Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 11001 - 11020 Napsat příspěvek

Rebecca Mader

Tu tvář znáte každej, akorát to jméno dost možná ne. Naposledy se mám pocit mihla v Iron Manovi 3...

Tady je kongeniální flirtovací interview u Craiga Fergusona... link
Craig: "I have always loved the english girls. I have very much enjoyed doing to them what the ancestors did to my country.
601379
Tu tvář znáte každej, akorát to jméno dost možná ne. Naposledy se mám pocit mihla v Iron Manovi 3... Tady je kongeniální flirtovací interview u Craiga Fergusona... http://www.youtube.com/watch?v=uQNZWpj8Q8Y Craig: "I have always loved the english girls. I have very much enjoyed doing to them what the ancestors did to my country.
Rebecca Mader
0 0
reagovat

verbst

Dr. Why ? Dr. What ? Dr. Phill ?
601289
Dr. Why ? Dr. What ? Dr. Phill ?
verbst
0 0
reagovat
Nope, nic jako Dr. Who neznám... 8):D
601287
Nope, nic jako Dr. Who neznám... *8)**:D*
0 0
reagovat
link podaří se mi nasrat všechny kdo sledují Dr.Who ?
601265
[link="http://www.imdb.com/media/rm1238293248/nm2394794"]link[/link] podaří se mi nasrat všechny kdo sledují Dr.Who ?
0 0
reagovat
8)?):D
601146
*8)**?)**:D*
0 0
reagovat
Musím ti uznale poklepat na rameno a říct, že v posedlosti Donnou si mě dohnal a předehnal. I když v tom videu hraje ten sympatickej zrzavej čumáček, tak se na to fakt koukat nebudu. Je to o ženskejch šminkách, kurva už. :-
601144
Musím ti uznale poklepat na rameno a říct, že v posedlosti Donnou si mě dohnal a předehnal. I když v tom videu hraje ten sympatickej zrzavej čumáček, tak se na to fakt koukat nebudu. Je to o ženskejch šminkách, kurva už. *:-*
0 0
reagovat
Vážně nevím, proč jsem se na to koukal. :D Aha, počkat. Vím. Kvůli ní 8)
Prosím, prosím, co mám(e) udělat, aby byla v bitvě? :D:D:D
601143
Vážně nevím, proč jsem se na to koukal. *:D* Aha, počkat. Vím. [link="https://www.facebook.com/photo.php?v=148429168686719"]Kvůli ní[/link] *8)* Prosím, prosím, co mám(e) udělat, aby byla v bitvě? *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
girls? Veep? Homeland? Parsons? Mayim Bialik ? kresleny krom southparku vubec nema cenu komentovat. To si delaj prdel? uz tam chybi jen ten tlustej traged z modern family.
601140
girls? Veep? Homeland? Parsons? Mayim Bialik ? kresleny krom southparku vubec nema cenu komentovat. To si delaj prdel? uz tam chybi jen ten tlustej traged z modern family.
0 0
reagovat

Emmy

Tak co říkáte na nominace ... komu to přejete nejvíc ? Za support drama teda fandím Emílii 8)

add Cobie: nevím co řešíte Einsteini, je tam prostě hodně možností, chce to čas a klikat - je to matematicky nevyhnutelné, že po každém novém imfovém přidání hereček bude čas potřebný na srovnání žebříčku se bude exponenciálně zvyšovat.
601141
Tak co říkáte na nominace ... komu to přejete nejvíc ? Za support drama teda fandím Emílii *8)* add Cobie: nevím co řešíte Einsteini, je tam prostě hodně možností, chce to čas a klikat - je to matematicky nevyhnutelné, že po každém novém imfovém přidání hereček bude čas potřebný na srovnání žebříčku se bude exponenciálně zvyšovat.
Emmy
0 0
reagovat

Výsledky obou bitev

Teda ne že by sem do diskuzí chodili kdovíjací Einsteini s vkusem na úrovni (mne nevyjímaje), ale občas si říkam co musí hlasovat za lidi do obou bitev, to bych brečel, fakt... :o
601137
Teda ne že by sem do diskuzí chodili kdovíjací Einsteini s vkusem na úrovni (mne nevyjímaje), ale občas si říkam co musí hlasovat za lidi do obou bitev, to bych brečel, fakt... *:o*
Výsledky obou bitev
0 0
reagovat

Cobie

Tak to je prdel dne.
601133
Tak to je prdel dne.
Cobie
0 0
reagovat

departed

určitě to myslel tak, že ta fotka má být od spoda 8)
601118
určitě to myslel tak, že ta fotka má být od spoda *8)*
departed
0 0
reagovat
Nereagovat, nereagovat, nereagovat... jen to vydrž, to zvládneš.
601111
Nereagovat, nereagovat, nereagovat... jen to vydrž, to zvládneš.
0 0
reagovat
to jo, ale od spoda...
601110
to jo, ale od spoda...
0 0
reagovat
Na prvním má být Yvonne. (:
601109
Na prvním má být Yvonne. (:
0 0
reagovat
Jo, je to pekna holka, ale na prvni misto opravdu nepatri :)
601093
Jo, je to pekna holka, ale na prvni misto opravdu nepatri *:)*
0 0
reagovat
601092
http://www.youtube.com/watch?v=GCBiEIb2asQ
0 0
reagovat
To musí bejt nějakej bug... Vždyť je ... no, ne úplně hrozná, ale rozhodně ani TOP20 8)
601091
To musí bejt nějakej bug... Vždyť je ... no, ne úplně hrozná, ale rozhodně ani TOP20 *8)*
0 0
reagovat
Cobie na prvnim miste? :o
601090
Cobie na prvnim miste? *:o*
0 0
reagovat
Je tam někde Abigail Spencer? Páč já ji tam chci.
Jo, a ještě Sarah Rafferty.
:D8)
601082
Je tam někde Abigail Spencer? Páč já ji tam chci. Jo, a ještě Sarah Rafferty. *:D**8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se