi, co jde manželce koupit vložky a odchází s rybářskou lodí. :)
786361
Ted je jako v tom vtipu o chlápkovi, co jde manželce koupit vložky a odchází s rybářskou lodí. :)
2 0
reagovat
Takhle budeš na té telce i hrát? Protože pak je LG určitě nejlepší, protože je to v podstatě obří OLED monitor s G-Sync atd. Jestli ne, tak se asi určitě dá podívat jinam. Ty OLED panely budou dost možná všechny stejný.
786359
Takhle budeš na té telce i hrát? Protože pak je LG určitě nejlepší, protože je to v podstatě obří OLED monitor s G-Sync atd. Jestli ne, tak se asi určitě dá podívat jinam. Ty OLED panely budou dost možná všechny stejný.
786358
2 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Ja mam kolem sebe zase lidi, kteri tvrdi, ze kdyz uz telku - rozhodne nic jinyho nez Sony.

Tohle by za ten priplatek nestalo? link
786358
Ja mam kolem sebe zase lidi, kteri tvrdi, ze kdyz uz telku - rozhodne nic jinyho nez Sony. Tohle by za ten priplatek nestalo? https://www.alza.cz/65-sony-bravia-oled-kd-65a8-d5822957.htm
786357
1 0
reagují: KARLOS, Godlike
reagovat
Mám Bose 700, což je obdoba a je to okamžitě spárovaný a pamatuje si je to. Fakt go LG OLED a nic jinýho. Je to nejlepší kus techniky, co vlastním. Jediný, co mě štve, že nemám 65", ale na to prostě v té době nebyly finance.:D

EDIT: Soundbar bych do budoucna taky rád pořešil. Kamarád si k ní koupil ten největší od Bose a paráda. Ale já bych asi raději Sonos.
786357
Mám Bose 700, což je obdoba a je to okamžitě spárovaný a pamatuje si je to. Fakt go LG OLED a nic jinýho. Je to nejlepší kus techniky, co vlastním. Jediný, co mě štve, že nemám 65", ale na to prostě v té době nebyly finance.*:D* EDIT: Soundbar bych do budoucna taky rád pořešil. Kamarád si k ní koupil ten největší od Bose a paráda. Ale já bych asi raději Sonos.
786353
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Ono by mozna do budoucna byl dobrej napad zkusit pod to prdnout i nejakej malej soundbar. To bych mozna mohl objednat jako prvni.
786356
Ono by mozna do budoucna byl dobrej napad zkusit pod to prdnout i nejakej malej soundbar. To bych mozna mohl objednat jako prvni.
786354
2 0
reagovat
imo ano :))
786354
imo ano *:))*
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se