reagovat
|
Diskuzní fórum BITVY
příspěvky 10061 - 10080
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 503
- 504
- 505
- .
- 579
- 580
Vincent
Úplně s klidem a naprosto vážně říkám, že bych nešel. Ani omylem. Nejen, že není můj typ, ale ona je vyloženě nepěkná.
reagovat
|
Ona osobně mi z topmodelek dvakrát nesedí, ale ta fotka je neskutečně rajcovní.
reagovat
|
Bottom line.. kdyby vas pozvala na vecer k sobe do loznice, tak by ani jeden z vas nevahal ani vterinu.
reagovat
|
verbst
Jak to říct, holt je to na vkusu každého soudruha. A zrovna Han by jí asi taky bral, když si byl shopnej vzít Ally McBealovou.
reagovat
|
I see what you did there... But no.
Ta ženská je fakt nehezká. A to se hodně držím.
Ta ženská je fakt nehezká. A to se hodně držím.
reagovat
|
verbst ma asi stejnej "target market" jako ten pan z jeho odkazu, a ne, nemyslim Harrisona :)
reagovat
|
Axis
reagovat
|
Joan Smallsová
Joan Smallsová v kalendáři Pirelli pro rok 2015 Až jsem se opotil jak je to rajcovní fotka a ještě víc rajcovnější baba.
reagovat
|
Že prej: nemáme v redakci tajnou kameru, nebojte, chlapci. Já to věděl tsive
Tak já jenom přihodim polínko do ohně a slíbim, že ty audio TV tipy se taky každým tejdnem fakt vrátěj, já na to Spoonera připravuju už jak dlouho
Tak já jenom přihodim polínko do ohně a slíbim, že ty audio TV tipy se taky každým tejdnem fakt vrátěj, já na to Spoonera připravuju už jak dlouho
reagovat
|
TOP Diskuze
93Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 58Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 34Gladiátor 2: Recenze 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 28Thunderbolts*: Special Look 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 16The Return: Trailer 14Agent bez minulosti: V.I.M. 13MovieZone Live #236 o Gladiátorovi, první Gladiátorské dojmy a narvané Herohero