Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #791 o Call of Duty a komiksových hororech


ikona
Mr. Hlad
black opskneecapnahota na prodejnovej a starejquiet placeshiningstar warsvíkendový výplach
Které hororové série se dočkají komiksových pokračování? Žije Mace Windu? Chcete potkat Beetlejuice? A jaké je kouzlo Nahoty na prodej?  

Výplach psaný po změně času

Komiksy týdne
Nejen Marvelem a DC je živ fanda komiksů. IDW Publishing už taky zanechalo v byznysu výraznou stopu a mohla by zajímat i filmové fandy, vycházejí nebo vyházely tu totiž komiksové příběhy ze světa Star Treku, Želvy ninja, Transformers nebo 24 hodin. Teď oznámili, že pod značkou IDW Dark line uvidíme pár nových kousků, půjde o hororové komiksy podle úspěšných sérií jako Tiché místo, Úsměv, Ospalá díra nebo Horizont události. Snad budou stát za přečtení. 

Hra týdne
Nové Call of Duty s podtitulem Black Ops 6 je venku, podle všeho má nejlepší kampaň za dlouhé roky a má hodně připomínat Mission: Impossible. A aby se nezapomnělo na nový díl jedné z nejpopulárnějších herních značek současnosti, je venku i nový Launch Trailer. I když ten spíš zkouší navodit atmosféru, než lákat na samotnou hru. 

Pitch týdne
Pitch meeting se obvykle zaměřuje na fakt špatné filmy, u kterých člověk marně přemýšlí, jak je možné, že jejich výrobu nikdo včas nezastavil. Tentokrát se ale řeší klasika, protože řeč bude o Osvícení Stanleyho Kubricka. 

Podcast týdne
Cival a Tomáš Baldýnský se zase potkali před mikrofonem, takže venku je nový díl jejich podcastu Novej a starej, ve kterém řeší dva filmy, které by kvalitativně nemohly být odlišnější. Posvítí si na irskou rapovou pecku Kneecap a vzpomínat se bude i na úsměvný český pokus o akční film Nahota na prodej. Tak si to pusťte

Zabijáci týdne
Slashery nejsou o obětech, většinu lidí nezajímá, kdo se dožije konce, ale spíš jaký kreativní způsob vymyslí vrah na to, aby se ubožáků zbavil. Freddy, Michael, Leatherface nebo Jason jsou ti, komu držíme palce a na Joblo se rozhodli trošku si probrat jejich kariéry a vybrat ty nejlepší. 

Případ týdne
Na Netflixu teď můžete vidět druhou řadu antologie Monstrum s názvem Příběh Lylea a Erika Menendezových, která se zabývá bratry obviněnými z brutální vraždy svých rodičů. Tu skutečně spáchali a oba sedí už pěkně dlouho za katrem, ale oni i seriál tvrdí, že byli celý život krutě zneužíváni. A vypadá to, že možná nekecali. Momentálně si odpykávají doživotí, ale kancelář státního návladního v Los Angeles hodlá požádat soud o snížení trestu trestu na padesát let až doživotí. Vzhledem k tomu, že za katrem jsou už třicet čtyři let, možná, by se nakonec mohli ještě podívat na svobodu. 

Rozhovor týdne
Ještě před pár lety to vypadalo, že když otevřete skříň, vyskočí na vás James Franco. Byl všude, herecky se mu dařilo v komediích i dramatech, bojoval o Oscara, režíroval… a najednou nic. Ono není dobrý nápad tahat si do postele holky, které chodí na vaše hodiny herectví, nebo zkoušet balit sedmnáctky, když jste jednou tak staří…  Od Franca dal tedy celý Hollywood ruce pryč a nebylo o něm dlouho slyšet, takže pokud vás zajímá, co dělá a jak se k celé věci staví, Variety ho za vás vyzpovídalo

Jedi týdne
Samuel L. Jackson má rád svou postavu mistra Mace Windu z Hvězdných válek a tak nějak odmítá uznat, že je mrtvý. Potvrdil to i teď v rozhovoru, kde řekl, že Hvězdné války jsou plné lidí s usekanými rukami a že o ni přišel i Mace Windu by tak neměl být problém. A že ho vyhodili z okna? Je to jedi, to by taky zvládl. Mace Windu podle něj mrtvý není. Uvidíme, jak si tohle Jacksonovo odhodlání interpretují u Disneyho. My bychom ráději viděli návrat jeho než Rey. 

Airbnb týdne
Beetlejuice Beetlejuice byl nečekaný hit, první film je v Americe klasika, takže není divu, že na ní chce někdo rejžovat. V New Jersey si teď přes Airbnb můžete pronajmout dům postavený podle rodinného sídla rodiny Deetzových a užít si nějaké to strašení na vlastní kůži

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, jaký sandálový film máte nejraději. Nabídka je hodně pestrá, ale číslo jedna je nakonec Království nebeské, za kterým skončil Gladiátor. Snad se u jeho pokračování dočkáme podobných kvalit. 

Tentokrát se podíváme do Vatikánu, thriller Konkláve, který se tam odehrává, totiž sbírá nadšené reakce, takže by nás zajímalo, jaký film zasazený z alespoň částečně do Vatikánu máte nejraději. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace