Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Speciál o Galaxy Questu, Riskuj u Torena, Movie Song o AC/DC a Filmy v síti na HH


ikona
Mr. Hlad
alan rickmanfilmy v sítigalaxy questgeekecheroheromoviesongmoviezone live speciálmz live speciálsigourney weavertoren
Slavná sci-fi komedie, Riskuj MovieZone vs. Geekec, Movie Song o AC/DC a narvané Herohero 

Už za týden nás čeká další MovieZone Live s Venomem nebo Anorou, ale ani teď se nebudete nudit, máme toho překvapivě hodně a tentokrát tu máme i hostovačky, před mikrofon se totiž nedostala zdaleka jen našlapaná sestava z MovieZone. Vydáme se s humorem až ke hvězdám, budeme se bavit o kvalitní rockové muzice v zapomenutých nekvalitních filmech a taky si zasoutěžíme a zjistíme, jak velký náskok co se znalostí týče má MovieZone proti mladším kolegům od fochu. 

Venku je nový MZ Live Speciál, v němž se podíváme na zoubek filmu, který by si zasloužil být trošku populárnější. Probereme si Galaxy Quest, sci-fi komedii s Timem Allenem, Sigourney Weaver a Alanem Rickmanem, která skládá poctu Star Treku a především jeho fanouškům. Speciál najdete tradičně na Youtube a audio na Spotify, Podbean a iTunes. A pokud vás náš pořad baví, budeme rádi, když ho ohodnotíte na CSFD

Venku jsou ale i dvě další věci, ve kterých máme prsty. Toren totiž pozval zástupce MovieZone do svého filmového Riskuj, kde Cival s imfem změřili síly s Hrotym a Konrim. A napínavé to bylo až do poslední chvíle. 

Mr. Hlad se taky neflákal. Spolu s Tomášem Michalíkem natočili další díl podcastu Movie Song, ve němžž řeší filmy a rockové klasiky, které v nich zazní. Minule to byl Rocky IV a slavné Eye of the Tiger, tentokrát je to o poznání slabší Vzpoura strojů. Horor Stephena Kinga o vraždících kamionech se příliš nevydařil, ale celý soundtrack k němu dělali AC/DC. Takže jestliže nestojí za vidění, tak za poslech ano. 

A neflákali jsme ani Herohero. Tam najdete Filmy v síti na listopad a doporučíme vám druhou řadu Sila, pár potenciálních Oscarovek nebo velký netflixovský animák Zakletí. Krom toho tu najdete i Na pivu s Civalem, kam přišel programový ředitel Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech Karel Och a Encyklopedii akčního filmu o béčkových hvězdách, které se nevešly do naší knížky. 

Pokud se chcete stylově oháknout, kupte si nás merch

A pokud se chcete něco zajímavého dozvědět, nebo doplnit knihovnu, tak naše knížky 

Pokud nás na Herohero podpoříte, dostanete se k našim podcastům dřív než ostatní, budete nám moci pokládat dotazy do MovieZone Live a MZ Mini Live a v neposlední řadě nám uděláte radost. 

Pusťte si i naše další videa: 

MovieZone Live Speciál: Univerzální voják

MovieZone Live #234 o Hellboyovi, Kneecap a Transformers Jedna

Na pivu s Civalem #26: Jan Hřebejk o kouzle minisérií, kritice Pozadí událostí a pauze od kin

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace