Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Holland se upsal novince Christophera Nolana


ikona
Mr. Hlad
avengerschristopher nolanmatt damonspider-mantom holland
Matt Damon dostal hvězdného parťáka 

Když točí film Christopher Nolan, největší hollywoodské hvězdy mu klepou na dveře a ptají se, jestli by tam pro ně nebyla nějaká menší role. Každý jeho projekt je narvaný těmi nejslavnějšími hereckými osobnostmi a dost pravděpodobně to bude platit i u jeho novinky, která zatím nemá název, ale herce do hlavní role už ulovila. Nějakou dobu víme, že jím bude Matt Damon, ale pochopitelně nedorazí sám a teď se Nolanovi upsala jedna z největších hvězd nastupující generace. 

Vedle Damona, který si u Nolana zahrál už v Interstellar a Oppenheimerovi, se totiž objeví Tom Holland. Ten je samozřejmě díky Spider-Manovi a Avengers velká hvězda, ale jeho pokusy prorazit i s něčím serióznějším zatím moc úspěch neslavily. Drama Cherry v kinech komerčně nezazářilo a Ďábel na Netflixu byl sice fajn a Holland v něm také, ale jako spousta zajímavých filmů ze streamu tahle temná podívaná zapadla. Nová nolanovka je ideální příležitost pro mladého herce, aby ukázal, co v něm je. 

Koho bude hrát, není zatím samozřejmě vůbec jasné, protože Nolan nechce o své novince moc prozrazovat. Objevily se ale zvěsti, že půjde o příběh otce a syna, takže tohle obsazení by dávalo smysl. Navíc se říká, že film se nemá odehrávat v přítomnosti, ale jestli se vydáme do budoucnosti, nebo naopak do minulosti, zatím jasné není. A taky možná Nolan strašlivě kecá. Jasněji snad bude začátkem příštího roku, kdy se má začít točit. A do té doby určitě ještě dorazí pár hvězd. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace