Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #790 o hrách, klaunech a Sydney Sweeney


ikona
do_Od
andrew garfieldduelhrysydney sweeneyvíkendový výplach
Která hvězda si zašla na rande, jak by fungoval Terminátor v Cyberpunku a jaká herečka by měla začít uvažovat nad změnou agenta či agentky? 

V-v-výplach.

MCU novinka týdne

Výplach není místo, kde bych se chtěl zamýšlet nad stavem nějaké franšízy, je to ale místo, kam se hodí informace o tom, že nás čeká první oficiální videohra z MCU. Jinými slovy tedy něco, co bude součástí kánonu, a v čem se můžou potenciálně objevit herci z filmů či seriálů. O co konkrétně půjde? To se v tuto chvíli neví, vlastně se neví nic bokem toho, že nějaký takový projekt vzniká. Jen pro připomenutí, Spider-Mani (a Wolverine a kupa dalších chystaných věcí jako X-Meni podle nedávných leaků...) od Insomniacu ani chystaný Iron Man od EA vznikající za dohledu Marvel Studios nejsou součástí MCU, nýbrž existují ve svých vlastních vesmírech.

 

Rozhovor týdne

Tom Holland nedávno oslavil dva roky střízlivosti a při té příležitosti oznámil, že rozjíždí vlastní značku nealkoholického piva. Což je super pro ty, kteří pijí nealkoholické pivo. Spolu s návratem do světa reflektorů pak herec taky prozradil nezvykle hodně o tom, v jaké fázi se nachází čtvrtý Spider-Man, nebo jak se má jeho partnerka Zendaya. Něco z toho zaznělo i v tomhle rozhovoru.

Crossover týdne

Namodovat cokoli do víceméně jakékoli hry už je dnes díky všelijakým editorům, softwarům a hlavně šikovným hráčům nejen velice snadné, ale navíc čím dál žádanější. Viz třeba mod, který předělá celý Starfield tak, aby vypadal jako ze světa Star Wars. Nicméně co se Cyberpunku týče, zatím jsem ještě neslyšel o modu, který by do hry přidal Terminátora s Arniem. Třeba se ale někdo inspiruje po zhlédnutí následujícího sestřihu, který ho tam přidává alespoň ve formě videa na YouTube.

Rande týdne

Těžko říct, jestli kdokoli starší 35 tohle pochopí, každopádně Andrew Garfield a známá americká podcasterka/moderátorka/influencerka Amelia Dimoldenberg před pár lety měli hodně pikantní interakci na červeném koberci, a od té doby je gen Z a mileniálové a vůbec všichni, kdo jsou chorobně online a baví je gossip, tzv. shippují (=dávají dohromady). Takže když nyní vznikla nová epizoda pořadu Chicken Shop Date, ve které se objevil právě čerstvě single Andrew, internet se z toho logicky mohl a stále může mírně zbláznit. Takže pro tu minimální šanci, že se ti dva dají skutečně někdy dohromady a pak se společně budou objevovat na fotkách a na Oscarech, nyní máte šanci zjistit, kdo je ta potenciální bloncka vedle něj.

Herní trailer týdne

Ve světě gamingu to poslední týdny celkem žije, a to nám zbývá už jen pár dní do vydání nového pokračování legendární RPG série Dragon Age od studia BioWare. Ještě předtím ale slaví úspěch studio Bloober Team, které parádně zremakeovalo hororový klenot Silent Hill 2, a teď jen pár dní po jeho vydání už láká na svůj příští originální počin Cronos: The New Dawn. A vypadá to upřímně lahodně.

SNL týdne

Z časových důvodů je výplach psán mimořádně v sobotu, takže si nemůžu úplně vzít klipy z čerstvého SNL s Michaelem Keatonem, ale místo toho využiju příležitosti a vytáhnu nejlepší skeč prozatimní sezóny, jenž je pokračováním staršího úspěšného gagu s komikem Natem Bargatzem. Aneb jak nic nedává smysl, až to všechno dává vlastně perfektní smysl.

Bizár týdne

Sydney Sweeney by o práci v těchto dnech neměla mít nouzi, přesto se ale z nějakého důvodu začala objevovat v hromadě reklam, přičemž tou asi nejbizarnější je ta pro značku Dr. Squatch. Proč? No, tak se na to podívejte sami...

Klaun týdne

O sérii Terrifier vím jen to, že má už tři díly, že ten poslední v kinech zesměšnil Warnery a jejich dvojku Jokera, a že do českých kin film nedorazí, protože...je to hrozně niche věc. Ale bylo mi řečeno, že nějaké fanoušky to u nás má, a tohle následující video by jim tak nejspíš mohlo udělat radost. 

 

Reklama týdne

Software updaty jsou jedna z nejmíň sexy věcí, které člověk vymyslel. Nicméně když na jeden takový software update natočíte reklamu s Davidem Hasselhoffem odkazujícím na kultovního Knight Ridera, tak...to pořád nebude sexy, ale aspoň to někoho bude zajímat.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, u jaké hororové scény se vám v minulosti dělalo nevolno. Nevím, jestli zrovna tohle je žebříček, podle kterého by si lidé měli vybírat svůj večerní program, ale tipy kdyžtak naleznete v diskuzi u posledního výplachu.

Dneska se vzhledem k čerstvým nadšeným ohlasům na dvojku Gladiátora zaměříme na žánr sandálovek. Zajímalo by mě, kterou považujete za svoji vůbec nejoblíbenější. Název napište do předmětu a v textu se můžete rozepsat proč. Jinak sláva Ridleymu a za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (25)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace