Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 10981 - 11000 Napsat příspěvek

TedGeorge

CADY! :+
602436
CADY! *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Ta by mohla :+
602429
Ta by [link="http://collider.com/wp-content/uploads/cassidy-freeman-image.jpg"]mohla[/link] *:+*
0 0
reagovat
Ani foxy Cassidy Freeman neprojde? :o?)8):))
602428
Ani foxy Cassidy Freeman neprojde? *:o**?)**8)**:))*
0 0
reagovat
Ostatne to video z linku je postnuty pred dvema lety a jednim mesicem. Ted ma cerny puntik. :)
602390
Ostatne to video z linku je postnuty pred dvema lety a jednim mesicem. Ted ma cerny puntik. *:)*
0 0
reagovat
Výplach číslo... tak 101 :))
602377
Výplach číslo... tak 101 *:))*
0 0
reagovat
Sledujte, jak Allison Brie sundá podprsenku Gillian Jacobs. link
602372
Sledujte, jak Allison Brie sundá podprsenku Gillian Jacobs. http://www.dailymotion.com/video/x109mpb_alison-brie-and-gillian-jacobs-get-kinky-behind-the-scenes-gq_lifestyle
0 0
reagovat
Tetička Beru.
602261
Tetička Beru.
0 0
reagovat
Co to je?
602260
Co to je?
0 0
reagovat

vebst

jj
602262
jj
vebst
0 0
reagovat

TedGeorge

602258
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20071025005644/starwars/images/6/60/Young_Owen_and_Beru.jpg ?
TedGeorge
0 0
reagovat
Herečka, která hraje adoptivní matku Luka Skywalkera na úplném konci epizody 3.
602254
Herečka, která hraje adoptivní matku Luka Skywalkera na úplném konci epizody 3.
0 0
reagovat
Myslim, ze je jen otazka casu kdy si to s Donem rozdaji :) Btw ono taky v Newsroom neni moc na co koukat krome Olivie ;)
601776
Myslim, ze je jen otazka casu kdy si to s Donem rozdaji :) Btw ono taky v Newsroom neni moc na co koukat krome Olivie ;)
0 0
reagovat

Vincent

Souhlasím, většinu první řady mi přišla protivná, ale ve druhý je podle mě výborná.
Podle mě jí hodně svědčí ty interakce s Donem, tam ta "chemistry" prostě je. Jak už sem několikrát psal. Pokud na něčem Newsroom v první sérii strašně tratil, tak to bylo několik postav, mezi kterejma ta emoční rovina nefungovala tak, jak měla. Já takhle skoro odepsal Jima a právě Sloane. Ve druhý sérii (k mý radosti), se to zatím hodně zlepšilo a ten seriál z toho neskutečně profituje.

Fakt mám z Newsroomu teďka radost, konečně ty postavy ždímou ty kongeniální Sorkinovy scénáře na maximum. Newsroom si nic jinýho nezaslouží :+
601763
Souhlasím, většinu první řady mi přišla protivná, ale ve druhý je podle mě výborná. Podle mě jí hodně svědčí ty interakce s Donem, tam ta "chemistry" prostě je. Jak už sem několikrát psal. Pokud na něčem Newsroom v první sérii strašně tratil, tak to bylo několik postav, mezi kterejma ta emoční rovina nefungovala tak, jak měla. Já takhle skoro odepsal Jima a právě Sloane. Ve druhý sérii (k mý radosti), se to zatím hodně zlepšilo a ten seriál z toho neskutečně profituje. Fakt mám z Newsroomu teďka radost, konečně ty postavy ždímou ty kongeniální Sorkinovy scénáře na maximum. Newsroom si nic jinýho nezaslouží *:+*
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

To tu říkám už od začátku Bitev :) Ale je fakt, že v nový řadě je dokonce nějak extra hot.
601762
To tu říkám už od začátku Bitev :) Ale je fakt, že v nový řadě je dokonce nějak extra hot.
Vincent
0 0
reagovat
Jak jsem v posledni dobe hodne koukal na Newsroom, tak jsem si tu Olivii Munn VELMI oblibil :)
601758
Jak jsem v posledni dobe hodne koukal na Newsroom, tak jsem si tu Olivii Munn VELMI oblibil :)
0 0
reagovat

verbst

No na tohle bych zavedl jednoduchý pravidlo - do žebříčků se budou profily zařazovat až od určitýho počtu bitev ?)

ale jako jo, já proti ní nic nemám, jedna z nej seriálovejch hereček 8)
601741
No na tohle bych zavedl jednoduchý pravidlo - do žebříčků se budou profily zařazovat až od určitýho počtu bitev *?)* ale jako jo, já proti ní nic nemám, jedna z nej seriálovejch hereček *8)*
verbst
0 0
reagovat
Ehm. Kdo, že to vede? :))8):+
601725
Ehm. Kdo, že to vede? *:))**8)**:+*
0 0
reagovat
Louisa Zissman je blbá až to bolí, a sex appealem teda podle mě taky moc neoplývá (někomu se můžou líbit prsa), ale postnout to sem musím, protože po delší době je tu zase jedno parádní Innuendo Bingo... link
601475
Louisa Zissman je blbá až to bolí, a sex appealem teda podle mě taky moc neoplývá (někomu se můžou líbit prsa), ale postnout to sem musím, protože po delší době je tu zase jedno parádní Innuendo Bingo... http://www.youtube.com/watch?v=FFtQRwyem-w
0 0
reagovat
Ona je hot? :o
601384
Ona je hot? *:o*
0 0
reagovat
To je Charlotte z LOSTů? Jako zrzka je víc hot...
601380
To je Charlotte z LOSTů? Jako zrzka je víc hot...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se