Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 11101 - 11120 Napsat příspěvek
Helena Bonham Carter tam vytváří nebezpečnej precedent, a když člověk vidí ty zástupy milfek, který se tam nedostali, tak je i nasírací. To souhlas.

Trochu mě mrzí, že ste neudělali nějakej speciál "Buchty za vysvědčení". Na dnešek by se i něco takovýho hodilo. Filmů s kočkama ze školních lavic je plno :)

Což mě napadlo, že bych mohl zmínit Julianne Hough, která hraje v remakeu Footloose :D Hele ideální případ. Sexy as hell, léto tam je, škola tam je, v bitvě do teď není... Že ty si ten Footloose ještě neviděl a nemáš jí rád kvůli nějaké jiné její aktivitě?
600432
Helena Bonham Carter tam vytváří nebezpečnej precedent, a když člověk vidí ty zástupy milfek, který se tam nedostali, tak je i nasírací. To souhlas. Trochu mě mrzí, že ste neudělali nějakej speciál "Buchty za vysvědčení". Na dnešek by se i něco takovýho hodilo. Filmů s kočkama ze školních lavic je plno :) Což mě napadlo, že bych mohl zmínit Julianne Hough, která hraje v remakeu Footloose *:D* Hele ideální případ. Sexy as hell, léto tam je, škola tam je, v bitvě do teď není... Že ty si ten Footloose ještě neviděl a nemáš jí rád kvůli nějaké jiné její aktivitě?
0 0
reagovat
Julianne Moore ftw.
600431
Julianne Moore ftw.
0 0
reagovat
Jessica Alba. Tu mám spojenou s létem kvůli Into the Blue. A chci trochu té světské slávy, jasný?

A když už přidáváte do buchet, mohli byste taky pár "buchet" odebrat. Třeba Helena Bonham Carter, Julianne Moore, Beyonce či Michelle Rodriguez. Upřímně, kdo tyhle považuje za buchty mi přijde nebezpečnej.
600430
Jessica Alba. Tu mám spojenou s létem kvůli Into the Blue. A chci trochu té světské slávy, jasný? A když už přidáváte do buchet, mohli byste taky pár "buchet" odebrat. Třeba Helena Bonham Carter, Julianne Moore, Beyonce či Michelle Rodriguez. Upřímně, kdo tyhle považuje za buchty mi přijde nebezpečnej.
0 0
reagovat
s letem jako létem nebo s letadýlkama?
600429
s letem jako létem nebo s letadýlkama?
0 0
reagovat

imf

Zrovna ta Julianne hrála ve vyloženě letním remakeu Footloose a líbila se mi tam. Jinak jí skoro neznám.

A fakt je to takhle narychlo Mission Impossible. Aniž bych v rychlosti kontroloval, jestli jsou už v bitvě, tak střelím třeba...

Felicity Jones
Ellie Kemper
Alison Becker
Emmy Rossum (Kabriolet, léto, zabíjení, sex v Beautiful Creatures)
Berenice Marlohe (Ta byla v Bondovi víc hot jak to nejteplejší léto)
Emily VanCamp
Saffron Burrows - Málo milfek v Bitvě, propašovat bys jí tam mohl i třeba kvůli scéně v Bank Jobu...
Maria Bello - History of violence !!! :o

Jo, a proč neprolomit zrovna tady tabu a nepřihodit třeba nějakou Češku. Taková Eva Josefíková tu Bitvu Buchet nervózně kontroluje určitě každej den :D

Případné jiné spojení s létem jistě najdeš :D
600428
Zrovna ta Julianne hrála ve vyloženě letním remakeu Footloose a líbila se mi tam. Jinak jí skoro neznám. A fakt je to takhle narychlo Mission Impossible. Aniž bych v rychlosti kontroloval, jestli jsou už v bitvě, tak střelím třeba... [b]Felicity Jones[/b] [b]Ellie Kemper[/b] [b]Alison Becker[/b] [b]Emmy Rossum[/b] (Kabriolet, léto, zabíjení, sex v Beautiful Creatures) [b]Berenice Marlohe[/b] (Ta byla v Bondovi víc hot jak to nejteplejší léto) [b]Emily VanCamp[/b] [b]Saffron Burrows[/b] - Málo milfek v Bitvě, propašovat bys jí tam mohl i třeba kvůli scéně v Bank Jobu... [b]Maria Bello[/b] - History of violence !!! *:o* Jo, a proč neprolomit zrovna tady tabu a nepřihodit třeba nějakou Češku. Taková Eva Josefíková tu Bitvu Buchet nervózně kontroluje určitě každej den :D Případné jiné spojení s létem jistě najdeš :D
imf
0 0
reagovat

