Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blade je opět odložen


ikona
Jokolo
bladedisneymahershala alimarvelwesley snipes
Baví to ještě někoho?  

Ach jo. Jen za poslední rok jsme do vás nasypali tři novinky týkající se této oblíbené komiksové postavy. Jejich nadpisy zněly takto: Reboot Bladea stále nemá hotový scénář, Bude Blade znovu odložen? a Blade je bez režiséra. Nemusíme být úplně filmoví géniové, aby nám z těchto zpráv došlo, že jde o těžce problémový projekt, který se od svého pompézního oznámení v roce 2019 s čerstvým oscarovým vítězem Mahershalou Alim na pódiu prakticky nehnul z místa. Naopak se okolo chystaného snímku vrší jeden problém za druhým. Bylo tak jen otázkou času, než až směšně působící premiérový slot v listopadu příštího roku bude z kalendáře smazán. Teď se tak samozřejmě stalo a nejspíš to vůbec nikoho nepřekvapuje.

Reboot značky, v níž svého času zářil Wesley Snipes, měl údajně jeden čas mít téměř hotový scénář, o němž herec Mahershala Ali prohlašoval, že je povedený. Ali je s Bladem stále spojován a pořád by se mělo jednat o eRko. Projekt ale nemá režiséra, vyklízí listopadové pole a není tak vůbec jasné, kdy dorazí. Na listopadový slot Disney namísto upířího lovce tak vyšle nového Predátora s podtitulem Badlands, v němž si zahraje hlavní roli Elle Fanning. U kormidla bude opět Dan Trachtenberg, stejně jako u povedeného předcházejícího snímku Predátor: Kořist.

 

Co se týče Bladea, není teď vlastně jasné vůbec nic. Oficiálně se na filmu, u něhož se vystřídalo šest scenáristů a odešli od něj dva režiséři, stále pracuje. Herečka Mia Goth, která si má ve filmu zahrát záporačku Lilith, se honosila, že Marvelu na filmu opravdu záleží a chce divákům pouze dodat kvalitu, proto vše trvá tak dlouho. No, nevim. Aby toho nebylo málo, komiksové studio v rámci čachrování s premiérami oznámilo data tří nových premiér: 18. února, 5. května a 10. listopadu roku 2028. Plány tedy zůstávají velkolepé, tři filmy za rok nejsou málo a netušíme, jaká situace bude u Marvelu za čtyři roky panovat, ani to, o jaké filmy by se zde mělo jednat. Tak třeba to bude ten Blade. Otázkou je, jestli by po všech těch průtazích nebylo výhodnější po povedené cameo roličce prostě natočit regulérní čtyřku se Snipesem.

Mrkněte na naše speciály o Bladeovi a Predátorovi.

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace