reagovat
|
Diskuzní fórum BITVY
příspěvky 11341 - 11360
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 567
- 568
- 569
- .
- 580
- 581
reagovat
|
Tak po reseni shury bude novinka za chvilku skrz TVZone... sorry za zmateni narodu. Nicmene to co jsem rekl plati. :)
reagovat
|
Kdo ale neskutečně zraje je Gwyneth Patrow, jak jsem jí měl kdysi za tuctovku, tak teď
reagovat
|
Memphis
Ano, není ani pořádně vidět = je nádherná. Taky se mi nejvíc líbí, když ji nevidím.
reagovat
|
Memphis
Nevím no... Fotka pěkná, ale v pozdějších sezónách přátel na mě fakt působila silně asexuálně.
reagovat
|
Tak jsem si Jeri Ryan musel googlit, protože ta fotka tady v bitvě je úplně zřitě, a musím říct jakože hodně dobrý
P.S.: Pár fotek u buchet přímo křičí o update.
P.S.: Pár fotek u buchet přímo křičí o update.
reagovat
|
Memphis
Jeri Ryan je tuším milfka per excellence, Helena Bonham Carter je ústřel...
U Courteney by se mohlo spekulovat, ale poslední roky se mi teda vůbec nelíbí, Lisa Kudrow není sexy a nikdy nebyla sexy.
U Courteney by se mohlo spekulovat, ale poslední roky se mi teda vůbec nelíbí, Lisa Kudrow není sexy a nikdy nebyla sexy.
reagovat
|
Ted
Jeri Ryan? Helena Bonham Carter?
Ok, beru, ale je podle mě trochu škoda, že se tohle striktně omezuje na současnost. Přecejen od Přátel uplynulo jenom deset let.
Ok, beru, ale je podle mě trochu škoda, že se tohle striktně omezuje na současnost. Přecejen od Přátel uplynulo jenom deset let.
reagovat
|
Memphis
Když Courteney tak za Cougar Town, když Cougar Town, tak Busy Philipps.
reagovat
|
TOP Diskuze
114Gladiátor 2: Recenze 131Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 26Víkendový výplach #795 o Arcane a Star Wars 26Jak vycvičit draka: Teaser 24Nový Predátor se blíží. A slibuje hodně zajímavého hrdinu 19Kevin Smith chystá druhé Dogma 23Předražené Red One s Rockem prodělá miliardy korun. Gladiátor 2 se rozjel ve světě 17První reakce: Čarodějka je magickou podívanou, hlásí naprosto nadšené recenze 13Minecraft film: Trailer 12VIDEO: Lovec Kraven slibuje fyzický eRkový akční nářez