TedGeorge

To je ale HH (hrozna husa). Kazdopadne budu tak cca za tri hodinky psat dalsi Buchty na stredu a nejak mi dosla inspirace. Takze kdyz sem nasazite herecky, ktere mate nejak spojene s letem, a NEJSOU doposud v Bitve buchet, tak mate sanci. U kazdeho vybraneho jmena bude dany uzivatel pochvalen. Co byste neudelali pro trochu te svetske slavy, ne? :)

Samozrejme porad plati, ze ji musim znat nejen ja, ale alespon od videni i dalsi clen redakce, coz samozrejme znamena, ze mission just got impossible. 8)
600427
To je ale HH (hrozna husa). Kazdopadne budu tak cca za tri hodinky psat dalsi Buchty na stredu a nejak mi dosla inspirace. Takze kdyz sem nasazite herecky, ktere mate nejak spojene s letem, a NEJSOU doposud v Bitve buchet, tak mate sanci. U kazdeho vybraneho jmena bude dany uzivatel pochvalen. Co byste neudelali pro trochu te svetske slavy, ne? :) Samozrejme porad plati, ze ji musim znat nejen ja, ale alespon od videni i dalsi clen redakce, coz samozrejme znamena, ze mission just got impossible. *8)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Julianne Hough
600423
Julianne Hough
0 0
reagovat
Keep them coming.. a nekdo mi reknete z ceho to je :)
600287
Keep them coming.. a nekdo mi reknete z ceho to je :)
0 0
reagovat

Vincent

Tu máš ďalšiu link
600286
Tu máš ďalšiu http://1.bp.blogspot.com/-3L_ueH1Jwc0/UY6486ybajI/AAAAAAAAF_8/95IXsVKrLfs/s1600/Jenna+Louise+Coleman3.png
Vincent
0 0
reagovat
To se ptej verbsta...
600284
To se ptej verbsta...
0 0
reagovat
Memphis: Tak odkud je ta fotka? :)
600283
Memphis: Tak odkud je ta fotka? :)
0 0
reagovat
Doctor who? (pun intended). :)
600271
Doctor who? (pun intended). *:)*
0 0
reagovat

Vincent

Všichni doufáme, že v tý příští... :D
600267
Všichni doufáme, že v tý příští... *:D*
Vincent
0 0
reagovat
V jake epizode se takhle obleka? Na to kouknu a uvidim jestli se mi ten serial libi :)
600262
V jake epizode se takhle obleka? Na to kouknu a uvidim jestli se mi ten serial libi :)
0 0
reagovat
verbst: Nesleduju :)
600261
verbst: Nesleduju :)
0 0
reagovat
ten serial sleduje vseho vsudy 5 lidi, smir se s tim :D
600260
ten serial sleduje vseho vsudy 5 lidi, smir se s tim :D
0 0
reagovat

Vincent

Ty nesleduješ Doctora Who? :o :D
600255
Ty nesleduješ Doctora Who? *:o* *:D*
Vincent
0 0
reagovat
verbst: Ja jsem ji teda vubec neznal, ale po te tvoji fotce ma moji pozornost :)
600253
verbst: Ja jsem ji teda vubec neznal, ale po te tvoji fotce ma moji pozornost :)
0 0
reagovat
:o:+
600200
*:o**:+*
0 0
reagovat
Komu, že se to tu líbila ta Jenna-Louise Coleman? :))
600187
Komu, že se to tu líbila ta [link="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=516517231736306&set=a.414413855279978.99986.276710412383657&type=1&relevant_count=1&ref=nf"]Jenna-Louise Coleman[/link]? *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se