Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live o Kneecap a Hellboyovi a umělecký šéf Varů Karel Och a béčkaři na Herohero


ikona
Mr. Hlad
eafencyklopedie akčního filmuhellboyheroherojan hřebejkkarel ochkarlovy varymichael dudikoffmoviezone livemz livena pivu s civalemsalems lottatamitransformers
Nabušené MZ Live a Herohero s béčkaři a uměleckým ředitelem Varů 

Tentokrát to máme namíchané tak, že si na své přijde úplně každý. Vedle klasického liveka máme i videa pro milovníky poctivých béčkových mlátiček, ale i pro fandy náročnější kinematografie. Takže nebudeme zdržovat a jdeme na to. 

MovieZone Live s pořadovým číslem 234 nabídne tradičně tu nejnabušenější sestavu, ale taky jedenáct filmů, o kterých budeme mluvit. Dojde na nového Hellboye, horor podle Stephena Kinga Prokletí Salemu, animák Transformers Jedna, novinku Jana Hřebejka Výjimečný stav, parádní irský nářez Kneecap nebo chválené náročnější drama Tatami. A samozřejmě i na spoustu vašich dotazů. 

MovieZone Live si můžete tradičně pustit na Youtube a audioverze najdete na Spotify, Podbean a iTunes a pokud byste chtěli, můžete nás ohodnotit na CSFD

Na své si však přijdou i naši předplatitelé na Herohero. Tam najdete Encyklopedii akčního filmu, v níž probíráme největší hvězdy béčkových akčňáků, o kterých v naší knize Legendy akčního filmu nepíšeme, takže pokud vám tam chybí Michael Dudikoff nebo Lorenzo Lamas, tady dostanou prostor. 

 

Knihu Legendy akčního filmu kupujte tady

Nově pak na Herohero najdete i Na pivu s Civalem, kam přišel opravdu velevážený host. Před mikrofon spolu s ním usedl Karel Och, umělecký ředitel Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a povídat si budou o tom, na jaké jiné festivaly rád jezdí, jak se vybírají filmy do soutěžní sekce i o drsných chlapských westernech Sama Peckinpaha. 

Pokud nás na Herohero podpoříte, nejen že se k našim videím a podcastům dostanete dřív než ostatní, ale také nám budete moci pokládat dotazy do MovieZone Live a MZ Mini Live a v neposlední řadě nám uděláte fakt radost. A taky pro vás máme parádní merch!

Pusťte si i naše další videa: 

MZ Live Speciál o Cameronově Titanicu

Encyklopedie akčního filmu o Chucku Norrisovi

Pivo s Andym Fehu, režisérem ONEMANSHOW: The Movie a Nenasytné Tiffany

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace