Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 10841 - 10860 Napsat příspěvek
Je plnošíthlá in a good way.
605876
Je plnošíthlá in a good way.
0 0
reagovat
Krapítek korpulentní mladá dáma.
605875
Krapítek korpulentní mladá dáma.
0 0
reagovat
Kat Dennings na premiéře Thora.
Consider your day made.
605873
[link="http://www.joblo.com/hollywood-celebrities/gossip/kat-dennings-hammers-home-the-hotness-at-the-thor-2-premiere"]Kat Dennings[/link] na premiéře [b]Thor[/b]a. Consider your day made.
0 0
reagovat

TedGeorge

:+ Já jsem si jí všiml V Bruggách kde byla taky cute. :D
605822
*:+* Já jsem si jí všiml V Bruggách kde byla taky cute. *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Thekla Reuten

Už jenom za Američana.... link
605821
Už jenom za Američana.... http://www.hotflick.net/flicks/2010_The_American/010TAM-Thekla-Reuten-002.jpg
Thekla Reuten
0 0
reagovat
:D
605627
*:D*
0 0
reagovat
Tak vypadaj holčičí nohy no...
605583
Tak vypadaj holčičí nohy no...
0 0
reagovat
komu z vás došlo už během tý svlíkací scény v Gravity, že má Sandra ty nohy z pixelů? mně to fakt praštilo do očí, jak je měla oholený, lesklý a tak celkově nelidský.
605582
komu z vás došlo už během tý svlíkací scény v Gravity, že má Sandra ty nohy z pixelů? mně to fakt praštilo do očí, jak je měla oholený, lesklý a tak celkově nelidský.
0 0
reagovat
Rozhodně jste hysterky :+
605576
Rozhodně jste hysterky *:+*
0 0
reagovat

Karlos

Sandra Bullock je v 90ti procentech filmů protivná p.... Respektuju tvůj názor, ale tady prostě seš v menšině. A v tebou zmiňovaným Proposalu teda tuplem. Ten film by byl fajn, ale ona ho vyloženě kazila a chtěl sem jí zabít celou dobu trvání.

Melissa McCarthy je téma samo o sobě. Nevím proč rozporuješ všeobecně známej fakt výjimkou, která potvrzuje ... Kolik hereček v Hollywoodu udělalo kariréru na tom, že sou tlustý a nechutný a kolik na botoxu a osobních trenérech po 40ce...
605569
Sandra Bullock je v 90ti procentech filmů protivná p.... Respektuju tvůj názor, ale tady prostě seš v menšině. A v tebou zmiňovaným Proposalu teda tuplem. Ten film by byl fajn, ale ona ho vyloženě kazila a chtěl sem jí zabít celou dobu trvání. Melissa McCarthy je téma samo o sobě. Nevím proč rozporuješ všeobecně známej fakt výjimkou, která potvrzuje ... Kolik hereček v Hollywoodu udělalo kariréru na tom, že sou tlustý a nechutný a kolik na botoxu a osobních trenérech po 40ce...
Karlos
0 0
reagovat
Měl sem v plánu postnout sem fotku Melissy McCarthy, jak zapadá do té tvé teorie o herečkách v hollywodu ona, ale... Jednak by to byl těžký hřích ji byť odkazem spojovat s Bitvou, jednak jsem nenašel jedinou alespoň trochu přijatelnou fotku!
Sandra má i ksicht relativně ok... Navíc jí to v tom krátkým sestřihu slušelo taky. A jo, ste hysterky, co se buď bezdůvodně koukáte na zhovadilosti typu Slečen, nebo ste hysterky, protože ste ty filmy neviděli, ale vadí vám, že v nich hraje...
605568
Měl sem v plánu postnout sem fotku Melissy McCarthy, jak zapadá do té tvé teorie o herečkách v hollywodu ona, ale... Jednak by to byl těžký hřích ji byť odkazem spojovat s Bitvou, jednak jsem nenašel jedinou alespoň trochu přijatelnou fotku! Sandra má i ksicht relativně ok... Navíc jí to v tom krátkým sestřihu slušelo taky. A jo, ste hysterky, co se buď bezdůvodně koukáte na zhovadilosti typu Slečen, nebo ste hysterky, protože ste ty filmy neviděli, ale vadí vám, že v nich hraje...
0 0
reagovat

Karlos

To sme se asi nepochopili. Já neříkám, že je to hnusná ženská. Na svůj věk je rozhodně hot. Ale už v okamžiku, kdy vidím její ksicht, tak mě neskutečně irituje. Možná nespočet protivnejch filmů v minulosti, nevím. Jistě na tebe nějaká jiná herečka taky tak působí.

