Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Henry Cavill bude řídit obří roboty


ikona
Mr. Hlad
henry cavillsupermanvoltronzaklínač
Bývalý Superman se vrhne na adaptaci anime plné velkých robotů.  

Henry Cavill se v posledních letech rozloučil tak trochu nedobrovolně se Supermanem, tak trochu dobrovolně se Zaklínačem a i když se jeho jméno objevuje v souvislosti se spoustou velkých projektů, nehýbou se dopředu tak rychle, jak by si asi přál. Vidíme ho vždycky rádi a i na menším prostoru dovede udělat dojem, jak ukázal třeba v Mission: Impossible, ale třeba Operace Poštmistr se mu zase až tak moc nepovedla a dlouho chystaný Highlander byl teď údajně zase odsunut, protože režisér Chad Stahelski musel prý předělávat Ballerinu. Chtělo by to sakra zase nějaký velký hit, nebo alespoň velkou značku. Něco takového je teď však možná na cestě. 

Henry Cavill totiž ulovil hlavní roli v připravované filmové adaptaci kultovní anime Voltron. V ní skupina hrdinů řídí obří bojové roboty, kteří se mohou spojit do jednoho gigantického titulního Voltrona. Pokud anime neznáte, představte si něco mezi Transformers a Power Rangers. Filmovou verzi momentálně kutí rutinér Rawson Marshall Thurber, režisér Vybíjené, ale i Red Notice nebo Mrakodrapu s Dwaynem Johnsonem. 

Před nedávnem oznámil, že jednu z hlavních rolí bude mít neznámý nováček Daniel Quinn-Toye, takže bylo logicky potřeba sehnat i nějaké známější jméno. A vzhledem k tomu, že Cavill je hrdý nerd, asi se pro podobný projekt nechal ukecat celkem snadno. Natáčení by mělo začít ještě letos na podzim v Austrálii, tak doufejme, že Cavillovi výsledek zase pořádně nakopne kariéru. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace