Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 8281 - 8300 Napsat příspěvek
reaguje na: zahron
Tak to mě štve. Já twitter nesleduju skoro vůbec. :D
670840
Tak to mě štve. Já twitter nesleduju skoro vůbec. *:D*
670773
0 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Technicka.. Chris Wood a Melissa Benoist se rozesli. ( a to sleduju twitter přesně 2 minuty když ráno sedím na hajzlu :D)

Vincent: dobrá práce, já ho doklepnu :D
670773
Technicka.. Chris Wood a Melissa Benoist se rozesli. ( a to sleduju twitter přesně 2 minuty když ráno sedím na hajzlu *:D*) [b]Vincent: [/b]dobrá práce, já ho doklepnu *:D*
670715
1 0
reagují: DarkSith
reagovat
Ryan Reynods cause of this beauty.
670768
Ryan Reynods cause of this [url=http://www.promdressau.com/upfile/Celebrity%20Dresses/Dresses%20in%20Series%20&%20Movies/Burgandy%20Personalized%20Neckline%20Sexy%20Blake%20Lively%20Tight%20%20Gossip%20Fashion%20Dress-0.jpg]beauty.[/url]
1 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Technicka.. Chris Pratt a Anna Faris se rozesli.

Za sebe bych se nestydel probudit jako Leo, Bradley, nebo i ten Fassbender. Kdybych to bral systemem ala DarkSith, tak kvuli Alicii, Irine, a u zbytku krasnejch modelek mezi 20 a 30 letama :D Leo ma pod cepici :)
670754
Technicka.. Chris Pratt a Anna Faris se rozesli. Za sebe bych se nestydel probudit jako Leo, Bradley, nebo i ten Fassbender. Kdybych to bral systemem ala DarkSith, tak kvuli Alicii, Irine, a u zbytku krasnejch modelek mezi 20 a 30 letama *:D* Leo ma pod cepici *:)*
670715
1 -2
reagovat
reaguje na: Gorecki
Můj výběr bude možná pro někoho netradiční. Chtěl bych se probudit v kůži Chrise Pratta, protože Anna Faris je celkem pěkné a hrát ve Strážcích Galaxie by bylo super. Pak by mi nevadilo probudit se jako Chris Wood, který hraje v Supergirl a chodí aktuálně s Melissou Benoist a to mu závidím a nakonec bych si rád vyzkoušel jaké to je v kůži Donalda Trumpa (jistě není to přímo herec ale to nevadí), je sice starší ale je to miliardář, má mladou ženu, hezkou dceru a je to prezident USA, který může kdykoliv rozpoutat jadernou apokalypsu a to by mě bavilo.  :D
670715
Můj výběr bude možná pro někoho netradiční. Chtěl bych se probudit v kůži Chrise Pratta, protože Anna Faris je celkem pěkné a hrát ve Strážcích Galaxie by bylo super. Pak by mi nevadilo probudit se jako Chris Wood, který hraje v Supergirl a chodí aktuálně s Melissou Benoist a to mu závidím a nakonec bych si rád vyzkoušel jaké to je v kůži Donalda Trumpa (jistě není to přímo herec ale to nevadí), je sice starší ale je to miliardář, má mladou ženu, hezkou dceru a je to prezident USA, který může kdykoliv rozpoutat jadernou apokalypsu a to by mě bavilo.  *:D*
670685
1 -5
reagují: zahron, Vincent
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tak tady žebříček pro rok 2018 a s jedničkou souhlasím! Jamie Dornan byl fakt mimo, ale Tom Hardy je prostě nejvíc! Co se týče děvčat, tak mně se líbí Gal Gadot. 
670703
Tak [url=http://www.glamourmagazine.co.uk/gallery/sexiest-man-of-the-year-2018]tady[/url] žebříček pro rok 2018 a s jedničkou souhlasím! Jamie Dornan byl fakt mimo, ale Tom Hardy je prostě nejvíc! Co se týče [url=http://www.stylecraze.com/articles/most-beautiful-women-in-the-world/#gref]děvčat[/url], tak mně se líbí Gal Gadot. 
670680
1 0
reagovat
Rozjel jsem Blackse Mirror a v 3x02 jsem se zamiloval... 
670698
Rozjel jsem Blackse Mirror a v 3x02 jsem se [url=https://i.pinimg.com/originals/81/6e/28/816e284835867c2a2e250037a1aeab8e.jpg]zamiloval...[/url] 
1 -1
reagovat

LIFTY

Jo, za toho Newmana chvalim... To byl proste ten nejvetsi frajer
670697
Jo, za toho Newmana chvalim... To byl proste ten nejvetsi frajer
LIFTY
1 -2
reagovat
Harrison Ford v době prvního Indyho. Dnes Bradley Cooper, Henry Cavill nebo Fassbender.
670696
Harrison Ford v době prvního Indyho. Dnes Bradley Cooper, Henry Cavill nebo Fassbender.
1 -2
reagovat
Ve své době rozhodně Paul Newman. Dnes Ryan Gosling, ale Mendesku bych šel honem vyměnit za Kate Mara:D
670694
Ve své době rozhodně Paul Newman. Dnes Ryan Gosling, ale Mendesku bych šel honem vyměnit za Kate Mara*:D*
2 -1
reagovat
Tak to máme šest novoročních coming outů :+
670692
Tak to máme šest novoročních coming outů *:+*
3 -2
reagovat
Michael Fassbender
670690
Michael Fassbender
2 -1
reagovat
:D:D:D chris hemsworth. Predstavujem si, ze clovek ako on len vojde do klubu, pozrie sa okolo seba a len zacne ukazovat na zenske: ty, ty a ty. No dobre aj ty 8) A vybavene :)
670689
*:D**:D**:D* chris hemsworth. Predstavujem si, ze clovek ako on len vojde do klubu, pozrie sa okolo seba a len zacne ukazovat na zenske: ty, ty a ty. No dobre aj ty *8)* A vybavene *:)*
2 -1
reagovat
Holland (čistě pro ten pocit že bych byl Spider-Man...)

Theroux (protože Jennifer Aniston)

Elba (protože charisma)
670688
Holland (čistě pro ten pocit že bych byl Spider-Man...) Theroux (protože Jennifer Aniston) Elba (protože charisma)
2 -2
reagovat
Leonardo DiCaprio :D
670687
Leonardo DiCaprio *:D*
670685
2 -2
reagovat
Já jak valnou většinu herců i hereček nesleduju v bulvárním slova smyslu (sem tam něco zaslechnu, ale nějak mě to neba), tak bych to bral i ve smyslu toho v kterým filmu/seriálu si zahráli a jakou rolí bych si chtěl projít.

Takže za mě by to byl výběr z Charlie Coxe, Rufuse Sewella nebo Jake Gyllenhaala...s tím že bych asi nakonec bral nejvíc toho Jůlenhélena.
670686
Já jak valnou většinu herců i hereček nesleduju v bulvárním slova smyslu (sem tam něco zaslechnu, ale nějak mě to neba), tak bych to bral i ve smyslu toho v kterým filmu/seriálu si zahráli a jakou rolí bych si chtěl projít. Takže za mě by to byl výběr z Charlie Coxe, Rufuse Sewella nebo Jake Gyllenhaala...s tím že bych asi nakonec bral nejvíc toho Jůlenhélena.
670685
2 -2
reagovat
OK, tak ja to tu skusim nejako unormalnit (aj ked mi to nebudete verit, fakt som nekonfliktny clovek:), aspon trochu tu legitimizovat Diskov pohlad na svet a naviazat na zmysel tohto fora?)

Keby ste si mohli vybrat v kozi akeho herca (zivy, nech je to fer:) by ste sa chceli rano prebudit, cisto na zaklade vyzoru/charizmy, kto by to bol?

Ja asi Jeffrey Dean Morgan8)
670685
OK, tak ja to tu skusim nejako unormalnit (aj ked mi to nebudete verit, fakt som nekonfliktny clovek:), aspon trochu tu legitimizovat Diskov pohlad na svet a naviazat na zmysel tohto fora*?)* Keby ste si mohli vybrat v kozi akeho herca (zivy, nech je to fer:) by ste sa chceli rano prebudit, cisto na zaklade vyzoru/charizmy, kto by to bol? Ja asi Jeffrey Dean Morgan*8)*
2 -2
reagují: DarkSith, Snipsley, Axis
reagovat
zas tieto OT pripevky. mohol by si si najst nejaku diskusiu s nazvom INTEL a zacat tam pisat o AMDckach. alebo do nejakej androidackej diskusie chod rozoberat vyhody  iphonov. alebo mozno by bolo lepsie este keby si navstivil PS4 vlakno a tam im posielat zaujimavosti zo sveta xboxu. urcite ich to bude zaujimat ako nas, ze nad cim si momentalne doma honis a kto je zrovna povazovany za najkrajsieho chlapa vo vesmire :+
670684
zas tieto OT pripevky. mohol by si si najst nejaku diskusiu s nazvom INTEL a zacat tam pisat o AMDckach. alebo do nejakej androidackej diskusie chod rozoberat vyhody  iphonov. alebo mozno by bolo lepsie este keby si navstivil PS4 vlakno a tam im posielat zaujimavosti zo sveta xboxu. urcite ich to bude zaujimat ako nas, ze nad cim si momentalne doma honis a kto je zrovna povazovany za najkrajsieho chlapa vo vesmire *:+*
0 0
reagovat
Časopis Glamour vytvořil žebříček stovky nejvíce sexy mužů roku 2017. No nevím, lidi na prvních místech opravdu nejsou mé typy. Takže jsem v rozpacích. Jamie Dorman jako nejvíce sexy muž loňského roku? To jako vážně? :D
670680
Časopis Glamour vytvořil [url=http://www.glamourmagazine.co.uk/gallery/glamour-100-sexiest-men-2017]žebříček stovky nejvíce sexy mužů roku 2017[/url]. No nevím, lidi na prvních místech opravdu nejsou mé typy. Takže jsem v rozpacích. Jamie Dorman jako nejvíce sexy muž loňského roku? To jako vážně? *:D*
1 -6
reagují: mkubalikova
reagovat
Upřímně děkuju. :+ Ale jak tak koukám, on je to celý starwarsácký fenomén. :D:D:D #KyloRenChallenge
670606
Upřímně děkuju. *:+* Ale jak tak koukám, on je to celý [url=https://www.buzzfeed.com/crystalro/um-john-mayer-just-shared-his-own-kylorenchallenge-photo?utm_term=.rq70EOG6a#.pnPW8Jlp9]starwarsácký fenomén[/url]. *:D**:D**:D* #KyloRenChallenge
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se