Jo, a kdyby partnerka pracovala v Hollywoodu, tak by součástí její práce bylo vypadat v 40 ke světu. Jinak by prostě nepracovala. Představ si každej den žrát sračky, dvě hodiny cvičit, nekouřit, skoro nepít.... Ve spojení s normální prací v Česku by to nebylo k vyžití.

Gravity bylo tak geniální, že to tu vrozenou animozitu přebilo.
605566
To sme se asi nepochopili. Já neříkám, že je to hnusná ženská. Na svůj věk je rozhodně hot. Ale už v okamžiku, kdy vidím její ksicht, tak mě neskutečně irituje. Možná nespočet protivnejch filmů v minulosti, nevím. Jistě na tebe nějaká jiná herečka taky tak působí. Jo, a kdyby partnerka pracovala v Hollywoodu, tak by součástí její práce bylo vypadat v 40 ke světu. Jinak by prostě nepracovala. Představ si každej den žrát sračky, dvě hodiny cvičit, nekouřit, skoro nepít.... Ve spojení s normální prací v Česku by to nebylo k vyžití. Gravity bylo tak geniální, že to tu vrozenou animozitu přebilo.
Karlos
0 0
reagovat
Najde se vlastně někdo, krom Vy víte koho, kdo v té scéně nezaměřil plnou pozornost na Sandřiny partie od krku dolů? Aneb jak říkal Hlad v Liveku - kdyby tam byla Scarletka, celou dobu by sme čuměli na to, co stav beztíže dělá s jejím štědře naděleným dekoltem...
605567
Najde se vlastně někdo, krom Vy víte koho, kdo v té scéně nezaměřil plnou pozornost na Sandřiny partie od krku dolů? Aneb jak říkal Hlad v Liveku - kdyby tam byla Scarletka, celou dobu by sme čuměli na to, co stav beztíže dělá s jejím štědře naděleným dekoltem...
0 0
reagovat

TedGeorge

Tak to je spíše tvůj osobní problém vkusu, než její "objektivní" nehezkost, resp si nemyslím že o někom takovém: Proposal můžeš říct, že není sexy. Já bych si naopak pískal, kdyby moje partnerka vypadala ve 42 letech takhle: Lake House
605565
Tak to je spíše tvůj osobní problém vkusu, než její "objektivní" nehezkost, resp si nemyslím že o někom takovém: [link="http://2.bp.blogspot.com/_gP0YbyEAqFY/TBHrcaCJgTI/AAAAAAAAO-M/jPVGYDFqUok/s1600/the_proposal09.jpg"]Proposal[/link] můžeš říct, že není sexy. Já bych si naopak pískal, kdyby moje partnerka vypadala ve 42 letech takhle: [link="http://www.themoviescene.co.uk/reviews/_img/299-2.jpg"]Lake House[/link]
TedGeorge
0 0
reagovat

Brouk

No, jinak byla naposledy sexy myslím v Demolition Manovi. A to už nějakej ten pátek bude...
605564
No, jinak byla naposledy sexy myslím v Demolition Manovi. A to už nějakej ten pátek bude...
Brouk
0 0
reagovat

TedGeorge

Já teda nevím u mě možná opatrný palec nahoru, protože v Gravity byla fakt skvělá a bojím se to přiznat, ale ve Slečně drsňák byla moc pěkná. :))
605563
Já teda nevím u mě možná opatrný palec nahoru, protože v Gravity byla fakt skvělá a bojím se to přiznat, ale ve Slečně drsňák byla moc pěkná. *:))*
TedGeorge
0 0
reagovat
No, nevím jestli za to může moje všeobecný okouzlení Gravity, ale když sem se zrovna nesoustředil na ksicht Sandry a koukal na její kalhotky a nohy, tak sem několik vteřin uvažoval, že bych jí do tý Bitvy buchet snad i nominoval.

Věta, kterou sem teď napsal, ještě nikdy v historii v žádném jazyce nezazněla.
605562
No, nevím jestli za to může moje všeobecný okouzlení Gravity, ale když sem se zrovna nesoustředil na ksicht Sandry a koukal na její kalhotky a nohy, tak sem několik vteřin uvažoval, že bych jí do tý Bitvy buchet snad i nominoval. Věta, kterou sem teď napsal, ještě nikdy v historii v žádném jazyce nezazněla.
0 0
reagovat

TedGeorge

Uma Thurman, Alyson Hannigan, Amy Acker :+
Všechny tři jsou pěkné a v bitvě ještě nejsou. :-)
605507
Uma Thurman, Alyson Hannigan, Amy Acker *:+* Všechny tři jsou pěkné a v bitvě ještě nejsou. :-)
TedGeorge
0 0
reagovat

verbst

Ta je škaredá. Někdo další?
605503
Ta je škaredá. Někdo další?
verbst
0 0
reagovat
Kate Hudson tam je?
605502
Kate Hudson tam je?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se