Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ballerina musela být údajně skoro celá přetočená


ikona
do_Od
Ana de ArmasBallerinaChad StahelskiJohn Wick
Režisér Johna Wicka musel odcestovat do Prahy zachraňovat nebohou Anu de Armas. 

Lena Wisemana mám zapamatovaného jako relativního šikulu, který sice nedrtí svět filmu jednou strhující peckou za druhou, když už se ale pod něčím objeví, většinou to končí mojí spokojeností. Viz jeho čtvrtá (a poslední) Smrtonosná past, solidní remake Total Recall (ano, napsal jsem to), série Underworld, která je sice blbá, ale aspoň se na ni dalo koukat, nebo některé seriálové piloty. Zkrátka zdatný řemeslník. Proto mi před lety jeho oznámení na post režiséra prvního filmového spin-offu Johna Wicka s Anou de Armas v hlavní roli vůbec nevadilo. Jak se ale zdá, nebo jak alespoň tvrdí neoficiální zdroje blízké produkci, režisér si se zadáním tentokrát úplně neporadil.

Snímek šíleně pojmenovaný From the World of John Wick: Ballerina má za sebou hromadu odkladů, něco způsobily stávky, a něco právě komplikovaná produkce. Podle nových zpráv ovšem Wisemanův původní sestřih kravaťáky z Lionsgate (a především producenty wickovské franšízy) vůbec nepotěšil, údajně byl vyloženě mizerný, a tak byl na plac povolán nikdo menší než Chad Stahelski, autor všech čtyř Wicků, aby situaci zachránil. Ten pak měl podle všeho přetočit takřka celý film, což zabralo nezvykle dlouhé tři měsíce, přičemž Wiseman snad neměl být ani přítomen v Praze v tu dobu. Jedná se samozřejmě o nepotvrzené drby, je tak třeba brát to s rezervou. Fakt, že cesta vražedné baletky s tváří de Armas na plátna kin nebyla zrovna vystlaná růžemi, nicméně potvrdilo zdrojů více.

Kromě jiného tedy můžeme navíc tomuhle neplánovanému zachraňování Johna Wicka 3,5 poděkovat za zdržení chystaného rebootu Highlandera s Henry Cavillem. To má totiž Stahelski jít točit jako další, dokonce už by v produkci byl až po uši, nebýt právě zmiňované Balleriny. Snad to tedy nebyl vyhozený čas ani peníze, a my se v příštím roce skutečně dočkáme dalšího povedeného akčního spektáklu, byť s trochu jinými (a hlavně podstatně víc sexy) tvářemi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace